Sziasztok Lányok!
Elveszett bárányka jelentkezik,régen voltam már nagyon,de most jó sokat írok Nektek és magunkról!
Donika!
Először is Neked szeretnék gratulálni a babához! Nagyon örültem Neki,amikor olvastam! Kívánom,hogy minden rendben legyen!
Gömböcske!
Te is már félidős vagy lassan! Hogy vagy? Voltál mostanában orvosnál? Tudjátok már,hogy fiú vagy lány lesz e baba? Peti készül már a kistesóra?
Boni!
Zsigi mekkorát nőt,hatalmas fiúcska lett!
Nagyon ügyes!
Pandus!
Dóri még mindig gyönyörű szép! Örülök,hogy jók az éjszakáitok,biztos Te is pihentebb vagy! Biztos hiányzott Dóri hétvégén! Apával csavarogtatok is?
Fendike!
Hogy vagytok? Találtál végül bölcsit Máténak? Én is nézelődtem a környéken. Rengeteg magán bölcsi van. Találtam egyet,ahol a fél nap 15ezer forint ebéd nélkül,ebéddel pedig 21ezer forint. Ez egész jó ár ugye?
Petit!
Örülök,hogy jól vagytok és redben lezajlott a költözés!
Nagyon ügyes Laura,hogy nem viselte meg a költözés. A bölcsi miatt ne aggódj,biztos meg fogja szokni! Nagyon ügyes a nyelvek terén is. Én is egyre többet beszélek németül Grétinek!
Xandra!
3 napos találkozó! Írigyellek érte,biztos remekül érzitek magatokat! Apa is ment veletek?
Katica!
Léna nagyon nagyot nőtt! Az evés miatt ne aggódj,biztos anyukája alkata lesz,magas vékony. Gréti egész jól eszik,reggel este 200 táp,tízórai 200 gyümi,ebéd 200-250 főzi,uzsi 180-200 tejpép,mégis csak 8300 g. De én már ezen nem aggódom,az én alkatom lesz,ez már most látszik rajta!
Hunci!
Szomorúan olvastam,hogy ellopták az autódat! Száradna le a keze! Sikerült már pótolni? Hunor hogy van? Jártok még úszni? Vannak még vizsgáid?
Szöcske!
Hatalmasat nőttek az ikrek! Jól vagytok?
Véda!
Örülök,hogy jelentkeztél! Sajnálom a gondokat,remélem rendbe jön minden!+++ Anyósod hogy van? Lilu? Mi történt a nyári topikban? Jöhet priviben is!
Orsi!
Hogy vagytok?Nagyon vékony voltál 14 évesen,de ha jól gondolom most is az vagy!
Remélem nem hagytam ki senkit!
Akkor kicsit rólunk!
Gréti növöget szépen! 75 cm és 8300 g, bár én 78 cm-t mértem,mindig többnek mérem,mint a tanácsadóban!
Szóval növöget!
Mászik ezerrel,mindenhol feltérdel! Nagyon ügyes,de nagyon figyelni kell rá,mert hajmeresztő dolgokat csinál!
Történt egy kis baleset is,még akkor nem tudott mászni. Ráesett a vasaló a lábára és megégett a bal lábszára!
Éppen vasaltam,ő pedig ült a földön. A vasaló lecsúszott az állványról és pont a lábára. Szegény nagyon nagyon sírt,férjem gyorsan lehűtötte,mert én totál pánikba estem! Miután megnyugodtunk bevittük a kórházba,ellátták a sebét. Nagyon rossz volt,hogy elvették és nem mehettünk vele. Nagyon sírt! Aztán 2 hétig hordtam kötözésre. Nagyon összebarátkozott a nővérekkel!
Hős volt végig,szerencsére nem volt mély az égés. Szépen gyógyul Neki!
Nagyon sokat vagyunk levegőn,van egy kisfiú akivel egy napon születtek, anyukával nagyon jóba lettünk és a gyerekek is szeretik egymást! Velük szoktunk csavarogni!
Van 4 fogunk,a felső kettő között jó nagy hézaggal. Az javul még vagy úgy marad?
Éjszaka mostanában felébred Gréti,sír. Van mikor megnyugszik,de van amikor mellette kell aludnom!
Reggel 7körül kel fel.
Nappal alszik,kivéve,amikor fúrnak a kedves szomszédok!
Délelőtt 10től alszik általában 1ig. Ezen nem is nagyon akarok változtatni,mert ekkor legalább tudok nyugodtan főzni,házimunkát végezni,tanulni.Délután már nem alszik.néha fél órát.
Evése egészjó. Reggel este 200 táp,tízórai gyümi,200 körül. Ebéd 200-250 főzi. Uzsi 180-200 tejpép. A szopit elhagytuk,először a reggelit hagyta el,aztán az estit. Tápszert kap Beba 2-est kakaóval,mert csak így issza meg.
Nyáron tervezünk nyaralni menni,Balcsira! Déli partra,pontosan még nem tudom hova. Jó lenne valami olyan hely,ahol elfogadnak üdülési csekket, de nehéz olyan helyet találni.,mert nem szállodába szeretnénk menni,hanem önálló házba. Ha valaki tud segíteni,légyszi szóljon.
Kistesón gondolkozunk még. Eredetileg szeptemberre terveztük,hogy megyünk a fagyikért. De még ennek ki kell magát forrnia,mert bennem elég sok kérdés van....Nem tudom még igazán. Nem e lesz kicsi a korkülönbség? Milyen lesz Gréti akkor? Persze erre senki nem tudja a választ....
Képet holnap rakok fel,mert férjemnél van a laptop.
Ígérem jövök rendszeresebben!