Új privát üzeneted érkezett!

Hááát Panu és BombomAnyu most jól megfogtok rám haragudni, mert mégis úgy alakult, hogy nem tudunk ott lenni az állatkerti túrán Kép Most délután érkezett a barátnőm Ausztriából és két éjszakát fog maradni. 7 hónapos terhes Kép Viszont elsétálunk odáig és mégis találkozni fogunk, de nem megyünk be az állatkákhoz Kép
Most nagyon utáltok??? Kép
klarissza

Gabi,nagyon szoritok,hogy a kis Dávidnak múljon el minél hamarabb ez a nyavajája, de inkább annak,hogy kiderüljön mitöl is volt-van.
Sajna én is nagyon könnyen lázasodom, és amit irtál a sürgösségi osztályról, a nyáron 3-szor is megjártam, 10 órát várakoztunk minden alkalommal. Ugyanigy vér-vizelet-röntgen-antibiotikum és viszont látásra...Nem deritették ki mi a bajom, csak amikor már 3-adjára is mentem visszaKép
sok-sok drukk az éjszakához, teljesen átérzem a helyzeted,mármint azt a részét,hogy mindez a nyüg egyedül a Te nyakadba szakad,mert nincs család körülötted...Valahogy egyre többet gondolok én is erre,hogy ez igy nem jól van, a férjem ugyan segit amit tud, de nem sokat tud, és amikor segit is sokszor rosszuk sül el, plusz hiába van itthon, szinte olyankor is 100%-ban az enyém Ádám. Nem is fizikailag, inkább lelkileg készit ki ez az egész...
Bocs, ha kicsit búskomor az irásom, de most ilyen a hangulatom, éppen alig élek, úgy elfáradtam a sok cipekedéstöl.
Eleve csak 4+2 órát aludtam, és már korán reggel kelnem kellett,hogy legalább az éjszakázós párom tudjon valamit aludni, amig én Ádámot próbálom eldugitani,mert be nem áll a szája...Utána kezdtük a pakolást ki a pincéböl, 2 szinttel feljebb hordani mindet, nem egy leányálom.
Utána meghozták az anyagot, kiderült,hogy túlságosan nagyok a gipszkarton falak, nem férnek le a lejáróbanKép Kicsit ezen is összekaptunk,hogy ez az egész anyagrendelés is abszolút rám volt hagyva, a páromnak agya sincs az ilyenekhez, pedig ha kicsit belegondolt volna ö is, talán hamarabb leesik a tantusz...
Na,mind1, nekiálltunk kibontani az egyik ablakot, és ott hordták be egy ismerössel, amig én a faoszlopokat pakoltam, Ádámot dajkáltam, etettem, figyeltem százfelé egyszerre....
Közben a párom nagyon ügyesen a feszegetés közben beverte az ablakot,kitört az üveg, holnap viheti üvegeshez,és ráadásul még a kezét is elvágta...Mondjátok,mindenkinek ilyen kétbalkezes a párja???Kép
Szóval pakolás után elrohant dolgozni, természetesen a romeltakaritás rám maradt, Ádám eközben már olyan fáradt,hogy hiába teszem aludni,csak sir, de nem is kicsitKép Végül elaludt, de én megint öregedtem 5 évet...
És még csak az anyag van lennt a pincében,igazi munkát még nem végeztünk...Mi lesz még itt???

Anita, nagyon sajnállak a fogad miatt, nem lehetett megmenteni???Nekem is sokat kikaptak otthon (3-4 hiányzik már), itt az utolsó leheletig azon van a doki,hogy megmardjon a fog...
Ha kicsit jobban leszel, azért gyere, hiányzol ám nagyon a topicból, a kedves szavaiddal, tanácsaiddal, na meg Robóddal!!!Kép

Batka, üdv a topicbanKép , ja bocs, igy az új érkezöket szoktam köszönteni, de majdnem Te is az vagyKép És mi volt a nagy eltáv oka, miért nem jöttél sürübben?? A savanyitott tejtermék (ahogy Cory és Brigi is irtam már )(joghurt, sajt, tejföl), hamarabb mehet (10-12 hó között), de csak akkor ,ha nem volt allergiás beteg a családban.
A falazást nem én csinálom (illetve ki tudja,mire odaérünk...), ez csak fából készült közfal, kivül-belül gipszkartonnal.

Gabi,köszi a hóforduló köszöntést, aranyos vagy! De nem vagy annyira aranyos,mint Zsoltika ezen a képen! KépMilyen falat ebben a nyári szerkóban,meg lehet zabálni...Kép

Panu, Lizi is büveletesen édes, olyan aranyos a hintájában, biztosan nagyon szereti!!Kép

Edit, 4 fog egyszerre? Atyaisten, ez 4-szeres menyniségü hisztivel jár?? Mert ha igen, akkor részvétem, ha viszont nem , akkor azt hiszem mázlista vagy, ha egy hisztivel elintéztek 4 fogat..Mi 2-nél tartunk, hire sincs a folytatásnak

Zsizsa, látom, nálatok is van harc a hozzátápival, de amig van elegendö tejcsi, ez inkább csak a mamát idegesiti, a kölkec hidd el enne, ha éhes lenne...

Na,megyek, kicsit házimunka, aztán jön a pancsi, és én is húzok az ágyikóba,amint Ádám elaludt,már most alig birom nyitvatartani a szemeimet, pedig még nincs is késö (7:45 este)
Ja, tegnap megint hokimeccs volt, és akit érdekel, közlöm, hogy a Calgary Flames kiverte a Detroiti Red Wings nevü szuper együttest, akiknek a rendes szezonban a legtöbb pontjuk volt, jóval ügyesebb csapat. De mégis Calgary jutott tovább,bennt vannak a legjobb 4 között. (persze megint éjfélig tartott a meccs, de most a párom éjszakás, ezért virrasztottam addig...)

sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Gabi, jobban van már Dávid? Rájöttek,hogy mi volt a baj?

Panu, mi azért megyünk állatkertbe? Vagy halasszuk el amikor mindenki tud jönni? Az én nagyfiam is ma reggel nyögte be, hogy a suliban ma van az anyák napi köszöntő 1/2 5-kor. azért 2-2és1/2 órát tudok maradni. Mi legyen?

Barbi, sok erőt az épitkezéshez. Én biztos nem mernék belefogni.

fogacskákról annyit, hogy nekünk a háten bújt ki kettő alul és most a felső kettő is készülődik. Nappal elég nyügi viszont (csak el ne kiabáljam) 2napja átalussz az éjszakát!!!! Ennek örömére ma reggel fel is allt.Nagyon beindult a kissrác.

Most már búcsuzom, mert bömbike(Marci) nagyon nyüglődik.
Brigi
bombomanyu

Oké, lányok, akkor halasszuk. Sajnálom. Kép De nem haragszom. Majd legközelebb. Apa ma itthon van du. Így nem marad egyedül, hanem mi fogjuk szórakoztatni. Majd még jövök, de Lizi éppen kirándulni akar a kertben, és itt rángatja a nadrágom szárát. Kép Kép
panu
panu

Jaj, lányok, pont azért jöttem, hogy mondjam, hogy nem megyek az Állatkertbe (mondjuk én nem is mondtam biztosra), erre látom, hogy szépen elfogytak a jelentkezők, és most lelkifurim van. De ígérem, hogy legközelebb ott leszek.Kép

Gabi75,
Dávidkának jobbulást, és mennek a drukkok, hogy ne legyen komoly baja!

Anita,
sajnálom a fogad, de remélem, már jobb!

Barbi,
fel a fejjel, lesz ez jobb!

Rí a ded, mennem kell.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Most látom, hogy halasztunk, akkor kicsit jobban érzem magam.Kép Főleg, hogy a ded is megnyugodott az ölemben.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!
Tényleg nagyon sajnálom hogy elmarad az állatkertezés. Pedig még az idő is kijavult. Most legalább is jó. Szerintem mindenki írja meg neki mikor lenne a legjobb és akkor biztos össze tudunk hozni valamit. na mit szóltok hozzá. Nekem az egész jövő hetem szabad, tehát tőlem bármikor jó. De akár a holnap vagy holnapután is. Csak ez a mai lett egy kicsit zsúfolt.

Anita, sajnállak a fogad miatt. El tudom képzelni mit erzel.

Brigi.
bombomanyu

Panu, Bombomanyu:
Köszönöm, hogy semmi harag!!! Kép

Délután teszek fel képet a kismamáról, aki miatt halasztás kértünk.
klarissza

Anita! Kép Jobbulást kívánok! Remélem, több ilyen és hasonló akcióra nem lesz szükség. Viszont én is egy éve voltam fog-felülvizsgálaton, nem ártana Kép

Időpont: ez a hét egy kicsit rázósabb, de ha a többségnek most jó, megoldható (csak az autó miatt, apának akkor biciklivel kell menni dolgozni Kép). Jövő héten szintén. Ha pár nappal korábban tudom az időpontot, akkor nagy valószínűséggel tudok alkalmazkodni. Viszont nekünk a délutáni időpontok jók, ebédután.

