Új privát üzeneted érkezett!

Amina, Alle már a fogigátlót szedi. :lol:

skrisz72

Amina, kéred a laptetőt? :lol:

skrisz72

Twist!

Hatalmas gratula!!!! :D Továbbra is sok sikert, ez aztán a szép zebra teszt! Nekem, még a 14 napon sem volt ilyen erős 2. csík, pedig a HCG-m 1500 volt, úgyhogy sztem nem egy baba! :)
Hol, kelle nőgyógyász? Gödöllő, Bp?
s.bea

Végre van netem...

Csodálatos hírre érkeztem, TWIST gratula!!!!! Anyák napjára ez a legszebb hír a világon!!! :) :) :)

Amina, Mniki ragacsaimat küldöm még nektek++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hogy vagytok??? popótok?? :wink:

Remélem ez a szerencsés széria folytatódni fog!!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Timi, gratulálok a 2 kis dobogóshoz!!!

Twist, na ugye, hogy neked is sikerülhet! Mondjam azt, hogy megmondtam? :lol: :lol: Nagyon erős a csík, lehet, hogy több baba is van? Vérvétel mikor lesz? Jó lenne tudni, mekkora hcg-d van, bár gyanítom, hogy egetverő!

Niki, Skrisz jut mindig eszembe a barnázgatásról. Kb. a 7.nap kezdett barnázni és totál beparázott. Nézd meg most! :D Lehet, hogy épp beágyazódnak a bébik! Drukkolok++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Megjöttünk az anyák napozásról és a HCG vérvételről is. Sajnos nem mondták meg az eredményt, holnap kell hívnom a doktornőt. A férjem kiakadt, hogy ezért mentünk fel vidékről, fél tank benzint ennyiért?! Meg igazából akartam néhány dolgot kérdezni a doktornőtől, telefonban talán nem az igazi.
Azt szeretnék kérdezni, hogy mi jön még ezután? A vérvételes hölgy azt kérdezte, hogy ez az első HCG vérvételem? Néztem rá nagy szemekkel. Ezek szerint több is lesz? És mikor mehetek saját nődokihoz? Mert igazából ma kaptam egy doki elérhetőséget és nagyon örülnék neki, ha a 6 hetes UH-ot már ő csinálná. Szerintetek lehet elkéretszkedni a Kaáliból? Nem sértődnek meg? Vagy ezt ők mondják meg, hogy mikor mehetek el?

Allegro, olyan szépet és bíztatót írtál nekem, hogy kimentettem és eltettem magamnak és olvasgatni fogom!:)) Köszönöm neked!:)
Raniko, Puszedli köszönöm szépen:)!! Puszedli, Tillidian: első lombik volt, ez még szebbé és még hihetetlenebbé teszi!:) Úgy volt, hogy 8 megtermékenyített petesejt lett, ezért elvittük blasztó állapotig őket (5 napos) és két nagyon szép baba jelölt volt, őket kaptam meg. Tudjátok, azok már nagyon szép soksejtes babójelöltek. Fagyiba egy sem jutott, mert a többi 4 naposan megállt. Féltünk is, hogy jaj, nehogy a pocakomban lévők is megálljanak. De ezek szerint ők, vagy ő nagyon szépen kapaszkodott, ügyi volt)))
Timi76, köszi neked is. Hát igen, most izgulok a HCG eredmény miatt, aztán meg, hogy jó helyen van-e a baba, meg lesz-e szívhang, és aztán még egy csomó dolog folyamatosan lesz. Szétizgulom magam!
Nani72, köszi) Én is 72-es vagyok Már többször nekifutottunk, de mindig abbahagytuk. Most volt először kitartásunk (főleg nekem) végigcsinálni. Most már iszonyúan elszánt vagyok (voltam)
Skrisz, köszi a drukkot! Na, kíváncsi leszek, hogy mekkora lesz a HCG-m eredménye….
Amina, köszike és köszi, hogy nem felejtettél el engem, ari vagy!!!!
S. Bea: Köszike.) Hát Bp-en kéne nőgyógyász. A legjobb a SOTE-II-n lenne, mert tetszett, ott műtöttek pár éve és modern volt és bejött a hely.
Kalkata, köszi és neked és mindenkinek nagyon boldog ANYÁK NAPJÁT kívánok!!!!:)
Babaimádó, ari vagy.))) Nem hittem volna, hogy nekem is sikerülhet. Ez a lombik dolog valami fantasztikus eljárás! Nem számított az endometriózis, az IR probléma sem, a prolaktin problémát pedig a Bromo karban tudta tartani. Ja és ez elzáródott petevezeték sem probléma, vastag petesejt fal sem volt gond (ICSI volt, így spermainjekciót kaptak). Hát, szóval, látjátok, hogy előbb-utóbb sikerül mindenkinek!!:)))
Lányok, van még egy kérdésem: a fehérjéktől (tejtermékek) nagyon hasmenésem van. Hogyan lehet másképpen fehérjét fogyasztani? Szóval, már a sajtokat sem bírom és a túrót sem.
Vendég

