Új privát üzeneted érkezett!

szóval nem szeret felkelni..... én sem :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon aranyosak ilyen korban, jaj már alig várom, hogy nekem is totyogjon :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

aranyosak.....csak nehéz minden reggel szenvedni vele........pedig szeret az oviba lenni........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

és mikor viszed haza az oviból délben vagy majd csak délután?

Kép
Kép
melisch

Melisch laptető :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

királylány

Sziasztok!

Most jöttem meg a dokitól. Úgy örülök, mert eltűnt a bevérzett tüszőm. :D Ma megint elkezdem a clostyt, aztán szombat reggel UH.

Nemtudjátok hogy az olyan beavatkozásért, amikor befecskendezik Apa kiskatonáit a méhbe azért kell e fizetni? Ugye ez az inszemináció? Lehet hogy meg kellene próbálni. Volt már valakinek ilyenje közületek? Ha igen mesélje el légyszi hoy az milyen!!!! :oops:

Képzeljétek múlt héten kedden volt az anyáknapja az oviban. Mit eddig is, most sem bírtam ki sírás nélkül. annyira megható. Most úgy volt, hogy körbe ültették az anyukákat és a gyerekek meg szép anyáknapi zenére bevonultak, és mindegyik megállt a saját anyukájával szemben.

http://www.youtube.com/watch?v=aEKMrwl- ... re=related

Az én kis drágaságomnak teljesen könnyben volt a szeme. Küszködött a sírással, próbálta visszatartani. Hihetetlen, hogy egy hang sem jött ki a száján, úgy pityergett. Mondanom sem kell erre én is, de próbáltam közben bátorítani. Annyira aranyos volt megfogta a kezemet és nézett bele a szemembe folyamatosan a nagy könnyes szemeivel. Annyira imádom. Kisfiú létére olyan érzékeny. A karácsonyi dalokat sem bírja, mert azon is elérzékenyül.

Hát szóval ez történt velem mostanában.
Jövök még majd!

Szép napot mindenkinek!

Kép
babicsek

olyan fél 1-fele szoktam érte menni......
jaj babicsek most én is megkönnyeztem........amit írtál....édes lehetett......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babicsek: jajj, ezt most megkönnyeztem! bence is érzékeny, tavaly ő is sírt, ki is állt a sorból. Én meg alig bírtam visszatartani a könnyeimet. Nálunk most az évzáróval lesz egyben. Még kicsik, nem csinálnak külön műsort. Visszamaradt minibe.

Nita nálunk is volt műsor reggelente, azán most nincs. Még kicsi Máté, majd belerázódik.

királylány

Sziasztok!

Bekopogtatott piri...a 32. napon. Haladok mert multkor a 39.napon.. Valahol örülök is neki,meg nem is.. Na majd ez a hónap lesz a miénk talán. :wink:

nitácska! De jó már mindjárt félidös vagy :), de szalad az idő..

Tegnap már a grill osztályon voltam,persze mindjárt 2 helyen is megégettem a csuklomat :cry:
Kép Íme egy kép a bibimröl..

Remélem mindenki jól van :wink:
Szép napot!!
Vendég

kirus vigyázz magadra!!!!!!!!!!!
már én is örülök.....lassan vissza számlálás van...... :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babicsek, annyira édes sztori!
Az én Bencém is olyan érzékeny.
Rólam meg ne is beszéljünk. Alapból is, hát még most.
Én nem tudom elképzelni magam egy óvodás anyák napján, hogy ne sírjak.biztos mindenki így van vele.
Szegény ovisok, nem fogják tudni előadni a műsorukat az én bőgésemtől. :wink:
Megyünk Benivel csavarogni kicsit.
Mindenkinek szép napot!
Királylány, mikor is csinálod a tesztet? Csütörtök?
Messze van még, várunk, várunk és várunk! :lol: :wink:

Angi

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Babicsek szerintem nem vagy egyedüli anyuka aki igy reagál, sőt sok gyerek sír hiszen annyira meghatók az ilyen alkalmakra irt versek és énekek.

