Na sziasztok !!
Jól eltüntem, mi???
Hát most csak beugrottam, és ígérem, visszaolvasok
Naszóval: Hát szokásomhoz híven jól beparáztattam magamat Anna miatt, megint olvasgattam a netet
Így meg akartam várni a tegnapi UH (agyi) eredményt, és utánna írni.
Szóval a lényeg a lényeg, hogy én diagnosztizáltam Annán a vízfejűség jeleit. (vagy valami egyébb agyi rendellenességet).
Mivel "naplemente tünetet" produkált (lefelé nézett tehát felül jó darab látszott a szeme fehérjéből - ez a fokozott agynyomás egyik tünete. Miután meggyőztem magam, hogy áááá nincs baja, addig olvasgattam, amíg el nem olvastam, hogy 2 cm-t nőhet a feje havonta. Nosza elő a centit: 40,1 cm a gyerek feje 8 hetesen 34-el született. Ez igy elég gáz....
Na lényeg a lényeg 2 hétig nem aludtam....aztán tegnap megmondták, tökéletesen oké a lány, még a pocija se gázos (a belei), ezért olyan jó gyerek.
Na szóval: Anna 5,5 kg jelenleg, még mindig csak szopizik semmi mást nem fogad el (nem is kínálom) se cumit, se semmit. Az ujját ezerrel szopizza, tündéri. Ma reggelire 200 ml-t evett, aztán kétóránként: 120,140,150,120, stb....az estit nem mértem, bár ilyenkor mindig biztos vaagyok benne, hogy nincs benne semmi (A ciciben) mert olyan löttyedtek, míg reggel majd leszakadnak (főként a bal, a jobb még minig takarékon "üzemel")
Eszek egy kapszulát Alfalfa lucerna - cékla kivinat. Lehet, hogy ez is besegít.
Aztán: Anna csoda jó baba, bár ma semmit nem aludt napközben, viszont (előre is kopp kopp) ÁTALUSSZA AZ ÉJSZAKÁT !!!!
Sőőőőt Petivel egy szobában alszanak, (Peti egy éve nem aludt a saját szobájában a saját ágyában), és nem ébresztik fel egymást
Peti be lett iratva az oviba, azóta naponta arra kell menni
Mondja is mindenkinek, hogy Ősszel Ő oviba megy. Megyünk az ovi szülinapjára szombaton, majd mutatok képeket.
Kapott a nyuszitól bicajt, egy béka van az elején, ami zenél meg brekeg. Az egész környék tudja merre járunk
Annyira édes, Anna kocsija mellé szokta leparkolni a játszótéren, és ha a többi gyerek oda akar menni békát nyomkodni, mindig rájukszól, hogy:- Neeeee hangos, Anna baba alszik !!!!!!!!"
Szóval megvagyunk, nagyon jól vagyunk, leszámítva, hoy én még mindig hányok néhanapján (a szokásos : csak este - éjjel, csak ha 4 után eszem - bármit) Nem a legjobb.
Jaa: Anyáknapjára én se kaptam semmit
Pedig én vettem meg a mi anyáinknak a virágot, és még meg is jegyeztem, hogy szeretnék egy olyat, mint amit anyósnak vettem
Nahát Gabi, Shine !!! Már a finis
:.....de jóóó
A tünetek naagyon is ismerősek
Kilók miatt nyugi, lemegy az
de még mennyire
No menek aludni, az enyémek is nyűgösek voltak ma. Peti remélem nem lesz beteg, mert kibírhatatlan volt. (mondjuk január óta még egy orrfojása se volt, hála a Bronco vaxom kapszulakúrának)
remélem, már megússzuk ezt a "telet" betegség nélkül.
No pusszancs, mellékelem a képeket ha sikerül
KAta