Twist: a hcg-vérvétel után majd két hét múlva uh-ra kell menni, ez a 6 hetes uh. Ezek után már egyeseket a saját nőgyógyászukhoz küldik, másokat pedig még egy 8 hetesre is behívnak (mint engem) Én közben már járok a saját nőgyógyászomhoz, hiszen 5 hetesen nála voltam már és jövő héten is jelenésem van-hurrá, mert így láthatom az aprónépet most hetente! :wink:
Fehérjék: nem csak a tejtermékekben van. Elég sok fehérje van a gombában, lencsében (a vörös a legjobb), bab, és a hüvelyesek általában jó fehérjeforrások. És meg kell mondanom nagyon irigyellek a hasmenésért, mert jelenleg a napi rendszerességről én sajnos áttértem a 3 naponta szenvedésre. Nekem a tejtermékek csak jobban megfogják.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Köszi Timi, hogy leírtad ezeket. Hát, már nagyon szívesen mennék saját nőgyógyászhoz, mert pont az étkezési dolgokat szeretném megbeszélni, elmondhatná, hogy kell-e feküdnöm, vagy járhatok-e dolgozni. Hú, akkor én is megyek majd egy sajáthoz:))))
Én szeretnék dolgozni, mert sok adósságunk van. És amíg lehet, nagyon szívesen dolgoznék. Amolyan irodai munka az enyém, nem egy vészes dolog.

Téged miért hívtak be 8. hetes UH-ra is? Az iker gyönyörűségek miatt, hogy minden okés velük?

Tényleg, lehet fehérjeport is enni, ami body buildingeseknél van? Hátha azt meg bírnám enni.

3 naponta szenvedés, szegény:(( Esetleg rostokat szedhetnél?
Vendég

Timi, neked már látszik a pocakod? Kényelmetlenek a nadrágok? Mert két babával hamarabb látszik.
Vendég

Twist,
szerintem a protokoll része, hogy a + teszt után van egy UH is a Kaáliban, aztán utadra bocsátanak. Ettől függetlenül pl.nekem párhuzamosan van saját nőgyógyászom is, akihez járok rákszűrésre, vagy ha kell valami a lombikhoz pl. labor, akkor ő kéri meg.
Úgyhogy ha kaptál nevet, elérhetőséget, szerintem hívd fel a dokit, ismerkedj vele, mert az is lehet, személy szerint nem szimpatikus vagy nem találjátok meg a közös hangot és esetleg tovább kell keresni...szóval ne habozz :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Ja és a járhatol dolgozni kérdés: nem beteg vagy, "csak" babát vársz :wink: Ha nincs vérzés, és nem jár emeléssel a munkád, szerintem nyugodtan mehetsz.

