Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lányom nagyon hisztis:-( Nem tudom, hogy most csak próbálgatja a hangját, vagy jön a következő foga... hétvégén már kijött a második... lehet, hogy már jön is a következő??? Milyen gyorsan jönnek a fogacskák?

Dolli! Fent vagyok iwiw-en. néven megtalálsz:-) Az én recepteimet nyugodtan fel is rakhatod!

Szilvi! Nagyon jól hangzik a salid! Én is épp most készültem főzni valamit... mire rájöttem, hogy nincs itthon olaj! :oops: Anélkül meg nehéz bármit is csinálni... menni kéne közértbe...

Orsi! Remélem semmi komoly ez a szemfeldagadás! Viszket is neki?

Brigi! E-mail ment!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csszedina 2012.04.26 16:42-kor.

Edina
Kép
Kép
csszedina

Sziasztok!
most csak egy gyors kérdé,oszt majd jövök...
Nincs véletlenül valakinek egy számítógép zseni ura??Alaptopot össze kéne hozni a számítógéppel,de sehogy sem tudom megoldani.Van egy antennás routerünk,amit sikerült működésre bírnom,van a laptopnak egy usb wifije,ami úgy tűnik villog.de a kettő nem leli egymást.Mindenféle ip-ket kell neten keresztül ide oda írogatni,és tegnap óta ezzel carakszom.De nem megy :cry:
Szóval,ha valakinek volna hozzá értő ura,vagy valaki ért ezekhez a nyavajákhoz,légyszi segítsetek!

mimi12

Mimi!

Az én uram IT szervizvezető! :wink:

Mindjárt írok neki!!!!! :wink:
Vendég

Halihó! Edina! Köszi, akkor megkereslek! :)
Fogak mindenkinél más ütemben jönnek... elképzelhető, hogy jön az újabb, de bizony hangpróba is lehet! :wink:

Orsi! Nem egyszerűen fáj... egyre jobban. :( Már párszor volt ilyen, az első pár nap szörnyű, most már kicsit idétlen a mozgásom. :lol:
Tudom, írtad, hogy hétvégén is mehetek, de annyira nem akartam belekavarni a hétvégéitekbe, hisz Nektek is az az, amikor mindenki végre otthon van és együtt lehettek. De lehet, hogy akkor ilyen formán igénylem majd a jövőben. De most pl nem tudom, hogy egyáltalán lehetne-e masszírozni...

Szilvi! Ez a salis recept nagyon jól hangzik! :)
Jut eszembe, múltkor megcsináltam a muffinodat, de sztracsisra, mert csokihiányom volt. :) Lehet, hogy vmit nem jól csináltam, mert kicsit száraz lett a széle, lehet, hogy kiszárítottam. De még próbálkozom majd vele, mert mennyei íze van, páromnak is nagyon bejött! :)
Nővérem is nagyon vékony, ő is hiába eszik bármit, nem hízik. Szerintem vasággyal együtt is max 45 kilo, de ő 47-nek mondja magát. Mondjuk ő alacsonyabb nálad azért... Most néztem meg, még 47 kiloval is csak 16,85 a BMI-je. :o Neked sem lehet sokkal több.
Hú, néztem ám nagyokat, hogy már kora reggel kész az ebédetek... Én ilyet sosem tudtam csinálni. :oops:

Orsi! Hurrá a barátnődnek! Igaza van, nagyon fontos a reggeli. Olyankor is lehet mértékkel enni, de tényleg fontos. A gyomrod is tönkremehet, arról nem is beszélve, hogy előbb-utóbb összeesnél nekem! Én sosem voltam reggelizős típus, pedig gyerekkoromban azt szoktam meg. Aztán volt, hogy csak 2 körül kezdtem el evésen gondolkodni. Mondjuk akkor a cigivel "pótoltam" a reggelit. Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, azóta jött be a reggeli, és most már nem tudok meglenni nélküle!

Be kéne menni pajzsos dokibácsihoz délután Pestre! De olyan hülye szél van, meg így fájós nyak-váll-lapockával... Tiszta döntésképtelen vagyok. Áh! Muszáj lesz! Letusolok, míg csibe alszik, aztán nézek valami vonatot.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

[quote="cunami"]M írta:cunamiimi!

Az én uram IT szervizvezető! :wink:

Mindjárt írok neki!!!!! :wink:

Ezer hála érte!! :lol:

mimi12

Na akkor most már írok is :lol:

Dolli!Köszönöm az arénást.De tegnap a Budaörsi tescoban konstatáltam,hogy ott biza nincs aréna..Úgy hogy kizárásos alapon,megállapítottam,hogy akkor tuti az Érdiben lehet :lol:
AMúgy én nagyon csípem az arénát,mert tényleg jó minőség és normális áron kapható...

Tierno!Igen a Samuhoz jártam.Tudom tudom,mindenki mondta,hogy eléggé érdekes stílusa van.Ezt tapasztaltam is...de úgy igazán nem zavart,hogy mogorva.Végül is az kit érdekel,ha el látja rendesen a dolgát.De nekem a vérképemet nem nézte meg,és azért ez durva hiba...Akár rossz is lehetne..(de nem az)
Úgy néz ki talán sikerült dokit találni.A Gyuri unokahúgának a dokija a Jánosban dolgozik,és a Lajos u-ban rendel a III.kerületben.
Jövő hét csütörtökön megyek hozzá ,előbb sajnos nem volt hely.Ő sem olcsó,mert 10körüli egy vizsgálat,viszont a szülésért nem kér horror összeget...
Dorina nagyon aranyos a játszóházban.Most már lassan eljön az idő,hogy ki sem lehet szedni az ilyenekbő.
:lol:

Szisz!
Ha oda nem veszik fel,ahová szeretnéd,akkor is a körzetesoviba át kéne,hogy küldjék!!!Főleg,ha van munkáltatóid!! És Lilit felvették a bölibe???
AMúgy nagyon siralmas a helyzet itt Érden.Én nem is értem???Mi a jó istenért kellett milliárdokért uszodát a suliba,mikor férőhely meg nincs rendesen????Inkább a sulit újították volna csak fel,és +óvodát építettek volna...
De gondolom valaki nagyot kaszált ezen is...
A barátnőm gyerekei oda járnak suliba.Még most is szitkozódik az építkezés miatt.Tök mneg vannak keverve a gyerekek,délelőtt délután és néha szombaton is van tanítás....(vagy volt valameddig?)