DBarbi írta annak idején a budakeszi vadasparkot, az is szóba jöhet később...
forr a vizem, megyek főzni
panu
panu

A vadaspark is jól hangzik, bár dunsztom sincs róla hogy lehet oda eljutni bkv-val.
egyébként nincs köztetek véletlenül zuglói? Olyan uncsi egyedül babakocsit tologatni néha.Kép

Brigi
bombomanyu

Sziasztok Kép

Köszi azoknak, akik hiányoltak most, vagy akár régebben (Gabi, Gabi 75, Barbi, láttam ám Kép). Mint írtam mielőtt eltűntem, nem voltam vmi jó passzban, azért nem írtam, csak olvasgattam, ha idejutottam egyáltalán. Az a helyzet, hogy nem igazán volt erőm végigolvasni az akkoriban jó nagy termést és mindenkire válaszolni. Ha meg csak úgy be-beszólok vmit, azzal nem akartam senkit megbántani (mármint aki kimarad) és így vagyok ezzel most is, úgyhogy nem ígérem, hogy rendszeresen jövök. De úgy látom, nem én vagyok az egyetlen, aki nem jön túl gyakran. Kép Szóval bocsi mindenkitől, de ez most így alakult.
Mi egyébként köszönjük szépen, jól vagyunk. Hami profin kúszik, "mászáshatáron" van. Folyton feltérdel, felül, 4kézlábra áll, fenekét feltolja az égbe, meg nem állna egy pillanatra sem. Ülni még csak támaszkodva ül, de azt már maga is képes megcsinálni. Kép
Tegnap volt fél éves, elkezdtük a hozzátápit: almát kapott. Eddig kifejezetten érdeklődött a mi kajánk iránt, most azonban közölte, hogy vigyünk ezt a borzalmat a jó büdös francba, de azonnal - ergo: fintorog és nem hajlandó enni. Kép Ráérünk még végülis, úgyhogy nem gond Kép
Talira mi is szívesen mennénk, de tekintettel arra, h mi messziről jövünk a délutáni időpont nem túl ideális. Ha már megyünk, akkor egész napra indulunk, reggeli után, úgyhogy a magunk részéről 11 tájban jobb lenne. Ha mi ebéd után indulnánk, nem is érdemes felkerekedni... De mind1, ezt csak úgy mondtam Kép ha most nem jön össze, majd máskor.
Egyébként megvettük a kocsit, amiről korábban írtam is, ha minden jól megy, holnap átvesszük, úgyhogy ennek segítségével mobilisabbá válunk!

Most mennem kell, puszi mindenkinek!
Ann
annann

Sziasztok lanyok!

SZerencsere DAvidnak utoljara tegnap reggel volt laza,remelem mar nem is lesz.Enni is talan mar jobban eszik.Az antibiotikumot szednie kell szegenykemnek.Meg nem jott meg a ver eredemenye ,de remelem nincs semmi baj.A sok rossz utan van egy jo hirunk is ,a ferjem most fog itt kint vegezni es most kapott egy ujabb osztondijat(MBI programra) Texasba,ugyhogy ugy nez ki meglatogatjuk A Jocky Youingokat,hu nem is tudom hogy irjak helyesen a nevet de mindegy nem szamit.SZoval ugy nez ki koltozunk TExas DEntonba,most egyebkent Missouriban elunk.Ez eleg szar hely ahol most vagyunk.Nagyon kicsi a varos en inkabb egy falunak neveznem Képes lelek sincs az utcan.eleg unalmas itt.Ott talan jobb lesz egy sokkal nagyobb varos es DAllastol 20 percre van ami nem rossz.Ez egy kicsit felviditott minket mert nem tudtuk hogy majustol hogyan tovabb.O nem akart haza menni en igen,de ez nem rossz ennek en is orulok foleg hogy van egy ket fiatal par akiket ismerunk ott.
Majd meg jovok kesobb es mindenkinek szep napot kivanok!
gabi75david

Lyányok,
én a jövő héten elég elfoglalt leszek, nekem inkább a rákövetkező jönne be, de úgy is lehet, hogy mindkettőn van tali.Kép

Ann,
örülök, hogy jelentkeztél, én sem vagyok ám mindig jó passzban, pl. ma sem, pedig voltunk a barinőmnél, akinek irtó édes mosolygós a kisfia, és én sem jövök sokat, de azért néha írok pár sort, nehogy már elfelejtsenek a lányok.Kép Haminak gratula a tudományokhoz, nagyon ügyes!!!Kép Az almával Gabi ugyanezt csinálta, és most hol tartunk???? Ugyanott.Kép Én szívesen talizok hosszabban is, 11-től késő délutánig (max örvendeztetjük a publikumot egy nyilvános szopival), és akkor mindenkit látok.Kép Szóval ne mondj le a taliról! Kocsi.Kép

Gabi,
örülök, hogy javult a helyzet, lehet, hogy a háromnapos lázat kaptátok ki, nem jelentek meg Dávidon pöttyök?

Na, megyek, mert a gyerek szétázik a kádban (apája fürdetKép).

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

A gyerek lepisilt, mikor kivettem a kádból. Esküszöm, én nem tudok ekkorát pisilni.Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa! Pisilés Kép
Megjegyzés AnnAnn-nak és Zsizsának is: azt hiszem csak törekedni tudunk arra, hogy hasonló lelki stabilitásunk legyen, mint gyermekünk születése előtt, de azt már sosem fogjuk elérni. Nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is komoly változás ez az életünkben, akármennyire is felkészültünk rá. Nekem is vannak rossz perceim. Meg mindenkinek.
AnnAnn: képtelenség mindig mindenkinek válaszolni. Sőt. Én erőltetettnek érezném, ha így lenne. Hiszen vagyunk vagy huszan. Ergo: ne sértődjön meg senki, ha őt éppen nem emlegetik napjában legalább egyszer. Emiatt ne fájjon tehát a fejed. Nyugodtan ugorjál be csak 1-2 percre, és válaszolj csak arra, ami téged érdekel, amiről véleményed van. Ettől társalgó ez. Ne érezd azt, hogy meg kell felelned valaminek, az nem jó érzés. Oszd meg az örömeidet vagy a kétségeidet velünk. Mi is ezt tesszük. Hamiról pedig tényleg küldj képet, mert már régen láttuk. És nagy gratula a mászáshoz és üléshez. A popsi-emelgetésről annyit, hogy Lizi is ezt tette/teszi. MIndenki azt mondta, hogy a felállás jele ez. De csak egyszerűen így ül le. Azaz mászik 4kézláb, aztán megáll, felemeli magasra a popsiját, aztán letottyan ülésbe. Lehet, hogy Hami is ezt gyakorolja Kép

Gabi75! Örülök, hogy jobb a helyzet, és már nem lázas Dávid. Most már csak a jó eredmények miatt drukkolok.

Klarissza! Pótállatkertezés?? Kép Bombomanyuval várjuk az időpont-javaslatodat...

üdv, panu
panu

Ja, és Barbinak akartam eldicsekedni, hogy apa k.jó miniajtót csinált a szobába, hogy a gyermek ne másszon ki az előszobába cipőt nyalni. De a munkával járó apróságok megmaradtak (takarítás, rendrakás). És persze kellett az én segítségem is (fúrás, meózás stb.). Ugyanakkor mostanában, amikor csak segít a "gyermeknevelésben" mindig történik valami (mint a Janikovszky könyvben Kép): hol egy pohár, hol egy tányér törik, hol kidől a gyümilé, hol pecsétes lesz a ruha, egyszóval kész katasztrófa, de mégis olyan édes, ahogyan ügyetlenkedik a lányával együtt Kép
Egyszóval, nézd el a férjednek az ügyetlenséget Kép
panu
panu

Sziasztok lányok!

Egy nagyon-nagyon depressziós Barbi irogat....
Ma tetözött a hetek óta tartó ramaty kedvem, és eléggé kiborultam...
(konkrétan a pohár egy porszivó alkatrésszel telt meg, tegnap úgy takaritottam,hogy közben Ádám üvöltött, tehát kapkodva csináltam mindent,és egy alkatrész elkeveredett ennek a méregdrága porszivónak. És reggel amig anyukámékkal beszéltem,Ádám nyakig belemászott a virágmag hajtatásba,minden csupa vizes-földes lett az egész konyhábanKép)
Ezek után mentünk a városházára, hogy kérjünk épitési engedélyt a pincénkre, és ott közölték velünk,hogy mivel áramot is csináltattuk, arra is kell engedély, azt viszont nem kérte meg a cég aki csinálta,mi meg már kifizettük öket..Kép
Szóval ennyi pech egy napra nekem már sok, itthon csak sirni tudtam a nagy kétségbeeséstöl, a sok felgyülemlett gondolatomtól, attól ,hogy itthon szinte minden az én nyakamban van, a sok felösség, a bezártság, az egyedüllét és még hó is esett megint....
Tudtam,hogy egyedül kutya nehéz lesz a kisbabával, de valahogy úgy voltam vele, hogy talán a párom egyenlö társ lesz a gondban, de mostanában egyre úgy érzem,hogy vele mintha még egy gyerekem lenne...Mindent szájba kell rágni, hatszor ismételni valamit, hogy ne felejtsen el,és még is sem lesz meg...Alapjában nem ügyetlen, és igaz,hogy sokmindent megcsinál, na de milyen áron???úgyértem,hogy elront valamit, tönkretesz, akkor vesz másikat,kijavit,magyarul dupla energiába kerül,mintha egyszer odafigyelne normálisan a dolgokra...
Egész litániát tudnék irni,miket csinált már, a közösen elpalántált paradicsomot,kb 2 nap múlva fünyiróval kinyirta, frissen festett falnak nekitolta a szönyegtisztitó gépet, az új késével azonnal mély sebet vágott magán, szóval ügyetlenség a végtelenségig..Panu, ezt most inkább neked irom, hogy minden jó szándékom ellenére ö is tudja,hogy ilyen, de nem tud javulni vagy változni...
Ann, én tényleg hiányoltak, látod én is padlón vagyok, de legalább ide irogatok és ennyi...Mitöl van rossz kedved?

