Új privát üzeneted érkezett!

Szia Bumi! Még nem is nagyon kellene, hogy látszódjon. Szerintem kb a 9. naptól már láthatod! :D Amúgy az enyém reggel fél 6korful negatív volt, 11 körül szintén, leszámítva, hogy a controllcsík után is hajlítottan odakerült a kotrollcsík. Bár írja is, hogy az értékelés után ki kell dobni az esetleges elszíneződés miatt. Most dobtam ki, előtte persze lefotóztam. Nehogy már nekem ne legyen tesztem az első lombikból :D Ha sikerül felteszem. De azt írja túl nagy méret. :(

Egerecske teszteljél :D
doli

Egerecske!
akkor holnap tesztelsz? nagyon drukkolok! :D +++++++++

Bumi!
az egyiken mintha én is látnám, de nemtom... :roll: nagyon drukkolok! hátha +++++++++++++++++++++++++

Doli!
sajnálom! De örülök a pozitiv hozzáállásnak!!! :wink:
dezsina

Bumi! Nagyon korai még, egy kis türelem :wink: :roll:

Kata! Nekem bébikegyanús a dolog! :lol:

Nyulaszkám! Puszi hegyek! :D

Lola! Boldog névnapot kívánok!

Köszönöm kicsi kincsem dícséretét, annyira imádom! :D :D :D

Babakocsi szép, de belső mérete 28 cm. :evil: :twisted: Kép

Kép
estike66

Pasi nélkül vettük. :D :D Kép

Kép
estike66

Estike! :D :D :D ez jó volt :D
doli

Sziasztok!

Túl vagyok a sóoldatos méhüregfeltöltésen, odabent minden rendben találtatott. Se összenövés, se sövény, se semmi. Szépséges a méhüregem. Ezennel nincs több vizsgálat, mindet bevégeztem, már csak az immunlógiai eredményre várunk.
Még pihenek, mert vérzek, de majd visszaolvasok!

Akciózóknak drukkhegyek mennek, kismamiknak pedig pocisimi.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Én is jelentkezem.

Estike, édes Peti már most!! :D És jó a babakocsi (kár, hogy nem a pasival együtt adták :lol: )!

Bumi! Én mintha látnám a csíkokat, de lehet, hogy én is szellemeket látok. De még tényleg nagyon korai. A hőd eddig tuti! :wink:

Katavirág, én azt mondom neked, amit nekem a lányok februárban: a halvány csík is csík!!! Holnap is tesztelj, és tedd fel!!

Dezsina, Puszedli, annyira örülök, hogy minden rendben van!!! :D

Doli, előbb kicsinyítsd (resize) a képet vmelyik képszerkesztőben, mentsd el a másolatát úgy. és azt tedd fel! Hogy érted, hogy a "kontrollcsík után is hajlítottan odakerült a kontrollcsík"? Nem értem. :roll:

Vkit tuti kihagytam, mert most is csak kutyafuttázok.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz

Szívem minden szeretetével csináltam neked a tortát!!!!! :D

Estike

Peti nagyon helyes fiú!!!
Hát nekem is tetszik a kocsi, de a pasival együtt mennyi lenne a kocsi???? Engem főleg ebben a formában érdekel!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rana

Paramami! Látod már túl vagy a 14. héten is!!!! :wink: Vannak már nevek????? :wink:
Vendég

Béres Alexandra lombikbabát vár, hallottátok?
http://www.nlcafe.hu/noklapja/20090506/ ... babat_var/

Kép

Kép

*puszedli*

Ditke drága! Olyan ritkán jössz! :( És magadról nem is írsz!

Elkezdtük már írni a névlistánkat, de ez inkább csak amolyan elő-névválsztás, vagyis kizárásos alapon minden olyan nevet felírunk, amitől egyikünknek sem áll fel a hátán a szőr.... Eddig még nem sok van, mert vagy Apának nem tetszik, amit én javasolok, vagy fordítva.... :roll: :lol: De még ráérünk, és babonából (mert azok vagyunk picit) még nem is komolyan gondolkozunk rajta (bárcsak már ott tartanánk, hogy komolyan kellene!!).

