Sziasztok!
A mi éjszakánk nem volt valami fényes. Sajna tegnap du nem aludt valami sokat, így már 8-kor tente volt. Meg is volt az eredménye. Először 2-kor kelt, majd 4-kor. De akkor annyira, hogy elkezdett lemászni az ágyból, hogy Ő megy. Gondolom játszani.
De ahogy leért a lába a fejét már vissza is hajtotta az ágyra. Nagy nehezen vissza aludt, és 3/4 7-kor kelt fel. Már voltunk a postán és a bankba. Most meg alszik.
Kitta, Miku első nyaralása 6 hetesen volt, utána 6 hónaposan, meg ugye most 7végén. Mindháromszor Siófokon. Szerintem, ez az én véleményem, most jó elkezdeni a máshol alvást. Én úgy gondolom később nehezebb lesz elszakadnia a saját környezetéből. Irány nyaralni!!!!!!!!
Bébé, nagyon szép fogacskáitok vannak! És az a séró!!!!!!!
Andi, jó koncertezést, és jó kirándulást, és pihit 7végére! Ja, és folyamatosan nézem a plédet, ha esetleg látok úgyis jelentkezek!
Mi holnap reggel megyünk úszni, utána anyósékhoz, mert ugyan vasárnap szoktunk oda menni, de elutaznak vasárnap 1 hétre.
Naralás, mi még nem tudjuk. A barátnőmékkel megyünk 1 hétre Balatonra, de hogy 3-masban azt még képlékeny!