Recon
Jah az elobb elfelejtettem irni,hogy 9evvel ezelott erre fuj a szello
aztan lett egy volegenyem itt akivel tobb,mint 2eve megszakadt a kapcsink ott sem jott a babo az ember meg nem vett komolyan,hogy menjunk lombikra aztan mar epp haza akartam hurcolaszkodni mikor megismertem a mostani parom
ugyhogy megint itt ragadtam...persze nem banom
Az a gepezet mert persze ha van probalgasd artani nem art
talan a tesztekkel egyutt osszehasonlithatod bar ha jol tudom az konkretan mar mikor kilokodott azt jelzi nem
az elejen en is mindent kiakartam probalni...aztan maradtam a jol bevaltnal...ugyhogy ne izgulj nem sok az amig nem szall el veled a lo
Melisch
Hat majd kiderul a 2.cn-en,hogy mennyi az fsh-em es kkor aszerint megyunk tovabb
Mivel nalam mar az sincs a lehetseges opciok kozott ugyanis nem vgyok timulalhato ilyen magas fsh-el
ezert mondta a doki ha megint magas stimuzni nem tud de abban a honapban ami erik petim ha ugy dontunk mi akkor leszivjak es megcsinaljak a lombikot
persze nem tudni az az egy egyaltalan milyen lesz egyaltalan osztodik-e vgy egyaltalan megtapad-e...de mivel nem vgyok stimuzhato ez az en egyetlen eselyem
es bar kicsi az esely es marha sokba kerul azert meggondolando de szerintem belevagunk
vgy ha netan lejebb menne az fsh-em akkor indulhat a stimuval a normal lombik
en ennek orulnek a legjobban
Ugyhogy azert csak spontankodjatok artani nem art
Csillag
Epp most szamoltam ossze van meg 12 LH tesztem ami jobb esetben m eg 2honap aztan 12db 10-es HCG-m
meg a 2-2 20-as es 25os HCG-k is megvannak mivel azt akkorra rendeltem mikor majd nem hiszek a szememnek mert 2csikot latok a 10-eseken
asszem direkt ugy is rendeltem,hogy nyarig kitartson mert mentem volna haza juliusban
ami mar nem biztos ugye de remenykedem benne ez a 2havi adag bebabasit