Új privát üzeneted érkezett!

Huhh, ezek az állattörténetek... Tuti nem veszek többet Dove tusfürdőt... :cry: :cry:
Arról a "nőről", akiről itt beszéltetek, csak itt hallottam, de nem is olvasom el a róla szóló híreket ezek után, mert mindig mélységesen felháborodok az ilyesmin. Nekem ne magyarázzon senki megváltozott tudatállapotról... Csak egyszer kerülne a kezünk közé az ilyen.. :evil: :evil:
Bea, szenzációs a kislányod! :D Igazi kis életrevaló csajszi! A nagyfiaddal sem lesz semmi probléma később, biztosan! Lehiggad kicsit.
Hasli, éljenek az apósmentes napok! :D
Milky, majdnem sírva fakadtam, mikor a violavirágról írtál... :cry: Ez nagyon szép.

been

Sziasztok!

Tünci köszönöm kedves szavaidat, itt vagyok, olvaslak benneteket, alig bírom követni az eseményeket.
Nem tudok mindenkinek külön reagálni, ne haragudjatok érte.
Boboka neked szerettem volna írni, hogy én is szeretnék priviben képet és beszámolót kérni, ha lehet. köszönöm. Fejfájásra jó még a levendula illóolaj is, bedörzsölheted vele ott ahol fáj, nekem sokat segített, csak nézz utána várandósan használhatod-e. Meg még a Spigelon nevű homeopátiás szer is, azt hiszem ezt lehet.
Hasli most, hogy apósod elindult hazafelé végre fellélegezhetsz :)
Melcsike nyugodtan áradozz Barciról, büszkélkedj vele, én mindig örömmel olvasom, hogy milyen szép eredményeket ér el. És nem szégyeld a könnyeket, én is megkönnyezem Bencét, hacsak aranyosat mond is.
Bea hát a nagyfiadhoz nem tudok hozzászólni. Már azt hittem nem is akar menni. De szerintem ez az érzelemmentesség csak álca. Lehet maradt volna csak nem akart már viszakozni. Nem tudom, de remélem mielőbb rájön, hogy nálatok mégiscsak jobb volt/lesz. Kyra nagyon aranyos lehetett a virággal. szerintem mindenhova őt küldd, jó spórolási forma :)
Zaha kedves vagy. Szívesen látnék Vincéről képeket :)

Többieknek is nagy-nagy puszi! Szép napot!

királylány

Been eggyetèrtek èljenek az apos mentes napok! :lol:

Megnèztem a tv2 tegnapi tènyek-èt,persze nem tudta az apa,hohy terhes,meg senki...-ugyan màr!!!Na nem is nèzem többet! :evil:

Erika nem voltam mèg ott,de turot màr kaptam onnan ès nekem olyan olasz ricottàra emlèkeztet az ize(az is finom tudom),de mègsem az igazi! :( Anyu legutobb kèpzeld repülövel csempèszett ki 3kg-t,mèg jo hogy nem a kèzi poggyàszàba rakta ,mert tuti ki szürték volna! :shock: :D Aztàn itt 2kg beraktunk a fagyasztoba..

Komoly itt vagy Zh-ban?De jo!!! :)
Èn Wädenswil-ben lakom,de sürün jàrok mostanàba zH-ba meg Oerlikon-ban van a sulim is!Te?
Kèpzeld èn a Globus-ban szereztem magyar szalàmit(paprikàsat),ès mondta az elado,hogy 4 honapig nem volt ès hatalmas volt a reklamàcio,mert sok idevalosi nagyon szereti!Mèg csalamàdè is volt multkor a csemege pultban,meg is lepödtem rendesen...-100 grammèr otthon 1 kilot kapok! :lol:
Mi is volt a Bürkli platz-on?Nem is hallottam!Amiröl èn irtam az a multheti Blick am Abend-ben volt.A Bahnhofstr-èn tènyleg sok bundàs nö legszivesebben èn is felgyujtanàm az egèszet(màrmint a bundàt)!

:twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.05 09:30-kor.
Vendég

Szia kiràlylàny! :wink:

Erika az idöböl nekem is elegem van majd meg fagyok ,ha kimegyek ,olyan jo volt 1 idejig most meg megint 1 nap jo 3 rossz! :cry: Àllitolag csütörtök ,màr jo! :wink:

Boboka fekete tea+sàllal picit szorossan a homlokodnàl bekötni a fejed picit?Probàld ki Olasz recept! :wink: Hàtha jobb!
Olvastalak a màsikon:Ne aggodj minden rendben Nikivel ,csak biztosan nincs kedve mindig tornàzni!(ràm hasonlit) :wink:Ja ès engem nem zavarna a pocid ès termèszetesen jo a vasàrnap is!
Vendég

Sziasztok !

Gyors benéztem, de majd később visszaolvasok és irok. Most szerintem délutánig nem nagyon tudok jönni.

Legyen szép napotok.

Én is mondtam a férjemnek ha jó fiú lesz velünk jöhet. :lol: Tehát akkor a pasik is tudnak majd ismerkedni.

Majd jövök. Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

....
Vendég

Jó reggelt!

Már itt vagyok egy ideje, csak most értem a végére a visszaolvasásnak :)

Hasli, éljen, elment após :lol: :lol: :lol: :lol: hurrrrrrrá :lol: :lol: :lol:

Csajok, elmúlt a fejfájás :)

Ezen én is tök sokat gondolkoztam, hogy mitől lenne mozgékony, mikor az elmúlt pár napban én is olyan lusta voltam mint a föld:):)

Majd a legközelebbi fejfájásnál (bár ne legyen) kipróbálom azokat a praktikákat, amiket írtatok, köszi mindenkinek.

Királylány, majd küldök neked is. Bár még Zahának is adós vagyok :oops:

Lánykák, akkor az időpontot nagyjából lefixálhatjuk június 28-ra?

Téllleg, valaki megy nyaralni majd?

Mi maximum pár nap horgászatot fogunk szerintem beiktatni, még nagyon nem beszéltünk erről.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.05 17:32-kor.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nnna, most kicsit van időm és kedvem is olvasni. Velencei-tó parti találkozás??? Gárdonyban van egy tuti strand, még soha nem voltam ott, de a férjem azt mondta elég klassz. Agárdon tudok egy éttermet, ahol ismerem a tulajt. Na és az időpont :D én már poci nélkül mehetnék oda. Pár hetes kisbaba zavarna valakit??? Kisfiam meg mostanában imád haverozni, úgyhogy oda lenne az örömtől, ha társasága lenne.

Boboka, ha itt lesz találkozó, akkor mindenképp gyere vonattal. Pár perc séta a vasútállomás és infózd le, hogy mikor jönnek a "piros" vonatok, de jöhetsz gyorssal Gárdonyig. Ja a fejfájás, nekem az vált be ilyenkor, hogy belebújok a férjem ölébe és a kezével melegíti azt a részt, ahol fáj. Néha volt nekem is olyan, hogy már vibrált a szemem annyira fájt és ez mindig hatott. Én is mindig parázok, ha lustálkodik a pocilakó. Most is döbbenten jöttem rá, hogy egész délelőtt szunyált. A fiúk sokkal rendesebbek. Az én fiam reggel amikor kinyitottam a szemem és rá gondoltam mindig jelzett. Bezzeg a csajszi!!! A frászt tudja rám hozni. Várom én is a képet. Már akartam küldeni, de elég nehézkes
a fényképezkedés, hogy apa alig van itthon. Akkor is rohan, vagy a fiacskája nyüstöli.

Már megint sok új névvel találkoztam a hosszú távollétem alatt. :cry: :cry: :cry:

Utoljára Kellő hozzászólását olvastam az okos tanácsadók közül. Volt azóta másik is??? Szegény Melcsike, jól kiakasztott, hogy már megint téged fikáztak. Pedig szerintem aki végig olvasott téged az rájöhet, hogy nagyon jól haladsz az egész tragédia feldolgozásában.

Betti hogy vagy??? Ugye nem tűntél el innen végleg!

Jaj, már megint órákat eltöltöttem a gép előtt... Megyek gyorsan csinálok valami hasznosat is ma!

Szerintem is maradjatok nyilvánosak. Ez nagy segítség annak, akit hasonló tragédia ért. A többi meg nem érdekes!!!
hettuli

Hasli! Egy gyors kérdés, aztán ha össze tudom szedni magam akkor priviben értekezünk. Bőr cipőt, táskát sem hordanál???
hettuli

Szia Hettuli!

