Új privát üzeneted érkezett!

Lizocska! Gratulálok Encihez! Sok boldogságot hozzá!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Lányok!Nem tudja valaki véletlenül,hogy mennyibe kerül a Mediában a kép előhívás?Vagy hol érdemes előhívatni képet?

Kinek hogy telt a mai nap?

Nálunk Luca extra nyűgös :( 7.-8. foga éle már látszik,ráadásul folyik az orra nem kicsit :( Délután viszont itt voltak Valiék :) :)
Tegnap sütöttem Kinder Paradiso-t,ma pedig emeletes élvezetet :P készítettem,szerintem elég jól sikerült :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Lizocska, gratulálok a pici Enci baba születéséhez! Ünnepi baba lett:) Jó egészséget, sok tejcsit, és sok boldogságot kívánok az egész családnak! Várjuk a beszámolót!

Mi tegnap focimajálison voltunk, csapatunk szervezésében. A szajoli Alcsi Szabadidőközpontban. Volt gyerekfoci, apa foci és ANYA FOCI! Én voltam az egyik csapatkapitány! Hát lányok, megállapítottam, hogy 15 év alatt összesen nem mozogtam ennyit, nem is nagyon bírtam. Eleve tűző napon voltunk, és hát futni kellett elég sokat.... a labdát sokat nem találtuk el, de irtó jókat röhögtünk :lol:
Este már mindenem fájt, iszonyatos izomlázam van! Úgy mozgok, mint egy öregasszony! De nagyon jó volt, bográcsban pöri, voltunk vagy 130-an.

Nóri, akkor ezek szerint van esély, hogy bekerültök a Liget úti oviba? Tudom, hogy ez a szíved vágya!

Móni, én interneten szoktam rendelni, éppen ma készülök összeállítani, egy éve nem hívattam elő, ilyenkor szoktam van 100 db-ot úgy elég olcsó! Még ma megkeresem neked a honlapot és belinkelem, jó? Csak Csongi itt nyüzsög mellettem, gépezni akar, míg nem megy le a játszóra!

Most ennyi.

Évi és
Kép
csongianya

Lizocska, sok boldogságot és jó egészséget kívánunk Nektek!
Kép

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Lizocska hatalmas gratula neked. Kivanok sok tejcsit és jó egészséget nektek

Sajnos találkozni nem tudunk mert mi feljöttnk Pestre de örülök hogy tul vagy rajta!

majd ha haza értünk reagálok s irok hogy milyen volt.

szebb napot! itt elggé el vanborulva

Kép
kbernadett

Szép napot!

Na, nem megyünk cirkuszba....Hajnival beszéltem, mondta, nagyon ócska, inkább várjuk meg a Nemzetit. Úgyhogy délután másfelé csavargunk. Mondjuk Médiába :wink: buszozunk egyet. Móni, esetleg megnézhetem neked....azt is. Én a Rosmannosat szoktam használni, mikor öszegyűlik vagy 100.

Katlina! Hogy ezen az 1 percen volt a probléma? :lol:
De akkor már meg van....

Erika! Majd írd meg, milyen volt, hogy tetszett Rékának a zoo!

Évi! Akkor nem győzöd most magad kipihenni :lol: Én inkább bíró lettem volna-a partvonalon :wink:

Na, kinéztem valami káposztás csigát, megyek, megsütöm....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Lizócska!!
Gratulálok Nektek Enci baba érkezéséhez!!! Nagyon Sok Boldogságot és sok sok tejcsit !!!
Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!!!
Kicsit bekukk már legalább 1000 éve nem írtam :wink: Nagyon semmi különös nem történik velünk azért nem is írok. Dolgozom minden nap illetve most szabin voltam 3 napot és végre elkészültem a nagytakarítással.
Oviban megvolt az anyák napja.....nem túl nagy sikerrel. Az én "nagyszájú" kislányom úgy döntött, hogy ő bizony nem hajlandó oda menni és szerepelni. Egész műsor alatt az én ölembe ült és nem tudtam rávenni ,hogy fel álljon :( Olyan szomorú voltam miatta. De betudható annak, hogy ez volt az első szereplése a kisasszonynak. Egész délelőtt rohangáltam neki a kínai boltokban mert ugye fehér blúzban kellett lenni...na ezért kár volt azt hiszem :( Ja és mind a 2 mama bejött vidékről,hogy megnézze a műsort. Sokat nem láttak ők sem szegények. :? Legközelebb remélem nem lesz ilyen....
Tegnap voltunk Móniéknál :) Ha láttátok volna a 2 gyerkőcöt :lol: Olyanok voltak mint a kismalacok de szó szerint :lol: Feltalálták, hogy ha homok és víz is van kéznél akkor jót lehet saraskodni :D Szegény Móni takaríthatott utánnunk.... bocsi Móni :oops:
Jól ki Luciztam magam annyira imádom a kiscsajt :) De sztem ő is mert csak úgy repül hozzám annyira édes :)

Nóri!
Milyen lett a süti???