Hónapfordulósokat jól kifelejtettem tegnap, bocsi, most pótolom:
Vera Bencéjének, Batkamanó Emmájának, és Dandy Martinjának boldog 8 hónapot,
Docka Andrisának elöre is szintén boldog 8 hónapot,
Edit Botijának boldog 7 hónapot,
Hanzika Marcusának boldog 6 hónapot, és
persze Ann Hamijának is boldog 6 hónapot kivánok!!
(üdv a hozzátápisok klubbjában...Kép)

Bocs, ha nagyon sok sületlenséget irtam a páromról meg a gondjaimról, de irni sokkal nehezebb,mint szóban elmondani, nem tudom jól kifejezni magam...A lényeg,hogy nincs rózsás kedvem, és még messze van a jövö nyár, amikor hazautazom... (talán el kellen kezdenem számolni a napokat, hogy egy kis inspirációt találjak a jelen túlélésére...)

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Na, hogy némi jót is irjak, hivott a villanyszerelö bácsi, akinek elpanaszoltam az egészet, azt igérte kézbe veszi a dolgokat, és talán holnapra lesz valami kérvény,amit kitöltve elhoz, és bevihetjük a nyüvedékes városházára. Addig már csak tervrajzot kell csinálnunk a pincénkröl (saját kezüleg...) és várni,hogy elálljon a hóesésKép
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Nagyon sajnálom, hogy felhoztam az állatkert témát, majd eltűntem. Vidéken voltam és tegnap jöttem fel. Hiretelen jött. De most ismét felteszem a kérdést, és ígérem nem futok el a válaszok elől. Szóval: állatkert holnap esetleg? De a jövő hét is jó, kivéve kedd.

Anita
FoghúzásKép Együttérzek.

No most pedig kicsomagolok végre.
Szisz
szisz

Sziasztok!

Panu,
a babakocsis tippeket nagyon köszönöm Kép Időközben persze már én is rájöttem, hogy mi a baj: Zsoltika már mindenhol állni akar, így a babakocsiban is! Egy ideig elnézelődik, de mikor megunja, elkezd feszengeni. Az lesz a jó, amikor már totyog, akkor kivehetem és mászkálhat, ha pedig elfárad, majd visszarakom.

Anita,
foghúzás Kép Jobban vagy már? Robókáról nagyon várunk ám képeket, olyan régen láttuk, meg sem ismerjük majd Kép Hogy halad a felújítás?

Ann,
nagyon jó, hogy írtál Kép Tessék most már gyakran jönni, és elárasztani bennünket képekkel Hamiról KépKépKép Szerintem egyébként akkor is érdemes ide írni, ha nincs jó passzban az ember, legalább elmondhatod / leírhatod a gondjaidat, bajaidat! Jólesik olykor az embernek kiírni magából a bánatot, utána sokkal könnyebb Kép A fórumon tényleg sokan vagyunk, bár most nagyon megcsappant a forgalom, szóval nem nehéz követni az eseményeket Kép

Gabi75,
örülök, hogy jobban van Dávid! Végre! Ez az ösztöndíj is nagyon jól hangzik, biztos jobban fogod érezni magad egy nagyobb városban, főleg hogy ismerősök is vannak!

Barbi,
hát nem is tudom, mit írjak. Olyan rossz, hogy minden így egyszerre zúdul rád: a porszívó, az építkezés, az engedélyek, párod ügyetlenségei... Szerintem nagyon jót tenne neked egy kis kikapcsolódás. Semmi esély arra, hogy valakire rábízd Ádámot egy picit? Megmondom őszintén, én egy kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam távol Zsoltikától, ilyenkor mindig valamelyik nagymama vigyázott rá, és az egész "eltáv" max. 1 óráig tartott Kép Most a hétvégére megint tervezek egy ilyet, mert olyan jólesne egy kicsit csak a férjemmel mászkálgatni, kicsit föltöltődni. No nem mondom, hogy 100%-ig nyugodt leszek Kép Meg arra is gondoltam, hogy esetleg hamarabb hazajönni látogatóba a családodhoz? Ha jól értettem, jövőre is ketten jönnétek Ádámmal. Csak azért mondom ezt, mert én úgy tapasztaltam, hogy ha egy kicsit ki tudok kapcsolódni, beszélgetni anyukámmal, akkor utána sokkal jobban viselem a problémákat, türelmesebb vagyok. Persze ez nem megoldás mindenre, a problémák attól ugyanúgy megmaradnak, csak az ember könnyebben veszi így az akadályokat.

Hú, ezt az irományomat már reggel óta gyártom, közben ide-oda szaladgáltam, szopizott Zsoltika, mostanra pedig már el is aludt. A nyári szerkós Zsoltika köszöni szépen mindenkinek a bókokat Kép Kár, hogy ma már ilyen vacak idő van Kép Azért szép napot mindenkinek:

KépKépKépKép

pgaboka

Barbi,
bocs de a paradicsom-nyirason olyan jot nevettem... a mi papink meg gyorsan elkezdte vedeni a parodat, majd megallapitotta, hogy papinet is kellene Kép

Tobbieknek is irok, de ezt el akarom kuldeni mert nem tudni mikor szolit a fonok Kép
batkamano

Ezt meg tegnap kezdtem el irni...

Brigi,
udv, gyere gyakran (mondom enKép)

Gabi75,
szegeny David, remelem hamar meggyogyul. (Azota mar latom jobban van.) Masik dokinak nem mutattatok meg? Esetleg olyan dokinak aki jaratos a homeopatiaban? Texas Kép

Barbi, Gabi75,
irtatok, hogy ott a surgossegire kell menni dokihoz. Ez olyan Veszhelyzet-fele? (Nem kinevetni!) Itt olyan egyaltalan nincs. Csak idoponttal fogadnak a dokik es ha munkaido utan hivod akkor sulyos penzt kell fizetned. De pl. amikor este 7-kor bedurrant a bolcsessegfogam, kiderult, hogy a legkozelebbi nyitvatarto fogaszat Sydneyben van

Anita,
neked is jobbulast. Azota mar te is irtal... foghuzast sajnalom, a bolcsesseg volt? Az szokott a legjobban fajni

Barbi,
teljesen megertelek am. Hasonlo gondokkal, ketelyekkel kuzdok am en is. Meg jo hogy itt nem esik a ho, meg nincs is igazi tel, mert azt nagyon nem birom. Pasik mar csak ilyenek, es az a legjobb, hogy tenyleg segiteni akarnak, de sokszor balul ut ki. Kitartas, lesz ez meg igy se...

Ann,
hurra auto Kép nem akarod kiirni magadbol a depit? Hatha segit...

Zsizsa,
godoltam rad, Emma pancsi utani bohockodasnal (ez a szaritas-olajozas-pelusozas a papival - kb. felora) pisilt - igy ketszer tusiztunk. Fog Kép nalunk meg nyoma sincs (vagy csak en vagyok bena es nem erzem)

Panu,
lelki stabilitas babo elott?! Nekem inkabb azota van... az mas dolog, hogy jo lenne 6-8 orat vegre egyben aludni Kép

Mai foztom volt az eddigi legborzasztobb. Emma az elso fel kanal utan kb. 5 percig grimaszolt es kotorta ki a szajabol a kajat. Majd amint a kanal kozeledett a szajahoz, beszippantotta az ajkat (fogatlan nenike-kep) es kozben fintorgott, jelezve, hogy esze agaban sincs ebbol enni. Este viszont a bolti kedvencbol elfogyott 3/4 uveg (kicsi) Kép

Volt szo a kinti babazasrol... mi siman lerakjuk pledre, eddig meg nem maszott le rola, a szelen megallt es onnan tepte a fuvet. Jatszoteren is voltunk, ott sem volt semm gaz. Mondjuk itt a part, parkok tisztak, kutyak utan osszeszedik a cuccot, jatszonak meg kozelebe sem engedik.

En most bent vagyok gondban (itt osz van), nalunk padloszonyeg van mindenhol es Emma ujabban a csipeszfogast ugy gyakorolja, hogy minden kis poszmotot, hajszalat osszeszed a szonyegrol, vizsgalgatja majd megkostolna... persze nem hagyom, igy aztan hisztizik es kezdi elolrol. Kezemben nem lehet egesz nap, jarokabol meg kinyul... van otletetek? (Naponta porszivozokKép)

Ti mindig pontosan ugyanakkor hozzatapiztok? Mert mi nem, es van hogy a reggeli elmarad (a szopi persze nem).

Es akkor kozkivanatra kepek Kép (hatha Vera is jelentkezik)

ebedbe bealvas
Kép

utolso piknikek egyike (eddig nem mertem ilyen kepeket felrakni, de mar otthon is sut a napKép, Barbi toled bocsi)
Kép

Sziasztok,
batka
batkamano

Sziasztok!