Ja csajok!!
Ha megengeditek,ezeket a jó recepteket majd bemásolom a blogomba.Jó lenne ha egy helyen lenne pár recept...
Bodzaszörpöt én is imádom.Viszont !!!
Mia!!! Terhesen nem tanácsos bodzaszörpit inni,mert méhösszehúzó hatása lehet...(bár mintha a Fannival vedeltem volna)

A megy dzsem jól hangzik,és nekünk meg van hatalmas cserkó fánk..úgyhogy lehet én is szabadalmaztatom cseresznyével :lol:

Orsi!Fogyi masszásra én is beneveznék.Viszont azt hiszem,szotatás alatt sem tanácsos,nem hogy terhesen...No sebaj,majd gondolatban ott leszek :lol:

mimi12

Ja Dolli!!
Én is elaludtam a vállam nyakam közti részt.Tegnap alig tudtam mozgatni a kezemet,ma már sokkal jobb..
De én a jobbomat csináltam ki.De van egy olyan érzésem,hogy ez egyre sűrűbb lesz.Jobb oldalon alszom,és kb 1hete el is zsibbad a kezem álmomban,most meg el is aludtam.Pedig drága anatómiai párnám van,osz ennyit ér.
Ja... nem kéne még kispárnát is a fejem alá nyomni??? :lol:

mimi12

sziasztok:)

Orsi:
5 evig voltam vega, a betegsegem ota sajnos kell ennem husit mert huvelyest, kaposztafelet es meg egy kupac zoldseget nem fogyaszthatok, nem tudom oket megemeszteni, igy csak a husbol tudom kinyerni a kello dolgokat. Csak pulykat eszem, melle husat. (Eleg nehezen megy, de hat evvan.) Volt egy fel ev amig szedtem egy klassz vitamint, az potolt mindent ami a husibol kellett, de mivel 27 ezer volt egy honapra igy gyorsan lekoptunk rola:) A pulykahus azert sokkal olcsobb :D:D:D
<<< Ha megszultem en megyek hozzad massazsra, le sem tudsz majd vakarni:):):)

gabusz:
Uhh, elcsortak a kapunyito motort..... az se semmi!!!! Pedig az nem ket forint.;( Na majd mondom apanak hogy erre vigyazni kell akkor nekunk is ha egyszer kesz a haz.

Edina:
Hat a bodzaszorp (is) kilove nalam:( Citromsav, cukor, natrium-benzoat....
Ettol a harom cucctol felfordulnek. :( Pedig mennnnnnnnnyire fincsi lenne!
A bio bodzaszorp, amiben nincsenek ilyenek meg ihatatlan:(:(:(
Nekem kell innom ilyen leveket (piros levu cuccokat), vannak jo kis mereg draga dolgok, akar 2 ezer ft/uveg, de komolyan, ihatatlanok!!!!!!!:(
Viszont valamelyest javitanak a satnya verkepemen.

A Puncsos meggydzsem (is) allati jol hangzik:):):):):)

Lanyok, holnap jon meg az AFP eredmenyem, kerlek szoritsatok!!!!!!

sünciboglya

Mia!
Bodza teát ihatsz nyugodtan!!Ilyenkor kell gyüjtani bodzavirágot,leszárítani,majd abból lehet teát főzni.Én valamikor csináltam,és bár más,de hasonlít az íze...vagyis azért az is fincsi!!

mimi12

Mimi!

Sajna most mondja Api, hogy így látatlanban nem tud segíteni! :?
Nem tudja milyen gép, milyen rendszer! :(

Milyen wifit vettetek?? LIKSYS?
Vendég

Sziasztok,

Orsikám: nem lehet, hogy rossz a tükrötök? :D Ez a nagy fogyózás….. elég drasztikusnak hangzik! Nem tudom, miért vagy úgy oda, hogy fogynod kell?! BAROMI JÓL NÉZEL KI!!!! Már most 36.os rucit hordasz, mit akarsz 34-t???? :P nem akarlak én lebeszélni, csak kezdek aggódni! Ennyi kajától még a 2 madaram is éhen halna! :lol:

Sajna már van babakocsink, pedig a férjemnek nagyon tetszenek a 3 kerekűsek, nekünk egy 4 kerekű van, de szerintem a célnak az is megfelel.

Jövő héten megyek megint CTG-re. Addigra jól kipihenem magam, hogy a babó is aktív legyen. Úgy elszégyelltem magam, :oops: hogy elhatároztam, mostantól pihizek ezerrel Lili jöttéig!!! Ő olyan jó kislány várja türelmesen, mikor jöhet, én meg csak hajtom magam! Az meg neki sem tesz jót. Szóval most lelkiismeret furdalva pihenek. :oops:

Edina: hétfőn megyek, még az időpontot egyeztetjük. Remélem oda is találok. :wink:

Mia: én is kérem anyucidat!!!

