Jó estét, Jányok!
Hát, elmaradtam egy kicsit, mert ahogy lefeküdtem bencusnak mesét mondani, el is aludtam (szerintem én hamarabb, mint ő).
Sajnálom, hogy így felcsigáztalak benneteket, tk már nem is aktuális a dolog, mert ahogy olvasom, már eldőlt a helyszín. Mindegy, most már leírom: amennyiben rossz lesz az idő, vagy a helyszín mégsem jó, nálunk is össze lehet jönni (remélem, még meglesz a házunk). Nagyon szívesen látunk mindenkit, kicsit, nagyot, pocakosat, pocak nélküli fitt csajokat, a fiúkat pedig a párom várja szeretettel, a gyerkőcöket Bencus. Kertes ház, viszoynlag nagy füvesített udvarral, kis homokozóval, 2 felfújható medencével, nagy nappalival, sétrat is lehet felverni a gyerkőcöknek. Főzni, nyársalni is lehet, csak ebben az esetben valaki hozzon bográcsot, mert az nekünk nincs =ebben az anyagi helyzetben pedig nem tudom, be tudjuk-e szerezni addig). Bent pedig le lehet pihenni, stb. A Balcsi 6 km-re van tőlünk, oda is le lehet ugrani, tudok egy olyan helyet, ahol max. lábszárközépig ér (a víz a gyerekek miatt,). Na, csak ennyit akartam.
Újaknak üdv, annyit írtok, hogy egyszerűen nem tudok reagálni rá. Pedig tele vagyok gondolatokkal.
Ezt a vírusügyet nem hagyhatom ki, lehet, merész a teóriám, szerintem egy mesterségesen előidézett dologról van szó, mint ahogy a fegyvereknek kell a piac (mert iszonyú nagy pénz van benne), így a gyógyszereknek is kell (mert ebben is nagy üzlet van). Azzla pedig nem szoktak törődni a nagy "tekintélyek", hogy mindez hány életbe kerül, úgymond statisztikaként kezelik. Emlékezzetek rá: volt a kergemarha-kór (na, hány esetről is hallottunk mostanában????), aztán a sertéspestis, majd a madárinfluenza, most megint a röfik vannak terítéken. Lehet, jön majd a "báránybubó", a "pulykaveszettség", esetleg a "szekunder nyúlfertőzés" (nevekben nagy vagyok, nem?!)
Bea,
együttérzek veled, nagyon nehéz lehet most neked. Vissza fog jönni a nagyfiad, azt a sok-sok jót, amit tőled/tőletek kapott, nem fogja elfelejteni!
Szinti,
sajnálom anyósodat. Kegyetlen betegség. Nem járt rendszeresen szűrésre?
Leda,
ha tudsz, küldj egy pü-t, hogy vagytok, hol tartasz? Kis-nagyfiatokról is várok egy fotót.
Hettuli!!!!!!!!!!
Eltűntél, kedves!!!! Lestem ám a postaládát, igaz, én is behavazódtam. Otthon vagy?
Tümcike,
megkukkoltam gyorsan a kis házatokat ma reggel, ahogy mentünk. És küldtem egy puszit.
Valaki írta (ne haragudjon, nem emléxem), hogy apám mit is akarhatott. Hát, egy kicsit elkésett...mondjuk 2 évet. Anyám pedig szóba sem áll velem. A tesóm nem adta meg az új címét, így nem tudom, hol lakik. Hoppá!
Jó éjt, írjatok csak, legyen mit olvasgatnom!