Lemegyünk egy kicsit..... majd jövök 1x csak :)

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Remélem minden Édesanyának jól telik a mai napja.

1 nem igazán ideillő kérdésem van: Tudtok-e valamerre harisnyaszemfelszedőt? Nem tudom miveli-e még valaki ezt a mesterséget. Sajnos egy zsir új harisnyámat Ati tépőzáras kiscipöje kilyukasztotta.

További szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mongi

sziasztok

Köszönjük a jókívánságokat. Tegnap 11-körül már itthon is voltunk. Enci baba 3200g-al és 52 cm-rel látta meg a napvilágot. Nagyon békés baba. Tejcsi szerencsére van bőven. Emma és Pisti teljesen oda vannak érte, simogatják , puszilgatják. Ígérem lesz majd szüléstörténet is, de most elég volt visszaolvasni.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

De azért egy két képet rakok fel gyorsan:

Kép Még mázasan

Kép már nézelődve

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Mongi: Igen én vagyok.

Köszi a válaszokat!

Gratulálok az apróságokhoz!
ewa

Hali!

Móninak csodaszép névnapot kívánunk!

Kép

Liz: Micsoda édes kis hajasbabád van! Örülök, hogy jól vagytok, kíváncsian várom a szüléstörténeted.

Mongi: Sajnos nem tudok ilyesmit még a környéken sem. :(

Majd még jövök.
:wink:
jaimee1

Móni! Boldog névnapot!
Kép

Liz, várjuk a szüléstörténetedet! Klassz, hogy ilyen hamar jelentkeztél!!
Kriszti, a tiédet is várjuk!

Leti! Én már évek óta nem láttam szemfelszedőt! Utoljára a Centrumban, mikor még Centrum volt :?

Ma megen ügyintézős napom volt....holnaptól sztem itthon lesz velem Lili (füle :roll: ), délután viszem dokihoz....de én is elmentem dokihoz, most aztán kiirtjuk a dögöket magunkból :twisted:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Liz!
Nagyon szépek vagytok!!!!!!!!

Móni!
Boldog Névnapot!!!!

Nóri!
Dögök???? :shock: (apróságok a hajban???)

Kép

Kép
katlina

Jaj, katlina, DEHOGY!!! :lol: Bacik, amik már 4-5 hete kóvájognak ki-be bennünk... :evil:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

NEHARAGUDJ!!Tényleg nem értettem,a baci sima ügy volt -dehogy a dögök hogy jöttek-tudod öregszem nem úgy járnak már a tekervények :oops: :wink:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Erika,Nóri,Katlina:Köszönöm a köszöntést,arik vagytok :) Kép

Liz:Mégegyszer gratula nektek,nagyon édes hajasbabátok van :) Én is várom a szüléstörténeted :)

Kriszti:Nálatok mizu,hogy vagytok?Rakhatnál képet a nagyfiúról :)

Rólunk pár szó:Lucinak kibújt a 7.-8. fogacskája :) Az esti alvásnál visszatértünk az "egyedül elalváshoz"sírás nélkül megy a dolog.Ebéd után még kell egy kis ringatás,de akkor is elalszik 5 perc alatt.De inkább altatom,mint üvöltsön 1 órát és zaklatottan aludjon max fél órát :?
Milán állandóan pancsol,naponta legalább 4x öltöztetem :(
Apa még táppénzen van,nehezen alakul :( Enni még nemnagyon bír,épp ezért gyenge,nincs ereje,sápadt :(

Jaj,Nóri:Sikerült megtudni a képelőhívás árát a Mediában?Képzeld tegnap anyáéktól hazafelé jövet beugrottunk a Corába,talán mától működik a képelőhívás(egy darabig nem üzemelt)és azt mondta a nőci,70-80 ft lesz 1 kép :shock:

Évi:Várom a linket :) Egy 100 db-os albumot állítottam most össze én is,amúgy rengeteg képünk van lemezere mentve,csak most a mamáknak kellene kép :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Először is nagy-nagy gratula Lizocskának ehhez a szépséges hajasbabához! :)
Kép
Milyen jó, hogy ilyen hamar haza is mehettetek!