Gabusz: SZIIAAAAA! Végre itt, rég nem voltál már! :D

Befőzésből én kimaradok, pedig imádom a bodzát és a lekvárt is. Én nem tudok honnan szedni. Nem baj, majd gyakran megyek hozzátok és megérdeklődöm van e még abból a fincsi szörpiből amit elraktatok. :lol: :lol:

Dolli: ma beszéltem a tanárral. Nagyon rendes, mondta, h már ma elkezdi olvasni. Nagyon gyerek barát, van 3 unokája, akiket imád. Tőlem is egyből kérdezte, hogy vagyunk, meg kitartás…… szóval a nagy pocaknak is van előnye. :wink:
A fogyást meglátjuk szülés után, hogy fog menni. Nem fűzök hozzá nagy reményt. De azt már várom, hogy mehessetek veletek úszni!! Bár Lili előtt UUUUUTÁÁÁÁLtam úszni, most 1 héten egyszer járok usziba mama tornára és azt imádom. Nem tudom szülés után is megmarad e, de ha igen megyek én is! Bár fürdőruci nekem is kelleni fog amibe beleférek. :oops:

végre süt a nap!!! Csak ez a hülye szél grrr :evil: . Sebaj, kimosom a pokrocokat, legalább gyorsabban megszárad

Lini
Kép
kicsi lini

Lini!

Én is várom,. hogy gyere velünk úszni!
Részesedést kapok az uszitól! :D :D
Annyira nem vagyok oda a fogyi miatt! Csak elég nagy motivációs tényező, hogy 3 hét múlva Apika kollégái előtt bikinire kell vetkőzni! :wink:

Persze Apuci nem ér haza időben, így mindhárom gyerekkel megyek Freshbe és Apjuk odajön és autót cserélünk!

De azért örültem volna, ha szép simán odamegyek tornázni!
Most zuhanyoztam, de az idegeskedéstől már tök nagy hónaljfoltom van! :?

Na jól van lépek, és http://www.youtube.com/watch?v=ziDtEPCF ... re=related
Vendég

[quote="cunami"]M írta:cunamiimi!

Sajna most mondja Api, hogy így látatlanban nem tud segíteni! :?
Nem tudja milyen gép, milyen rendszer! :(

Milyen wifit vettetek?? LIKSYS?

Igen a wifi Linsys wusb54gc nevű
a d-link router viszont egy régebbi DI-524 névre hallgató.
Elvileg a wifi az már villog,de azt gyanítom,a routeren valami beállítást nem jól csináltam,mert nem találja a wifi a rendszerünket.
A laptop egy hp nx9010-es.Ebben nincs benne gyárilag a wifi.A rosebb tudja miért?? :roll:

mimi12

Ja és azért köszönöm Orsi!!

mimi12

Mimi felhívhatunk este????
Mikor van Nálatok csend? Mert akkor lehet tud valamit mondani Api!

Meghaltam a step órán!

Szilviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! MIT TETTÉL VELEM?????????????????? :D :D :D

Megyek füvet nyírni!
Te meg egyél :!: :!: :!:

Vattát köpök...... :?
Vendég

[quote="cunami"]M írta:cunamiimi felhívhatunk este????
Mikor van Nálatok csend? Mert akkor lehet tud valamit mondani Api!

Orsi!
Persze!!De ha privibern írsz egy telószámot,akkor felhívlak én.
Ja..öhh izé bizé :oops: :oops:
Még nem töltöttem le az oficet és nem tudom megnyitni a listát,hogy kinek mi a telószáma..stb
Eh,hát igen.Ott figyel a fiókban a progi

mimi12

Orsi: ha már ilyen okos a férjed, megkérdeznéd tőle, h B-speech micro usb bleutooth-hoz honnan tudok drivert letölteni? a cd-t sehol nem találom :cry:

EZER HÁLA

Lini
Kép
kicsi lini

sziasztok, itt az ejjeli bagoly hajnali 1 orakor!

Noemi:
Huuuuuuh ez jo otlet! vannak popec bodzabokrok az ujdonsult telkunkon... majd akkor elkuldom apat szuretelni:)

Lini:
Nagyon szivesen segitunk reformkonyha ugyben. Mi anno elmentunk fozotanfolyamokra (kostoloval egybekotott igy jol telezabaltuk magunkat minden alkalommal). Es voltam Eletmod taborban is ahol ezeket a kajakat fozte nekunk a holgy aki a szakacskonyveket irta:) Es egyben meg is tanultuk hogyan kell megcsinalni azokat. A fozotanfolyamot nagyon elveztem, tobb turnuson is voltam csakis az izekert, mar rohogtek rajtam hogy mindig ott tatom a szam:):):):) Jah es 300 ft alkalmankent a beugro ossz-vissz, hehehehe.:)

Orsi:
Rohogok! Annyira jokat irsz:) Tetszik hogy megpunnyadtal a step oran, de azert radobsz meg egy funyirast hogy teljes legyen a kep:):):) Hogy van neked ennyi energiad? :D

Ma este kenytelen voltam menni apaval egy (ket) kort az uj jargannyal, annyira csillogtak a szemei hogy neki milye van es hogy nekem most abba kell ulnom. Semmi kedvem nem volt, de a nagy boci szemeknek nem tudtam ellenallni....... raadasul be lett igerve egy fagyizas a Patakiban. Meg is lett a hatas, hasam kokemeny lett, nem izlett a fagyi (nem birom az edeset) es irtozatosan kifaradtam. DE!!! Jot dumcsiztunk s a tura vegen kisirtam meg egy sult krumplit is :):):)

joejt:)
mia

sünciboglya

Jó reggelt!

Orsi! Én pont azért nem járok ilyenközös órákra, mert olyan ciki, ha nem bírom. Már pedig én tuti nem bírnám. Mondjuk Te keményebb fából vagy faragva, úgyhogy gondolom végiggyűrted. Irigykedem is ám, mert azért ezeknek az óráknak olyan jó hangulatuk van! :)

Mia! 300 ft-ért jóllakatnak? Nekem is ott a helyem! :lol:

Orsi! De rég hallottam ezt a számot! :)
Mi van Bogi szemével? Javult?