allegrobarbaro

Twist: szerintem ami látszik az nem a pocaklakók miatt, hanem a nagy étvágyam miatt van, ami mostanában rám támad! :wink: Meg aztán rajtam van felesleg is. Sajnos én híztam minden stimunál és ez az 5-6 kiló az, ami rajtam másfél méretet jelent. Ezzel a felesleggel indultam és most is annyi vagyok, csak a ruhák szűkebbekEgyébként már nem nagyon van nadrágom, amit be tudnék gombolni, mert szorít. :wink:
Munka: ha irodai munkám lenne én is dolgoznék, bár az orvosom szerint szigorúan feküdnöm kéne, úgyhogy oda sem engedne, párom pedig igyekszik betartatni az utasítást, ha már én nem veszem annyira komolyan a szigort. Én is azt gondolom, hogy az áldott állapot nem betegség, sőt! Szerintem a világ egyik legegészségesebb állapota, ha nincs semmi gond.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Twist, a protkoll szerint, vv. után egy Uh-ra kell menni, a 6 hetesre. De sokat visszahívnak 8 hetes UH-ra is. Talán azért is, mert azért már fizetni is kell... Ez orvosfüggő is, és sztem azon az egy UH-n már nem múlik. Így Én is 2 hetente láttam a tündéremet, és képet is kaptam Róla. Én először 9 hetesen voltam a saját nőgyógyászomnál. Teljesen jó így is, lényeg, hogy a 12.hétig lásson a saját nőgyógyászod, és a védőnő is.
Egyébként, ahogy Timi is írta, sok ételben van fehérje. Pl: bab, hal, csirke hús, ugye a tejtermékek, és a tojás. Én nem nagyon tartottam az "együnk sok fehérjét" utasítást, mert képtelen voltam annyi fehérje tartalmú ételt enni. Nem tudtam volna megenni napi fél kiló túrót.
A fehérjeport nem ajánlom. Mégis csak mesterséges... akkor inkább vmi szója ital, vagy mi. Azokban is sok fehérje van.
s.bea

Jó reggelt kismamijelöltek! Kérek szépen jóhíreket!!!!

skrisz72

Szép jó reggelt :)

Twist :lol: :lol: :lol:
Gratulálok ! ez egy nagyon erős + teszt, hamarosan tippelhetünk a magas HCG mögött vajon hány babóca rejtőzködik :wink:
Fantasztikus, hogy ennyi év után végre sikerült !

Én holnap megyek vérvételre :)

és képzeljétek, azóta sem volt barna + a görcsölés is majdnem elmúlt, bár tegnap óta helyette pici hasmenés van :lol:

mniki

Szép (szebb) reggelt mindenkinek!

Ma már dolgozom, pörgés van.
Mai nap jó híre, hogy kolléganőmnek csütörtökön megszületett a kisfia, egészséges, jól vannak.
Rossz hír, hogy másik kolléganőm csütörtökön elvesztette a babáját, 5 hónapos terhes volt, megindult a szülés, elfolyt a magzatvíz :cry: Sajnos a baba nem élte túl :cry:

allegrobarbaro

Baba és minden Mónika,
BOLDOG NÉVNAPOT kívánok nektek!

Kép

allegrobarbaro

Jó reggelt és szép napot!

Mónikáknak boldog névnapot kívánok!

Mniki: drukk hegyek!

Amina: :?:

Én panaszkodni szeretnék-már megint. Nagyon-nagyon félek. Két napja alig fájnak a melleim, a hasam viszont tompán folyamatosan fáj egy kicsit. :? Szerdán megyek a nőgyógyászomhoz, de addíg lehet, hogy megbolondulok.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi, nyugi !!!!

A cicifájás ingadozó. Ez semmi rosszat nem jelent, a pocakfájás pedig abszolút normális. Tudom, kegyetlen rossz a várakozás, de próbálj kicsit relaxálni !!!
A tünetek meglétéből, nem meglétéből nem szabad semmiféle következtetést levonni !

