Hali Csajok!
Jöttem magam kicsit kifújni...
Zebrásodóknak csenben azért gratulálnék
, ügyik vagytok! Spec nálunk nagyon bejött a kis korkülönbség, tök jól elvannak, csak néha kell közbelépnem
.
Kangi, ilyen magas láznál én se nagyon vártam volna az antibigyóval... Én még nem láttam ilyen "3 napos láz" pettyeket, pedighát Danóm ugye jövő hónapban lesz 3 éves
. De ha mégegyszer ropinak titulálod a lányod, összeakasztjuk a bajszunk!
Urszila, nagyfiadnak boldog szülinapot, hogy bírtad a strapát?
Akartam írni a lázcsillapító témára, hogy nálunk a panadol max 38 fokig jó, inkább fájdalom csillapítónak használom fogzásnál. Jobban szeretem a kúpot, az kevéssé terheli le a gyerkőc máját, bár hasmenés esetén, ugye teljesen hasztalan... Danit már raktam priznicbe, mikor begyulladt a mandulája, mert az összes kemikália kutyakakit sem ért. Nos, borzasztó, mikor már a hidegvizes lepedő ellen sem tiltakozik hangosan, csak néz a csillogó szemeivel
... De túléltük!
Még akartam írni, de szita az agyam...
Mi szombat délután megint a heimpál sebészetén kötöttünk ki
. Danó úszás végén megcsúszott a csúszda lépcsőjén, és hátra esett, de olyan szerencsétlenül, hogy felrepedt a bőr a kobakján. Nos, amíg nem vette észre a vért, ment volna tovább csuszizni, de amikor ráébredt, hogy ez őbelőle dől... Mondjuk én még ennyi vért nem láttam, meg ennyire ömleni sem... Persze az agyam egyik kis szeglete tudta, hogy a felületi fejsebek nagyon tudnak vérezni, dehát kezedben egy üvöltő gyerekkel, bokától tokáig véresen, kifelé a magabiztosság " Semmiség kicsim!
" látszatát keltve steril gézzel - ami persze tocsog a vértől - szorítva a sebet... Na ezt nem kívánom még az ellenségemnek sem! Aztán az usziban kapott turbánt és egy felnőtt pólót hazarobogtunk, leadtuk a lányt nagyinak, macival, órás könyvvel felszerelkezve bementünk az ügyeletre (legalább már ismertük a járást). Na ott megnéztem a sebet is. 3 centi, csont nem tört, agyrázkodás nincs (persze, inkább a hátára esett, csak éles volt a csempe
), két kapocs, meg egy tetanusz injekció. Cskha már a patológiás oldalnál tartunk
. Kép nincs, ma már vígan ugrabugrál, állandóan frászt kapok... Zsófi meg leakarta szedni a kötést - tudjátok, olyan hálós - szerencsére a nagyinak van még ilyenje, így a kismajom is kapott, legalább nem állnak úgy el a fülei
.
Szóval nálunk is zajlik az élet, majd próbálok jönni, csakhát szerdán csütörtökön vizsgázok ( ja csüt megyünk kapocsszedésre)....
Na pussssz
Zsófi
Ui.: képeket mindig meglesem (a profilos tündiket is
), meg olvasok is majd mindennap, csakhát... ennyire tellik...