Új privát üzeneted érkezett!

ne is vitázzatok....szép álmokat............. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita mi volt a vacsi? Nálunk melegszendvics a fiúknak kakaóval, nekem tejjel!!!

királylány

Sziasztok!!!!
Bocsi, temetésen voltam!!
Szóval, dokinéni mindent rendben talált,azt mondta,hogy hosszúcombú csajszika.... :lol:
És képzeljétek,megegyezik az ultrahang és a kimaradás szerinti kor,tehát teljesen jól fejlődik,3,5 kg lesz mire kibújik....ezt nem tudom miből kalkulálta,de talán 24 hetesen az 5-szörösét kell venni,és most és 728 gramm.
Na dobok képet!!!

Van rajta puna,lábikó,arc.... Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Azta Melinda! Nem semmi képek! Nagyon jól látható az arca. Kis helyeske! Apa erényövet köthet rá ha megszületik :lol: Köszi a képeket, nagyon tutik!

királylány

Sziasztok!

Melinda! Gratulálok a kislányodhoz! Látod medmondtam 1 fiú, 1 lány :wink: Ez így jó!

Üdv. köztünk Erabera!! :wink:
A gynevacról én csak jót hallottam, de előtte egy hormonlabor nem ártana neked, a párodnak meg egy spermatogram.

Bakker, annyit írtatok, már 1 órája csak olvasok vissza :lol: Nem győzöm!!
Szóval a többieknek puszika! :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty láttam, hogy bent vagy, akartam is írni, hogy csak nem olvasol?! :lol:

királylány

:lol: :lol: :lol: :lol:

Gyártom most ezeket a sz@r vonalzókat már 1 órája. Tele van már vele a faxom!! :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Melinda

Nagyon szuperek a képek a picurkáról!

Képzeljétek most bevagyunk egy kicsit szarva. A tető felől olyan fura hangokat hallunk. Mintha rohangálnának a padláson. Fogalmuk sincs mi lehet. A padlásra csak bentről lehet felmenni, a tető meg magasan van. Modtam apának nézzen már fel mi lehet, de nem mer. Kis nyuszi. Jól megvagyok vele áldva.

Szép éjszakám lesz, hallgatózhatok reggelig. :roll:

Na megyek megnézem apuskámat, hová bújt. :)

Nektek szép álmokat!

Kép
babicsek

királylány nálunk fasirt volt kenyérrel a vacsi......
meli gyönyörű a kislányod!!!!!!!!!gratula!!!!!!!!!
babicsek lehet egerek.........nekünk is vannak......... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Megjöttem a melóból :? ,elég is volt!!! Most 2 napot nem megyek még a környékére sem...
Pénteken megyünk du anyósékhoz,és majd csak szombaton jövünk haza du,ugyhogy kiruccanunk :) ...

nyuszifül! Áprilistól probálkozunk újra, aztán majd kiderül mikor fog össze jönni :)..

babicsek! Hangok,vannak még?? :shock:

betty! Arik a vonalzóid!! 8)

melinda! Nagyon szépen látszik a kis csajszika,gratulálok mégegyszer!!

melisch! használd ki az apival töltött idöt!! :wink: :wink:

Szép jóéjszakát mindenkinek!!!!
Vendég

Jó reggelt!!!!!!!!

Melinda azt de jók ezek a képek, köszi. Milyen otthon a hangulat a kiscsaj érkezésével kapcsolatban, apa mit mond?????

Királylány nem nyaggatlak, remélem jól vagy! Jó munkát.

Babicsek nekünk a padláson galambok vannak, és mi is a házból megyünk fel így tele a folyóson piszokkal de az enyém sem menne fel kicsit összetakarítani, én na nem félek 2 éve itt lakunk de nem voltam fenn és nem is szándékszom. De lehetnek macskák is ha nagyon erős a zaj akkor nem egerek.

Kirus jó pihenést, puszi!

Mucus ti már megint kiruccantok, vagy otthon pihiztek hétvégén jó mozgalmas életet életek.

Én ma délután megyek a párommal virág kiállításra ki kell találnom ilyen virágot vegyek, a kert tele gazzal, nincs kapám Maya meg kiszedné így azt hiszen csak felfüggeszthető virágokat és benti virágokat veszünk. Már alig várom!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Jó reggelt!
Én is sokat olvastam ám! :wink:
Ez jó!
Üdv. Erabera! Okosat nem tudok mondani neked a kérdésedre, hallgatok! :lol:

Királylány, sajnálom, hogy húzódik, de ha már eddig bírtuk, bírtad...