Lini! Tanár szuper, akkor meg lesz az! :) Meg hát okos is vagy, mér ne lenne! :wink:

Noémi! Hú, emlékszem ezekre a kéz zsibbadásokra. No azért nem voltam oda, de nekem asszem ez volt a legkellemetlenebb dolog a terhességemben. :)

Napsütésest mindenkinek! :D

Kép
Kép
tekiroll

Jah, azt nem is írtam... Tegnap bemásztunk dokihoz, jó kis túra volt. 3 hónap múlva kontroll, akkor meg kell majd ismételni az uh-t is, de mondta, hogy gyorsítsunk majd a folyamaton, elküld egy kollégájához, aki ha kell, azonnal szúr is (szövettan céljából). Tök kiakadtam és parázom, pedig azt mondják, kibírható. Most 3 hónapig ehetem a kefét emiatt. :( Na jó, mondjuk hátha nem kerül rá sor... Csak belül meg tudom, hogy úgyis kelleni fog, mert néha érzem, amikor mondjuk intenzívebben tornázom, hogy nehezebben veszem a levegőt.
No jó zagyva voltam... Mint általában! :lol:

Csibi az utazást nehezebben bírta, de azért, mert régi vonattal mentünk és az elég hangos volt neki. Úgyhogy vonaton, metrón, földalattin végig simult a kincsem! Ilyenkor azért jó érezni, hogy ilyen biztonságot tudok neki nyújtani. :)
Épp mostanában fedeztem fel, hogy bárkivel nagyon jól elvan, sőt magasról tojik néha rám, de ha baj van, azért csak hozzám szalad! :)
Hazafelé bejött a Délihez a férjem, és menet közben vacsoráztunk meg (ilyet sem sűrűn csinálunk, mert nem szeretem az autóban kajálást, de muszáj volt), Gézunak bejött nagyon a pizzás fornetti! :wink:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Edina
Nálunk nagyon gyorsan jöttek egymás után a fogak. Néhány hét eltelteltével az alsó kettő után kibújt egyszerre a felső 4. Elég drasztikus volt, hogy 4 fog jött egyszerre.
Csináltam még régebben egy klubbot az iwiw-en Érdi anyukák címmel, a többbiek oda csatlakoztak és így láttunk egymásról képeket. Ha gondolod csatlakozz te is!

Mimi
Wifi & router probléma ismerős. Amikor itthonról dolgoztam nálam is ilyen megoldás volt. Ki kellett jönnie a cég informatikusnának beállítani, mert az istenért se sikerült. Remélem Orsi férje tudott segíteni és már működik.

Sylph
Saláta recept nagyon jól hangzik. Én is imádom az ilyen salátákat. Valami husi mellé és kész a tökéletes kaja. Szerencsére a férjem is szereti és könnyű rábeszélni, hogy inkább ez legyen a köret.

Orsi
Megértem a fogyókúrád. Valszeg én is így reagálnék ha kiderülne, hogy apa kollégái előtt kell fürdőruciban lennem. Biztos én is a legjobb formámat akarnám hozni, hogy legyen büszke rám. :lol:
Szarvas nagyon szép hely, apa egyszer 3 hónapig ott dolgozott és akkor minden hétvégén mentem hozzá.
Beindult már a masszázs? Van sok vendéged?

Dolli
Pizzás fornetti!!! Nyami-nyami. jó ízlése van Gézunak! :lol: :lol:
Az biztos, hogy mi vagyunk nekik a biztonság. Nekem ez még most egy kicsit félelmetes is.

Lini
Hogy bírod a diétát? Tudod már mi az első amit szeretnél enni szülés után? Nekem az utolsó hetekben már egy hatalamas adag mákos guba lebegett a szemem előtt. Volt olyan, hogy azzal álmodtam. :lol: :lol: Ügyes vagy, hogy még szakdogát is írsz. Pedig nagy hassal még a géphez se lehet egyszerű oda ülni.

Mia
Szorítok az AFP-hez. Mondjuk nekem rossz lett, teljesen kétségbe estem, az orvosom nyugtatott, hogy nincs semmi baj és igaza lett. Ezt csak azért írom, hogy ne ess kétségbe ha esetleg nem jó. Elavult vizsgálat, nagy hiba százalékkal.

Képek: (már fű is van, azt képzeljétek oda :lol: ):
Kép
Kép
Kép
Kép

Gabi

Kép
gabusz

Gabusz! Hű, de gyönyörűek vagytok! És ha még a füvet is odaképzelem... :D

Mia! Nagyon drukkolunk! Írj, mihelyt kiderült valami!

Kép
Kép
tekiroll

Csajok csak egy ill. két gyors kérdés erejéig berohantam, hátha kapok választ, délutánig.

Van egy kanapénk (mint általában mindenkinek :lol: ) van rajta 3 nagy párna, ami nem párna funkciót tölt be, hanem annak dől neki az ember, hogy ne a sima kemény kis támlának dőljön. (na ez így nem tudom, mennyire érthető :shock: ) ezekről a huzatot le lehet szedni, De az van ráírva se, mosni, se vasalni, se semmit nem lehet. De akkor hogy lehet tisztítani? Szerintetek a 30 fok is ártana neki? Ikeás a cucc és erős vászonanyagból van, vagy valami olyasmi. Nem értek az anyagokhoz. :oops: :oops:

Másik kérdésem, vettem Lilinek huzat anyagok, amiből párna huzat és paplan huzat lesz. Ha anyós megvarrja, mert nekem nincs gépem, de ha lenne se mennék vele sokra. :oops: Szóval a kérdés, milyen anyagot szoktak tenni a baba párnájába? Mert a boltban úgy néztem van benne valami, de szétfejteni nem akartam. :lol:

Na most biztos kicsit gyagyásnak néztek, hogy ilyeneket nem tudok. :oops: :oops: :oops:

Azért köszi a választ előre is

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!
Orsi!!Köszi a hívást!:lol:

Hát sajni nem sikerült megoldani a dolgot.Viszont most már sikerült mindent elállítanom :lol: :lol:
Már addig eljutottam,hogy feldobja az elérhető csatlakozást,de valamiért nem kattan rá :roll:
De már tényleg össze vissza állítgattam mindent cent cart a routeren is és a laptopon is.
Hát a Gyuri valószínű jövő héten beviszi az egészet a melóhelyére,és ott majd össze hangolják.Ez a wifi nagy szakmai hozzá értést igényel :lol: Na olyan meg nekem nincsen.
No sebaj,majd egyszer ez is megoldódik..

Gabusz!Nagyon szépek lettetek!!És milyen szép lesz,ha kinő a fű.Nagyon okosan csináltátok meg,hogy lépcsőzetes legyen.Jó ötlet!!Így legalább van sok egyenes terület.

Lini!Szerintem nyugodtan kimoshatod 30fokon.Én sok mindent már kimostam így.Nekünk is van egy hasonló kanapénk,hasonló párnákkal,én simán kimostam a huzatát a gépben.
Ezeken leginkább biztonsági okokból van a cimke.Vagyis ha bármi történik,ne tudj reklamálni.No meg jó üzlet a tisztító cégeknek is.

mimi12

Lini

Szerintem is mosd ki 30 fokon, nem lesz vele semmi gond. Ha nem mered marad valamelyik tisztítócég.

A másik kérdésedre sajna nincs válaszom. Én készen vettem, nincs ügyes anyósom. :lol:
De a párnával szerintem még ráérsz néhány hónapig. Textil pelust szoktak (vagyis én azt raktam) a baba feje alá rakni. Gyakran van büfi, higénikusabb, gyorsan tudod cserélni. Meg az rémlik, hogy a párnát nem is ajánlják fulladás veszély miatt.

Gabi

Kép
gabusz

Na,milyen figyelmes vagyok.
Lini!
Gabusz leírta a párnával kapcsolatos dolgot.
Nehogy tegyél majd a baba feje alá párnát.AZ nem kell és tényleg veszélyes lehet.
Amúgy lehet kapni valami speckó bébi párnát,ha veleki ragaszkodik hozzá,de tök felesleges.
A Szabinak még mindig nincs párnája,és elmúlt 3éves.Így szokta meg és amúgy is így egészségesebb.

mimi12

Szasztok!

Orsi, mégegyszer köszi a meghívást!!!! Nagyon jó volt Nálatok!!!!! És nagyon szép az otthonotok!!!!!
Bálintnak mi maradt meg?! :arrow: " Anya, volt ott ford( :roll: nézek nagyokat, gondoltam, nem fordotok van, aztán folytatta) meg taszi(taxi) meg kukásautó, meg szubaju...." akkor esett le, hogy Bubu autóiról beszél.... :lol: :lol: :lol:
Hazajöttünk Yoda rögtön befeküdt a függöny alá a hűsbe és bedobta a szunyát, a skacok is alszanak.... Legközelebb Ti jöttök! Jó?! :lol:

Lányok, olyan cuki volt a két kutya.... annyit hancúroztak... majd töltöm le a képeket és dobok föl...

Dolli, ha tetszik a sali recept, megnézzem mi kell még bele, mert azt hiszem valami fűszer még kell...
A muffint mennyi ideig sütötted? Vagy ha sűrűnek érzed mikor kevered össze, tehetsz még hozzá tejszínt, hogy laza legyen....
Megnéztem a bmi-met.... 16, 3... elég alacsony... :? de szerintem pille csontozatú vagyok :wink:

Mimi, a bölcsi hó végén derül ki, de lehet hogy jövő héten ott kezdünk és megkérdezzük, vagy kikönyörögjük, hogy vegyék fel.... aztán irány az ovodák. Nem körzetisbe is jelentkeztünk, de onnan rögtön átirányítottak a körzetibe, de az meg....
Ennyire gáz a helyzet a suliban?! :shock:

Mia, megjött az eredmény?

Gabi, aztaaa, de jól néz ki a házatok!!!!!!!!!!!!

Lini, vigyázz a mosással nehogy összemenjen! Talán tisztító...
A baba párnájába, vatelint szoktak tenni, más néven vlies(flíz) de ha varrjátok akkor egy másik anyagból csináljátok meg a párnát és rá külön a huzatot, mert a boltban össze van varrva, és a hutatot egyszerűbb mosni, szárítani.... De ahogy a lányok írják, eleinte tök felesleges.... én egy ideig használtam, de sosem voltak rajta, így kiszedtem... :wink: Mostmeg "párnab.zik" :wink: :lol:
sylph

sziasztok:)

Megvan az AFP-m. Minden OK, az orvos azt mondta, semmi jelet nem latja annak hogy tovabb kene vizsgalgatni igy megusztam a magzatvizes torturat. HURRA!!! :)
koszi hogy szoritottatok:)

Dolli:
Aham, en nagy ehenkorasz vagyok es imadok mindenbe beleenni:) A fozotanfolyamon nehanyszor tul sok kajat csinaltak, volt hogy en kaptam meg. Este volt nagy zabalas otthon :):):)

gabusz:
Naggggggggyon komoly haz!!!!!!!! Tetszik :):):):) Mi hamarosan epitkezunk, ilyesmire gondoltam sajat reszre! Gondolom ti is epittetetek?
Huuuuuuuuuuuh nagyon jo ez a haziko!!!
A telek is jo nagy:):):)