Barbi:
Egy cipőben járunk, nekem is a mélypont felé megy a lelkivilágom, de még nem ért le teljesen, nem is tudom mi lesz, ha rosszabb lesz. Én is úgy érzem, hogy egyedül vagyok a gyerekkel, pedig Ati itthon van minden nap, még segít is (bár néha 25x kell megkérni valamire, mire megcsinálja és eszébe nem jutna magától), de úgy érzem, mintha úgy kéne ráerőszakolni a kicsit. Egyre türelmetlenebb vagyok a fáradtságtól és szegény Beni szívja meg, mert vele vagyok türelmetlen, főleg amikor egész nap visít, mert nem jó, ha felveszem, de az se ha leteszem, nem jó, ha játszok, ha nem játszok vele, ha eszik, ha nem eszik, szóval semmi nem jó. Ez megy három napja, közben tiszta náthás vagyok, köhögök, láz, de azért legyek vele, fürdessem, mindent csináljak meg, stb...Közben a szomszédaink állandóan felébresztik a gyereket, hétvégén fél hétkor arra ébredt a család, hogy ezek vernek valamit, hatalmas puffanások...Amikor meg akartuk beszélni velük, akkor leköcsögözték Atit, meg azt mondták: "takarodj innen", aztán ajtó bevág és azóta ha látják, hogy itthon vagyunk még durvábban vergődnek. Kép Egyszóval gyűlölök itt lakni. Úgy néz ki Ciprus sem jön össze, mert néhányan nem nézik jó szemmel, hogy Ati megint ki akar menni és próbálnak alákeverni. Ez van. Sajna amikor így összejönnek a dolgok, akkor nincs kedvem írni sem, se olvasni, de most megtettem. Remélem javul majd nálatok is a helyzet! Annyi jó azért történt, hogy jó sok fizut kaptam. Elsőre megijedtem, hogy miért ennyi, felhívtam a melóhelyet, hogy tévedés történt, most vonják vissza, mielőtt elköltjük. Kiderült, hogy nincs hiba, visszamenőleg kaptam meg egy új törvény alapján ezt a pénzt. Pont jókor, mert gyerekülést akartunk venni a kocsiba. Így lesz még új csillár is, meg egyéb apróság. KépKépKépJa, amúgy Ati is béna, mindent összetör, legutóbb a babakocsi kupoláját, amiben az esővédő is van, így nem lehet feltenni.Kép Most cserélhetjük le azt is. Kép Ezek idegesítenek is, de amikor poharat vagy mást tör, arra azt mondom, aki nem csinál semmit, nem is hibázik. A paradicsompalántáknál kiakadtam volna.KépKép

Panu:
Annak idején én voltam aki megsértődött, csak amikor az ember ír valamit, és napokig nem reagálnak rá, az rossz érzés, főleg, ha esetleg ez az egy hely van, ahol meg tudja beszélni a dolgokat. Azóta már vannak többen itt a környéken, akikkel dumcsizok, de jólesik néha itt is kipanaszkodni magam, vagy elmondani a jó dolgokat. És azért van, akit talán még mi is érdeklünk. Kép Nem azért írtam le, mert veszekedni akarok, hanem mert így éreztem akkor.

Most nem is írok többet, így is sok lett. Megyek kiporszívózom Beni orrát, mert persze megint tőle kaptam el. Kép Elnézést azoktól akiknek nem írtam. Minden babának boldog hófordulót és névnapot. Lehet megint nem leszek sokáig, rossz kedvűen csak panaszkodni tudnék.

zit
zit

A naprol jut eszembe... itt nagyon erosen sut meg telen is, igy kicsit utannaneztunk. Allitolag a gyerek naptejek kozul is a kb. 30 faktorosok a jok, mert a sokkal magasabb (50-60-as) nem ved annyival tobbet viszont tobb karos, mesterseges cucc van benne. Mi a Nivea gyerek valtozatat hasznaltunk, teljesen bevalt. A babakocsira pedig itt lehet kapni napvedot, ami kicsit sotetit, de azert meg kilat alola viszont az uv 70%-at kiszuri es a babo sem eg le ha nappal szemben toljak sem (csak aki tolja a kocsitKép)... ha erdekel valakit, csinalok rola kepet...

Na huzok aludni, mielott teleirom a topikot

batka
batkamano

Zit,
kozben irtal... porszivozasKép de legalabb valami jo is tortent... faradtsag, pasi-tema ismeros (Barbinak is irtam), pedig mipapink is sokat segit, raadasul o tud/szeret szerelni-barkacsolni is... de a 25x elmondom es megis elfelejti stb. engem is kiakaszt. Ezt neked kuldom KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

batka
batkamano

Sziasztok!Kép

Igen, igen, igenKépKépKép
Bocsi mindenkitől hogy eltűntem. Az indok a többiekéhez hasonló... És Zit mellett még én is annyit írnék hogy nem kell mindig mindenkinek válaszolgatni, de az eltűnésemben nekem is közrejátszott kicsit az is hogy újabban bármit írtam, nem nagyon reagált rá senki, akkor meg minek... Ez főleg akkor esett a legrosszabbul amikor esetleg még Bencéről is tettem fel képet és senki de senki nem reagált rá, csak pár nappal később, pedig közben sokan írtak... Na mindegy, ezentúl próbálom én is lazábban felfogni a dolgokatKép

Néha-néha azért olvasgattam is a topicot, úgyhogy nagyon nem vagyok lemaradva. A babák nagyon szépek és rengeteg mindent tudnak márKép Ami visszahozott (és most ne sértődjön meg senki) az hogy Batka végre jelentkezett és tett fel képeket Emmáról KépKép
Naggggyon cuki, továbbra is imádomKép A bealvós képen igazi kis tündér Kép Nagyon szép helyen laktok, ilyenkor kicsit irigykedem, de inkább maradunk itthonKép

Lányok, minden elismerésem a külföldön élőknek, én biztos nem tudnám ilyen jól csinálni a dolgokat valahol távol, de ti nagyon ügyesek vagytok!!! Ne keseredjetek el, ha más nem, telefonáljatok haza, nekem az még alig 100 km-ről is sokat szokott segíteni. Meg is látszik a telefonszámlánkon, de más szórakozásom sincsenKép
Mindenkinek kitartásKépKépKépKépKépKép

És akkor egy pár szó Bencéről: sajna a napokban mi is átestünk Bence első lázánKép Nagyon megijedtem, mert ő még soha, még az oltásoknál sem volt lázas. Erre hétfőn éjjel arra ébredtünk hogy tűzforró a kis háta meg a lába, gyors lázmérés, ami nagggyon gyorsan 39,4-et mutatottKép Hűtőfürdő és kúp segített levinni a lázát. A dokinénink szerint a 3 napos láz lesz, és ma estére kellenének megjelenni a pöttyöknek... Viszont azóta sem volt lázas szerencsére, és a kedve is már a régi, úgyhogy remélem csak valami gyors lefolyású kis vírus lehetett!
Egyébként azóta is forgolódik, sokat dumál,a doktornéni megjegyezte hogy Bencike a szellemi fejlődésébe fektet több energiát, mert ügyesen beszélget már, viszont kúszni, mászni továbbra sem tud. Meg sem próbáljaKép
De ami késik az nem múlik.

Mi most nagy lakáskeresésben vagyunk éppen, de eddig sikertelenül. Minden szabad percemben a netet bújom hátha ráakadok egy nekünk megfelelő lakásra, jó lenne még nyár előtt költözni!

Azért most már próbálok sűrűbben jönni, és ha lesz találkozó, mi is szívesen mennénk.

Sok puszi mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Hű de nagyon letargikus a hangulat, lányok próbáljatok meg ilyen szomorkás pillanatban a babókkal többet lenni (takarítás, háztartás, papik ráérnek), szerintem nagyon bejön, legalábbis nekem! Nekem is suli háztartás, munka (heti 2 nap nagyszülőkkel közös vállalkozásban, de akkor is fel kell kelni...), apukát nem részletezem, mert látom itt mindenki hasonló cipőben jár. Tomi megcsinál mindent mind a házkörül, házimunkában, gyerekkel, de mindent 50x kell elmondani. Végkövetkeztetés hulla vagyok, ja és alvásilag szintúgy! De ilyenkor azzal bíztatom magam, gogy ez úgysem tart a végtelenségig ... Kép

Vera, Batka örülünk, hogy jöttetek, Emma iszonyú gyönyörű babó... Vera nekem is vannak kitöréseim a nettel kapcsolatban (nem odafigyelés a másikra), csak szerintem mindenki picit nyúzott, de nyugi, mert Bence babó édes, szép, meg minden Kép!

Amúgy mi jól vagyunk, ne kiabáljam el, de 3. éjszaka jól aludtunk, a védőnő javasolt citromfű teát, és bevált, Nóri megint rendesen alszik, sőt tegnap este8-tól reggeli fél 10-ig aludt, kétszer kelt csak fel szopizni kb. 10 percreKépKépKép!

Ja és mellesleg Nóri eldöntötte, hogy nem fog ő mászni, amikor fel is lehet állni, úgyhogy most mindenhova felkapaszkodik és áll, a rendes mászást meg kihagyta!

Bocsi hogy a többieknek nem írtam, meg hogy kicsit hosszúra sikeredtem, ja és mindenkinek köszi a dícséreteket Nóri nevében is.

Fel a fejjel lányok, és mindenkinek szép napot a sz.. idő ellenére is!

Meme
meme

Sziasztok!