Én nagyon örülnék, ha tudnátok jönni, én már bírom a babákat(lehet vissza se adom :D ),de írjanak a többiek is..Nagyon örülnék Neked!!!!!!!

Szerintem akkor legyen fix a 28-a!Már intézem a szabit!

most csak ennyi ,mert épp el tudtam olvasni a dolgokat...
Ma, holnap, holnapután egész nap dolgozom.

KépKépKép
tünci28

Szia Hettuli!

Hiànyoztàl màr! :wink: Na akkor cserèlhetek veled svàjci csokit turorudira???(emlèkszel mèg) :wink: :lol: :lol:
Engem nem zavarna a baba,de persze ehhez kell a többiek vèlemènye is ,de szerintem nem gond!!!
A "Pop"strandot mondod ?Ott jàrtam pàrszor kb6-7 ève (Szfehèrvàron laktam anno) nyarnta.

Elàrulod a picur nevèt?Hallotuk,hogy nagyon szèp! :wink:
Vendég

Szia Tünci!;-)

Hettuli nem igazàn...-akad 1-2 tehèn bör dolgom,meg 1 sertèsbör csizma..-màs nem!Ma màr nagyon jo dolgok vannak,söt màr nagy divattervezök is vannak akik bör nèlkül dolgoznak!Persze èn nem költök sokat meg inkàbb outletekben veszem a dolgaimat!A tenyèsz àllat börrel nincs bajom!
Vendég

Sziasztok Lánykák!

Most tudok majd visszaolvasni, már leülepedett a forgalom. :lol:
A külföldiek alszanak, de hol van Melcsike?

Megvolt az üzemorvosi vizsgálat, ideges voltam tőle, de pont úgy alakult, ahogy gondoltam, ahogy levettem a pólót, feémerült a kérdés, hogy mi az ott a hasamon, válaszoltam, megbeszéltük,nagyon kedves volt, de azért elhangzottak a bugyuta mondatok, de nem baj, már leráztam magamról, meg tényleg nagyon együttérző volt.Kérdezte megvan e a tüdőszűrés, mondtam, hogym ajd, ha megjön..Azt válaszotla, hogy egyáltalán ne menjek, akkor beírja, hogy tudja, hogy nemsokára baba lehetséges.Azt mondta, hogy a sugár még néhány hónapig bennt marad és ezért nem kell mennem.

megnézem miket írtatok!

Az állatos téma:
Nem bírom ha kínozzák őket, még a láncolt kutyákat sem szeretem,de az állatkísérletek szükségesek sajnos sokmindenhez... :cry: .szőrmét nem vennék fel, de bőrcipőm nekem is van...bár szerintem is tehénbőr, amit én meg tudok venni...

Azok ak épek borzasztóak, amikor egy állatot halálra éheztetnek bezárva, hogy még szegény magáról sem tud gondoskodni..

KépKépKép
tünci28

Milky!

De jó, hogy Ti meg Haslival vagytok közel!!
És dehogy baj ,hogy írsz!!!!!
tünci28

Örülök ,hogy minden ok Tünci,meg annak is ,hogy az orvos is rendes volt!Sajna ezek mostmàr szinte minden eggyes alkalommal felszinre kerülö kèrdèsek lesznek,de te ügyes voltàl ma! :wink:

Az àllatokkal kapcs: igen sajnos ez is kell sok dologhoz,de mindent lehet tisztessègesen! :(

Szèp estèt mindednkinek!!! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Zsuzsi aranyos vagy, hogy engedélyt kérsz tőlem, de nem kell, legalábbis arra, ami rád vonatkozik.. Nyugodtan írhatsz, meséhetsz, nem zavar.

Olyan sokat írtatok, alig tudom elolvasni :).. a liba, nyuszi témához nem tudok hozzászólni, le vagyok maradva e témában.. nektek hagyom :D

Hettuli nagyon drukkolok Neked, mennyi van még hátra?

Tünci Neked nagyon örülök, annyira meghatottam azon, ahogy írtad, hogy nem zavarnak a babák.. Erős lány vagy te!

Kép
leda2002

Helló!

Jelentem én is megvagyok. Délután gondoltam már ráérek, csak kiment a fejemből, hogy 5kor ma fogadóórára kell mennem a suliba. negyed 7kor értem haza, akkor még kicsit olvastunk, átnéztük a Barci cuccait, vacsorát csináltam, fürödtünk, ja és együtt megnéztük a kalandra falt. Az Rtl új műsorát. Most már alszik a 7 éves.