Lini:
En mostam mar IKEA-s huzatot, altalaban azert irjak ra hogy ne mosd mert osszemehet (ha pamut) es ha nem jol van hengerelve az anyag gyartasnal akkor csavarodva megy ossze. A 30 fok nem szokott neki artani, de ha raszanod magad a mosasra akkor csak kezzel probald. Nekem nem lett semmi gond az en huzatommal.
Ha nem mered bevallalni akkor szaraztisztitas, az nem is olyan nagyon draga 3 parnahuzat eseteben. Az tuti nem tesz kart benne.
<<< Babaparna: altalaban "freeze" (kabatba is azt teszik) anyagot tesznek bele mert az moshato, nem allergen (elvileg...) Nem is draga annyira es altaban minden meteraru boltban van. (Persze vannak uj fajta csodak amit beletoltenek a parnaba, mint pl a szilikongolyok (szopis parnaban is az szokott lenni) de azt fogalmam sincs hol lehet szerezni.:(

Amugy most lattam - eppen tegnap este - a Brendon honpapjan, jopofa parnak vannak, meg specialisak is, pl atfordulas gatlos parna:):):)
De igazan a parna meg raer egy jo ideig. (Gondolom azert csinaljatok meg elore hogy minden passzoljon egymashoz.)

En is kineztem egy jo kis garniturat, persze csillagaszati aron......... no meg 90 ezerert egy szoptatos fotelt. Ezek megbuggyantak!!!
:shock:

sünciboglya

Mia, szuper!!!!! Nagyon örülök, hogy jó lett az eredmény!!!!!!
Átfordulásgátló párna.... hááát én is láttam már ilyet, de szerintem tök felesleges.... :wink: Már mindenfélét kitalálnak, csak vegyék. :?
Jaj, anno én is vettem ilyen ágynemű garnitúrát, de nekem tudod mi volt a bajom?! Csak 70 cm széles, baromi keskeny, elfordult és már is lejött róla a takaró.... azt csináltam, hogy keresztbe tettem rá :wink: aztán varrtam egy 1x1es paplant, azt jó sokáig használták. Lilinél, meg szétszedtem az ágyvédőt, baldachint, párnát és újra varrtam, szép huzattal :wink: :D

Lányok, küldtem új táblázatot Gabusz adataival!
sylph

Lini! Párnáról a lányok mindent leírtak. Én akkor váltottam párnára, amikor befejeztük a szopit. Azaz 19 hósan... Addig pelus volt a feje alatt.
Nekem volt ikea sarokkanapém, hozzá párna, levehető huzat. :) Mostam a huzatot, és ha jól rémlik, nem lett semmi baja, persze nem hetente mostam. Én úgy voltam vele, hogy ha nem mosható, akkor miért lehet leszedni a huzatot róla? :wink:

Szilvi! Gondolom jól elbandáztak a gyerekek is meg a kuttyok is! :)
Huszonpárpercig sütöttem. talán 24? Nem mertem tovább lazítani tejszínnel, legközelebb majd bátrabb leszek! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ma harmadszorra száll el az üzim! :?

Szilvike mi is nagyon jóléreztük magunkat! Köszönjük, hogy szebbé tettétek a napunkat!!!!Gyertek máskor is!
Gyerekeid csudaédesek és micsoda jógyerekek! :shock:
Aranyos Bálintkád! Ja nem mondtam, hogy másodállásban taxizom? Apa meg néha besegít a szemétszállítóknak ezért van kukásautónk, a szubaruval meg versenyzünk ha időnk engedi! :wink:
Én is rakok fel képeket, nagyon jóóók lettek! :D
Marci is kipurcant! :D

Többieknek ígérem írok, de most fáj a hasam, le kell dölnöm, csimól már alszanak!

Dolli! Remélem nem lesz semmi szurkálás és szövetten!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
Sajna az a rossz hírem, hogy én holnap nem tudok menni úszni mert megjött! :? Szegénykém, te meg hogy készültél a fürdőrucival! :cry:
Nem vagy semmi hogy fájós háttal beutaztál Gézuval! :shock:
Ha akarsz jönni hozzám csak hívj és megyek Érted! :wink:

Puszi: Orsi
Vendég

Sziasztok!
Már megint eltört a mécses.
Voltam annál a tapló dokinál tp-s papírért...13.30-ig van rendelése.Kb 12.40 után értünk oda.Ott ültünk anyuval és a Szabival kb 15-20percet,mire kijött nagy kegyesen a doki asszisztense,hogy nincs itt a doki,nincs alá írva a tp-s papír,és nem tudja oda adni.Na én robbantam,veszekedtem és el is sírtam magam...
Megmondtam,hogy feleslegesen ugráltatják az embert,10km-ről kocsikázunk oda,ráadásul veszélyeztetett terhesként a rendelés vége előtt 30-40perccel ott vagyok,és a doki már nincs ott.
Ez nonszensz és felháborító!!!
Ennek a taplónak a terhes rendelésére is úgy lehet csak menni,hogy a rendelés kezdete előtt 1órával már ott kell lenni.Aki a rendelés kezdetekor ér oda,azt már nem fogadja.Én nem tudom ezt hogy képzeli ez a doki???Ha nem jó neki a kiírt időpont,akkor változtassa meg!!
Na bocsika,de úgy kiakadtam....
Most felhívom a védőnőt,kikérdezem mit kell tennem??Anyu azt mondta,ha átmegyek máshová,lehet nem is kell már ide mennem ehhez a taplóhoz,hanem át tudják kérni a papírjaimat.Jó lenne!!!

mimi12

Szasztok!

Mimi, sanálom! Ez tényleg egy tapló! Nem is értem az ilyen minek megy orvosnak? :roll:
Másik dokihoz mikor mész?