Végre én is hozzájutottam egy szuszhoz ... Olyan érdekes, h a "régiek", akikkel kezdődött ez a topikélet, hasonló cipőben járunk :-))))) Vera, Barbi, Zit, Anita .... és még a többiek ... vajon ez természetes folyamat a depikorszak??? Nálam is volt hasonló, sőt nekem igazán az tette be a kaput, h a szoptatás alatt, "kissé" megerősödtem Kép Ami borzasztóan zavar, na de mind1, mert megint felhúzom magam és sírhatnékom lesz ....
Egyébként, az egyedüllétről nálam csak annyi van, h Bptől 40kmre lakunk, dolgozni ott dolgoztunk, apa elmegy reggel 6kor és hazajön este 6.30 kor, egésznap tök egyedül vagyunk a Prücsökkel, anyámék 60kmre, anyósomék 170kmre laknak, itt a kisfalunkban senki nem ismertünk, amikor ideköltöztünk ... szóval nem egyszerű ez!

De legyünk vidámak, hiszen, mindenkinek gyönyörűszép kicsikéje van, akiknek mi vagyunk a MINDEN, és ők nem szeretik a szomorú mamikat... Amikor ki vagyok mint a bili, akkor arra gondolok, h milyen klassz dolog is végülis az anyaság, mert olyan sokaknak nem adatik meg és akkor a Prücsökre nézek, nagy levegővel és labdázunk meg tapsolunk Kép Kép

Nagyon szépek a gyerkőcök, Batka tündéri a picúrod ....
Több képet tessék feltenni mamikák !!!! Tessék büszkélkedni !!!!

Íme az én "Csipaszom"

Majd jövök még ...

Puszi mindenkinek ....Drukk 10000rel a mélypontosoknak Kép Kép (emlékeztek erre, amikor ezeket írogattuk egymásnak a szülés előtt ???)

KépKépKép
susie

Sziasztok!
Vera, jó, hogy jöttél. Bár azért elég durva, hogy vagy 20-an személy szerint hiányoltunk, de ez nem hatott meg, csak Emma képei. Na mindegy. Viszont költözni akartok?! Hova? Mekkorába? A mostani saját és eladjátok? Ha nem titok, érdekel a téma.

AnnAnn, Vera, Zit és a többiek, én is már ezerszer irtam, hogy nem okos dolog elvárni, hogy mindig személy szerinti választ kapj...még a képek megdicsérése is olyan dolog, hogy ha épp nagyon tetszik egy kép, akkor mondja az ember (mármint én), de azt, hogy már megint milyen aranyos xy az olyan uncsi folyton leirni. Ebböl születnek azok a hozzászólások, hogy még mindig minden baba aranyos, de az meg olyan, mintha nem is lenne, nem?
Én a magam részéröl csak néhány naponta tudok jönni, akkor sem hosszú idöre, ugyhogy nem is várom el magamtól a személyreszóló hozzászólást. Más az, ha valami olyan téma van, ami izgat. Hiszen ezért vagyunk itt, hogy megosszuk a babás élményeinket, aggodalmainkat.

Zit, Barbi, AnnAnn, gondolom nem használ ha azt mondom, hogy fel a fejjel. NÁlunk is állandó hiszti van most, és a párom rengeteget dolgozik...mint mindig. Amikor meg hazajön alig tudom megállni, hogy rá ne öntsem a mérgem az egész nap felgyülemlett feszültséget, amit a babahiszti okoz. De próbálok felfelé nézni, örülni amikor lehet pl felhivom napközben ha Boti csinál valami édeset, hogy együtt örüljünk neki, és ezek a rövid telefonok sokat segitenek mindannyiunknak azt hiszem. Hiszen nekik, mármint a férjeknek is nagyon nehéz, mert egész nap güriznek, és amikor nyúzottan hazajönnek elvárjuk tölük, hogy vegyék át a babát, aki addigra már gyakran fáradt. És vele foglalkozin sem pihentetö, ezt tudjuk mindannyian. Ráadásul egy-egy zürösebb nap után még el kell viselniük a mi rosszkedvünket is. Bocsi, hogy ezt hosszan fejtegettem, de naponta végigbeszélem ezt magammal...skizo lettem???? Kép Kép Kép

Batka, mondd, mit dolgoztok ott kinn? Egyszer irtad, hogy Emma mellett is dolgozol néha, de nem mondtad, hogy mit. Érdekelne, ha nem titok.

Tali: Az állatkert elég zsufi, a múlt héten voltunk, nekem kinos volt ugy szoptatni, hogy folyton belebámultak az "arcomba". És ugye nem tudtam sehova letenni a gyereket, az aszfaltra mégsem akartam. MEg a belépö sem olcsó (1300). Akár egy jobb játszótér is szóbajöhet, pl. a Szent István parki? Ott pl. van olyan hinta, ami a piciknek is jó, és park is, ahol ellehetünk, padok homokozó stb., amit már a mieink is élveznének, nem kéne babakocsiba kötni öket. No mit szóltok?

Kert:, ugydöntottem, hogy ami nem megy, azt nem eröltetem, és hagyom, hogy lemásszon a fübe. ÉS képzeljétek, nem eszi meg! Viszont hangosan rötyögve markolássza, annyira édes!

NO megyek, remélem nem hal ki a topik, ez csak átmeneti pangás. Annyian eltüntek. Adjatok életjelt!

Üdv, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Mindenki:
Ez olyan hülyeség, hogy azért nem jöttök, mert azt gondoljátok, hogy agyon kell dícsérni egymás babáját, meg mindenre reagálni kell!!!
(Engem már lassan az is fáraszt az utcán, ha valahová tartunk és néhány lépés után meg kell állni mert valaki mindig Lacázni akar.)
Depi ügy:
Én is, mint Batkamanó, Lacával lettem kiegyensúlyozottabb. (Sőt néha mintha komolyabb is lennék, de ezt a közelállok cáfolnák Kép Kép) Sokszor olyan boldognak érzem magam, pedig én sem látom sokat a párom. Depi ellen sok napsütéses sétát ajánlok!!!! (És magamat is ajánlanám, tuti helyre szoktam hozni mások depijét) Ja és szerintem sokat kell közösségbe menni, ha máshová nem, akkor bevásárlóközpontokba Kép Valamelyik nap elmentem az Árkádba és a férjem szerint úgy viselkedtem mint egy őrült csirke Kép Rohangáltam feldobott állapotban az üzletek között, kissé hiányzott már a divatos ruhák látványa. Na, nem mintha nagyon követném a divatot, de akkor is jól esett a nyüzsgés. Elvittem már néhányszor a munkahelyemre Lacát, majd szétszedték és én sem unatkoztam Kép Mondjuk én helyből iszonyú csavargós vagyok (Ikea túra min.6 óra Kép)
Barbi:
egy kicsit én is olyan béna vagyok ám, mint a párod Kép a férjem mindig azt mondja, ha Laca túléli mellettem az első 2-3 évet, akkor nagyon edzett kis srác lesz Kép
Panu:
én inkább most már próbálok alkalmazkodni az állatkerti sétához. A párom teljesen kiakadt, hogy ő nem tud hétköznap velünk jönni és kihagyjuk minden jóból Kép
Brigi!!!!
Én is Zuglói vagyok!!!! Hol laktok? Mi a TV2-től ötpercre.

A következő bejelentkezéskor mesélek a barátnőmről, aki tök egyedül és titokban vállal babát Ausztriában.

Puszi minden manónak!!!
klarissza

Susie, Meme, azóta irtatok.
Kezet rázhatunk Kép Kép
Meme, azért én csak ámulok és bámulok, hogy Nóri milyen hihetetlen gyorsan fejlödik!
Tényleg, mit szóltál, hogy már nem mehet alapitványi befizetésnek az uszi bérlet?
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

upsz, bocsika, de kimaradt az enter...
hiába én sem vagyok már kerek Kép
susie

Ja és Apa valamelyik nap azt mondta, hogy vállajunk még egy gyereket mostanában, hogy ne legyen túl nagy korkülönbség köztük és legalább túl lennénk a kisbabás korszakon néhány éven belül. (Szerinte 4-5 év múlva egy újabb babával mindent előről kell kezdeni, hát nekem végül is mindegy, ha eltart bennünket, akkor miért ne Kép)
Viszont akkor maradnunk kell ezen az 51 nm2-en Kép

Depi ellen ajánlom a tanulást is!!!! Ezt elfelejtettem az előbb Kép
klarissza

akár chattelhetnénk is Kép úgy látom Kép
klarissza

Sziasztok! Úgy látom bejött a depis téma mindenkinek Kép
Batka, Klarissza! Én (mások szerint) nagyon kiegyensúlyozott voltam, és most is az vagyok. De nekem is vannak rossz napjaim. Korábban mindig tudtam, merre tartok, mit csinálok, és miért, most meg néha kételyek gyötörnek, hogy miért nem eszik, miért nem alszik, elég a tej, jól csinálom-e egyáltalán stb. De optimista vagyok, lesz ez jobb is, 18 év múlva legkésőbb Kép

Zit! A rossz szomszédság átok Kép, társasházban laktok? fogalmam sincs, mit lehet tenni ilyenkor. A többiről: csak ismételni tudom, ne haragudj arra, aki nem reagált, még akkor is ha rosszul esik. A legtöbbünknek első babája van. Neked is. Hiába készültünk fel az érkezésére, akkor sem tudtunk előre mindent, és hát az életformaváltás sem egyszerű dolog, eddig munkahely, nagy társaság, most pedig egyedül otthon, güriző férjjel, távoli rokonokkal, és persze a BABA.

Vera! Sajnálom, ha egyikünk sem reagált Bencire, mert tényleg rosszul eshetett.

Csendben jegyzem meg, hogy DBarbi sem írt már nagyon régóta.