Kép

Kép
melcsike70

Most nekem fáj marcira a fejem. Biztos eső lesz. :?

Kép

Kép
melcsike70

Szia Leda, köszi!!!!

Tényleg úgy érzem, hogy már más..emlékeztek azokra az időkre, amikor még nem volt babátok, de már mindennél jobban vágytatok rá???
Olyankor ha az ember meglát egy kisbabát, vagy pici gyereket szinte elolvad..biztosan sugárzik olyankor egy nőről, hogy mennyire rajong a gyerekekért, mert a babák is érzik...Olyankor van ,hogy a gyermekek mosolya is kiszélesedik, hogy azonnal nyújtogatják a kezüket..
Viola születése óta más, de mégis imádom őket, nem lehet nélkülük élni, elolvadok egy mosolytól, egy kacsintástól..előfordul ,hogy vmi aprósággal annyira meghatnak, hogy könnybe lábad a szemem.De ez így jó.Szeretem megölelni,érezni őket..a lehelletük, az illatuk..
Nagyon fogom szeretni,s remélem már úton van egy kis lélek..

KépKépKép
tünci28

Melcsike, igen nekem is fáj, ilyenkor fordul hidegebbre, borogatás, pihi!!

Picit még maradok,Lyly igért meglepit, de tegnap elmaradt.

Zaha, Jázmin doktornál tett látogatásról kérünk szépen híreket..jaj, angyon remélem hogy jól vagytok!
tünci28

Tünci

Azok az idők nagyon nehezek voltak. Csak azt láttam hogy körülöttem mindenkinek sorban születnek a gyerekek. És ez nekem nagyon fájt. Nem szivesen beszélgettem kismamákkal, mert nagyon fájt, hogy nekem nem volt még. Hosszú hét év volt az. Sokszor a fogamat össze kellett szoritanom, hogy egy kisgyereknek mosolyogni tudjam. Valami hasonlót éreztem, mint most. Próbáltam azokat a szituációkat kerülni, hogy beszélgetnem kelljen a gyerekes anyukákkal. Közben meg sóvárogva néztem ahogy a gyerekeikkel foglalkoznak, tolják a babakocsit és büszkén mutatják mindenkinek a babáikat.
Szívből kivánom hogy minél előbb testet öltsön az a kis lélek, aki téged és a párodat választotta, hogy a szülei legyetek.

Igaz Lyly azt mondta lesz valami meglepije és azóta eltünt. :(

Tényleg a férjeddel azóta beszltetek róla, hogy 108 nap múlva ( egy hét és már csak kétjegyű lesz az a szám 8) ) fel vagy rá készülve hogy megpróbáljátok?

Kép

Kép
melcsike70

Bea

Neked már kész nagylányod van. Hát nagyon édes lehetett, el tudom képzelni, ahogy ott válogatta Kyra a virágokat és amikor ki is fizette. Megnéztem volna az eladót arcát. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Hettuli

Örülök hogy jelentkeztél, de úgy tünik hogy még nem árultad el hogy mi lesz a neve a kis hölgynek. Megnéztem a másik topikot hátha megtudom, de azt vettem észre, hogy ott is nyitott kérdés maradt.

Légyszi már ne titkolozz. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci tényleg hamar eltelik az pár nap már :).. annyira fogok izgulni és drukkolni nektek.. te hogy érzed egyébként?

Melcsike azt hiszem senki sem kövezhet meg azokért az érzésekért, hiszen nagyon fájdalmas amikor babára vágyik az ember és nem siekrül, vagy tragédiába torkolodik. DE azt hiszem, hogy vigyáznod kell arra, hogy ne évekig keserítsd magad, mert ezzel csak magadnak ártasz, minden lelki bajnak előbb utobb fizikai következményei lehetnek. Tudom nehéz mondani, de muszáj megprobálnod, hogy ne betegedj bele.

Kép
leda2002

Látom már talán mindenki elment aludni. Megyek én is. Holnap dolgozom.

Jó éjszakát lányok!

Kép

Kép
melcsike70

Hello lányok!