Pasi és kocsi..... :lol: :lol: :lol: Apát is mindig ezzel hergelem, ha nézegetjük a férfiruha-katalógusokat, hogy remélem ez a cucc ezzel a helyes pasival együtt kerül ennyibe! :lol: :lol: :lol: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Puszedli, pont ma hallottam, hogy babát vár!! És gondoltam is rá, hogy lehet, hogy lombik, mert látszott rajta, hogy már nagyon régóta szeretne kisbabát, legalábbis én úgy láttam. Mondjuk Lilun is úgy láttam, pedig nekik állítólag azonnal, spontán összejött. :roll:

Na ezúton is gratulálok Béres Alexandrának, hátha olvas minket! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsi, Doli csak csütörtökön tesztelek. :)

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Rana

Tudod nagyon jól hogy nem tartozom ide!!!! :wink: Nagyon aranyosak, kedvesek vagytok, és itt jópár emberkének végigszurkoltam a lombikját volt hogy csak háttérszurkoló voltam, mert úgy a szívemhez nőtt!!!! :wink: :D

Ha kíváncsi vagy rám, utánam tudsz nézni, de vannak itt sokan, akit egyáltalán nem érdeklek, így nem is teszem itt közszemlére magam!!!! :wink: :D Nem foglalom a helyet!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Egerecske! Hős vagy!! :D Várom majd az eredményt.

Köszi Rana! Próbálom, de nem naon értek hozzá. Igazából nem is fontos, mert negatív, csak 11 után már minden féle szín megjelent rajta. :) Csak voltam én már sokszor negatív tesztes, eccer erős pozitív is, és előfordult a naon halvány is (akkor elment...)
Szóval ma is egy erős negatív teszt volt amit meg mutattam egy barátnőmnek 2 órával az elvégzése után (ez az egy lány volt beavatva :D ) Majd el is tettem. Dél előtt ránéztem akkor láttam, hogy sárgás színű a teszt fele és a controllcsík mögé is behajlík egy rózsaszínes csík. De mondom, csak elszíneződés! Nem is ott van ahol kellett volna, és dél után meg is jött rendesen.

Írja is hogy később nem értékelhető, mert elszíneződhet. Csak még ilyen nem történt régen.

Ha tudom átszerkesztem vagy mi.

Egerecske Bumi, Katavirág! :D Csak ügyesen! +++++++++++++
doli

Ditke, azért néha írhatsz, van itt elég hely bőven! :wink:

Doli, sajnálom, hogy megjött Piri. De tök jó, hogy így fogod fel a dolgot, ahogyan.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

En ma ET+14 napon vagyok. Halovanka pozitiv tesztem mit sem valtozott tegnap ota :cry: Holnap azert elmegyunk vervetelre, de tulajdonkeppen csak azert, hogy megkapjuk a tovabbi instukciokat. Eddig mindig ET+15 napon jott meg a mensim. Ha holnap megjon, holnaputan kezdodik a hasba szurkalas, juhejj :wink:

Doli, sajnalom :cry: De hidd el, nem azon mulik, kinek mondod el. A mi kis elsore sikerult Oliverunkrol senki az eg vilagon nem tudja, hogy lombikbaba (csak itt ti) es tovabbra is titok marad a dolog. A kisfiam elott is :!:

Bumi, a 7 napon meg nem kell latszodni semminek :!: Oliverrel en a 9. napon lettem pozitiv.

Egerecske, neked mennek meg a drukkok :!: Csak szepen nyugiban :!: Hany embriket kaptal vissza :?: Korosi csinalta :?: Nekunk is hozza kene menni ujra, csak sajna most messze van tolunk, de o szerencset hozott :wink: En ugy erzem, te most terhes lettel :!:

Rana, a multkori kerdesedre a valaszom: nem, nem titok, Ausztraliaban elek (most).

Vkrisz, a tiedre meg az, hogy igen, valoban azert ultetnek be nekem most mindig csak 1 embriket, mert nem akarunk ikreket. De most a kovi korben meg meggondolom :wink:
katavirag

Sziasztok!
Doli,hajrá következő :D
Katavirág,hátha...fagyisoknál később látni!Irigy a kenguruk miatt,esetleg meglátogatnánk valamikor :lol: Csajok,egy topiktali Katavirágnál? :lol:
Bumi,Egerecske drukk!
Dezsinám :D
Lola,szuper pocakosan,végre nem olyan lehangoló,mert harminc fölött már minden évet úgy éltem meg,hogy ez sem az igazi ünneplés...jó dolog pelenkázótáskát kapni végre ajándékba,és még anyáknapjára is kaptam virágot :D Neked is so puszi a tegnapi napra!
Ditke,édes vagy!...és tényleg van itt bőven hely,írhatsz nyugodtan...lányok,tegye fel a kezét,akit zavar....na,senki?Akkor jó! :D
Rana,hogy megy a hallgatózás?
Puszi,szuper,hogy minden rendben!
Estike,ez a kocsi mózessel van?Nem csak annak a belső mérete annyi?
Vendég

Ditke!
Engem nem zavarsz! :lol: Tudod mennyire drukkolo!!!! Lapar mikor lesz?