Kirus azért ezek csúnya sebek vigyázz jobban :!: :!: :!: :!: Lassan akkor helyreáll a ciklusod és újra belevághattok a babaprojektbe de jó!!!!!!!!

Angie28 jó sétálást!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Kírus nagyon vigyázz magadra!!!!!! Égési sebnek fele sem tréfa, főleg, ha több lesz belőle!!!!!! Remélem ma nem szedsz össze többet....

Aranyos lehetett az óvodában...

Velem minden ok. Rámtört a álomkór. Este hazaeste, felfaltam a hűtőt, lefeküdtem, és már aludtam is. Csak reggel ébredtem :lol:

Kép
kicsi80

Próbálok vigyázni,rá kell még jönnöm a fogásokra..bár aki már évek óta ezt csinálja annak is elöfordul sajna a mai napig :? ..

melisch! Hát igen,remélem most már jövö honapban rendesen 28 napra fog megjönni vagy meg sem jön egyáltalán :lol: . Talán veled együtt nem fog megjönni!? Látod mennyire akarom hogy együtt babásodjunk? :wink:

Kicsi! Csak növesztgesd azt a kis pocaklakót :wink:

Ma voltam az adóbevallásomért..kicsit feldobott..kapok vissza egy kis zsét...majdnem egy fél minimálbért 8) ugyhogy gyorsan fel is adtam postán...
Jaj nemsokára megyek a dolgozomba..mint ahogy a Kíra mondaná :lol: .
Képzeljétek nagyon jó tesco embléma felismerő... itthon ha van tescos cucc...mindjárt mondja anya,ez tescói :lol: :lol:
Vendég

Angie igen, ha lesz bátorságom akkor csütörtökön tesztelek. Majd még meglátom. De nem akarom húzni az idegeiteket. :lol:

Kirus vigyázz magadra! Csak óvatosan, bár tudom, hogy sajnos ez előfordul.

Kicsi álomkór :lol: Ismerem milyen!

királylány

sziasztok......megjártam a védő nénit is délelőtt.....fogytam fél kilót!!!!!! :shock: és halgattunk szívhangot is!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZiasztok!

Grat Nita. A fogyás rendben van? A szívhang jó lehetett. Már alig várom. Remélem addig együtt maradunk. Nagyon félek a vetéléstől. Pedig óvom, védem...

HAmarosan indulok haza munkából. Este vacsi főzés, mosás, virág ültetés. Ez a terv, aztán lehet, hogy álomkór lesz :lol:

Kép
kicsi80

kicsi....köszi.......nem mondta a védőnő hogy baj volna a fogyás...... :roll:
ne gondolj vetélésre.....hesegesd el gyorsan!!!!!
szedj vitaminokat......pihizz sokat és nem lesz semmi baj!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita ügyi vagy tartod a súlyod :lol: :lol: :lol:

Kicsi ne is gondolj vetélésre nem lesz ott gond meglásd.
Jó terveid vannak én valamit eszek, megetettem a kutyám kicsit seperek és leülök tv-zni nincs kedvem semmihez egyedül. A virágültetés hétvégén lesz mert lesz virágkiállítás és akkor jó árban lehet vásárolni is már alig várom :lol: :lol: Ja és azt hiszem teszek én is be egy mosást ha el nem felejtem :oops:

Kép
Kép
melisch

sziasztok!

Kicsi, nem baj az álomkór, a házimunka megvár, csak pihenj, amennyit tudsz. A vetélésre ne is gondolj. Betartod az alap dolgokat, mást nem is tehetsz, bízz!!!

Nita, azt hogy csinálod, hogy fogysz? :lol: :lol: :lol:
Én még nem híztam eddig, remélem sikerül nem elhízni. 10 kg-al elégedett lennék, mint Benivel.

Kírus, vigyázz és drukkolok a hónapban.
Melisch, neked is!
Meg mindenkinek!