Dolli, bátran tegyél bele tejszínt! Tudod, érzésre... :wink:

Orsi, megjött? Te szegény, küldtem pü-t a fogigátlóról! Meg fotókat is a méledre!
Pihengess!
Jajj, mi is nagyon jól éreztük magunkat! Bálint, most kelt, és egyből kérdezte,mikor megyünk hozzátok... :wink: :lol: Na, azért Te sem panaszkodhatsz a gyerekeidre! Bubu olyan segítőkész!!!! :) És látszik mennyire szeretik egymást!
Jó tudni, hogy ennyi mindennel foglalkoztok :wink: legközelebb akkor szólok, ha el kell vinni a szemetet.... :wink: :lol: :lol:

Lépek, mert Pupi is felkelt.....
sylph

Szisz!
Csütörtökön megyek a másikhoz.Csak addig jó lenne kideríteni,hogy akkor mostantól,hogy legyen a tp-s papírom??No de majd kérdezősködök mindenfelé..

Irigyellek titeket a taliért.
Na Orsi! A Szabra nem mondanád,hogy milyen jó gyerek :lol: :lol:

mimi12

Növeltem ma én is az Aréna bevételét, vettem én is egy új úszódresszt. Holnap reggel szeretnék én is menni úszni bár nem annyira körán, fél 8 körül.

Dolli,
Ha jó neked akkor is akkor szívesen elviszlek.

Szilvi,
Nekem meg most aludtak el a gyerekek :D

Kép[
Kép[
kostyika

Jaj úgy szeretnék én is úszni menni.Annyira vágyom a vízre.
De nem merek még itthon sem fürödni...csak zuhanyozni.
Pedig én biztos hal voltam előző életemben.
Most már csak abban reménykedem,hogy hosszú nyár lesz,és szeptemberben is lehet majd még fürödni valahol :lol:

mimi12

Sziasztok!

Lányok jövőhéten lehet én is megyek úszni! Apa holnap dolgozik és most meg is van.

Olyan buta napom van, hogy reggel kávét sem volt időm inni utálom, ha így kezdődik egy nap :evil: na, de most ebédeltem, de csak csökkentett adagot, de bevertem egy fagyit.

Megyünk délután kutyanézőbe!!!

Én tudok még egy bodzás receptet nagyon sok mindenkitől hallottam és mindenki azt mondja hogy nagyon finom, de én még nem próbáltam.
A bodzának a virágját kell leszedni, megmosni és teljesen lecsöpögtetni, lisztbe forgatni aztán SŰRŰ palacsintatésztába és kisütni fahéjas porcukorral tálalni!!!

Holnap megyek Dorinával buszozni, mert már olyan régen ült a gyerkőc buszon és nagyon hiányolja!!

Orsi!
Van valami olyan masszírozás amikor meleg köveket raknak a hátra. Te olyat is csinálsz??
Hol tart a fogyód, de ahogy látom Neked egyre több energiád van. Már mindenki azon agyal, hogy honnan szerzed, elárulhatnád a titkot!! Ugye csajok???
:D

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!
Vendég

Zsand!
Ilyen bodzát a húgom szokott csinálni.Nagyon finom!!!De allergiásoknak óvatosan!!
Fényképezd le a kutyust !!Kíváncsi vagyok a hogy fog tetszeni?Dorina mit szól hozzá??
Azt kell nagyon megnézni,hogy jön ki a gyerekkel!!

mimi12

CSAJOK!

KOSTYIKA ANDI A SZTÁÁÁÁÁR! BENNE VAN AZ ÉRDI ÚJSÁGBAN! :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Na még van időm egy kicsit!
Írtam Gabikánknak és az is elveszett! :?

GABIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! Eszméletlen szééééép a házatok! :shock:
Minden nagyon gyönyörűűűűűűű! A ház, a kert, a járdák, a kerítés!
Nagyon jóóóóó ízlésetek van!
Nekünk sosem lesz befejezve! :cry: Még mindig nincs lábazat, de ahogy nézem, ez is átcsúszik jövőre, mert most elég lesz a szalon! :wink:
Masszázs csak döcög, de csak akkor megy élesbe, ha már nem lesznek itthon gyerekek! Jobb esteben jövő ősztől!Addig csak ismerősök, barátok jönnek! Egyenlőre csak hétköznap este és hétvégén tudok dolgozni! Van olyan hét hogy 2-3 vendég van, van olyan hogy két hétig senki!
Március óta "dolgozom", két hét kimaradt az anyajegy leszedés miatt és ma lesz a 10. vendégem, ez átlagban heti 1 vendég! :D
De egyenlőre nem a megélhetésem függ ettől, hanem inkább kedvtelésből csinálom!

Andi!Jaaaaaaaaaj de jóóóóó, hogy elviszed Dollit úszni!!!!!!!!!! :D :D :D

Zsandi! Jövőhéten akkor megyek Érted!Egész úszóegyesületünk lesz már lassan! :D :D :D :D :D
De ez tök jóóó, hogy ilyen egészséges, jó dolgokban hatunk egymásra! Nem????

Mia! Megvan már az AFP eredményed???????????????????

megyek mert csíp egy hülye szunyog! :?
Vendég

Halihó! El vagyok havazódva....

Andi, Andi, annyira édes vagy a fuvarral... Még megbeszélem itthon, mindjárt hazaér a férjem, mert holnap anyósék is vannak. Ha fél 8, akkor mikor érünk vissza? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH! Úgy mennék, de nem tudom. Remélem, még nem lesz késő, hogy szóljak.

Mia! Gratula az eredményhez! Úgy örülök Nektek! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Andi! Párom aszondja, legyen, úgyhogy szívesen megyek Veled, ha még benézel ide! :) Mikorra érnénk vissza?
Szilvi, Te uszi? Vagy neked a korai időpont a jó?