Gyors bekukk hozzátok,mert még sok a dolgom.
Meszelünk a konyhában és a fürdőben és ott kell elpakolnom,
a holnapi kezdéshez.Ugyanis a férjecském és én csináljuk :lol:

Tünci emlékszem,amikor még mi "gyurtunk"a Fruzsira olyan vegyes érzéseim voltak a kismamákkal kapcsolatban.Mind a három barátnőm szinte egyszerre lett várandós(nem pedig nem jött össze)!
Bevallom egy kicsit irigy voltam,ugyanakkor örültem nekik!
Nos,sajna az egyik barátn.elveszitette a babáját a 21.dik hétben. :(
De azért a babákat imádtam,ha pici baba közelében voltam mindég nyagattam őket(már amelyik baba és anya hagyta) :oops:
Azt mondják az felébreszti az anyai hormonokat,nem tudom.......

Melcsike 7 év bizony nem kevés idő.
:? Téged azért sok probáltatás elé tesz ki az élet(mint mindannyiunkat,ugye???)!!!
De én neked csupa jót kívánok!Hogy minden vágyad teljesüljön,amire vágysz :wink:

Kép
Kép
szintus

Leda

Szia!

Tudod azért már kicsit most más a helyzet. Nem gyötröm magam ám. :wink:

Csak még tényleg nehezemre esik, hogy közeledjek olyanokhoz akiknek kisbabájuk van. Végül is nem kötelező. De talán ez azért is van, mert a közeli környezetemben nem nagyon van ilyen kis babás család. Ismerősök vannak, de azok csak távoliak. Nem muszáj velük keresni a kapcsolatot.

Kép

Kép
melcsike70

Aranyos vagy Szinti.

Huha ha ketten csináljátok a konyhát és a fürdőt akkor az biztos tökéletes lesz. :wink: Aztán csak ügyesen. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Most már tényleg megyek sziasztok!

Kép

Kép
melcsike70

Jo estèt lànyok!

Most hallottam a 10 vor 10-ben ,hogy Basel règioban 4.3 -as foku földrengès volt!Mindig van valami... :evil:
Lànyok èn màtol 11-kor àgyban kell ,hogy legyek ,mert jön az ujj rendszer! :D Sürgössen le kell fogynom 20kg-t :oops: :shock: :oops:
Ez van ,ha bajom van eszek sajna meg imàdok fözni! :oops:
Reggel meg iràny a topart ès futàs aztàn meg megyek tornàzni.Kàvè,fehèr kenyèr ,kristàly cukor ès tàrsai màtol mind tabu!Muszàj lessz,ha tetszik ,ha nem muszàly lessz! :oops: Meg muszàly lessz több vizet is innom... :roll: :D
Azèrt irom,hogy nèha szoljatok ràm ès emlèkeztessetek ,hogy mennyivel jobb lessz ,ha leadom a felesleget! :wink:

A màsik:Tünci mi is szeptemberben vàgunk ujra bele,ma beszèltük meg!Akkor majd kölcsönösen drukkolhatunk egymàsnak! :wink: (Leszünk mi mèg boldog kismamàk biztos vagyok benne!!!!)
Vendég

Hasli éljenek az apósmentes napok!!!!!!! 8)

Mi is lassan gondolkodunk a kistesó projekten.
De még nem olyan intenziven.Majd.

Az anyósom sajna nincs jól.Ugyanis neki méhnyak daganata van,amit már 5 éve Szegeden kezelnek.Sugarakat kapott.
Nos,most több sugarat nem vehet fel,így valószinű kemo lesz neki.
Én szeretnék bizni,hogy majd segít neki,de nem tudom....
Már teljesen elogyott,legyengült a szervezete

:( Remélem azért kibirja a kezelést!

Kép
Kép
szintus

Jo èjt nektek lànyok!!!

Megyek èn is!
Vendég

Apossal kapcs arik vagytok nagyon!!!Meg amugy is! :wink:

Szinti anyosodnak jobbulàst kivànok ,biztosan nem egyszerü neki!
Ti meg legyetek holnap ügyik! :wink:
Vendég

Hasli hajrá fogyás!!!!!
Én is csatlakozok hozzád holnaptól,akarod?
Én megprobálom a 90naposat,csak egy kicsit lightosabb változatban,mert a multkor belebetegedtem(és ez nem vicc)
Csináljunk együtt és majd szurkolunk egymásnak!
Nekem is kb.20at kell leadnom!Akkor majd már hasonlitok a régi önmagamra!!!!!