Rana!
És mikor jön el a névválasztás ideje? Tudod mióta tudjuk a nemüket (Matyiét a 14. héttől) és így hívjuk, sokkal közelebb áll hozzánk. :wink:

Estike!
Nagyon klassz a kocsi!!! Kicsit tényleg szűknek tűnik, enyém ikres 66 cm belül, tehát babánként 33jut. :roll:

Katavirág!
Figyu a teszt nem lesz magától pozitív, drukkkk!!!!

Doli!
Nagy ölelés!!!

Bumi!
Mennek a drukkok, Babáim is szorítanak Nektek!!!++++++++++

Puszi!
Örülök, hogy túl vagy rajta, most már muszáj lesz sikerülnie!

Béres Alexandrát én is olvastam, nagyon szeretem, vele szoktam tornázni, néha még az uram is. :lol: Örülök neki, hogy sikerült, megérdemlik és szerintem nagyon klassz, ha híres emberek közzé teszik a történetüket, egyrészt sokaknak erőt ad, másrészt talán segít, hogy ne legyen tabutéma a meddőség-lombik. :D

Ma megyünk 4D uhura! :lol: Vagyis apjuk szerint moziba visszük őket! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Zsófi: Béres A.-val kapcs. abszolút egyetértek a véleményeddel! Mutass majd képet uhu után!!!!!!

Szezso: hova tűntél?

Bumika: drukkkkkkk!

(((((((((((((((Doli))))))))))))))))

Kata: ++++++++++++++++

Estike: nagyon édes a kisfiad!!!!!

Parani: örülök, hogy jól vagytok!

Ditke: miért zavarnál???????? Gyere gyakran!!!!!!

Többieket is puszilom.

Kép

Kép

*puszedli*

Ma is mennek a drukkjaim a csíkosodó lánykáknak!!!!

Ditke, ne beszélj már butaságokat! :lol:

Puszikám, örülök neked!!!!

skrisz72

sziasztok!
nem történt velem most semmi! spontánkodunk... :oops: :P

Egerecske!
drukkok holnapra :!: :wink:

Doli!
:( sajnálom!

Katavirág!
én még drukkolok továbbra is!

Estike!
pedig a pasi is jó :D
dezsina

Puszedli!
majdnem kihagytalak!
örülök, hogy nálad is minden rendben van!!! Akkor hajrá neked is!

Nyulaszom!
:)
dezsina

Nyulasz, beleborsódzott a hátam: beszereltettél ide hozzánk egy titkos webkamerát, vagy mi? :shock: :shock: :shock: Pont tegnap este hallgattuk meg a picikéket! :lol: Mindkét szívhang megvolt, gyönyörű altató! :wink:

Zsófi, képeket ne feledd majd! Már a 14. héttől tudtátok Matyi nemét???? :shock: Az csak 4D-n látszik, ugye? Vagy 2D-n is látszódhat?? Pénteken megyünk a nőgyógyihoz, mert régen láttuk már a piciket, és de jó lenne, ha megtudnánk, mi van a lábacskáik között!!!! :roll: Na persze ez csak a 20. körül biztos, nem????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, nekem a 18. héten már biztosra mondták, hogy kislány. Én azóta is kételkedem. Úgy félek, hogy megveszem az első rózsaszínű ruhácskát, és kiderül, hogy "pöcse van a menyasszonynak". :wink: :lol:

skrisz72

Krisz, na én is így vagyok ezzel!!!!! Hogy ez sose biztos!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!
A reggeli tesztem megint nega lett. Azt hiszem lassan bele kell nyugodnom, hogy nem sikerült. :(
Pedig eddig annyira bíztam.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Bumi!
:( annyira sajnálom.... :cry: :cry: :cry:
dezsina

Bumi, milyen érzékenységűvel próbáltad ma reggel?

skrisz72

Skrisz!
rezerva fiúnevetek van?
dezsina

Rana,hihi,ide hallottam,amikor egy nagy kő leesett nálatok :lol:
Nekünk Balázst is a 14.héten tutira mondták 2D-n,Noémit meg valószínűre.Aztán az a bizonyos nagyon kukis 4d-s kép 16 hetesen készült.

Kukacka,várjuk a híreket,meg a képeket :D

Bumi,rettentően sajnálom :(

Dezsinám,hajrá,hajrá :wink:

Skrisz :lol: még élénken emlékszem Estike Anna Lizájára :lol:
Vendég

Skrisz!
10-essel próbálkoztam. Később még lehet csinálok egy 25-öst, tegnap is azon volt valami.

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Egyébként a legrosszabb az, hogy semmit nem érzek. Már a mellem sem feszül.

Bumi

bumi1979

Bumi, de csakis reggel tesztelj, napközben ne!

Dezsina, ha fiú, akkor Dániel lesz. Bár nem ajánlom, mert a hétvégén feltesszük a virágos bordűrt. :lol:

skrisz72

Mindegy mikor tesztelek, mert éjszaka is pisilni járok, így nálam nincs olyan, hogy reggeli 1. vizelet.

