Bumi,
akkor talán az a legjobb, ha egyszerűen csak várakozó álláspontra állítod be magad. Az utolsó két tesztből az alső, mindenképp sejtet valamit. Az egyébként biztos (ezt orvos mondta nekem egyszer), hogy a terhesség nagyon korai szakaszában a hcg hormon termelés nem minden esetben egyenletes. Emiatt is fordul elő, hogy a legelején néha + tesz után - lesz és fordítva.
Meglátjuk! Drukkolok tovább ++++++++++++++++++++
Zsó,
ez a spontán inszem nekem is szimpi
Én is ezt tettem be magunknak "N" tervként őszre. Aztán, bízom benne, hogy nem kell majd
Beus,
még neked nem írtam, de sajnálom
Viszont úgy látom, Te már felkészültél a lombikra teljesen és ha abban jobban hiszel, remélhetőleg sikeresebb is lesz
Drukk hozzá!
Az allergia gyógyszerekkel egyébként az a bbi, hogy aki babát szeretne az egyáltalán nem szedheti. nemcsak a terhesség és szoptatás alatt nem szabad, de már előtte sem ajánlott.
Ezért kezelem homeopátiával, szerencsére nagy sikerrel
De idén még nem kaptam erre homeos bogyit, így jövő héten megyek a dokimhoz.
Hope,
hát én néha mostanában is megérzek dolgokat. Pl. a nagypapám halálát is egy héttel előbb tudtam. Amikor utoljára beszélgettünk, valamiért azt éreztem, hogy az utolsó szál cigit amit elszívott el kell tennem. többé nem beszéltem Vele, egy hét mólva agyvérzésben maghalt. Mai napig őrzöm a cigarettavéget.
Dina,
szorítok a teszthez!!!!++++
...nekem ma reggel elkezdett fálni a derekam...ez nálam mensi előjel
Szóval felkészültem, hogy miklós bá hamarosan megérkezik...
T