Kép
Kép
szintus

Ok Szinti az ötlet Szimpi!!! :lol:
Èn szimpla leredukàlàssal kezdem meg mozgàssal(pàrom ellene van a diètàs modszereknek ,mondjuk neki könnyü,mert öneki meg hiznia kellene mi 1 10-est)!
Akkor tarsuk egymàsban a lelket! :wink:

Megyek,mert muszàly!Jo èjt neked is! :wink:
Vendég

Jó estét,Lánykák!

Melcsike, érdekes ez..nekem a sok várakozás mellett mégis megvolt ez az öröm, amikor baba volt a közelemben.Szeretttem velük lenni, sokszor mondtam magamnak, ha majd a Jóisten látja, hogy mennyire szretném szeretni ,akkor majd ad.

Leda!
most úgy érzem, hogy fel vagyok töltődve.Amit az elmúlt napokban sok-sok szeretetet Tőletek kaptam, kaptunk olyan lendülettel töltött fel, hogy nem is tudom jól szavakba önteni!!!

Bár nem beszéltünk azóta erről a párommal, de neki is éreznie kell, hogy pozitívan sugárzom, ugye????

Persze a kétség és a riadalom most is megvan, de most nagyon mélyen ,alig láthatóan..és nem is szándékozom elővenni, amíg nem muszáj.

Szinti

Nagyon sajnálom anyósodat, a rák szörnyű betegség, felfalja az embert, a testét a lelkét..

épp ma egy idős asszony hozott be hozzánk vmit és ott ragadt beszélni..úgy éreztem csak az kell ,hogy vki meghallgassa, hát meghallgattam..a fia haldoklik, bármelyik pillanatban távozhat.S marad utána egy 16 éves gyerek ,akit ő nevel ezentúl, 70 éves, beteg asszony..elmondta az egész életét..és tudjátok mindegy hogy 50 éves a fia, mert el kell temetnie a gyermekét...a fájdalom ugyanaz.hiába élt tartalmas életet, az 50 év is olyan fájdalmasan korai...

KépKépKép
tünci28

Igen,Tüncikém az 50év olyan kevés...
Anyósom 57,de én őt is nagyon fiatalnak tartom...
Hisz a szüleim is annyi évesek.
Nem is tudom,hogy hogyan fogom majd feldolgozni,ha már ők nem lesznek!Lelkemet ismerve nagyon nehezen!
Néha voltak gondjaim velük,de azért nagyon ragaszkodom hozzájuk!
Meg a a férjem is az ővéihez és látom,hogy nagyon bántja,hogy az anyuja igy van.

Kép
Kép
szintus

Been?
Királylány?
Merre vagytok?

Kép
Kép
szintus

Jó éccakát lányok!!!!

Megyek és csinálom a dolgom,Fruzsi csicsil és most lehet!!!

pá-pá Kép

Kép
Kép
szintus

Tünci nagyon de nagyon szép a lelked és nagyon szépen haladsz.. Még akkor is, ha sokszor visszaesel, ez így van rendjén... Óriási lépést tettél meg és meglátod, hogy amint letelik a szabott idő, hogy lelkileg is mennyire készen leszel.. És sikerülni fog!!! ez nem is kérdés!

Nekem apukám 56 évesen halt meg, elaludt. Egészséges volt, egészséges életmódot folytatva.. Nagymamám egyetlen fia volt, 76 évesen temette el a fiát.. Nagyon nagy tragédiák ezek, mert nekem még egy 75 éves ember sem öreg, úgy gondolom, hogy 85 év felett beszélhetünk erről..

Szinti sajnálom.. Mennyire előrehaladott? Tudnak segíteni?

Kép
leda2002

Jó estét, Jányok!