Melinda, szuper képek, és milyen sok!
Nálunk 2 éve amikor voltam 10.000-be került 30 perc és csak 2 kép járt hozzá. Neked mennyibe volt és hol? Bár, ha Pesten, nem valószínű, hogy eljutok oda. :cry:

Betty szépek a vonalzóid! :wink:
Melisch, jó kertészkedést. Velem valami baj lehet, én nem szeretek!
Tetszik, ha kész van, de hozzányúlni.... :? :oops:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

sziasztok!
Melinda: arik a képek.
Képzeljétek tegnap elmentem kismamagatyót venni, nem sétáltam különösen sokat, de halványrózsaszín folyásom volt mire hazaértem, ráadásul fel voltam fázva...
Rögtön teló a dokinak Gyulára, zuhi, és ágy no meg egy hatalmas adag Magnézium és c vitamin. Ma reggelre már jobb lett, du meg úgy is mek itt Pesten dokihoz.
Hát úgy megijedtem, mert vérzésem az már jó idelye nem volt... Remélem most már csak nem lesz semmi gond!

Kép
nyuszifül16

Hát lányok, köszönöm szépen az eddigi társaságotokat és a sok Sziszkó-dicséretet. Szilárd tényleg valóban egy imádnivaló, gyönyörű egészséges kisgyerek, de egyre jobban azt érzem, és úgy látom, hogy Isten nekünk őt szánta egyedül. Nekem ma megint megjött, és annyira letörtem, hogy úgy érzem, nincs erőm tovább csinálni a tesóprojektet. Mostmár több mint egy éve próbálkoztunk, egy sikertelen terhességgel, és hát nagyon belefáradtam ebbe a dologba, és nincs több energiám erre a témára. Inkább azon leszek mától, hogy elfogadjam a helyzetet, azt hogy egyke gyerekem lesz (pedig nagyon egyke-ellenes vagyok), és el kezdjek koncentrálni a jövőn, hármasban.
Még talán annyi esélyt adunk a dolognak, hogy a párom elmegy egy andrológiai vizsgálatra, ami az orvos javaslata ellenére kimaradt (mert reménykedtünk, hogy hátha mégis ez lesz AZ a hónap). Nem akarom, hogy később előjöjjön, hogy nem adtunk meg minden esélyt a testvérnek. És ha ott is minden rendben, akkor hát ENNYI VOLT.
Ezért hát búcsúznék tőletek. Lehet, hogy még néha benézek, és ha valaki bebabásodik, annak mindenképpen gratulálni fogok. Remélem, gyakran kell jönnöm majd gratulálni :wink: :wink:
Puszi MINDENKINEK!!!!!!!
Vendég

Sziaszokt!

Nyuszi: NAGYON VIGYÁZZ (bár tudom vigyázol)!!!!! Remélem nem lesz semmi gond. :roll:

Melinda: Nagyon aranyos a pici csajszi. Jó kis képek :lol: :lol:

Királylány: Királyian várjuk az eredményt a jövő héten :wink:

Kirus: Kellemes kikapcsot.

Babicsek: Nálunk nincs ilyen. Nem tudok segíteni. Kiderült már mi volt?

Betty: Jó a vonalzók nagyon! Szorítok!

Nálunk minden rendben. Fél hat óta émelygek és néha rámjön azon kívül is. A pocim fáj néha, de semmi renelenesség nincs.

Kép
kicsi80

Angi 34! Sajnálom, hogy borúsan látod a dolgokat. Én egyke vagyok, bár anyuék sem így akarták, de ez hosszú és fájdalmas történet. :cry:

Legyen, ahogy Te szeretnéd! Azért nézz be hozzánk, amikor úgy érzed. Légy jó!

Kép
kicsi80

Sziasztok! Itt vagyok, de ma sok dolgom lesz nem biztos, hogy lesz időm kukucskálni. Most nem írok külön senkinek, majd délután vagy este otthonról. Addig is puszi mindenkinek.
Angie neked is fogok írni!

királylány

Angie34 nem olyan fekete a világ mint ahogy most látod, tudom mit érzel, én is gondoltam már erre legutóbb, hogy talán soha nem lesz gyerekem, de azért míg van lombik addig úgy érzem lesz és nem adom fel.