Batka! a bealvós kép kiváló!!!! Gyönyörű Emma Kép

Susie! azt hiszem még nem "találkoztunk". Szép a lányod! Az első képen tapsol? Nálunk az még nem megy...

Klarissza! Én is csavargós vagyok, lennék, de apa mindig aggódik, így féken kell tartani magamat Kép, ő is teljesen kivolt, hogy nélküle mennénk állatkertezni, és amikor nem jött össze, boldogan ígérte meg, hogy majd elvisz minket, azóta viszont elsüllyedt a melójában Kép

Barbi! Fel a fejjel! Tényleg kemény dolog külföldön egyedül. Mióta vagyokt kint? A férjed magyar? Miért mentetek ki? Apa is akar külföldön dolgozni, már szervezi...

üdv, panu
panu

Klarissza! Nálunk is szeretne apa egy kisfiút a kisasszony mellé. És abban igaza van a párodnak, hogy hamar ki lehet tanulni a babázásból, de nem lehet könnyű kettő egyszerre. Van a kismamában egy rovat: egyik kicsi, másik pici néven fut, és anyám is mesélt erről, a bátyám és köztem 1 év 2 hét különbség van.
Chat is jöhet, illetve messanger, csak amíg itt ülök nem fogy a vasalnivaló Kép, mindegy a gyermek legalább pihen.
panu
ja, és deppi ellen én rengeteget olvasok az interneten, meg könyvet is, és sokat sétálok, kirándulok
panu

Sziasztok!

Edit! A téma nem nagyon érint, a cég el tudja számolni, szerebncséreKép Képzeld tök jó volt a merülés már nem is sírt! Kép

amúgy mindenkinek jó hétvégét, már csak a jövő héten leszek, mert készülünk a keresztelőre vasárnap (alig 20 személyes kis család, jövő héten meg bográcsolás a barátokkal alig 35 személyKép)!

meme
meme

Sziasztok, jól megsirattatok ...Most mondjam azt,hogy nagy kö esett le a szivemröl,hogy más is depisnek érzi magátKépKép??? Kicsit durva, de már atz hittem velem van a gond.

Köszönök minden hozzámszólást, a férjem bénaságainaka javát még el sem meséltem, de most nem is fogom, talán egyszer irok egy könyvet rólaKép

Sétálás is olyan,mintha itthon lennék, egy árva lélek nincs az utáckon,mindenki vagy dolgozik (ha délelött megyünk), vagy otthon a tv elött bambul. Igy aztán 9 hónap alatt rohadtul meguntam ugyanazokat a házakat nézni.
Ha meg emberek közé szeretnék menni, az legalább 2 óra buszozás oda-vissza, nem itt van a szomszédban.

Már nem tudom ki irta,hogy adjam le valakinek Ádámot. Sajnos SENKI nincs,akinek oda tudnám adni, van 2-3 ismerös akikkel 2 hetente telefonon beszélünk egy kicsit, meg kb havonta összejövünk 2 órácskára, és ennyi...NEm hülyéskedek, tényleg a páromon kivül az égviágon senkim nincs itt.
Ha nagyon bele akartok képzelni, próbáljátok meg:
tüntesd el a képböl az anyukádat-apukádat-testvéredet, gyerekkori batátodat, mostani barátnödet, a postás bácsit de még a zöldésges nénit is. Engedélyezz magadnak heti 1 telefonálást a szüleiddel, (nem többet,mert akkor a gatyád rá megy), és férjed életkorát oszd el néggyel, és tekintsd ilyen korú kisgyereknek.
Na, mi jön ki ebböl a képletböl?totál padló,néha egy lépcsövel feljebb, néha a padló alatt egy kicsit...
Haza nem mehetek korábban, mert még nincs meg az állampolgársági papirunk, csak letelepedési engedélyünk van, ahhoz viszont kellene valami másik igazolvány,ha mennénk. De mi nem ezt az igzolványt váltjuk ki,hanem az állampolgárságit, még kb 1 év,mire kész lesz...

Ádámot én is nagyon szeretem,meg örá nem tudok haragudni, csak erre az egész helyzetre. 5 éve vagyok itt, idáig valahogy elbirtam egyedül, kevesebb minden volt a nyakamban, de most tetözött.
A férjem esztergályos (most irjam,hogy már egyik ujját leesztergálta???), egy álláshirdetésre jött ki, amit természetesen én találtam neki, készitettem el a pályázatát, magyrán nélkülem tutti nem lenne itt...

Emma nagyon édi, és Susie Prücsök babája is aranyos.
Lányok, ha nem irtam volna, mindenki kifelé a gödörböl!!!Kép Ilyen sz.r helyzetben,mint én egyikötök sincs,szóval már ez a tudat vigasztaljon, oké???

Na, reggel ujjgyakoraltnak ennyi elég is volt, nagyon várom a mai napon, állitólag anyukáméknál beszerelik az internetet, és nekem irnak elöször!!!

Sziasztok,és köszi a sok bátoritást...

Barbi, kicsit a gödör aljától elemelkedve...

Kép
Kép
barbi

Zit! Azt el is felejtettem megkérdezni, hogy Beni kezével mi van? Teljesen begyógyult? Látszik még valami? Emlékszik rá?

panu
panu

Depi ellen Kép
a kép címe: Szopcsi ezerrel

Kép
klarissza

Sziasztok!

Jaj ez a cickós kép nagyon aranyosKép. Olyan jót nevettem rajta, hogy biztosan a depisebb anyukák is jobb kedvre derülnekKép
Annak meg főleg örülök, hogy egyre többen írtok ismét és a topik kezd újra a régi lenni.
Olyan jó, hogy Zit , Vera, Ann, Susie is jelentkeztek végreKép.Regina, remélem hamarosan te is írszKép
Teljesen együttérzek azokkal a dolgokkal amit írtatok, hiszen régebben én is ezekre a dolgokra céloztam, hogy több odafigyelés stb...Igaz én ezt már lezártam. Viszont szeretném ha a topik ismét a régi lenne és ez a jó kis csapat jobban összekovácsolódna.
Ehhez segítene egy tali is szerintemKép.
Olyan helyet kéne találni, ahol nem terelné el a hely a figyelmet egymásról. Jó egy állatkert séta is, de ott szerintem inkább nézelődni érdemes a babákkal, nem annyira egymást megismerni jobban.
Vélemények?
Igaz mi most nagyon elfoglaltak vagyunk, de ha sikerül megszervezi egy jó helyet egy napra igazán ki tudunk szakadni apával.Robó meg majdcsak rá fog érni a sok napi teendői mellet Kép.
Ötleteket várok!Kép Kép.

Viszont most nekem még mindig nincs sok időm írni, főleg nem mindenkinek, így csak általánosan írok Nektek.

Robóka pár napja nyűgibb, ez lehet az időtől is vagy nem tudom mitől.A nyűgit leszám,ítva viszont nagyon jó fiúcska, nagyon büszke vagyok rá, hogy olyan kis nyugisKép.Egyre kevesebbet alszik napközben és egyre anyásabbá válikKép.
A fogam helye pedig szépen kezd begyógyulni,köszi mindenki együttérzését, jólesettKép.
ne haragudjatok, de most csak ennyire futotta. Szeretnék hamarosan a régi lenni, de most annyira el vagyok havazódva az itthoni munkákkal, hogy egy ideig képtelen vagyok több időt a gép előtt tölteni.Estére meg már hulla vagyok...

Hófordulósaknak sok boldogságot.

Depis anyukáknak sok energiát és sok mosolyt az arcukraKép

Kedvenc képem nekem is Emmácska, olyan cukorfalatKép. Nameg a drága Anna is kedvencem ámKép.Egyik aranyosabb , mint a másik. Képeket kérek ám még másoktól is.
Én is valamelyik nap elárasztalak benneteket az új gépünkkel készített képekkelKép.

Jó hétvégét mindenkinek, ha addig nem írnék:
egy fáradt méhecske:

Kép

Anita
anita77

DRaga BArbi!

Annyira egy cipoben jarunk ,hogy amikor teged olvstalak majdnem elsirtam magam.Persze mert magam is sajnalom.Detto minden ugyan olyan.Egy lelek sincs akire az ember ugy igazan szamithat mint a csaladra.nem tudom te hogy vagy vele de hiaba vannak kedves emberek de meg sem a te anyanyelveden beszelnek es ez olyan mas,neked nem?Rabizni meg nem igazan biznam ra senkire meg a ferjemre se hosszabb idore(ezek a ferfiak olyanok mint a gyerekek,en is igy erzem hogy 2 gyerek es semmi segitseg)En olyan depis vagyok neha tudom borzaszto csunya dolog de amikor a fiam orakon keresztul hisztizik akkor van ugy hogy turom turom turom es egyszer rakialltok hogy eleg.Persze mind a ketten elbogjuk magunkat,de sajna ez van.Nekem meg azzal tetozik be a depisegem hogy a ferjem minden hetvegen csut-tol vagy pentektol vasarnapig elutazik versenyre.EGyedul totalisan meg nem konnyu.Itt olyan mintha egyedul lennek ebben a varosban mert kimegyek setalni es egy lelek sincs az utcan.Istenem en sem gondoltam volna hogy ennyire nehez lesz csalad nelkul.A ferjem neha a fejemhez vagja hogy en akartam ennyire a gyereket o inkabb vart volna meg amig befejezi a sulit csak az a gaz hogy en 30 leszek o meg 26 mult.En a korom miatt szerettem volna mar babot.Na mindegy eleg a depibol,egyebkent en mindig felhivok valakit amikor ideges vagyok(anyu ,tesom).Nalatok van Pannon tel?kb 20 ft-ert telefonalunk haza percenkent.Nektek mennyi?EGybkent Adamka gyonyoru gyerek a kecskes kep nagyon tuti.Nem feltel a kecsketol?Kép