Királylány, majd mi bátorítunk a tesztelésre! :wink:
Már unni is fogod a sok bátorítást! :wink:
Lehet már most unod!? :wink:

Angi

Kép
KépKép

angie28

most 75 kiló vagyok.... :roll: :) :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Angie28 Királylány nem unja, hogy noszogatjuk, nem sajnál bennünket. Tuti azért nem tesztel mert tartogatja Melindától kapott + tesztjeit. Azok meg vannak babrálva tuti, Meli mondta, hogy csak + tesztet küld :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Nita, nem számítanak a kilók annyira.
Felétek is azt szajkózzák a védőnők, hogy ne hízzunk sokat?
Nálunk ha sok a hízás be akarnak utalni kórházba. A barátnőmnek volt egy hónapja hátra 12 kg hízásnál tartott, és beutalták.
Azért hogy ott diétázzon. Ő nem ment saját felelősségére.
Én se mennék.

Kép
KépKép

angie28

csajok akkor ti is kérjetek melitől teszteket.....tuti pozitív lesz!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch, :lol: :lol: :lol:
Úgy legyen!

Kép
KépKép

angie28

angi igen itt is picikét csesztetnek ha sokat hízol.........de én amugy is carok rá......azt eszek és annyit amennyi jólesik........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, helyes! :lol:
Én is !

Kép
KépKép

angie28

angie :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!
Nincs már tesztem....kettő volt,de mindkettőt elküldtem Diának.Én jól betankoltam,mert a 8. hét körül negatív lett este,és be kellett mennem Gyöngyösre,na akkor vettem ötöt,hogy máskor ne kelljen.dE LE FOG JÁRNI A SZAVIJA,ÚGYHOGY HAJRÁ DIA!!!!!Ne csigázz minket.... :lol: :lol:
Nekem már csak a kresz teszt jutott :lol: :lol:
Még most nyomom,de este már nem,mert csak belegabalyodok!!!
Az anyák napja????Én majd apát küldöm,mert én nem csak úgy pityergek,hanem mint az ááááááálllllat,bőgök!Szegény gyerek biztos megijed majd,hogy szegény anya megbolondult.Pedig nekem ez a 2. anyáknapja,tavaj köldökön fosott,de én úgy elérzékenyültem.... :lol: :lol: :lol: Biztos így akarta kifejezni a szeretetét.... :lol: :lol:
Rakok képet,még nem volt 3 hetes.....tavaly.... Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda ha nem lesz + akkor visszaküldöm :mrgreen: . Fog menni az a vizsga! Milyen arabyos Pityesz ezen a képen. Kis éééééééédes!

Kicsi nem lesz gond, de ne is gondolkozz ilyeneken. Minden oké lesz és kész! Punk-tum.

Angi nem unom a bátorítást.

Nita fogytál? :shock: Mit nem adnék ha tudnék fogyni!

Na én most ettem kenőmájas-sajtos kenyeret uborkával és tejjel. Jól esett. A kenyér rozskenyér volt :wink:

Olyan hülyeségnek tartom, hogy kínlódnak a kg-kal. Nem mindegy nekik? Nem ők cipelik. És sokan nem is tehetnek róla. Van aki hízik 25 kg-t és a szülés után 1 hónappal semmi nincs rajta. Legszívesebben felrúgnám az ilyet. Itt is szoktak magyarázni a védőnők, de tükörbe nem néznek, majd mindegyik gurul. :twisted:

királylány

Sziasztok!
Hozzám a 30.napon beköszönt piri. :? Szóval csütörtökön mehetek hormon vérvételre.
Remélem egyenesbe kerülünk és e hónapban meglesz az inszem. 8)

Babicsek!
Nekünk Domi a második inszemmel sikerült.Nem fáj,nem kellemetlen.
Úgy néz ki kis tesó is csak így fog összejönni.
Szerintem mi nem passzolunk össze a férjemmel azért nem sikerül spontán. :( Ezt azért gondolom mert a 10 év házasság alatt csak akkor szedtem gyógyszert amikor szoptattam. :roll: Se előtte se azóta nem védekezünk.........