Mimi! Hát nem semmi bukóság, amit a doki csinál... illetve ez nem is az, ez sokkal rosszabb annál. Hanyagság, felelőtlenség, önzőség.
:twisted:

Mia! Szopis fotelnek az IKEA Poangot tudom ajánlani...

Szilvi! Hát ez az, én még nem érzem, de majd gyakorlom! :)

Orsi, Te szegény, remélem, tudtál pihengetni! Úszni is megyek fájós háttal. Doki muszáj volt, különben megzizzentem volna, hogy mit jelent a sok ...zi latin szó a leletemen.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Mia! Átsiklottam az üzid felett! :oops:

HATALMAS GRATULA A JÓ EREDMÉNYHEZ!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Azért nagyon szépen haladgatunk itt a hetekkel! :D
Mindjárt félidő! :shock:
Miért van az hogy más terhessége olyan gyorsan letelik, a saját meg nem..... :roll:

Dolli, olyan jóóóóóó, hogy el tudsz menni Andival! Úgy bántott a dolog! :oops: Jövőhéten részemről tuti az úszás!
Most már két csoportunk van, van a kukurikúúúúúú csapat, meg a mormota csapat! :lol: (Bocsi Andika!!!!! :oops: Csak vicc volt, de nem tudtam kihagyni!)

Aki csatlakozni akar, az majd jelzi melyik csapattal indulna! :wink:
Aztán egy házi verseny keretében megküzd a két csapat egymással!

Ja nem pihentem, de jobban vagyok!

Szilvi! Remélem nem gyilkolásztam agyon Istvánt, hááát szegény nem relax masszázst kapott!Nagyon kedves férjed van! Gyere most már Te is, párod volt a kisérleti nyúl! :lol:
Bálintodon teljesen meghatódtam, hogy át akart jönni!Nagyon cukiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!Enyimek is örültek Neki!

Kiváncsi vagyok ,hogy izlik Yodának a Bento!!!!!!!

Mimi! Tényleg tahó ez a doki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Szegénykém, Te meg amúgy is érzékenyebb vagy most! :(

Na megyek kiszedem a csimókat a kádból mert már teljesen szétáztak!

Jaaaaaaaaj és képzeljétek irtottak szunyogot nálunk!!!!!!!!!!!! :D

Én még jövök ma, nem éccakázik velem valaki??? Api még Velencén van. :cry:
Vendég

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Orsi! Ne éjszakázz, pihenj! :) Bár már így is nagyon pihent vagy! :wink: Mikor ér haza párod? :o
És nyugi, a fürdőruha elállna jövő hétig is, ha esetleg most nem jönne össze az uszi! :wink:
Remélem Andi még benéz! Telón már nem akartam zaklatni 8 után. Nálam az elég tabu, csak ha meg van beszélve valakivel, hogy akkor tudunk értekezni, akkor használom!

Andi! Nem tudom, mikor lépek aludni, de részemről okés a dolog, ha neked is akkor jelezz, reggel úgyis kelek, ha írsz, akkor csomagolok! :)

Képzeljétek, ma nyertünk 700 ft-ot! :lol: Lottót adtunk fel, és csibének vettem egy oroszlános kaparós sorsjegyet!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Tyű, micsoda kerti parti volt! Nagyon édesek a gyerkők meg a kuttyok is! :D

Kép
Kép
tekiroll

Orsika,
Kinyuvasztalak :D Persze csak viccből. A versenynél én leszek a bíró a fájós hátammal.

Dolli,
Múltkor kb másfél órát voltam, a gyógytornász azt mondta h 45 percet jó lenne úszni. Mikorra kéne hazaérned? Reggel igyekszem magam összekaparni, majd felhívlak reggel.

Lini,
Ctg előtt igyál egy kis kakaót, nekem a doki javasolta mert szerinte a babák felébrednek az édesre. Párnát mi sem használtunk, csak textilpelust. Nekünk is IKEA-s kanapénk van, de szerencsére ez mosható.

Kép[
Kép[
kostyika

Andi! Nem vagyok kötve, max délután tovább maradunk anyóséknál... (ebédre vagyunk egyébként hívva) úgyhogy annyira nem rohanok!! :) Jajj, de jó, pancsi! :)

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Cunami!Mi a manót?Hát,nektek írtam! :) Én bagoly tipusú vagyok. 8)
Mi a helyzet Bogival?
Nálunk vajon mikor lesz szúnyog írtás? :?

Mimi12!Mekkora gyökér a doki! :twisted: :evil:

Kicsi lini!Szakdolit biztosan elfogadja a tanár.Nyugi!Mikor is derül ki?

Tekiroll!Dorina is csak akkor bújik,ha fél.Pedig olyan jó lenne,ha hagyná magát szeretgetni,de sose ér rá. :(
Gézu kaparászta le a sorsjegyet?Akkor kaparhatna nekünk is. :)

Gabusz!Gyönyörű ez a ház!
Azta!Milán már 8 hónapos?Múltkor még 4 volt! :shock:

Sünciboglya!Jaj,de jó! :)

Olyan dilemmában vagyunk...már többször felvetették a rokonok,miért nem költözünk Diósdra,abba a házba,ahol a nagyszüleim laktak.Ott áll üresen.Mennénk is,meg nem is...Ahol most lakunk,az a mi kezünk munkája,belefektettünk az időnket,pénzünket.Az meg egy adott ház,régi,de nagyobb.Lehetne külön gyerekszoba,teljesen külön lehetünk.De akkor már nem is érdi anyuka lennék. :( Veletek se tudnék találkozni,meg a barátnőmhöz se tudnék átugrani. :( Hát,nem tudom... :?

Kép
tierno

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?