Sziasztok!
Mi itt vagyunk, csak nagyon elhavazva! Nekem sajna csak naponta 1x van időm ide ülni a gép elé abba a 40 percbe amíg Kyra alszik! Ez pedig általában arra elég, hogy kávézás közben e-mailt nézzek...válaszolni már csak ritkán tudok azokra is
Aztán rohanok rendbe tenni a lakást
Most leültem kicsit, ugyhogy bekukkantottam ide is!
Sajnos nálunk egyik rossz jön a másik után! Párom tegnap óta munkanélküli lett! Persze ma már ment máshova dolgozni, de ez csak ideiglenes munka!
Ugyhogy nem is tudom mi lesz velünk ha nem talál valamit! Két gyerekkel, úgy, hogy én gyeden vagyok...rémálom!
Ugyhogy ha bárki hall bármit!....szóljatok!
Ja, és ha kell valakinek bármi asztalos meló nekünk szóljatok
Na de ennyit a kesergésről!
Jól vagyunk, egész szépen összerázódtunk! Kyra is jobban kezelhető már! Szóval nem panaszkodok
Persze lehetne könnyebb is, de Kyrával Fanni elött sem volt könnyű, ugyhogy
Viszont nagy fejlemény, hogy Kyra most már napközben is a nagylányos ágyában alszik, ugyhogy szerintem egy két hét, és ha addig nem igényli a kiságyát akkor szétszedjük és lesz hely a szobájába
Karácsonyi ajándékok mindenhol megvannak már?
Kyra kap 2 könyvet, egy játék konyhát, egy fa ládát amibe játékokat pakolhat és közben pad is, (szóval rá is ülhet, tömör fa, maci van rá festve), kap még playdoh gyurmát, meg egy macis hátizsákot (plüss maci és ki lehet nyitni a hasát és oda lehet pakolni és közben meg a hátára is veheti), hótaposó csizmát, meg még egy könyvet, meg szánkót, meg egy nagy fa kockát aminek minden oldalán fa formákat lehet bedobálni
Persze ezt a sok mindent kapja mindenkitől a családban! Persze vannak olyanok akiktől tudom, hogy fog kapni ajándékot, csak azt nem tudom mit! Szóval rengeteg ajándékot kap!
Ennek én nem is örülök annyira, mert már így is majdnemhogy kinőtte a szobáját másfél évesen
De hát mindenki venni akar neki valamit
Fannikám csak apróságokat kap, neki nem igen van semmire szüksége még! Majd jövőre
Ő kap most pelenkát meg popsitörlőt sokat
meg kap kis kocsicipőt, meg pelenkatartó zsákot, meg egy játszóívet (játszószőnyeg fölé rakható, meg később mellé is ülhet) meg hát nála is ugyanaz, hogy kap még pár dolgot csak nem tudom mit
Nálatok mit kapnak? Ki mit tervez karácsonyra? Mekkora fát vesztek? Jöjjön most már mindenki, és meséljetek!
Na fel is kelt Fanni, ugyhogy megyek