Kriszti babájáról is várom a képet :)

Én is kaptam virágot anyák napjára, és ma a bölcsiben is. Azt mondták, Marci nagyon lelkesen segített odaadni a virágokat a kisebb gyerekek anyukájának, és mondta is helyettük, hogy "anyák napjára szeretettel" :)
Bölcsi után elmentünk ovi nézőbe is, ezúttal a körzetes oviba. Hát mit mondjak, pozitívan csalódtam. nem is rossz hely ez, sőt. Most már azt gondolom, hogy nem kellett volna úgy túlparázni ezt a dolgot, és olyan emberek véleményére adni, akiknek nem is oda jár a gyerekük... :oops:

Mi a hétvégén odavoltunk a Dunántúlra, a Balatonon járólapoztunk. A sógorom rakta, mi meg segédkeztünk, én fúgáztam is. De úgy, hogy szombaton pl este 11-kor hagytuk abba. Most aztán mindenemben izomláz van, nem szoktam én a fizikai munkát 8) :oops:
De nagyon jól fog kinézni. Pünkösdkor meg megyünk festeni.

Most három hétig kettesben vagyunk Marcival, mert Apa kiment Csehországba.

Tündi! Most mentek Kenesére? Jó időtök lesz, bár fürödni azért még nem lehet a Balatonban :)

Nóri! Szegény Lili, már megint a füle?? Majd írd meg, mit mondott a doki.

Móni! Boldog névnapot!
Kép
judit_79

Sziasztok!

Móni! Nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

Hú, bocsi, nem jutottam még el a fotókhoz... de ami késik, nem múlik :wink:

Lizocska, micsoda haj!!!! Nagyon édes, és olyan jó kis husis!!! Jó dolga volt odabenn!

Krisztiékről tud valaki valamit? Remélem jól vannak!!!

Nóri, már megint a füle???? Hát eleged lehet már belőle! Szólj majd, mit mondott a doki!

Judit, akkor nem csak nekem van izomlázam :lol: Fugáztál? Nem semmi nőci vagy! Biztos klassz lesz, majd muti képeket! Édes lehetett Marci, ahogy anyák napjázott! Az ovi meg olyan dolog, hogy mindenki mást mond, mindenkinek mások az igényei! Hallgass az ösztöneidre, ha neked tetszett, akkor biztos jó lesz!

Évi és
Kép
csongianya

Szép napot!

Katlina, semmi baj, végül is kétértelmű voltam :wink: :lol:

Móni! Nem kérdeztem meg :oops: , nem válaszoltál akkor. Így el sem mentünk addig, célirányosan közlekedtünk. Be akarom vezettetni a Digi telefonját, készülékeket nézegettem. Tényleg! Valaki tud még helyet, ahol telefont árulnak a T-Ponton, Euronicson és a Médián kívül :?: :?: :?:
Férjed gondolom, most diétázik ezerrel. Abban végül is igaza volt a dokinak, hogy "csak" epe.....a hasnyálmirígy azért komolyabb dolog :cry: .
Fényképeket most a Rossmannban 19Ft-ért csinálnak. 10*13-asat. De menj fel a rossmann.hu-ra. Asszem, online is lehet rendelni és csak elmész érte. Bár így még nem csináltam....

Judit! Mi is virágot kaptunk! Verset most sem mondott Lili, még jó, hogy itthon szorgalmaztam a dolgot :P Pedig mondta dadusa, hogy másikat is tud az Orgonán kívül :roll:
Füle a szokásos...kapott Curamot, issza, mint a szörpöt :lol: . Tegnap a rendelőben dobta ki a taccsot, úgy a bal lábamon végig, ahogy kell :shock: :? :) Azt hittem, lázas is lesz, de az elmaradt. MOst reggel akkor hisztizett, mikor mondtam neki, hogy nem megyünk bölcsibe...mert "nem vagyok beteg!" :lol: Na ja....
Majd csütörtökön viszem vissza, hogy ellenőrizze a fülét.

Erika! Az stimmel, hogy "majd jövök"...de mikor már? :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Móning!

Tündi: Voltatok 4D-n?

