Sziasztok!
Na leultem,hoyg irok hosszabban,remenykedem,hoyg nem szakit felbe senki...
Pinkine,
gyumik:ami nem volt szezonalis azt en uvegeset adtam,talan Vivi irta,nalunk is ment nagyon a Kecskemetitol a barack es a szilva is!!:)Tenyleg finomak voltak
Addig ez,aztan mindjart itt a nagy gyumiszezon!!!!!!
Sajnalom a porcelant:(
Keresztelorol meg varjuk majd a kepeket,szep unneplest nektek!
Krisz,
szuper lehetett a Skanzen,jok a kepek!!!
Vicky,
Levented gyonyoruuuuuuuuuuu!Szuper ez a furcsis kep!
Hozzataplalasrol a tablazat:
http://www.babafalva.hu/download/szilard.htm
Igen,falfutesunk lesz es padlofutes mindenhol:)Sehol egy radiator:)
Igazabol ez volt az egyik oka(hogy nem akartunk radiatort),a masik pedig,hogy lesz (van) napkollektorunk is,es ha a jovoben (egyszer maaaaajd talaaaan) lenne alternativ futesre penzunk,akkor ez a rendszer alkalmas ra,hogy kiiktassuk a gazt.Marmint a fal- es padlofutesrendszerunk alkalmas.
Szulinapomra a ferjem ideszervezte titokban Anyosomat,es elvitt a kedvenc ettermembe.
Sajnos Anyos elotte elszolta magat,hoyg jon,de igy is nagyon meglepodtem:))))Irto jo este volt:)
Es kaptam egy nekem nagyon kedves ajandekot is,meg viragot.Annak ellenere,hoyg megbeszeltuk,hoyg iden nem veszunk semmit,csak valami mas meglepi lesz.
Neki meg hetfon lesz,szoval most en jovok.De mar kitalaltam mindent
Nandorka,
Dorod tunderi,irto edes lehet versmondas kozben!!!!:)
Marietta,
ne aggodj,a gyerekek valtoznak,most hisztis,aztan majd mas lesz:)A lenyeg,hoyg tudd kezelni.Es kovetkezetes legyel.
Ugyik vagytok a hamizassal!
Baratnom kislanya 10,5 honapos es csak azt hajlando megenni,amit mi,es csak olyan formaban,ahogy mi (darabosan!!nagy darabokban!) es onalloan,kezel!Szoval van ilyen:)
Florad gyonyoruseges!
Esztora,
orulok,hogy neha tudsz jonni es meselni!!!Gondolok ratok!
Vivi,
haha nekunk is Whirlpool mosogepunk van,jooo sokszor volt mar rossz,es ez teljesen altalanos problema,hoyg nem centrizik...
Nalam az szokott lenni amugy,hogy olyankor kipakolok belole,es masnapra van,hogy meggyogyul!!!!!
Rohej!
Egy vicc ez a mosogep.Az enyem 2,5 eves.Az 1 eves garanciaja utan 1 hettel besz.rt es 25e-ert csinaltak meg....azota en nem tudok mar mit mondani ra...ajandekba kaptuk a gepet,ilyet magamnak tuti nem veszek.
Encid gyonyoru nagylany mar!!!Orulok,hoyg Levid is jol van a pociban!A cicas kep pedig szuperjooooo!
Szeri,
orulok,hogy minden okes pocakbabaval,a neme meg majd kiderul
Elobb vagy utobb
Sajnalom,hoyg nehezen megy a beszoktatas,de szerintem ez ilyen.Hullamik,hogy a gyerkoc jol erzi e magat a kozossegben vagy sem.Biztosan a jovoben is lesz olyan,hogy nem akar menni,meg ilyenek.Latod,mult heten tokre elvezte.Ugyhogy kitartas,menni fog,balid ugyes,megszokja!!!
Ragota,
akkor hajra ez a honap
Hiszti:
Suttogo 2-t en is olvastam (meg is van),de mar nem is emlekszem ra...(Szeri irta,csak ezert irom le)
Nalunk is van hiszti,szerintem minden ilyen koru gyereknel jellemzo.