Kedves Mónikák :) Nagyon boldog névnapot kívánok sok szeretettel !

mniki

Kismamik, nem betojni mindenféle hülye tünettől! Pocakfájás normális. Elvégre befúrta magát egy kis életke. A méh növekedésnek fog indulni, az is fáj. A petefészkek szurkálnak, az is fáj. A cicik nem mindenkinél indulnak be az elején. Pl. nekem sem. Ha nem fáj és nem feszül, attól még nincs semmi baj! A hasmenés az gáz. Sok folyadékot lehet veszteni. Aki nem bírja a fehérjét tejtermék formájában, az hagyja abba. Igyatok sok folyadékot, egyetek sok húst meg zöldséget. Hasmenésre jó a banán, szélgörcsre a köménytea. Ne parázzátok túl, a picurkák veletek vannak, és maradnak is!

Alle, örülök és nagyon sajnálom. :D :cry:

Babim, boldog névnapot kívánok!

Kép

skrisz72

Sziasztok lányok!

Minden Mónikának én is sok boldog névnapot kívánok!!!!!

Nani köszi az infót enni ezem azzal sosem volt gondom csak lehet hogy nem megfelelően. :roll:

Puszi holnap már 5-e!!!!!!

Alle hát ez borzasztó!!!!!
Sok erőt kívánok neki!

Tényleg lányok az ember ahogy terhes lesz onantól tuti egy aggódás az élete.
A 9 hónap a szülés és onnan meg plána sokasodnak a dolgok!!! :roll:

Timi neked szúúúúú száááááá!
Nyugi minden ok odabent!!!
:wink:

Kép

Kép
raniko

Krdésem lenne, igen már megint!? :roll: :oops: :lol:

Mondtam ugye hogy hétfőn volt egy kis barnázásom azt a dokibácsi kedden ovulálásnak tudta be.

Azóta volt egyszer reggel is egy nagyobb adag de azután semmi.
Tegnap amikor együtt voltunk apáal szintév visszajött és utána megint semmi.
Annyira semmi hogy megnéztem egy tamponnal is hogy hátha van csak nagyon kicsi és nem veszem észre de azon se volt semmi.
Szerintetek ez mi lehet?
Szolnom kéne dokibácsinak?
Kedden UH-n azt mondta minden ok. :roll:

Valakinek volt hasonló?
(bocsi a részletezésért :oops: )

Kép

Kép
raniko

Sziasztok!

Babim: Kép

Niki: ez az elmúlt barnázás tuti jó jel! Sikerült!!!!! :-D

Rani: sztem hívd fel B.-ot, biztos, ami tuti.

Timi: minden rendben van!!!!!

Igen, én holnap megyek,..... :oops: :oops:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi, Te kis boszi, a tuti majd csak holnap lesz tuti :wink: :lol:

Holnapra nagy drukk +++++++++++++++++++++++++++

Raniko, nálam volt olyan, hogy ovus barna pötty, majd pár nap múlva minden nap egy kis barnás folyás, ami mensiig kitartott. Abban a ciklusban néztek progit is és jó volt, úgyhogy nem tudni mitől lehetett. Ha nem görcsölgetsz, nincs baj, de megnyugtatásként felhívhatod a dokidat.

Twist, lehet kapni tejport, azt még meg lehetne próbálni. Ja, látom, ezt már Te is írtad :lol: Igen, ezt lehet inni !
Nagyon kíváncsiak vagyunk már a hcg eredményedre !!!

Baba, Te jól vagy már ?

Lassan telik a mai nap :roll:

mniki

Minden kedves Monikanak nagyon boldog nevnapot kivanok! :)

Puszi: hajra holnapi nap +++++++++++++++++++++++++++ hanykor lesz?

Raniko: szerintem is beszelj a dokival!

Krisz: olyan szepen leirtal mindent :) es annyira egyertelmu.

Timi: nyugiiiiiii! minden ok odabent!

En megvagyok, kicsit faradtan. Szerdan teszt :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Köszi lányok az lesz.
Megint szédülök pedig most ettem!
Fájdogál a pocim picit!

Miniki nekem is volt menzsi elött régebben 3-4 napig barnázás de ez most nem olyan és csak a 21 napon vagyok!!!

