Új privát üzeneted érkezett!

Már megint vacakol a net :twisted:

királylány

Mandarin hát én is kíváncsi vagyok. Jó a sorrend csere :lol: Nálunk sikerült betartani a sorrendet :lol: Bence is hamar összejött és én sem méricskéltem semmit. Most sem fogok, mert már Gábor agyára megyek a hőméréssel reggelente...

királylány

Sziasztok, nagyon arik vagytok, hogy gondotatok rám!!:) Látom mindenki jól van, nagyon cukik a babák. Geneteikai szűrés és Afp rendben, drágaságom holnap lesz 18 hetes. Pénteken mek 4D-re. Sajna 2 államvizsgám nem sikerült, de még van kettő legalább ezekkel lenne kevesebb...szorítsatok!
Csak 4kg-t híztam ez nem tom normális-e, de nagyon picike a pocim, pedig eszek! :lol:
Még nem érzem, h mozognak, pedig már csak úgy lesem :lol: Mikor lehet érezni!
Apósék még mndig hülyék, de le vannak szarva!
Mindenkinek milllió puszó

Kép
nyuszifül16

Hűűűűűűűűűűha, baj van, doki szerint 18 hetes...most látom csak ez a cucc, itt biztos jó????

Kép
nyuszifül16

és okt 13 vok kiírva...na látjátok így jár, aki nem jár ide rendszeresen...

Kép
nyuszifül16

Nyuszifül jó, hogy jöttél. Nemsokára érezni fogod a mozgást, a vonalzó meg lehet nem megy. Ha a doki szerint minden oké akkor ne aggódj. Sajnáloma vizsgáidat, a többihez szorítok. Előbb a babával legyen minden oké aztán jöhet a vizsga is! Megyek megfürdetem Bencét.

királylány

Sziasztok!

Dia, Apa benzinkúton dolgozik :? :roll: K@ki hely, de muszáj...
Sajnálom a nega tesztet, de akkor miért nem jön meg?? :shock:

Endzsike, csak nyugalom, türelem, hidd el, jönni fog az a baba.
És jobbulást neked!

Kicsi, milyen lehet egy munka? Sz@r. Szóval nem a meló szar maga, csak sokkal többet dolgozok, mint szabad lenne, és minimálbért kapok :? :roll: Hát igen, maszek. Azt csinál, amit akar.
Csak te bírd ki. Nincs időm semmire. Ilyenkor érek haza, reggel 6-kor meg kelés, és munka. Még jó, hogy vasárnap nem vagyunk nyitva :roll:

Melinda, gratulálok a kresszhez!!! Látod milyen ügyi vagy? És ugye, hogy nem is volt olyan vészes!! :wink:

Mandarin, teljesen megértelek, és melletted állok.
Nagyon várunk majd a pozi teszttel. Lehet, hogy tényleg ez a kis megnyugvásod kell a sikerhez...
Azért gyere hozzánk, ha tudsz :wink:
Én túl vagyok a laparon, most stimus hónap következik. A doki azt mondta ezt a nyarat csináljuk így végig, ha nincs eredmény, lombik.. :)
Én is sokat járok a ti városotokban, mert már majdnem ott is dolgozom :wink:

Nyuszifül, nagyon örülök neked, azért jöhetnél sűrűbben is :wink:
Örülök, hogy minden rendben veletek, és ez a beszéd, a többi le van sz@rva :lol: :lol:

Nálam piri kopogtat, mert pötyizem, úgyhogy el is kezdtem a clostilt ma. Talán holnapra meg is jön. Még jó, hogy a lapar nem zavart be annyira. Hallottam olyant is, hogy valaki utána 5 hétig nem betegedett meg :shock: Ennyiből szerencsém van :wink:
(A vonalzómat majd akkor csinálom, ha rendesen megjön.Úgyhogy most nem jól számol.)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Nyuszifüüüüüllll de jó, hogy jöttél, igaz Nitának köszönhető ő hívott. De jó, hogy a baba jól van, pénteken akkor megírod, hogy ki lakozik a pocakodban. Esetleg van már neve a picinek???? :oops: A vizsgákat meg majd veszed legközelebb, ígérd meg lesz legközelebb és nem adod fel az utolsó méterekben.

Mandarin nálunk a helyzet nem sok, azt hiszem engedem páromat nyugodtan pörögni a munkája miatt öszig és ha addig nem produkál nekem babát megyek vele Szegedre, a dokim szerint elég az inszem is. Addig azonban akarok tesztelni, bár mindig elfelejtem és mire megyek nem jön pipi. Aztán én teázok ő is szed még valamit. Majdcsak kialakul.

Melinda nagyon ügyes voltál ma!!!!!! Most aztán vezess míg a pocakod engedi, hogy legyen kis gyakorlatod mire a két gyerkőcöt hurcolászod majd!