Nóri: Jobbulást Lilicseknek! Anyám, és rókásan kellett hazáig sétálni? Vagy nem hosszúnadrágban voltál?

én nem tudom, megint időhiányban szenvedek, Réka tök jól lefoglal. És két böhöm kosár vasalnivalóm van. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

De azért magunkról. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:
A hétvégén produkáltam életem első pozitiv LH tesztjét! Ez jelzi a peteérést, aki olyan szerencsés, hogy nem tudná. :lol: Mutattam apának nagy örömmel, kigúvadt a szeme, , azt hitte a lelkem, hogy terhességi teszt. :lol:

Állatkertben tök jó volt, bár Réka piszok hisztis formájában volt, asszem az a fajta gyerek, aki itthon angyal, mindenhol máshol kisördög. Valamit rosszul csinálok, az tuttti. :roll: :roll:

Judit: 3 hétig szalma vagy? :( És akkor lehet, hogy a körzetiset választjátok?

Móni: Fogacskákhoz gratula, mi még gyúrunk a 7-8-ra. Így is tök jól tud vállonharapni a lyány. :roll: Apának jobbulást? Uramanyám, 80 Ft? Annyi lehet az Ofotértnél is. :roll: :roll:
jaimee1

Erika! Úgy ám.... :lol: ....csupasz lábbal nem lett volna érdekes a dolog.
És ahogy a közmondás tartja, "minden hányásban van répa" :? Ami most nem tudom, mivel volt színezve, de Lili citromsárga nacija narancssárga pettyes, nem jött ki áztatással+szappanos mosással sem eddig :cry: . Az én farimon most nem látszik semmi, de ugye az sötét.....aztán, ha megszárad.. :roll: ?

Elválasztást minek erőlteted, mikor te magad sem gondolod komolyan?? :lol:

LH tesztet nem ismerem (nem görcsölsz nagyon rá a dologra? Már most?) Azért Tibi arcát megnéztem volna :mrgreen:

Judit, én is a járólapokat és a csempéket lesegetem mindenfelé :wink: meg a többi alkatrészt is...

Na, az előbb eltörtem a 2. orrszívót december vége óta :evil: Ranyák Üvegtechnika egész jól keres rajtam. De délután úgyis venni akarok melegítősapiba párnácskákat, majd megnézem, boltban mennyiért adják....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Móni!

http://www.bestbyte.hu/

Itt most 29 Ft/db. De rendeltem már a DM-től és Rossmann-tól is, neten. Nézz szét!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok

Egy gyors kérdés: Szolnokon hol lehet rendelni hidegtálakat+ házhoz szállított kajcsikat (persze valami nem túl drága kellene)?
Rákóczifalván CSüllögéket tudom...ha egyáltalán működnek még---mert felhívni nem tudom őket :(
Szóval HELP!

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi, mi pár éve a Tiszavirág-ból rendeltünk, Sütő utca, próbáld meg!

Évi és
Kép
csongianya

Szép napot!

Judit,Évi:Köszönöm szépen :)

Évi:Köszi az infót,szétnézek az oldalon :)

Nóri:Annyira nem volt létfontosságú,de a Rossmannos nagyon jól hangzik :) Ezt is megkukkolom.
Lilcsinek jobbulást+++++
Rákérdeztem a cipőre,tud a csajszi még hozatni,kellene pontos méret,még jobb,ha belső talphosszt is mérsz.Ugye azt írtam,hogy itt sajnos nagyon válogatni nem lehet,jobb,ha leírod az elképzelésed a cipővel kapcsolatban :? Ha így is érdekel írj mihamarabb :)

Katlina:Téged is érdekel esetleg cipőcske?

Erika:Köszi :) Na,harapni Luca is tud....Meg belémcsíp és ő mondja,hogy auu :) Persze vigyorog hozzá,és nem lehet rá haragudni :)

El sem hiszem,lassan 15 hósak leszünk,megkaptuk ma a meghívót szurira :? Ájájj,kicsit tartok tőle...

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Tegnap óta sehol senki?

Évi! Majd este rakok fel képet a járólapról. Én is remélem, hogy jó lett a fuga... De hogy milyen fárasztó és monoton azt csinálni egész nap... :)
Te mit csináltál, hogy izomlázad van?