Hát, elmaradtam egy kicsit, mert ahogy lefeküdtem bencusnak mesét mondani, el is aludtam (szerintem én hamarabb, mint ő). :lol:
Sajnálom, hogy így felcsigáztalak benneteket, tk már nem is aktuális a dolog, mert ahogy olvasom, már eldőlt a helyszín. Mindegy, most már leírom: amennyiben rossz lesz az idő, vagy a helyszín mégsem jó, nálunk is össze lehet jönni (remélem, még meglesz a házunk). Nagyon szívesen látunk mindenkit, kicsit, nagyot, pocakosat, pocak nélküli fitt csajokat, a fiúkat pedig a párom várja szeretettel, a gyerkőcöket Bencus. Kertes ház, viszoynlag nagy füvesített udvarral, kis homokozóval, 2 felfújható medencével, nagy nappalival, sétrat is lehet felverni a gyerkőcöknek. Főzni, nyársalni is lehet, csak ebben az esetben valaki hozzon bográcsot, mert az nekünk nincs =ebben az anyagi helyzetben pedig nem tudom, be tudjuk-e szerezni addig). Bent pedig le lehet pihenni, stb. A Balcsi 6 km-re van tőlünk, oda is le lehet ugrani, tudok egy olyan helyet, ahol max. lábszárközépig ér (a víz a gyerekek miatt,). Na, csak ennyit akartam.

Újaknak üdv, annyit írtok, hogy egyszerűen nem tudok reagálni rá. Pedig tele vagyok gondolatokkal.
Ezt a vírusügyet nem hagyhatom ki, lehet, merész a teóriám, szerintem egy mesterségesen előidézett dologról van szó, mint ahogy a fegyvereknek kell a piac (mert iszonyú nagy pénz van benne), így a gyógyszereknek is kell (mert ebben is nagy üzlet van). Azzla pedig nem szoktak törődni a nagy "tekintélyek", hogy mindez hány életbe kerül, úgymond statisztikaként kezelik. Emlékezzetek rá: volt a kergemarha-kór (na, hány esetről is hallottunk mostanában????), aztán a sertéspestis, majd a madárinfluenza, most megint a röfik vannak terítéken. Lehet, jön majd a "báránybubó", a "pulykaveszettség", esetleg a "szekunder nyúlfertőzés" (nevekben nagy vagyok, nem?!) 8)

Bea,
együttérzek veled, nagyon nehéz lehet most neked. Vissza fog jönni a nagyfiad, azt a sok-sok jót, amit tőled/tőletek kapott, nem fogja elfelejteni!

Szinti,
sajnálom anyósodat. Kegyetlen betegség. Nem járt rendszeresen szűrésre?

Leda,
ha tudsz, küldj egy pü-t, hogy vagytok, hol tartasz? Kis-nagyfiatokról is várok egy fotót. :wink:

Hettuli!!!!!!!!!!
Eltűntél, kedves!!!! Lestem ám a postaládát, igaz, én is behavazódtam. Otthon vagy?

Tümcike,
megkukkoltam gyorsan a kis házatokat ma reggel, ahogy mentünk. És küldtem egy puszit. :D

Valaki írta (ne haragudjon, nem emléxem), hogy apám mit is akarhatott. Hát, egy kicsit elkésett...mondjuk 2 évet. Anyám pedig szóba sem áll velem. A tesóm nem adta meg az új címét, így nem tudom, hol lakik. Hoppá!

Jó éjt, írjatok csak, legyen mit olvasgatnom!

Kép

Kép

Kép
lyly

www.youtube.com/watch?v=D6RaU9

ezt hallgassátok meg.. remélem megnyítható..

Kép
leda2002

Jó reggelt!

Szinti itt vagyok, csak olvasok. Nagyon ügyesek vagytok! Ide is jöhetnétek előszobát festeni, Bence eljátszana Fruzsival addig :wink: :lol:

királylány

Tünci:persze, mindenképp jövök a hírekkel, 11 után indulunk szegedre a genetikára.Milyen kis figyelmes vagy! :wink:
jázmin20

Szép napot!

Ma dolgozom :? Esik az eső, nem tévedtem tegnap este, hogy ma esős idő lesz.

Jázmin

Remélem akkor ma tényleg leglább tisztában lesztek, a miértekkel. Mert az nagyon rossz, amikor nem tudsz semmit. Sok erőt küldök neked.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Hű, megint van mit olvasni! :)

Képzeljétek, nem jutottam el a dokihoz hétfőn este, mert lerobbantunk Vinyóval. :? Férjem vontatott haza, azóta már a szerelőnél van a gépmadár, többe kerül a javítás, mint az autó... :shock: mérges vagyok magamra, mert kölcsönadtam egy szomszédomnak egy napra, és most azt gondolom, ő cseszte el...pedig egyáltalán nem biztos. Na mindegy, szar volt, mert rákészültem már, hogy átrágjuk a történteket az én dokimmal is, de jövő hétfőn megyek majd. Csak olyan nehéz mindig elővenni, átbeszélni, átélni egy olyan előtt, aki nem volt ott, aki nem ismerte őket...