Draga VEra!
nagyon meg tudlak erteni nekem is volt olyan hogy irtam hogy DAvid betes es talan EDiten kivul senki nem irt semmit.De en is elgondolkodtam rajta hogy sokszor nekem sincs idom mindenkit vegig olvasni,es szemelyre szoloan irni akkor en miert varom el a masoktol.SZErintem ezen ne legyen sertodes ,igen is mindenki jojjon es irja le mi az orome banata,es ha valaki akar akkor hozza tehet amit akar.Egyebkent szerintem ne aggodj hogy nem maszik BEnce az en fiam ugy igazabol minden oldaldra megfordulni csak 7 honaposan fordult addig csak hatrol hasra tudott es csak bal fele es egyszer csak forgott minden fele.igy vagyunk a maszassal is mar honapok ota probalkzott egy ket lepes es lehasalt,tegnap meg elkezdett hosszabb tavon is maszni.Allni is ugy igazabol tegnap allt fel.MI sem vagyunk egyformak.
BEnce nagyon szep gyerek es igen is elvezd ki minden pillanatot amit vele tolthetsz es ne foglalkozz vele hogy ki mit gondol vagy ir vagy nem ir.

DRaga Zit!
Latom egy ujabb tars a maganyban es a depiben.ugy tunik a ferfiak mar csak egyformak Képhu csak meg ne lassak mit irtam.Lazasan egydul ellatni egy babot ismeros.en is igy voltam a ferjem pont akkor utazott el amikor hulla beteg voltam en is meg a gyerek is.na de ez van.Turelmetlenseg sajna nekem is van a gyerekkel foleg amikor a fel napomat a haloban toltom hogy szopizzon es nem akar hanem orjong,de mast sem hajlando mellette enni.olyankor teljsen bekattanok.Képkitartas nekunk anyaknak.Fizunak gratula gondolom jol jott.A porszivozasert meg nagyon sajnalom a kicsi fiad az enyem is borzasztoan utalja.Kép

BAtkamano!
Emma gyonyoru kislany olyan barna mint a fiam,mi is strandoltunk am ma,vettunk egy nagy felfujhatos uszomedencet csuszdaval es minden fele felfujhatos allatkakkal labdakkal.Itt is nagyon meleg van mar.Olyan igazan fullaszto meleg.

Susie!
A kislanyod nagyon szep es latom ,jatek van rendesen.Kép

Klarissza!
Sok sikert az ujabb babahoz es kitartast.

ezt most elkuldom mert a fonokom felebredt.Kép
gabi75david

Sziasztok!
Most én is szomorú vagyok mert az előbbmire megírtam az üzimet ez a fránya gép lefagyott az üzim meg elveszett. Most kezdhetem előlről.

Gabi75. Jó hogy Dávid már jobban van. Biztos a vérvizsgálat is negativ lesz.

Barbi. Tökéletesen meg tudlak éreni mivel az én szüleim külföldön élnek és én kárpátaljáról származom ezért barátaim sincsenek itt. Nekem is csak a férjem van meg a 2 fiam.

Batkamano. Emma nagyon tündéri az alvós képen. Imádni való.

76Vera. Szerintem Bence semmiről ninc elkésve. Bömbike majdnem 8hónapos volt miko elkezdett kúszni utánna viszont rákapcsolt 1000rel és most már áll.

Meme. Úgy irigyellek hogy nóri ilyen jól alszik. én már azzal is kieggyeznék, ha 3órát aludhatnék egyhuzamban.

Susie. Babókád tündéri. Én is tennék fel képet, de sajnos nincs mivel. Már elketdtem gyüjteni egy fényképezőgépre. Remélem összejön még mielőtt Bömbike megnősül.

Klarissza. én a Rákospatak parkban lakom a TV2-től kb 20percre, vagyis nem vészesen messze tőletek. Ha van kedved akár talizhatunk is valahol.

most már megyek mert apa hiányol és még 2perc és behisztizik ha nem foglalkozok egy kicsit vele is. Még lehet, hogy benézek.

Brigi
bombomanyu

Sziasztok!

Depi: én is nagyon magam alatt tudok lenni. Ezért is jövök ritkán. Mert ha jövök, nem tudok mindenkinek írni. EGyszerűen képtelen vagyok észben tartani, kinek mikor hófordulós a babája...
A depit viszont ismerem Kép A most tél teljes K.O. volt nekem Kép Hetekig egyáltalán nem mozdultunk ki a lakásból... Fiúkat max az apjukra tudom hagyni, mert bár a szüleim itt laknak közel, rájuk nem lehet számítani. 50 évesek, dolgoznak, és azt hiszem, még nem teljesen érettek a nagyszülő szerepre. Ez van, eleinte bántott, mára már túlléptem ezen a kérdésen. Anyósomék unokáznának, de ők 240km-re laknak. Furcsa, mert ők is bőven dolgoznak, anyósom 52, apósom 51 éves. Az öcsém meg 20 éves, és épp ott tart, hogy neki se feleség se gyerek nem kell. Egyszer már vigyázott 2 órát Balura, mikor Zsoma még kórházban volt, utána 14 órát aludt egyben, úgy lefárasztotta Kép
A fickómmal kettesben utoljára augusztus 31-én voltunk, mikor Zsomát szültük. Mire beért, én már nem voltam beszámítható állapotban.
De most úgy érzem, sokkal jobb, mászkálunk mindenfelé. Ha más nem jön össze, akkor a játszótérre megyünk, és ott vannak anyukák... Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Csajok!
ez a depi téma nagyon bejött mindenkinek, pedig olyan jó, hogy itt a tavasz, sőt nemsokára a nyár!!!! Kép

Na, de hogy fokozzam a sötét hangulatot elmesélek egy röpke sztorit, milyen lökött és felelőtlen emberek vannak. Itt volt egy régi barátnőm (35 év), aki tényleg naggggyon depis!! Babát vár, össze van zavarodva, amúgy szerintem a pszichiátrián fog kikötni, ha így folytatja. Innsbruckban tanul, 1200 km-re az otthonától, egy nős pasitól vár gyereket, akit jól átvágott és behúzott a csőbe. Nem meri megmondani a szüleinek, hogy unokájuk lesz, el akarja titkolni, de még nem tudja, hogy meddig. Egyedül fog szülni és egyedül lesz az osztrák albérletében a babával, mert a nős pasiról nem derülhet ki semmi, hiszen a Jörg Haider párt helyi képviselője, amúgy panzió tulajdonos, viszont nincs gyereke, 45 éves.
Lassan fogy a pénze a barátnőmnek, úgyhogy erősen rá lesz szorulva a pasira. Nincs kint barátja, bennem bízik, de én nem tudok Lacával oda utazni segíteni, mert messze van.
Ti csinálnátok a helyemben valamit? De mit? Várjam meg, míg az első hét után felhív, hogy menjek, mert nagy baj van?
klarissza

Brigi!
Találkozhatunk, arra is szoktunk sétálni azt hiszem. Írj az email címemre lécci!!
Panu és a talizni akarók Kép:
Hááát én nem nagyon bízom abban, hogy mindenki egyszerre rá fog érni talizni, helyileg is elég nehéz összehozni, persze lehet próbálkozni. (Nekem az Ikea jött be ilyen talizós helynek, ingyen bébikaja és a baba-mama szoba miatt.)
Viszont mi most hétvégén mindenképpen megyünk az állatkertbe!!! (Apa mondta Kép) Csatlakozik hozzánk valaki??
Éppen erősen elhajló félben van a párom, úgyhogy enyém az egész este Kép és már Laca is alszik.

Tegnap másfél órát sörözgettem (non-alcoholic) a barátnőmmel és még egy 2 cl Bailey's is bevágtam, kizárólag depi megelőzés céljából Kép Kép
Apa teljesen kiborult, hogy 7,5 hónap után először elmentem "esti programra", azt hiszem elkényeztettem az elmúlt időszakban. Laca is megbüntett, mert jól megmart, mikor hazamentem, azt hiszem őt is teljesen elkényeztetem ilyen téren, hogy minden percében ott vagyok. Valahogy mégis túlélték ezt a nagy traumát Kép Kép
klarissza

depi Kép Kép Kép Kép

Klarissza! Egy erre némileg rímelő történet. Barátnőm egyszer nem védekezett, teherbeesett, nős pasitól. 1 hétig sírt, aztán megtartotta. A pasi üvöltött emiatt. Egyébként kollégák voltak. Barátnőm büszkén kijelentette: ettől a f...-tól semmit nem akarok..., szülők kb. 5 hónál tudták meg az unokát, őrjöngtek, az apja nem beszélt vele az unoka születéséig, aztán amikor közeledett a szülés, beszélt egy jogásszal: mi van, ha nem jelöl meg apát. A jogász aztán kioktatta: a gyerek érdeke az első, és különben is mit mond neki, ha majd kérdezni fog erről, azaz vagy gyorsan aláírat egy apaságit, vagy perre megy. Apasági lett belőle, a nős pasi családja még mindig nem tudja, fizet amennyit ő akar, egy külön számlára. A csaj egyedül ment a kórházba. Később érkezett az egyik barátnője, akit elért telefonon, aztán már szülés után az anyukája. Nem kívánok senkinek ilyent.
A barátnődet arra mindenképpen rábeszélném, hogy értesítse a családját legalább, úgyis mindjárt kiderül. Pasi-ügyben pedig gondolkodjon, mert később nehezebb lesz. Beszéljen jogásszal, milyen lehetőségei vannak. És a gyermek milyen állampolgárságú lesz? A magyar vagy az osztrák törvények vonatkoznak majd rá? Ezeket tudja? Kaphat-e majd kint valamilyen támogatást a gyerek után?
ennyi jutott hirtelen eszembe

panu
panu

Nem is én lennék, ha egy pár sorra még nem jönnék vissza.