Nóri! Csak nem csempézni akarsz te is? Lili jobban van már?
Mi meg otthagytuk az orrszívónkat Fehérváron. Még amikor Húsvétkor mentünk. Vettem egy másikat, hogy addig is legyen, de az meg elég vacak.
Szerencsére most nem taknyos Marci napközben, csak reggel egy kicsit. Ma egész ügyesen kifújta az orrát.

Erika! Igen, most 3 hétig kettecskén vagyunk Marcival. Illetve 3 nap már eltelt :)
Végülis a körzetes ovit 2.-nak írtam be. Tegnap beadtam a jelentkezést, aztán kiderül, hova veszik fel.
A vasalnivaló nálam is kupacban áll. Esténként már nincs erőm nekiállni.

Na lépek is, mert rengeteg munka van.
judit_79

Liz, gyönyörű kislány a kis Enci :) én is rögtön kiszúrtam, milyen nagy haja van :shock: Rékának még most sincs ekkora :lol:

Móni, utólag, boldog névnapot Neked!

Kép
pimelinda

Évi! Szóval ilyen lett a járólap:
Kép

Jó éjt!
judit_79

Sziasztok!

Itt vagyok most már én is. Egy pár kép Dávidról.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ez az utolsó pocakos kép 41 hetesen. Kép

Liz: GRATULÁLOK A KISLÁNYODHOZ JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJET KÍVÁNOK!!!!!

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Kriszti!
Nagyon szép formás Dávid baba!!!!!!
Aztán most már mesélj is!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Hali!

Judit, klassz a padló! De igen..fürdőszobai teljes generált akarok :roll: 8)
Az jó, ha sok a meló, nem?
Oviban mit mondtak?

Köszi, Lili jól van. Hétfőn mehetne is, de elutazunk, szerdán jövünk, úgyhogy majd aután valamikor. Addig is erősödhet.

Móni! Lemértem Lili szandiját, ami most lesz majd jó rá. 27,5 cm a sarkától az orráig, nem a talpbetétje. Tehát uekkora szandi kéne....igazi csajosos :wink:
Meg olyan zártabb szandi (vagy nyitottabb cipő :roll: ) is érdekelne, aminek az orrán elöl van motorozásbiztos gumi v. valami.
Fényképeket intézted valahol?

Erika, Móni! Nálunk csak én harapok :P Csodálkozom, hogy Lili nem műveli ezt a dolgot, pedig lett volna kitől tanulnia :oops: :lol:

Pici fiú és pici lány szépek!!!

Katlina? Holnap sulej? Meg szombaton is? Vagy akkor most hogy lesz?

Délután fodrászat :P :P 8)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Na csak idejutok :wink:

Judit!
Hogy ti milyen ügyesek vagytok!!!!!!!!!!!!

Nóri!
Ja holnap suli,szeptemberig csak péntek,utána szombat is lesz :wink:
És hová utaztok???
Szóval bacik ki lettek üldözve!! :wink: :wink:

Móni!
Robinak most 22-es van az 14,4-de ez már végig éri a lábát szóval 23-as mindenképp kell.
Rakok egy képet!
Tipusból ilyen kellene-színben mindeggy-fiús
http://siestacipo.hu/download/multiviews/VrIWSthfmfH.jpg

Kép

Kép
katlina

Ja kérdezni akartam!!!!!

Robi mostanában nagyon fáradékony,és ingerlékeny-lehet vashiánya???Én erre gondoltam
Ma is 9:15-kor kelt de már délben aludt :shock:

Kép

Kép
katlina

Kriszti! De ééééédes képek! :D Tünemény ez a pici fiú!

Katlina! De jó ez cipő. Ilyenre én is vevő lennék Marcinak. Van 2 cipője, amit nemrég vettünk, és már ki van kopva az orra mind a kettőnek :x Én nem tudom mit csinál velük!
De ilyen félig nyitott cipője nincsen.

Nóri! És te csinálnád egyedül a fürdőszobát? Hűha! :shock: :)
Oviban nem mondtak semmit, csak regisztrálták a jelentkezésünket. Még nem tudta megmondani, mennyi a jelentkező, mert péntekig még lehet leadni a jelentkezési lapokat.
És ti leadtátok már?
Hát, munka az van.. De sajnos nem azt jelenti, hogy hű de jól menne a cégnek :cry: :?
judit_79