Képzeljétek a fiuk annyira meghúzták, hogy befejezték estére a munkát és férjem már majdnem 2 órája úton van. Még megáll enni, meg lehet pihenni de jön haza, éjfélig szerintem itthon van
:lol: :lol: :lol: :lol: Csak jövő héten megy ismét el, de még nem tudom mikor. Egyszer érjen haza.

Kép
Kép
melisch

Melisch, akkor most örülünk igaz :?: :wink:
Hazaér hozzád pé.-re soknapi kiskatonával :D
Aztán mindent bele ááám!!!! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Hazaér végre, nem szeretek egyedül lenni. Betty nem soknapi kiskatonákkal jön haza, hétfőn még egymásnak ugrottunk este mielőtt lefeküdt :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

Akkor ma vagy holnap sem késő még egymásnak ugrani... :wink: Hiszen most vagy pé. közelben..

betty615

hát ja nagyon kéne teszteljek de 4 csepp pipi jött, most meg kéne a teát is igyam, agybajt kapok. Bent maradtam az irodában mert elfelejtettem a tesztelést pedig ma lehet + :lol: :lol: :lol: Hát rajtunk nem fog múlni tuti. :lol:

Kép
Kép
melisch

mandarin egyre többet érezni de még csak én érzem....kivülről még nem.....
nyuszi sikerűlni fognak a vizsgák!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

NYuszi! Nagyon örülök, hogy minden rendben... :lol: A vizsgák megvárnak!

Betty. Ezt megtehetik sajnos. Nincs esély, hogy jobb legyen a munka? :(

Melisch: Kellemes estét nektek!!!! :wink:

Én ma hazajöttem, ágyneműt húztam, mostam, közbe elvittük a kutyát sétálni, ettünk, már hét óta pihenek. Kicsit karcol a hasam, de szorulásom is lehet. Semmi jelen rrendellenességnek. Nyák normális. Holnap visszük az autót szerelőhöz.

Kép
kicsi80

Hát nem vagyok éppen jó passzban jól felhúzott a párom, tudom nem tehet róla de már megint meg van fázva, hallottam a hangján oda van már megint. Remélem nem lesz semmi súlyos, már készítem a gyógyszert neki mire hazaér pátyolgathatom hétvégén meg keresztelőre kell menjünk, legalább addig helyrejön.

Kép
Kép
melisch

Egy kis dátha deb árthat :lol: :lol: :lol: A katonák élénkek :lol: :lol: :lol: (vagy nem?)

Kép
kicsi80

kicsi jól írod az orra jól be van dugulva kérte készítsem ki az orrcseppet, pedig utálja. Ajaj baj lesz megint. Ő mindig csúnya hűlést produkál lázzal meg nagy nyafogással. Unom, tavaly ilyentájt volt tüdőgyuszija. :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
melisch

Az nem jó. Akkor ez nem egyszerű megfázás. Figyelj oda rá, ha lehet. Kitartást! Beteg férfinál nincs nyűgösebb....

Kép
kicsi80

melisch sajna most sokan megfáznak.....én is beteg vagyok...... :? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

És én is dáthás bagyok! :lol: :lol: :lol:

betty615

Máté elaludt már?

Kép
kicsi80

most aludt el....egy kis hisztivel keverve,.......... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én nem vagyok, de nem is akarok.... Norbi focizni van. Nézem az anyátok köztöt.

Kép
kicsi80

Betty: Férjecskéd megint későig dolgozik?

Kép
kicsi80

Próbálom feltenni ezt a villogó szart alulra (pluto kutyát), eddig ott volt, most át akartam váltani egy másikra, erre mindig az jön ki, hogy túl hosszú az aláírás :roll: :shock: Miért? Eddig befért?? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!
Készen vagyok!! :evil: :twisted:
Mindegy, majd ha lesz rá időm valahogy megcsinálom, de most lépek Apáért...

Kicsi, ez már nem lesz jobb... :roll: Tuti!

betty615

Jó éjt mindenkinek!

Kép
kicsi80

jó éjt lányok!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betty törölj valamit belőle én is kínlódtam míg betettem, de nem adtam fel mert neked is 3 vonalzód volt.

Jó éjt mindenkinek nézem Dr. Houset nagyon szeretem!

Kép
Kép
melisch

LÁÁÁÁNYYY!
Holnap rakok képet,mindent!!!!Csak most ááááááágggyyyat akarok!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda aztán gyere és írd meg mit látott a doki 4D-n!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Szia Melisch! Te már ébren :wink: ? Férjecskéd hogy van?

Kép
kicsi80

No jó napot! Itt vagyok csak kicsit megcsúsztam reggel és kések mindennel :? Sokat dumáltam a barátnőmmel :lol: Tegnap annyira lassú volt a gépünk, hogy nembírtam kivárni míg frissít így elmentem aludni. Apa altatta Bencét mert annyira fáradt voltam, hogy feláálni nem volt kedvem. Alig vártam, hogy lerakhassam a fejemet.
Most már figyelek egész nap, úgyhogy írjatok.