Mikor akarsz még írjál nekünk, ha úgy érzed ki kell öntened a lelked valakinek.

Kép
Kép
melisch

Azért azt ne feledjétek, hogy 38 évesen más szinű a világ. Melish! Lombikba semmiképpen nem mennék bele második gyerekkel. Elsőnél vállaltam volna, ha nem jön spontán.
Vendég

Szia mindenkinek!

A tegnap délutánom nagyon szörnyű volt :(
Megfáztam rendesen , megjött mensi ,és még, hogy nehogy ezekkel együtt mégis úgy ahogy ellegyek, még tetőződtek a problémáim egy jó felfázással :( Délelőtt semmi gond aztán délután mikor pipizni mentem fájt rendesen aztán negyedóránként jártam wc-re. Ezt csináltam estig végül elaludtam és 3 óra múlva mentem megint és semmi, nem fájt egyáltalán. De korai öröm mert ma délelőtt kezdődött minden elölről. Egyfolytában iszok hogy tisztuljak mégis fáj ,meleg sós vizben is ücsörgök . Hát vihetem magammal az ismerőst az orvoshoz ,csak hát őt sem érem utol. Pedig én ezt hollandul nem tudom elnyekeregni. Pech. Kétségbeejtő helyzet.
Melinda gratula a kis gyönyörűséghez! :)
erabera

Betty köszönöm a tippet ,bár én a szuri után tervezem a kivizsgálásokat. Bár nem gondolom,hogy hormonproblémám lenne mivel nincs oylan panaszom ami ,arra utalhatna,de mivel nem vagyok orvos nem tudhatom .Jó nagy tortúra lesz, ezzel az alap nyelvtudással de neki kell vágnunk :)

Angie 34: Hogy érted azt,hogy nem hat arra amire adják mármint a Gynevac? Nekem elsősorban a gyulladás megszüntetésére , és védettség miatt adatnám be persze huzamosan páromnak is ,mert ő is hordozhatja a gombát és hát rejtett gyulladások megszüntetésére. És talán mint sok nőnél a gyulladás megszüntetése után , ha csak ez volt az akadály , remélhetőleg sikerül nálunk is összehozni egy babót,de ha nem irány a kivizsgálás.
Sajnálom ,hogy feladni kényszerülsz, de a remény sosem hal meg. Nekem még nincs gyermekem , igaz 29 vagyok, de bennem is megforudlt már mi van ha nemhogy kettő, egy gyerekem sem lehet? Mivel két éve próbálkozunk. De erre nem akarok gondolni.
erabera

Már másodszor száll el minden :twisted: :twisted:

Akkor most megpróbálom harmadszorra hátha sikerül:

Betty jók lettek a vonalzók, megérte szenvedni velük :wink:

Nyuszikám vigyázz kisnyuszikára és jelentkezz doki után :!:

Erabera: jobbulást! :!:S zörnyű lehet állandóan ilyen gondokkal küzdeni. Remélem mielőbb helyre jössz, ráadásul ott kint, messze, nehéz lehet.

Angie28 neked nem hiányzik az izgalom, úgyhogy nyugi majdcsak kiderül mi van nálam. Tudom előre mit fog mondani a doki, ha addig nem jön meg: ballagjak vissza két hét múlva. Nálunk nem küldözgetik az ember lányát a laborba vérvételre....Még a kivizsgálást is halogatják, ha nem akar összejönni a baba.

Kicsi te se menj falnak! Csak vigyázz te is a kis kicsire! Én meg nem idegellek titeket, meg sem szólalok csak ha pozitív teszt lesz a kezemben.

Na ezt most elküldöm mielőtt megint elszáll az egész.

királylány

Angie34 először is, nem is nézel ki 38-nak. Különben is ott a neved mellett, hogy 34, én elkönyveltelek annyinak és kész! :wink:
Nehéz lehet neked most és meg is értelek, de tudd, hogy ránk mindig számíthatsz és lehet hamarosan mi fogunk neked gratulálni. Hányszor, de hányszor hallottunk már olyanról, hogy már nem is küzdöttek érte és akkor fogant meg a baba. Nem tudhatod, lehet el kellett jutnod idáig, hogy ne görcsölj, mert valljuk be, hogy azért kicsit mindenki görcsöl, még én is, pedig nem élem meg traumaként ha hónapról hónapra megjön piri. Valahol rossz, mert bízunk benne, hogy na most tuti...
Gondolj arra, hogy spontán megfogant az a picike is akit elvesztettetek, lehet a szervezeted még nem készült fel egy újabb életre. Apa kivizsgálása jó ötlet. Kívánom, hogy mielőbb helyreálljon a béke a lelkedben és legyen Sziszkónak kistesója!
Ha nem is minden nap, de időnként jelentkezz, hogy tudjuk jól vagytok. Nagy ölelés és sok puszi!