Tegnap meg meglátogattam az egyik csajszit, akivel feküdtem a kórházban. Nagyon édes a kislánya, még a karomban is ringattam, és nem volt rossz érzésem közben. Sőt, előtte válogattam a kiscsajruhák között, és bár ott volt a fejemben, hogy ezt most magunknak is vehetném, de nem voltam dühös vagy ilyesmi.
Viszont képzeljétek, otthagyta őket a férje. :( A kislány a 29. héten született, inkább a férj akart gyereket, majd miután hazakerültek, elköltözött, mert kiderült, hogy a terhesség alatt megismert valakit, akibe beleszeretett. Szar helyzet.

Na, megyek, olvasok.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Jo reggelt lànyok!

Leda sajna nem hozta be a youtube nekem amit be tettèl!
èn tegnap akartam bemàsolni valamit ,de nem tudtam:Jamie Pugh,Susan Boyle (Britains got talentböl) akartam berakni,nem ide illö,de mègis döbbenetes a tehetsègük!

Szinti most jövök az orvosunktol,mert nekem meg elöjött a PCOS-em ès kaptam megint Duphaston-t ès tàrsait...-olvastam a vàroban statisztikàkat erröl a ràkrol ès ledöbbentem.... :( Szörnyü dolog,nagyon sok eröt energiàt küldünk pàrod anyukàjànak!!!

Jàzmin a hirekre èn is kivàncsi vagyok!

Tüncim olyan mèly nyugalom àrad mindig a soraidbol....-azthiszem tèged egyszerüen muszàly megismerni szemèlyesen is! :wink:
Nem igazàn tudtam most magam kifejezni rendesen!

Lyly micsoda ötlet!Szerintem igy össze is dobhatnànk az ètel ital àràt mi mindannyian!Kintröl hoznèk a picuroknak valami èdeset is!
Szerintem nagyon klassz lenne,de persze gondold àt te is ,hogy biztos vagy e benne!

Milky vàlaszt kèrek!;-)

Meli munkàt nekted!Tölünk ment az esö,de ma màr napos küldöm a napsugarakat innen! :wink:

Probàlgatom a kèpeket feltöltögetni màr napok ota,de valamit nagyon elszurtam...-nem reagàl valamire ès nem merem megmondani a pàromnak (nem règ vettük)!
Mèg 1x-r megprobàlom aztàn segitsèget kèrek valakitöl! :oops:
Vendég

Undoritoak ezek a fèrjek...-az alattunk lèvönek a màsodik terhessèg iker terhessèg volt ès a fèrj sokallta a kettöt ès lelèpet a 9.-ik honapban.Idiotàk! (ne haragudj Zaha)

Jo hir ,hogy "jobban"vagy ,a kocsinak nem örülök az elèggè dühitö tud lenni!Jàrsz mèg psziho-hoz?Mindig eszembe jut anyu rolad,nagyon hasonlo a törtènetetek...,csak vele nem igazàn lehet beszèlni rola mert nem akar.Sokszor meg mikor ràkèrdek ugy tesz mintha nem is kèrdeztem volna!

Nèha jobb lenne ,ha nem is irnèk nem?Olyan idiotàn tudok nèha dolgokra reagàlni! :oops:
Vendég

Dehogy Hasli, nincs semmi baj. Nem reagálsz idiótán egyáltalán.

Hát ez sem semmi, 9. hónapban lelépni...nem tudom, nem akarok ítélkezni. Egy ilyenben biztosan vastagon benne van a nő is, csak hát pont a terhesség alatt elhagyni, az nagyon durva.

Még kétszer megyek a pszichodokihoz, úgy beszéltünk meg, hogy májusban még eljárok, aztán júniusban kezdem a melót, és meglátjuk, az hogyan hat, szükség lesz-e még rendszeres alkalmakra. Azt mondta, hogy majd én eldöntöm, akarok-e még beszélgetni, az ajtaja nyitva áll.

Ne haragudj már Haslikám, ha írtad, de anyukáddal mi is történt pontosan? Tényleg bocs...

Zaha

Kép
Kép
zaha

Küldöm mailben most!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?