Sziasztok!
Jobban vagyunk ,már köszönöm!
Iagzából,semmi más jele nincs (nem volt) a betegségnek,csak ez a fránya láz...Meg annyira nyűgös,hogy már -lehet ez csúnya dolog- de annyira várom apát ,hogy kicsit leváltson!
Ahogy elkezd nyafizni,érzem,hogy az idegeim feszülnek...Tudom,hogy beteg,meg minden,de ez engem legalább annyira kifáraszt mint őt! Szerencsére a múlt héten apa hamarabb jött haza,így kicsit tudtam mással is foglalkozni...Persze bocsánatot kértem Aminától,hogy most kicsit feszültebb vagyok (én is)
Délután megyünk a dr nénihez,mert hétvégén kijöttek pici pöttyök is a pociján,nem tudom mitől! Remélem nem skarlát,vagy bhimlő...
Orsi,igazi kiscsaj Ficánka!!!
Amina is igy bujkált,nem nagyon akarta megmutatni magát nekünk...Névvel hogy álltok? Lassan itt az ideje...
Brigi,nagyon szép az új autótok,mi is néztünk anno egy Hondát,csak akkor még a "tank" babakocsink volt és nem nagyon fért be a csomitartóba!
Elvoltunk megnézni itt a játszóteret,elvileg még nem adták át,de a türelmetlen gyerekek (vagy inkább az anyukáik
) feltörték a kaput,szóval már használatba vették-vettük!
Nagyon jó,pont az a méret amire ha felmásznak a gyerkőcök,nem kell aggodni,hogy na most hogy szedem ki,vagy leesik ,vagy mi lesz...Simán ki lehet "piszkálni" ,vállmagasságban van a legmagasabb pontja!3 féle méretű csúzda van,viszont sajnos homokozó nincs!
A hétre még nem igérem,hogy tudunk csatlakozni a babatalihoz,viszont ha megvártok minket,és esetleg jövőhétre csúszik,mi is bárhová eltudunk menni!
Orsi,ha kell én szivesen segitek trolizni!Leváltottam a babakocsinkat egy még kissebbre,akár félkézzel feldobom a buszra...
Kata,nekem van jó pár tippem belföldi utakra,én most nagyon a Várgesztesire hajtok,bár ahhoz még tesómékat is meg kell fűzni,mert elég nagy a ház csak 3unknak! De van ott minden,medence,baba felszerelés,programok...
Vagy tavaly voltunk Balatongyörökön, az nem kimondottan babaszállás,viszont kényelmes,csendes,barátságos...mi már kb 4-5 éve vissza járunk oda! Ha jó idő van irány a balcsi,ha kicsit rosszabb ,ott van a közelben,Hévíz,vagy Kehidakustány!Amina alig volt 1 éves ,mikor ott voltunk és ő is nagyon élvezte! Ja és van medencéjük is,ha nem akartok kimozdulni!
Vagy van még pár tippem,mi általában magánszállásokra szoktunk menni,majdnem mindenhol elfogadják az üdülési csekket!
Ha találkozunk szívesen adom a címeket!
Szép napot mindenkinek!