királylány

Királylány hüvelyi gyulladásaim szoktak lenni ,de ez most nagyon régen volt ez valószinű húgyhólyaggyulladás. Van itt egy néni aki olyan mintha a mamánk lenne ő most eljön velem a doktrobácsihoz és kapok gyógyszert. Aztán a gyógyi felboritja megint a ph-mat és jöhet megint a gyulladás :) én már sajnos ezen csak nevetni tudok. Na mennem kell. Még később lehet benézek jók legyetek!
erabera

Sziasztok!

angie34: Sajnálom, hogy így látod a helyzetet. NEkem a múltkor az orvos azt mesélete, mikor mondtam neki hogy nem hiszem el hogy nem sikerül már végre az a kistesó, hogy volt egy páciense aki vitte oda hozzá a lányát vizsgálatra. A lánya 22 éves volt, egyetlen gyerek, akinek mindig is szerettek volna kistestvért, de nem sikerült. Szóval ez az anyuka amikor vitte a lányát, megvizsgálták őt is, és képzeld el, kiderült, hogy anyuka terhes. 22 évi próbálkozás után. Úgyhogy mindig vannak csodák és talán ha nem figyeltek ennyire a kistestvérre, egyszer csak váratlanul betoppan majd a kis pocaklakó. Kívánom hogy így legyen, de ne kelljen 22 évet várni rá. :) Hanem mondjuk max. 2 hónapot! :)

Tudom mit érzel, sokszor érzem én is így hogy nem megy tovább, de mindig felcsillan egy pici reménysugár, ami erőt ad.

Hát este csak elaludtam. Nemtudom, mi motoszkálhatott. Bár nem is motoszkálás volt, hanem mmintha szaladtak volna, meg ugráltak volna a fejünk felett. Egér biztos nem, mert annak kicsi a súlya ahoz, hogy ilyen hangot adjon ki. Még macskára gondolok, csak az kizárt, hoy oda felmenjen. De rendesen hancúrozásnak hallatszott. Úgyhogy még mindig rejtély.

A férjem is mondta hogy ő már nem megy fel oda többet. Mondtam is neki, hogy pasi létedre hogy lehetsz ilyen nyámnyila.

Este megyün Fóka és papagályshowba. Tavaly is voltunk, jó volt.

Nyuszifül: Vigyázz magadra!

Basszus most is hallottam egy koppanást, pedig egyedül vagyok itthon. Hm....

Kép
babicsek

Babicsek ki tudja kik költöztek oda :wink: :?: :!:

királylány

Sziasztok, a rózsaszínes dolog megszünt, szerencsére...azért majd beszámolok a dokinak.

Szerintem is kicsit máshova kell koncentrálni, mondjuk egy jó nyaralaás....bár tudom ezta legkönnyebb mondani, ha vmit nagyon szeretnél...

Kép
nyuszifül16

Aranyosak vagytok! De nekem teljesen le kell zárnom magamban ezt a dolgot. Ha még egy ciklust végig kell csinálnom igy számolgatósan, abba én belehalok. Dia! Nekem voltak nem számolgatós hónapjaim is. Pontosan 6, amikor elkezdtunk próbálkozni a tesóval. Nem érdekelt, még a ciklusaim hosszát sem tudtam. Mégcsak nem is beszéltem a dologról senkivel, itt a neten sem. Tehát ez nem a görcsöléstől függ. Ma már fel is hivtam a hr-es veezetőt. Délután kell hivnom, hogy beszéljünk a visszatérésemről. Szeptembertől dolgozni fogok.
Vendég

Sziasztok!
Most is csak bekukk,de holnap jövök igérem. :wink:

Melisch!
Igen,holnap csavargunk egyet ismét de csak az Állatkertig. :D :wink: Majd hozok képeket. :)

Dia!
:shock: :shock: Még mindig nincs tesztelés????? :twisted: :twisted: Jaj de kiváncsi vagyok,bár bizti babás vagy! :wink:

Endzsi!
Teljesen megértem amit érzel!Én is többször éreztem már így aztán mindig tovább küzdöttem...Talán Domi miatt is mert többször emlegeti a kistesót. :( :? Szóval pihizz egy darabig de aztán várunk ám vissza nagy szeretettel!!!!! :D :D

Melinda!
Nagyon édi a kiscsaj. :D :D

Nyuszi!
Vigyázz,pihizz sokat! :wink:

Többiek pusssz :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Angie megértelek, de nagyon bízom benne, hogy nem fogtok védekezni és egyszercsak bekopogtat a kistesó :)

Dius teszteltem már de negatív lett. Dokihoz csak a jövő héten tudok menni és majd akkor tesztelek...... esetleg.....Még semmi sincs veszve, mert nincs mensis tünetem. :wink:

Én olyan hulla vagyok ma, semmi kedvem semmihez, csak aludnék meg aludnék, de a lakás úgy néz ki, mint ahova a bomba becsapott és holnap is dolgozom.

királylány

Sziasztok!

Elmentünk gyógyszert feliratni, de itt úgy megy ám,hogy ha orvoshoz akarsz vizsgálatra menni akkor már egy nappal előtte kell időpontot kérni ( igen háziorvoshoz) ha már aznap akarsz menni mondjuk mint az én esetem is fogadnak,mert ezt nem szabad halogatni, vittem mintát és ott a helyszinen megnézték és mondták ez hólyaghurut. Kiirták a gyógyszert, nem kaptam semmilyen papirt,megmondták melyik gyógyszertárba menjek és ott a nevemet kellett mondani és ők számitógépen nézték meg milyen gyógyszert irt a doki. Hát érdekes itt a rendszer. És mivel jó kis összeget fizetünk a betegbiztositásra a gyógyszer idézőjelben ingyenes.

Nyuszi vigyázz magatokra! Bár gondolom azt teszed.

Babicsek: mi még nem ismi itt egymást ,bár szerintem még igazából senki,csak tegnap irtam egy keveset, rémisztő lehet neked most otthon :? nálunk a szülői házban voltak ilyen hangok de mint kiderült legalábbis ezt magyaráztuk be ,hogy a macska ment fel a padlásra , de olyan hangokat hallottunk mi is ,mintha futkároznának fent meg lánccsörgést is hallottunk, bizarr volt.
erabera

Királylány sajnálom, de gondolom ezzel már tele van mindenkinek a padlása.
Én is ellőttem már egy két negativ tesztet két év alatt,igaz nem vagyok görcsös igy lapul a szekrényben mindig teszt ,amit már kb fél éve vettem vagy már több is. Inkább mindig idézőjelben várom mensit és ha esetleg végre méltóztatna késni akkor jöhet a teszt de addig nem.
erabera

Különben olyan kellemes az orvosi rendelő , szól a rádió, és olyan szines minden. Szóval nem úgy érzi magát az ember mintha vágóhidra menne :lol:

Közben látom egyedül pötyögök megint :( csak én érek rá ennyire?
erabera

Erabera még nincs veszve semmi :wink: Itt vagyok, de apa most ért haza gondolom éhes és lehet ledőlök 30 percre mert leragad a szemem.

királylány

Jól van pihizz csak . Megértem én is mindig ugrok ha hazajön apa a melóból :)
erabera

Megint én :)

Én is volt ,hogy görcsösen akartam babát, és ez abból indult ki mármint a görcsösség,hogy elkezdtem fórumra irogatni,és ott mindenki hőmérőzött , pét leste mikor van, teszteket csináltak, és ekkor én is teljesen rákattantam, és behülyültem teljesen.
Annyira ,hogy két nega teszt ekkor sikerült, mert hát tüneteket is bebeszéltem már magamba és nagyot csalódtam a tesztben. És ekkor elköszöntem a fórumtól és utána nem koncentráltam a babásodásra,de lám ha van görcs ha nincs nekem igy sem jön a babócánk. De nem adom fel. És lehet egy egyszerű kivizsgálással fény derülhet egy kis orvosolható problémára. Legalábbis nagyon bizom benne,de előtte Gynevac kúra, tegyen rendbe odalent.