Puszi ha tudsz gyere msn-re léccc!

Kép

Kép
raniko

Timi, utólag boldog névnapot kívánok ! :lol:

mniki

Mindenkinek köszönöm a köszöntést.

Hétvégén ismét erős folyásom volt, gomba. Vidéki gyógyszerésznek hála a Gyno-Pevaryl kúpért.

Mindenkinek puszi.

Puszedli:holnap lesz a vizsgálat?++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Niki, jobban telne, ha hajnalban csináltál volna egy szép zebrás tesztet! :wink:

Puszikám, már csak egyet kell aludni! Remélem nem találnak semmit!

skrisz72

Babim, mint fogadott orvosod, arra jöttem rá, hogy ha babás leszel, a gomba is el fog múlni, rendbejön a PH értéked is, elmúlik az IR-ed is. Nincs mese, babát kell csinálni. :wink: :lol: Ez a tudományos véleményem. Már csak meg kell tanulnom kézrátéttel gyógyítani. Komolyabbra fordítva: kell még menned kontrollra valamelyik dokihoz?

skrisz72

Raniko: én a lombik előtti 2 hónapban ugyanúgy barnáztam, mint te. Előtte sosem volt ilyen. A 21.napon kezdtem, aztán átlag kétnaponta volt több-kevesebb. Együttlétkor meg még véreztem is. A menzesz meg 4 napra rövidült a 8-ból. Semmit nem mondtak rá, mert minden rendben volt.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi köszi akkor már annyira nem is aggódom.
Igen az az érdekes hogy kedden mikor a doki mindent megvizsgált azt mondta ok.
Kíváncsi lennék azóta mi változott!!
Picit fáj az alhasam is és a derekam.
Már csak tényleg ez lenne remek ha megjönne így a 21 napon.
Ma kell az első Suprefaktot beadni remélem így nem lesz gáz! :roll: :oops:

Kép

Kép
raniko

Skrisz, nem mondod, hogy nekem baba kell??!! Na, hogy erre magamtól hogy nem jöttem rá?? :lol: :lol: :lol: :lol: AKkor most intézd el nekem, hogy gyorsan terhes legyek!!! :D
Nem kell kontroll sehova. Majd a cytológiai eredm.ért kell bemennem az asszisztenshez 2 hét múlva. IR kontroll Tűűnél: jún.2.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lányok!

Mniki, holnapra és addig is még mindig +++++++++++++
Jó hogy nincs semmi tünet, baj....., ha nincs jel az jó jel!!!

Amina, akkor pihengess csak sokat-sokat!!!!!!
Már csak 2 kell aludni...

Timi, ne aggódj ennyire, csak kicsit....
(tudom ezt csak mondani könnyű, betartani nem, de próbálj nyugodt lenni, és minden OK lesz, mint eddigis)

Alle, kipihented remélem magad!!! NE dolgozz sokat!
Ennyi öröm és szomorúság 1 napra. Hogy bírod mindezt???

Puszi, holnapra drukk, vigyázz magadra, ügyes legyél

Babi, Skrisz utasítását megfogadni, nincs mese!!!! Nagyon-nagyon BOLDOG NÉVNAPOT kívánok teljes szívből NEKED!

Rani, nyugiiiiii, doki bácsi azt mondta minden a legnagyobb rendben, akkor úgy is van!!!!!! (tudom én könnyen beszélek...)

Rólam, ma megvolt a kontroll-kontroll vv, holnap eredmény és beszélünk a dokinénivel telefonon. Nagyon izgulok!

(Nővérem kolléganőjének egy másik intézetbe volt Budán az 1. lombik, amelyből már 2 éves a kislány, és most pedig csoda folytán spontán babás lett a kistesóval.... :) :) , hát nem csodálatos, ilyen szépséget-csodát kívánok MINDANNYIÓTOKNAK....)

