Sziasztok Lányok
Leone
Köszi a segitséget a képekre vonatkozóan. Barbi elküldte kicsomagolva
Nagyon örülök, hogy sikerült azonos hullámhosszra kerülnöd az orvosoddal
Drukkolok
Ez már hihetetlenül izgi lehet
Barbi
Semmi gond, sajna én sem ismerek már mindenkit... Rég jártam talin.Remélem azért hamarosan összejön ez is
Sajna a képek magyarázata nem jött át a leveledben.
Humi
Kristóf gyönyörű
Szivből gratulálok újra
Cat
Örülök, hogy jól vagytok
Növesztgesd csak Őket
Az AFP-m katasztrófális lett, az ismétlés pedig mégkatasztrófálisabb, hisz akkor már előrehaladottabb terhes voltam...Tényleg nincs jelentősége. Genetikai UH-ra mindenképp érdemes elmenni
Nagyon sajnálom, de Virágról elfelejtkeztem...
Virág
Nagyon boldog Névnapot kivánok
Egcsi
Sajnálom...és ne haragudj, ha már irtál esetleg a gondjaidról. Olyan ritkán jut időm olvasni... Hát kitartok keményen
De eddig Gerike is hajthatatlannak tűnik ráadásul egy idő után persze Lilcsikét is fölveri igy aztán dupla az "öröm" minálunk
Remélem a szomszédok is örülnek...
MOndjuk eddig úgysem volt gyerekes család a házunkba, hát most belekostolhatnak
Edikém
Jobbulást kivánok Sárának, remélem mielöbb meggyógyul
Én sajnos már "rutinos" vagyok a betegségek terén, tényleg olyan nagyon rossz érzés... Jó lenne ha Soma megúszná, de sajna nálunk két-három nap után azonnal elnyalta a másik is a bacikat igy nem tudom mivel biztathatnálak...Gyógyuljatok hamar
Láttam a talis képeken a "kisjószágok karámját"
Néztük itt Svájcban, sajna nincs. Ha másutt nem akkor otthon beszerzem
Megkaptad a levelemet amit két napja irtam?Voltak benne kérdések...
Hurki
Örülök, hogy ilyen jól vagytok
Kár, hogy nem tudtunk otthon talizni
Zsuzsu
Én szó szerint alvászavarra gondolok és lehet, hogy beleférünk az időbe, mivel 10.-én lesznek 7 hónaposak a babák. Most úgy döntöttem "alvásnaplót" vezetek nagyon részletesen leirom az összes napközbeni ill.éjszakai alvásokat, ébredéseket...stb. Kivárunk még néhány napot (sajna a babák tartózkodásiját ma kaptuk meg és a biztositó csak ez után fogja postázni a biztositási kártyájukat)addig jegyzetelek bőszen meg szaladgálok és ha nem javul a helyzet, akkor a bizt.kártya birtokában szakemberhez fordulunk. Nyilván rossz az alvások eloszlása de napközben képtelen vagyok ébren tartani ha fáradt mert csak izzadtra sirná magát szegénykém... Zsófi nagyon ügyes hogy már csak szopikra ébred
Gerikémet megpróbálom másként rakni ahogy irtad, hátha
Már napok óta vékony pizsiben, zokni nélkül altatom
Marcsika
Ugye jól vagytok?
Lányok
Nagyon helyesek vagytok a talis képeken és a babák is nagyon szépek
Mindenkinek köszönöm a névnapi köszöntést és viszont kivánok sok Boldogságot az ünnepelteknek
Puszi: Doris