Képzeljétek,megvan a HSG-időpont:máj.28.!
Felhívtam az István kórházat(oda szólt a beutalóm).Azt mondták,menjek be személyesen időpontért
.Bementem.
A nőgyógyászati vizsgáló ajtaja végig nyitva volt
látni nem lehetett semmit mert elkanyarodik a szoba és függöny is van,de a beszéd persze kihallatszott.Nem semmi
Végre behívtak,miközben az orvossal beszéltem,ott feküdt valaki (felöltözve) a vizsgálóasztalon és hányt.Jó,mi?A nővérek legalább a függönyt behúzták,de én hallgathattam a hányását,ő meg mindent hallhatott az én problémámról.Enyhén balkáni körülmények
A doki rendes volt amúgy,ő lesz ott a vizsgálatnál.Közölte,hogy amikor felhelyezik a katétert meg valami ballont(ti tudjátok,mi az?),utána át kell sétálnom a másik épületbe a röntgenbe úgy,hogy a cső ki fog lógnia lábam közt(gondolom,nem lesz 1 km hosszú,na de akkor is gáz,nem?)Kérdeztem,nem tolnak-e át egy székben,mert hallottam,hogy van,ahol így csinálják,de azt mondta a doki,nem,simán át fogok tudni sétálni vele,ha nem leszek rosszul
Na,ez volt a mai kalandom.Mindenesetre iszonyú ciki,hogy ha TB alapon mész valahova és nem fizeted ki a gatyádat is,akkor enyhe mészárszék-hangulata van az egésznek,még olyan dolgokra se figylenek,ami nem pénz kérdés(Ajtóbecsukás).
Bea,nem hülyítésül,csak írom,hogy a mellünk nem azért duzzad,mert meg fog jönni,hanem a magas progeszteron szint miatt,tehát emiatt akár terhes is lehetsz
meglátjuk pár nap múlva,izgulok érted nagyon,te csak légy ilyen "sztoikus".