Szép Napot Mindenkinek!!!

kalkata

Sziasztok! Ma hívtam a Kaálit az eredmény miatt, de csak egy visszahívást ígértek a doktornőtől. Ez még 9-kor volt, azóta már dél van. Jól ki…….tek velem, mert addig nem merek elmozdulni otthonról, míg az eredményt meg nem tudom. Idegesítő egy helyzet. Szerintetek mikor fog tudni hívni?
Allegro, oks, felhívom a leendő dokimat, csak még elérhetőséget nem kaptam. De hamarosan. Én is nagyon szeretnék dolgozni, a sok adósság miatt örülnék a normál fizetésnek.  Gratulálok a kolléganőd szép kisfiához!
Timi, nagyon boldog névnapot kívánok neked!!!:) És az összes Mónikának is!:))
Nekem is feszítenek a nadrágok, mindig ki kell gombolnom őket vezetés közben, aztán elfelejtem, kiszállok a kocsiból és kivillan a bugyim)) Elég ciki) Azt, hogy feküdnöd kell, a saját dokid állapította meg? Miért kell feküdnöd?
S. Bea, Skrisz: tényleg pocsék ez a fehérje allergia vagy mi. Tegnap megint próbáltam sajtot enni, mert nagyon szeretem, de sajnos éjjel gondok voltak miatta és ma is többször látogattam a mellékhelyiséget (és még most is bugyborékol a hasam). Szóval, ma kipróbálom a halat, abban sok fehérje van állítólag. Hátha ő lesz az igazi megoldás.) A túrórudikat, sajtot felajánlom a páromnak.
Mniki, köszi) Te is a hasmenéssel küzdesz? Részvétem! Én is állandóan. Pedig azt írták, hogy a kismamiság székrekedéssel jár. Alig vártam….:)
Raniko, tényleg sok izgulnivaló van, de olyan szép az egész) Figyu, az én egyik barátnőmnek barnázás volt peteéréskor és semmi gond nem volt, éppen várandós lett abban a hónapban!
Vendég

Twist, még semmi hír?

babaimádó
Kép
babaimado

Twist????

kalkata

Twist köszi jó lenne ha én is így járnék!!! :wink:
Hírek???????
Már izgulunnk nagyon!

Kép

Kép
raniko

Twist: a saját dokim azért ragaszkodik a fekvéshez, mert ketten vannak és egy vetélésem már volt. Na ez utóbbi miatt parázok én most annyira, mert tudom mivel kezdődik és kísérteties a hasonlóság, de igyekszem nem gondolni rá és nyugtatni magam, hogy minden rendben van.
Hű de várom én is a híreket! Szerintem lassan újból kellene telefonálnod, mert velem megesett, hogy nem történt meg az ígért visszahívás.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!
Na, végre megvan a HCG eredményem:
ET + 13. napon 638 lett:))) Azt mondta a doktornő, hogy nagyon ügyi voltam és szép az eredmény:))
De jóóó:)))
Vendég

Twist biztos azért nem jön, mert már pezsgőzik.... :roll: 8) 8)

skrisz72

Ááááá, itt vagy végre! 638-szoros gratula!!!! Legyél nagyon boldog kismami! :lol:

skrisz72

Hurrá-hurrá! Végre! Nagyon szép eredmény! Egyet értek a doktornővel: Ügyes voltál! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Twist!!

Hatalmas gratula!!!!
Nagyon szép eredmény!!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Twist: gratulálok!!!!!!!!!!!!!!! Problémamentes pocakosságot!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Twist, végre végre, gratulálok, csodálatos és "akadálymentes" babavárást kívánok!!!!!!

kalkata

Twist :lol:
Gyönyörű HCG !!! Nagyon boldog és nyugodt babavárást kívánok !
Szép, erős terhesség :)

mniki

Köszönöm lányok:))) Akkor csak lakik valaki odabent:)))
Vendég

Twist, naná! Biztos lehetsz benne, hogy nem a mikulás termeli ilyen szorgalmasan a hcg-t. :lol:

skrisz72

És Niki is és Amina is BABÁS szerintem!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?