Nem baj az Judit, csak "lebegjetek" még egy ideig, aztán majd megint felpörög :wink: Addig tartsatok ki!
Nem én csinálom természetesen :lol: . Nem akarok kontár lenni.....exb.nőm egyedül csinálta az övékét....hát szép-szép, de azért egy mester csak szebben csinálta volna, no meg gyorsabban is (2 hétig csinálta :?) Ha már pénzt adok a szép cuccokért, akkor legyen tisztességesen megcsinálva.
Apum nevére igényeljük meg az akadálymentesítési támogatást, az 150 rugó...remélem, 3/4-ét fedezi a kiadásoknak :roll: Bár gőzöm nincsen, a mesterek díjáról....
Kell zkabin, csapok, mosdókagyló, radiátor, tükör, csempe, járólap, festék, lámpa, ezekhez kellő kiegészítők. Ezek a legfontosabbak, az ilyen-olyan kiegészítők meg majd....
Ja...hétfőn adtam le én is a papírt :wink:

Katlina! Kabára megyünk.
Lehet, hogy vashiányos Robi....tudod, Lilinél is arra gyanakodtam, mikor sokat fájlalta a szemét. Adom neki az Actival Kidet, fejfájás megszűnt. De se előtte, se utána nem egy nagy alvó :? Én csak álmodoztam olyanról, hogy majd alszik 2 órákat délutánonként :? :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kriszti: Dávid baba nagyon kis formás, igen jóképű! :P :P Sok boldogságot nektek mégegyszer!!!!

Judit: nagyon szupi a járólap, legszebb kétség kívül a fuga. :D :wink:

Nóri: Mert te amolyan harapós fajta vagy?:lol: :lol:

Móni: cipi engem is érdekelne, igaz, őszi és 22-es. Hm?

Végeztem a vasalással (fogjuk rá), hulla vagyok.....
jaimee1

Sziasztok!

Csak gyors reaga :)

Kriszti:Gyönyörű,formás baba Dávid :) Mégegyszer nagy gratula nektek,remélem hamarosan személyesen is megcsodálhatom a nagyfiút :) Hallottam nagyon ügyes anyuka vagy :wink:

Linda:Köszönöm szépen :)

Nóri,Katlina,Erika:Leadtam a rendelést :wink:

Judit:Ha esetleg téged is érdekel szólj és adj méretet :)

Most szaladok is tovább....

Jaj,Milánomat fölvették oviba...én már most úgy félek :cry: Lehet én nem is akarom még ezt,de valószínű megyek dolizni,ha Luci betölti a 2-őt :( szóval ő meg bölibe jelentkezett már...

Kép
Kép
Kép
lucuska

Judit:Mármint a cipő :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Üdv mindenkinek innen a balcsipartról!:) Nagyon jól érezzük magunkat,szupi az idő,de vasárnap már megyünk haza.Az élménybeszámoló majd otthonról.

Laptopról irok a partról,alig látok valamit úgy süt a nap,úgyhogy olvasni nem látok!Otthonról reagálok is!

Addig is puszi mindenkinek!:)

Kép
Kép
tundi24

Hallli Tündi! :D De rendi vagy, hogy még a Balcsipartról is becsekkolsz. :lol: Persze meg is érdemeljük, eltűntél,mint kámfor. :lol:

Letti: Jaj, de jóóóóó volt talizni! :lol: :lol: :lol:

Móni: És mikortól kezdenétek a bölcsit?

Nóri: Vezérhangyám nekem is felszaladt a Kékesre...Vagy a Mount Everestre??? Nem tom. De már lejött. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rólunk: Iszonyat jót játszótereztünk a Vosztokon/Tallin negyedben. :lol: :lol: :lol: Réka profi csúszdás lett, a nagyobbaktól elleste a módját. Megy fel, mint a szélvész, a kezét sem kell fogni csúszáskor, mint eddig....Élmény volt ez a mai nap a barátnőmmel. És ott taliztunk Mongiékkal is. SZépségesek a gyerekek! :P :P :P :P :P
jaimee1

Móni, köszi 8) !

Erika! ....tudható volt...nem kicsit gyenge Kép

Szia Tündi!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Fél1-kor értünk haza.Nem vót kedvünk hazajönni,de ha apa nem megy USA-ba,akkor juni23án írány vissza :)
Nagyon jól éreztük magunkat.Luca is jól elvolt a többi gyerkőccel :)
Képeket le kell menteni,de a kábel tesómnál van...