Na jó most szünetelek ,nem győzitek majd olvasni amiket pötyögök. De ha rámjön akkor csak irok és irok és irok. Bocsi :)
erabera

Erabera azért van a fórum, hogy írj :D Le kellet feküdjek aludni. Pihentem egy órát, abból kb fél órát alhattam részletekben de mélyen. Már túl vagyunk a vacsin már csak össze kellene pakolni. Azért amilyen hamar csak lehet bedőlök az ágyba, de ahogy Bencét és apát elnézem 22-23 óránál előbb nem fog összejönni.
Januárban én is belevetettem magam a "hogyan csináljuk, hogy lány legyen" témába. Annyi mindent összeolvastam, hogy beleszédültem. Na akkor döntöttem el, hogy mindegy csak legyen és egészséges legyen. Csak a hőmet kezdtem el mérni, de azt is most adtam fel a napokban. De most megint mérem, mert nincs kizárva a baba. Gondoltam az Lh tesztekre is de lusta voltam rendelni. Így az elmaradt. Remélem már nem is lesz rá szükség. Nekünk Bence szinte elsőre összejött, reméljük most sem lesz gond.
Na most én is regényt írtam :lol:

királylány

Na úgy látom ma mindenki kidőlt. Megyek én is, bár Bencét ma elaltatni művészet lesz!

királylány

Sok sikert Bencéhez :)
erabera

sziasztok,,,,,,,,ma a napom nagy része jó volt.....öcsém elballagot a középsuliból.........de hazafele....iszonyat elkezdett csikarni a hasam......nagyon rossz vol....a máté hisztizett mert fáradt volt....de hála a szomszédom kocsival elénk tudott jönni.............

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!
Erabera bocsi már,hogy eddig nem köszöntöttelek,de olyan szétszórt vagyok.
Nekem van 1 éves lukó,több mint félidős a pocakba,kreszre járok, szóval nem unatkozok!!
Ki hallotta,hogy elcsúsztatták az adóbevallást????Minket nagggyon érint,mert nekünk kellene befizetni..... :twisted: :twisted: :twisted:
Apámnak meg küldtek csekket 23 Ft-ról....Ajánlva adták fel.....baromarcúak....többe van így,mint a 23 Ft.... :shock:
Az egyik barátomnak meg 9 Ft-ról küldtek!!! :lol:
Köszönöm a dícséreteket a kislányomat illetően,hááááát én vagyok aki nehezebben fogadta......tudjátok,hogy szerelmes vagyok a fiamba,de ezt csak a fiús anyukák értik szerintem....
Szóval mondtam a néninek,hogy keressen golyót,de gyorsan!!!
Nem tudom elképzelni magamat lányos anyukának,ennyi csak a baj.
De vettem egy rózsaszín bundazsákot télre,úgyhogy barátkozok a gondolattal...
Tudjátok,én nem az a csajszis nő vagyok,utálom a sminket,meg az ilyen műkörmös vackokat,az ékszereket nem is említem,viszont szeretem a sört!!! :lol: :lol:
Apa is azért vett el,mert nem az a nyávogós rinya pina vagyok.... :lol: Ezt így mondta....
Magassarkú is a lagzimon volt rajtam utoljára...
Hogy adok majd tanácsot egy lánynak ha nagy lesz???

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Jóóóó reggelt!

Kírus, Angie, Dia, köszike :wink:

Endzsi, még nem kéne feladnod pedig szerintem. 1 év nem olyan rengeteg idő... :( De ha így gondolod, tiszteletben tartom a döntésedet, és elfogadom. Azért ha tudsz, igenis gyere hozzánk néha...hacsak egy bekukkra is...Puszika!

Kicsi, köszi, hogy szorítasz, egy kis szorítás mindig jól jön... :wink: :lol:

Erabera, szerintem jó ötlet a kúra, de utána tényleg egy vizsgálat kellene. Én is úgy gondolom mint te. Mi 2,5 éve próbálkozunk, és nem akarok arra gondolni, hogy nem lesz gyerekem!! Mindenképp lesz, ha máshogy nem, előreláthatólag nyár vége felé már lombik van, akkor úgy! Ha úgysem, akkor meg valahogyan....de mindenképp :!: :!: :!: Most már nem adom fel!!!!

Babicsek, én valószínűleg bekakálnék félelmemben, vagy izgalmamban, ha nálunk valam(k)i lenne a padláson... :roll: :lol:

Melinda, hidd el majd belejössz a kislánynevelésbe is, és belé is szerelmes leszel :wink:
Hát gondolom nem "rinya picsára" fogod nevelni, így majd olyan laza lesz, mint te is vagy... :D

Akiknek nem írtam, puszi!