Dia!
Tesztet,tesztett,tesztett!!!!!! :) :) :)

Többiek puszi

KépKép
Kép
mucus75

Kirus!
Juj elég csúnya a "bibid" :wink: :( .
Ezt leszámítva jó a grill osztály?
Hajrá adó visszatérítés! :D :D Én csak 11 ezret kapok vissza de annak is örülök. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Dius sajnálom pirit. Még nálam is kopogtathat. Remélem nem szórakozik velem, nincs kedvem vizsgálatokra járni :? Szorítok, hogy mielőbb sikerüljön :wink:

Csajok, ti magánrendelésre jártok dokihoz?

királylány

meli nagyon cuki baba pityesz!!!!!!!!!!!
királylány én magánra jártam....de már nem......elég a fogadott dokikból..........szűlésznőm van.....ő a lényeg!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Így vezetünk mi: Kép

Kép

királylány

de ügyesen vezet Bence!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ugye? És még jogsija sincs :lol:

Betty merre jársz?

királylány

Sziasztok!

Melisch, jó, hogy megjöttél :wink:

Angie, nagyon jók a képek, ari a kislegény :!:

Melinda, táblicskut dobok ígérem, csak előtte át kell javítani egy pár dolgot benne, úgyhogy majd utána ok?! :wink:
Megvárom Diát is, mert valószínű belekerül Ő is kismamáink közé...

Babicsek én úgy tudom maga az inszem nem kerül pénzbe, csak a "felkészítés", az olyan 30-40 ezer ft. És igen, ez az inszem, amiről beszélsz.

ÚÚÚ bassszus Kírus, vigyázz magadra!!! Csúúnya a sebed nagyon!!
Drukk a jövő hónapra!!!+++++++++++

Dia, nem győzöm elégszer mondani: TESZTET KÉRÜNK!!! Nem csütörtökön, hanem kedden, azaz ma!! :lol: :lol:

Többieknek is puszika!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Dia, a telepatika azért megvan... :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

várom én is a táblit!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betty :lol: Nem kapkodom el azt a tesztet, lehet a második csíkot nekem kell berajzolnom :lol:

királylány

de már tűkön ülünk!!!!!!!!!!
ha baba van már tuti hogy ki fogja mutatni!!!!!!
nekem menzii előtt 1 nappal is mutata...igaz halványan de ott volt!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bence megnézette apával, hogy hány cm. Szalad a konyhába, hogy :
" Képzeld el anya hány km hosszú vagyok! "

királylány

Nita ha legalább 1 napig hánynék - már bocs - abban a pillanatban csinálnék tesztet.

királylány

Betty megjött piri pontosan??????

Királylány azta te hányni akarsz teszt előtt, nagyon biztosra mész :shock: akkor miért tesztelnél csak, hogy csinálj képet róla????? Akkora már tuti lenne a terhességed is!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Dia, dugdosd le az ujjad, ha 1 napig hányni akarsz előtte, és holnap csinálj tesztet!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Melisch, piri nincs még, csak a vonalzóm már elindult magától az új ciklusba... -1 napon vagyok :lol:
De várható volt, hogy pár napot csúszik, mert pont a pé. napján csinálták, és biztos bekavart szegénynek :roll:

betty615

Melisch mint Bencénél :lol:

Betty úgy nem megy! :lol: Na jó megelégszem egy kis hányingerrel is :wink:

királylány

Betty aha, csak akartam tudni, hogy mi van veled nagyon szorítottam, hogy ne csússzon sokat és hamar babás lehetsz.

Kép
Kép
melisch

kétszer abba a folyóvízbe nem lehet lépni :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch nagyon remélem hogy nem csúszik sokat, és kezdhetem a clostilt szedni.

betty615

majd tegyél fej uj vonalzót tudjam hol jársz a ciklusodban, hajrá spontán!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?