Zsombiról viszont van képem,4én voltunk a 4D-s uh-n.Mindent rendben talált a nőcike.655g volt,és kis szégyenlős,mindig eltakarta az arcocskáját,de azért sikerült csinálni róla képet :)
Kép

Liz,Kriszti,nagyon szépek a babucik!:) Hogy érzitek magatokat?Szopiznak a babócák?

Nóri,Licsi hogy van?

Judit,klassz a járólap.Nálunk is ép a járólapot rakják.Egész jól haladnak,de sztem még biztos vagy 2 hét mire rend lesz...

Erika,gratula a pozitív eredményhez!:) Majd a terhességi is pozitív lesz meglásd :)

Móni,utólag is nagyon sok BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!!! :)
Kép
Lucusodnak gratula az új fogacskákhoz!:)
Apának pedig jobbulást!

Kép
Kép
tundi24

Tündi: Hellló! :P :P Mintha hasonlítana Lucára Zsombor,nem? :D Nagyon klassz kép! Várjuk a fotókat. Teszt ügyben: ÁÁÁmen! :wink:

Szombaton integettem a házatoknak Ceglédre menet. :) :wink:

Nóri: Remélem, azóta már nagggyon lazítotok. :wink:

Liz, Kriszti: Hogy vagytok?

Hajni: Megen úgy eltűntél.... :( :( :(
jaimee1

Jó reggelt mindenkinek!

Nagyon régen írtam már,de állandóan olvaslak benneteket!
Máté jól van nagyon ügyes és rengeteget beszél!
Most szegénykém beteg ugyhogy viszem a doktor nénihez!

Tündi!

Melyik részén voltatok a Balcsinak?
Nagyon jó a 4 D-s ultrahangos kép!

Ha valaki tudja Mosonyi számát akkor légyszi írjátok már meg,mert unokatesóm 6 hetes kismama és neki kellene.

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Jó reggelt!

Erika,én is vélek felfedezni hasonlóságokat köztük.Pl.az orruk tutira :)
Jó ronda kívülről a ház igaz?Kicsit bánt,hogy már nem tudjuk kívülről megcsinálni,de már a belső résszel is túlléptük a keretet,már a lekötésünkben is alig maradt,valszeg még az is elmegy :cry: :cry: :cry: :cry:

Ivett,gyere ám sűrűbben!Utólag is boldog névnapot!
Jobbulást Máténak.Miket mond már?
Kenesén voltunk a honvédségi üdülőben.

Nóri,érezzétek nagyon jól magatokat!Várunk vissza benneteket!

Kép
Kép
tundi24

Ivett: Mosonyi doki száma: 30/928 40 79. Időpontot nem kell kérni, elég rendelési időben megjelenni. Megadjam, mikor rendel?

Jobbulást Máténak! Dobjál fotóóóót magatokról!!!

TÜndi: Hát ahhoz képest, ahogy leírtad, egyáltalán nem olyan rossz a kégli. . Sőőőőt! Rondának egyáltalán nem mondanám. Csak az ablakcsere látszik.. Igen, én is az orrocskájára gondoltam többek között. :D

Na indul a nap. Jó meleg lesz, azt hallottam. :roll: :roll:
jaimee1

Hali!!

Vagyunk mi is :wink: !

Tündi! Elég szar visszacsöppenni a munkás 7köznapokba? :P

Erika, jaja...eddig Martini-Becherovka partik voltak...ma este nem tom, mi következik :oops:

Lilinek, amit hoztam szandit, elszakadt épp akkor, mikor boltba mentünk. Hát bementünk kínaiba is így, vettünk neki szandit.
Aztán tegnap a kutya játékával dobálóztunk, így vettem neki labdát is. Mármint Lilinek...
Aztán színes cerukát...
.....meg kártyát. Szóval kész takarékszövetkezet :lol:

Közben kitaláltuk, hogy vadgesztit csinálunk, majd mindjárt visszakeresek a receptjére....csak tudnám, mikor is csináltuk :?

Itt is nagyon jó idők vannak, nem győzöm kenni Lilit.

No pá, olvasok ám :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Megérkeztünk az orvostól kapott antibiotikumot mert piros a torka meg sinecod cseppet ezek mellé még kapja a mucoprontot!
Remélem hamar meggyógyul mert elég nyűgös!

Tündi!

Köszönöm szépen!

Erika!

Igen a rendelési idejét is írd már le!Előre is köszi!
Majd rakok fel fotót,de te is rakhatsz fel Rékáról!!!

Nem tud valaki olyan vitamint amitől a gyerekeknek jobb az étvágya?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?