Annyira mélyen érintett Barbi esete és annyira tudom sajnálni, hogy szörnyű lehet kint egyedül. Szeretnék egy kis energiát átadni Neked és természetesen Gabinak,Corynak, Zitnek és a többi maga alatt lévő anyukának is.
Barbi: nagyon büszke lehetsz magadra, hiszen nem sok mindenki mert volna így belevágni a kinti életbe, lásd én alkalmatlan lennék rá.Viszont Te nagyon jól állod a sarat és szépen neveled Ádit. Tényleg büszke lehetsz magadra, és hogy Travolta ilyen , hát őt pedig így kell elviselni. Kis neveléssel talán tudsz rajta javítani...

Aztán olvasom, hogy Coryéknál sem könnyű, hiszen két gyermekkel , egyedül, hát nem is tudom mit tennék? Minden elismerésem a Tiéd Cory!Csodállak nagyon!
Zit: nagyon fogok Nektek szorítani, ha Ciprus nem is jön össze, de mielőbb olyan lakást tudjatok venni, amelyben nagyon jólérzitek magatokat. Nagyon sajnálom, ami nálatok is történik, főleg ami a "kedves"szomszédokat illeti.
Végül nemutolsósorban Gabi: nem lehet könnyű nálatok sem, főleg, hogy apa alig van otthon hétvégén. Milyen versenyre jár amúgy? Nem tudod néha meggyőzni, hogy legyen picit veletek is?

Sokszor vagyok én is nagyon elkeseredve, de tényleg olyankor a legjobb orvosság, ha gyermekünket megöleljük és nem gondolunk azaz próbálunk nem rossz dolgokra gondolni, hanem csupa pozitív emlékeket idézni fel magunkban. Amennyiben ez nem segít, akkor jön a babanet. Ide bárki megírhatja mi bántja és próbálunk segíteni ha tudunk. Persze vannak esetek , amiket mi sem tudunk pótolni, de megértést és egy kis vigaszt nyújtani azt igen.Most gondoljátok, jó kis üres szavak, de annyira együttérzek veletek és annyira szereték segíteni valahogy, de úgy érzem ezek a sorok sem igazán tudják orvosolni a helyzetet. Azért megpróbáltam...
Mindenkinek csak azt tudom kívánni, hogy a mélyből mielőbb kerüljön fentebb, hiszen arra kell gondolni, hogy egyszer lent és utánna biztosan a fent következik, hiszen a lentnél lentebb már nem lehet kerülni!

Ne feledjétek a felhők mögött mindig süt a nap!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Jó éjt : Anita
anita77

Klarissza! A hétvégét nekem is beígérte apa állatkert-ügyileg. De ugye nálunk szombaton úszás van. Azt nem is mondtam, hogy már a második csoportba léphettünk. Lizi ügyesen vette az akadályokat, és most már magyobbakkal együtt úszkálunk. Szóval szombaton ez van. Talán vasárnap. Igaz, apa dolgozni is fog, de a hétvégi melók egyszerűebbek, általában. Talán most is az lesz.
Én már hagytam őket egyedül 1-2x. Fodrász, kozmetika, és voltam egy barátnőmmel moziban is. Neki nem volt problémája emiatt. Lehet, hogy az én párom megértőbb?? Kép Kép
panu
panu

Sziasztok!

Bence nemrég aludt el, de előtte 1 órán keresztül sírt, még a kezemben is és szopizni sem volt hajlandóKépKép
Igaz evett egy kis gyümit, de abból sem a szokásos adagot, biztos kelni is fog éjjel enni.

Nagyon köszönöm mindenkinek aki hiányolt, jólesett nagyonKép

Edit!
Durva vagy nem durva, ez van! Ha már Batkamanó is jött és rakott fel Emmáról képet, úgy gondoltam én is jövökKép

Egyébként a lakás nem saját, csak albérlet, ugyanis abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy februárig a férjem munkahelye fizette nekünk (akkor váltott és most már magunknak fizetjük tovább). Nagyon szép lakás, a Teve utcai lakóparkban van, előttünk nem is lakott benne senki. De sajna egyre kisebb hármunknak, ráadásul elég sokat fizetünk érte. Így most úgy döntöttünk hogy ennyi pénzért egy 3 szobásat is kaphatnánk, nekem fontos lenne hogy kert is tartozzon hozzá. Végülis bárhol jó lenne (kivéve mondjuk a 8.kerületet...), valami normális helyen, igényes, szép, új társasházi, lakóparki lakást keresünk. Még az is lehet hogy a Velencei-tó környéke lesz belőle, arrafelé is nézelődünk. Csak jó lenne minél előbb, mert a nyarat már ott szeretném tölteniKép
Ma este mentünk volna egy Bíbor utcait megnézni Zuglóba, de sajna délután elvitték előlünkKép

Meme!
Gratulálok Nórinak a hosszú alváshoz és az álláshoz isKép Nagyon ügyi a kiscsajKépKép

Susie!
De jó hogy te is itt vagy! Nagyon ritkán jössz.
Ez az Anna valami gyönyörűKépKép A farmerruhás kép a legédibb, nagyon hasonlít ám rád! A szeme legalábbisKép
Egyébként én nem vagyok depis, az már más kérdés hogy én is pont így vagyok mint te, és ahogy olvasom más is. Alig várom hogy a férjem végre hazaérjen a munkából, mert nem könnyű egész nap csak Bencével lenni kettesben. Imádom, meg nagyon jól telik a napunk, nem is a fáradtság miatt, hanem egyszerűen már jó valaki felnőtthöz beszélni. Viszont a férjem általában tök fáradt mire hazaér, rengeteget dolgozik, ő arra vágyik hogy velünk legyen itthon nyugiban, pihenjünk, játszunk Bencivel, én viszont mennék mindenhova, szervezném az életünketKép Így próbáljuk inkább a hétvégére időzíteni a programokat.

Barbi!
Örülök hogy már jobb kedved van! És remélem azóta már anyukádék is írtak neked! Kép Azért így most már könnyebben tudjátok majd tartani a kapcsolatot, nem?
Nagyon tetszettek az állatsimogatós képeitek, Ádi nagyon nagyfiús már! És az is tetszett hogy ott raknak ki kézmosót, sőt külön szappant és törlőt is. Hát nem Magyarország, az tuti...

Klarissza!
Ez a szopis kép nagggyon jóKépKép
Én nem is tudom mit csinálnék a helyedben... mármint a barátnőddel kapcsolatban.
Én elég felelőtlennek tartom, hogy babát vállal, így hogy még tanul, albérletben lakik egyedül és ráadásul még esélye sincs arra hogy a pasi felvállalja őket! Elég kiszolgáltatott helyzetben van és lesz is, ha a pasi pénze miatt rá lesz szorulva arra hogy elviselje ezt a helyzetet, nem?

Anita!
De jó hogy te is írtálKép Várjuk ám a képeket Robóról, remélem klassz az új gép!!!
Nagyon örülnék ha ti is tudnátok jönni talizni, majd olyan időpontot beszélünk meg ami nektek is jó, jó?KépKép

Gabi!
Mit is írhatnék? Téged is nagyon sajnállak amiatt hogy ilyen egyedül vagy néha. Nem lehetnek könnyűek a hétvégéid... Azt hiszem én ezt nem is bírnám elviselni. És az is rossz hogy a férjed a nyakadba varrná hogy csak te akartad a gyereket. Pedig biztos nagyon-nagyon szeret titeket, csak épp neki még ott a tanulás, a versenyek és így hogy fiatalabb nálad, Te biztosan sokkal érettebb vagy a szülőszerepre is.

Amúgy nem aggódom amiatt hogy még nem mászik BenceKép Most hogy már forog, tudom hogy minden rendbenKép

Amiatt most sokkal inkább aggódom hogy mi volt az oka ennek a nagy sírásnak elalvás előtt és miért nem akart enni? Lehet hogy a foga jön??? Kicsit pöttyös is a nyaka és a mellkasa, viszont csak 1 napig volt lázas, akkor most hogy is van ez? Mégis kipöttyöződhet, ha nem 3 napos láza volt akkor is?

Brigi!
Mi még nem találkoztunk itt. ÜdvKép

Cory!
Hát neked sem lehet könnyű két gyerekkel!
A játszótérre már mi is rendszeresen járunk, mert igaz hogy Bence még csak a kocsiból élvezi a gyerekek látványát, én nagyon jót szoktam beszélgetni az anyukákkal és elgyönyörködöm a sok, édes kis gyerkőcbenKép Nekem ez nagyon sokat dob a hangulatomon!

Na, most már befejezem, igyekeztem mindenkinek írniKép jó hosszú is lettem. Bocsi!

Jó éjt mindenkinek, megyek aludni én isKép
Vera

KépKép Kép
76vera

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?