Eszti!!! Hajrá TUBUS!!!! Mikor lehet fellélegezni, ha meddig kitart??
Mi is most csütörtökön megyünk beíratkozni az oviba, kész rémálom, mert mi tök nyugisan ültünk a fenekünkön, azt gondolván, hgy abba az oviba tartozunk, amit ki is szemeltünk és oda jár a szomszéd kisfiú is. Na oszt a nyíltnapon eszméltünk, hogy 100 méter híjján a rossz oldalon lakunk.
A mi körzetis ovink, meg tőlünk vagy 3 km-re az M3-as mentén lakozik. Hát egy nagy túrót, jól bedurrant az agyam, "átköltöztünk" gyorsan a szomszéd házba. Vicc az egész,mert úgyis látszik az okmányirodás ügyintéző számára is és az oviban is, de azért muszáj ebben a rohadt országban ilyen tiszteletköröket tenni.
Gyöngyi, nagyon cukkkkki Esztibaba!
Tök jó, hogy ilyen hamar átalussza az éjszakákat. Kórházi cucc, nem semmi. Nekünk a doktornénk még azt is mondta, hogy a körzeti rendelésre is csak akkor menjünk be ha ő nem tud kijönni, mert épp rendelés van.
Angi! Húúú, tényleg mindjárt szülsz! Kész már a szoba? Veletek egy szobában lesz az elején?
Remélem nekem nem kell megint antibigyóhoz nyúlni, a köhögésből 1 hónapja csak az tudott kiszedni, nem akarok ilyen sűrűn gyógyszerezni.
Lidke! Hát ez az, hogy nem értem ezt a bazi nagy növekedést, mert nem dagi, csak NAGY, azt hinni róla, hogy 6 hónapos. Mondjuk jó erős is, Pötyi ennyi idősen nem nagyon támasztgatott így mint ő.
És komolyan csajok, én nehezen tudtam Pötyi után elképzelni, hogy hogy fogok érezni egy másik pasi iránt
, de elolvadok a fiamtól, egész más érzés, mint Pötyi, akit szintén imádok, de ez olyan anya-fiú szerelem, amit csak az érthet, akinek fia van.
Úgy néz rám basszus, hogy elolvadok, annyira nyugis és kiegyensúlyozott, hogy csak ámulunk. Állati türelmes és úgy elvan, hogy csak akkor szól, ha éhes és álmos. De akkor nagyon.
De mondom én mindenkinek, hogy egy olyan csajszi után mint Pötyi ilyen kistesó dukál.
Na mentem, vár az egy heti vasalás.
Puszi, és szépséges bacimentes napot mindenkinek.
Barti