Betty a semmitől az is jobb...mármint apa munkahelye.

Melinda várom a beszámolót!

királylány

meli gratula a kis puncishoz!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Melinda! Gratula a vizsgádhoz,és a kis csajszikához :) !! Várjuk a képet!

Nyuszi! Örülök hogy jól vagytok!! Majd legközelebb sikerül a vizsgád :wink: ..

mandarin! Majd most fog jönni a 3.bébi mikor tényleg nem számítasz rá :wink:

melisch! Kúráld ki a párocskádat :wink: !

Én is megvagyok fázva :cry: ..ez a bolondos idő..
Minden betegnek jobbulást,és gyogypux :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.07 09:17-kor.
Vendég

Melisch apának jobbulást és a páros izzadás a legjobb gyógymód! :wink: Sok-sok C-vitamin ez segít a babának is :wink:

Kírus jobbulást neked is!

királylány

királylány! Köszi!! Már fáj az orrom a sok orrfuvástól,csodálom hogy Kíra még bírja...ugy látszik az oviban még jó a helyzet :roll:
Vendég

Sziasztok! Annyi, h holnap mek 4D-re, lehet korai, de már anyira szeretném, és annyi, h mit egyek előtte vagy mit csináljak, h aktív legyen a pici? Neten ne találtam semmit... Haalszik fel tudják ébreszteni???
Köszi

Kép
nyuszifül16

kírus én is meg vagyok fázva......csúnyán köhögök.....bedugul az orrom...... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Melinda: Gratula a lányotokhoz :D

Nyuszi: NEm tudok segíteni :oops: . A nálam okosabbak majd megmondják :wink:

Nekem éjjel volt hányingerem. Meg MOST!!!! Izzad a tenyerem, meg minden. A WC elég messze van, de majd szaladok. Az úgysem tűnik fel senkinek, mert én sokat rohangáltam az előtt.... :lol: Most magamhoz képest lassított felvétel vagyok :D

Királylány: Hány órára mész dokihoz pontosan?

Kép
kicsi80

nitácska! Terhesség alatt én a 9 hónap alatt 6-szor meg voltam fázva kb.. :twisted: ,szörnyü.. Reméljük hamar átesel rajta..

Máté oviban?
Vendég

Kírus: Gyógyulgass. Az oviban hallom sokminden van. De ezek szerint ott enyhébb a helyzet....

Kép
kicsi80

Nyuszifül passz. Szerintem semmi különöset nem kell tenni. Hallottam már olyanról, hogy végigaludta. Reméljük kisnyuszi nem fogja hanem szépen mutatja magát.

Nita neked is jobbulást!

Kicsi nem tudom, valamikor 17.30 és 18 között. Nem kell pontosan mennem, ez nem magán rendelés.

királylány

Kicsi! Most még egyenlöre ugy néz ki enyhébb..de ha egyszer elkezdödik akkor kiüt mindenkit sorozatban :?
Vendég

Kírus:Reméljük nem kezdődik el.

Királylány: Nagyon drukkolok, hogy csak a teszt legyen a ludas, és felpuhult méhszájat lássanak :lol:

Kép
kicsi80

Köszi az infókat! Na én kimegyek a koliból a külvilágba, vicces, de már attól boldog vagyok, hogy fenn vagyok Pesten és emberek vesznek körül nem a négy fal és a könyvek...Pedig tanulni kellene, hátha a köv kettő összejön! :shock:

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok.
Sajnos nem tudom ki hol tart közületek,de a vonalzókból itélve azt látom kinek sikerült babásodni :) úgyhogy ezúton gratula a kismamiknak. Akinek még nem sikerült annak kivánom hogy minél hamarabb beköltözzön a pocaklakó.
Nyuszifül : egy kérdés : ugye te próbáltad ki a Gynevac kúrát? Az a helyzet hogy belekezdtem a topik olvasásába az első oldaltól kezdve ,de végül feladtam ,mivel elég sok oldalt összeirtatok már .
Azért kérdezem , mert most akarom én is kipróbálni az injekciót. Neked végülis mennyi idő múlva jött a babó a kúra felvétele után? Egyébként én Csabán laktam láttam te gyulai vagy.
erabera

nyuszi! Egyél csokit,én hallottam már róla hogy azt kell enni :roll: ... nekem is azt kellett volna ennem anno,mert olyan szépen végig aludta a 4d-t, a doki rángatta a hasam,azt hittem megszülök :lol: ,de csak pihizett tovább :lol:
Vendég

Szia Erabera! Örülünk neked, majd felveszed a fonalat. Mesélj egy kicsit magadról.

Kicsi remélem úgy lesz, mert a hőm is 36.95 volt ma.

királylány

Szia Erabera! Csatlakozz nyugodtan. Mit tudhatunk rólad? :D

Királylány: A drukkolás rajtam nem múlik :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsi80

erabera szia!
Üdv. köztünk!! Mióta probálkoztok??
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?