Bumi

bumi1979

Bumi, hát ez remek... :roll: :? Így nehéz lesz pozitívat tesztelni. Hát akkor várjuk ki a 10. napot legalább.+++++++++++++++++
Ja, és cicifeszülés nem jelent semmit. Nekem sose feszült.

skrisz72

Rana!
100%-ra láttuk a 14. héten, majd előkeresem itt a képet, mert az uram laptopján van. Kis magamutogatós lesz. Málnát én is akkor hiszem, ha ma is így látjuk 4d-n.

Nyulasz!
Csak este megyünk, majd holnap hozok képet.

Bumi!
Én még mindig drukkolok, nekem a két babát is alig mutatta a 10-es teszt! :wink:

Puszi!
Nagyon szép a kép az avataradon. Nagyon szeretem Simon András rajzait. És képzeld a férjem arácsonyra ezt véste bele nekem egy fába. Meg is könnyeztem... akkor még nem tudtuk, hogy két baba van. :wink:

KépKép
zsófikukac

Rana!
Na ezt láttuk a 14. héten: :lol:
Kép

KépKép
zsófikukac

Rana,16+1:
Kép
Vendég

Lányok!
micsoda fütyimutogatás van itten :P :lol: :lol: :P :D :D
dezsina

Bumikám, nem baj, ha nem éled bele magad a sikerbe, de azért sztem még holnap lehet + (vagy holnapután, vagy azután, nem??) A 8. nap talán még mindig nem biztos. Ráadásul ha nem 8 órás tömény a pisi, akkor lehet, hogy még később lenne +??? A tünetek meg nem léte szintén semmit sem bizonyít. Azért én még erős drukkokat küldök neked, én sem adom még fel!!!!!! (képet nem teszel a tesztről? Talán mégis van ott csíkocska)

Krisz, virágokat még át lehet festeni kékre! :wink:

Nyulasz, Zsófi, hű de izgi! Lehet, hogy pénteken mi is megtudjuk, hány fütyi van??????? :roll: :D

Zsófi, akkor te most mész először 4D-re, vagy voltatok már korábban is? (Bocsi, nem emléxem) :oops:

Na megyek, ledőlök csöppet, mert már nem találom a billyentyűzetet.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csináltam megint tesztet.
mindkettő ugyanakkor készült, a piros a 10-es, a kék 25-ös. És a kéken van csík. Kép

Bumi

bumi1979

Rana!
Ha úgy fordulnak, akkor simán láthatjátok. :wink: Ha nem látni semmit, akkor neezebb ügy, mert lehet belőle még akármi. A 12. héten mikor Hajdú drnőnél voltunk, akkor pár percre átváltott, de még pöttömkék voltak. :lol: Igazi ez lesz az első. Mármint 4d.

KépKép
zsófikukac

Rana!
Ha látszik egyértelműen, akkor úgyis mondja a doki, hogy fiú e vagy lány. Drukk a vegyespároshoz!

Bumi

bumi1979

Bumi! Én látom a második csíkot a kéken!!!!! Ha így fotón is látszik (így mindig halványabb, mint valójában), akkor mi a gondod????? :) Többiek, szerintetek??????
Amúgy TÉNYLEG mindegy, hogy vegyes-e a páros. Csak minden okés tegyen.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bumi!
nagyon drukkolok Neked :!: :!: :!: A 25-ösbe tényleg valami beleképzelhető.... :roll:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

Bumi: a kéken én is látom a csíkot! :D
Csíkerősítő drukkjaim mennek!!!!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Bumi
Én látom a csíkot...remélem szépen erősödik majd!!!
Nekem ez volt a 10.dpo:
Kép

Csajok!
Mennyire látszódik 2d-n vagy 4d-n a nyitott hátgerinc ill.nyúlszáj?Tényleg csak az amniocentézis mutatná? Nekem anyósomnak volt egy sérült babája, ezért én is fokozott figyelem alatt leszek sztem. :? Bár én nagyon remélem nálunk semmi baj sem lesz, én már szépen szedtem a vitaminokat előbb is és a napi 1 folsav plusszban még ma is megy.

Kép
vizkriszisback

Vkrisz, sztem látszanak UH-n ezek a rendellenességek. Én nem is szeretnék amniot (remélem, nem is lesz rá szükség), inkább megyek minden héten UH-ra, ha kell!

Bumi, mikor mész vv-re???? A holnapi teszted remélem erősebb lesz! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja és Vkrisz gratu a hétfordulóhoz! (Hogy szalad az idő....! :) )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Pénteken megyek vv-re.
Sajnos már csak az aconosból van itthon, de lehet holnap leszaladok és veszek valami mást.

Bumi

bumi1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?