Én ma is dolgozom sajna 12:00-ig :evil:
Majd ha tudok jövök, ha nem, akkor holnap.
És holnap dobok táblit is :wink:

betty615

Sziasztok!

Azt hiszem már nem kell szorítani. Tegnap este volt egy kis vérzésem, mára leesett a hőm is. Most nincs semmi, de gondolom délutánra meg fog jönni. :( Így dokihoz sem kell mennem. Belehúzhatunk a májusba. No mindegy.

Melinda :lol: Szerintem is gyorsan belerázódsz majd a lánynevelésbe is. Legfeljebb nem lesz "rinya pina" :lol:

Betty én is dolgozom ma 12-ig és jó sokan is lesznek, mert be vannak jelentkezve próbára és plusz még aki majd beesik.

Délután jelentkezek ha tudok. Szép napot!

királylány

meli majd megszokod hogy lányod is van..... :D
királylány akkor hajrá május!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Na, tegnap voltam Uh-n , tuti fiú lesz, szóval valószínűleg Benjámin.
A doki megjegyezte, h jó nagy tappancsa van...:) Ami azt illetti, tényleg nagy volt a lába, de a kis szégyellős, csak a popsiját muattta, teljesen befele volt fordulva, nem volt hajlandó kifordulni, pedig ébren volt. Szóval a pofijából nem láttunk semmit...:( Majd lehközelebb, méretei alapján minden ok!:)
Szóval most nagyon örülök, csak a tanulásban kellene magam végre összeszedni...

Kép
nyuszifül16

Királylány, ne add fel, én is nagyon szorítok Neked, Nektek!!!++++++++++++++++májusra

Kép
nyuszifül16

nyuszi akkor mostmár hivatalosan is üdv a kukisok táborában!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok!

Végre már nem panasszal állok ide, most már minden téren javuló tendenciát mutatok :D
Most már megint koncenterálódhatok a babásodásra .

Betty mi 2 éve ,bár egy ideje azt figyelem, hogy mindig ennyit mondok :? szóval már van az több is ,na de idén én is elmegyek ameddig csak lehet, hogy babás legyek. Tavaly még volt elég dolgunk lakásvétel ,felújitgatás stb. De ez az év a mi évünk lesz. :P
erabera

erabera mindent bele......hajrá+++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!!!

Királylány nem erre a hírekre akartam jönni de még nem add fel hátha csak pecsételtél még bíznom szabad.

Sajnálom, hogy nem tudtam jönni a tegnap de délután a párommal elmentünk virágokat venni. Sokkal többet vetünk mint én gondoltam :shock: és az ő ötlete volt. Gondoltam veszek max 3 csüngős kosaras petúniát erre bevágta hosszabb számlálás után, hogy akkor nekünk abból 12 db kell :shock: :shock: :shock: persze nem mondtam nemet és emellett megvehettem amit még akartam mert elment az autóért, hogy betegye a nagyokat, csak 10-et vettünk mert nem találtunk ott annyit, még vasárnap vissza megyünk és még veszünk amikből úgy gondoljuk, hogy jó lenne még. Aztán mire hazaértünk nekiálltunk a munkának ő drótokat húzott és felakasztotta őket és meg az aprókat ültettem mg volt földem. Mindet be fogom tenni az ablak párkányokra, mert nem akarom, hogy Maya megint megdézsmálja. Este 10 órakor jöttünk be és már hulla voltam.

Melinda szerintem is megbarátkozol majd a gondolattal, hogy a kis csajt babusgatni kell és apa fogja is helyetted tuti. Legfeljebb ő is olyan lesz mint te, fiúsabb. Én olyan jó keverék vagyok, hogy még fűstől. A hangulatomtól függ mikor vagyok fiúsabb és mikor van kedvem lánynak lenni. A fiukkal mindig sokkal jobban kijöttem mint a csajokkal. Az irodába leginkább sportosan járok max nyakláncot rakok. Aztán ha valahova kell menjek akkor muszáj kicsit csinosabban öltözni elvégre igazgatói posztom van és akkor úgy is kell megjelennem akkor mehet a smink és sokkal több kellék. Amit viszont imádok az a műköröm :lol:

nyuszifül gratulálok a kisfiadhoz :wink: :wink: :wink:

Erbera ez a beszéd!!!!

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?