Probalgatja magat es a hatarait,na meg a mienket
Attila irto jol eljatszik magaban,tenyleg.De o pici kora ota.
Mondjuk voltak nehezebb idoszakok,ha nem nagyon turte,hogy elmenjek mellole,de elmult!!!Pedig akkor azt hittem,hogy nem fog.De igen.(es mennyi mindenre hittem azt,hogy ugy marad es nem maradt
)
Van akarat nalunk is,ha nem oda akar menni,ha nem azt akarja csinlani.De nalunk a kovetkeokeppen nez ki.
En NEM FOGLALKOZOM VELE!
Ha itthon vagyunk es valamit akar (persze itt olyan dologrol beszelek,ha olyat akar enni,amit nem lehet,ha vmi olyannal akar jatszani,amivel nem lehet....veszelyes stb)akkor hagyom,hogy kipuffogja magat,de en kb ra sem nezek,van,hoyg el is megyek mellole,mig tart.Es ha hiszitek,ha nem,ugy 1 perc es abbahagyja,Ha nincs kozonseg,vege.
Mondjuk en az eleje ota igy csinalom.Ha pl az utcan nem akar jonni hazafele,jatszorol,boltbol,tok mindegy,es menni kell,akkor kezenfogom es megyunk.O ugyan uvolt,tepi magat,de en faarccal megyek es vonszolom.Viccesek lehetunk,de ez van
Es ennel is max az 1 perc es ugy jon mellettem,mint egy kisangyal.
En mindig nyugodt hangon elmondom neki,hogy menni kell (ezert vagy azert..) es motivalom valamivel otthon,hoyg majd mit jatsunk,meg varja ez meg az a jatek.Es ez altalaban bevalik!!!!
Ha nem,akkor indul a faarc.Nem allok le vele kiabalni,SOHA.
Csak jovunk.Es mondom,abbahagyja.
Ja es az engem soha nem erdekel,hogy ki ne,meg mit gondol,hogy uvolt-hisztizik a gyerekem.
Aki nez,annak tuti nincs gyereke,vagy mar olyan nagy,hoyg elfelejtette,hoyg milyen is ez.
(ugyhogy akit ez frusztral,az nagyon gyorsan felejtse el,hogy ez ciki lenne!!!aki anya,es tudja,hogy ez milyen,az tuti nem fog Rad UGY nezni!)
Egyszer volt egy no a DMben,mikor Attila valamiert elkezdett uvolteni (meg kisebb volt) a sorbanallas kozben.Es a no visszafordult es nezett!Tette ezt egy ideig,de mivel Attila akkor meg nem jart,meg semmi,ult a babakocisban es uvoltott,barmit mondtam neki,hiaba vettem ki,dajkaltam,semmi.Ehes volt,vagy epp tul almos,melege volt,ki tudja,csak uvoltott.
A no meg csak nezett.
Na akkor irtora felment bennem a pumpa.
Megkerdeztem Tole,hogy mi olyan erdekes?Talan zavarja?Ha igen,akkor esetleg eloreengedhetne a sorban,es nem kellene olyan sokaig hallgatnia...ahelyett,hogy rosszallo pillantasokkal illetne..
Na erre elszegyellte magat,de nem engdett elore.Azt mondta,nem zavarja..de tobbet nem nezett hatra
Attila imad mindenkivel lenni a csaladbol,nalunk egyaltalan nem problema,hogyha en nem vagyok ott,aaaa,Apajaval nagyon-nagyon-nagyon jol elvan,sokszor vannak kettesben,nagyszulokkel is irtora szeret lenni.Igy ezzel sincs gond.
Nekem az a tippem,hogy fokozatosan szoktassatok mashoz.Pl Apahoz,ha ez epp a gond.Mindig hagyjatok oket egy kicsit magukra,kettesben.Csak mig furodtok,vagy foztok,vagy kimentek a kertbe,vagy bejottok onnan...stb
Ha sir,akkor Apa nyugtassa meg,terelje el a figyelmet,egy ido utan szerintem nem fog Titeket hianyolni,es idovel lehet nyujtani ezeket a idoszakokat.
Na ritkan jovok,de akkor nagyon
Bocs a regenyert
Irjatok am,hogy legyen mit olvasnom