Új privát üzeneted érkezett!

hékás te babás vagy????????????????????????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

ne csigázz!!!!!!!!!!
szívből gratulálok akkor!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Még semmi konkrétum. Ma volt egy kétcsíkos tesztem :lol: És mivel késik is, hát egyértelműnek gondolom. Hétfőn hívom a dokit, kb 3-4 hét múlva lesz UH

Brigi

Kép

Kép
hékás

az már akkor bizony baba!!!!!!!!!!!!!!
teszel fel képet a tesztről?
csajok nem tud valaki kölcsön adni szívhang hallgató készüléket?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát egy elég homályos van,mobillal készült.

Kép

Nekünk nincs ilyen gép, nem tudok adni :cry:

Brigi

Kép

Kép
hékás

ez gyönyörűűűűűerős!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Brig! Gratulálok! Szuper kép, és a tartalma különösen!!!

Szóval persze bőven van még idő a 2010-re, de ha minden jól megy, akkor Ati még szopizik pár hónapig (1 éves lesz), decemberben regenerálódok, és januártól jöhet a tesó. Addig itt drukkolok mindenkinek :-) Növeszteni a pocakokat, mi leszünk a sereghajtók :lol:
almi

hékás ez olyan jó hír!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kiment a fejemből, akartam írni, hogy kinőtt a második alsó első fogacska. Teljesen problémamentesen bukkant elő, csak egy picit piros pötty, vigyorgás, nyelvdugdosás, és ennyi.
almi

Brigi! Az i lemaradt. Bocsánat!
almi

almi gratula az 1-ő fogacskához!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ALmi! Gratula a fogacskához. És tényleg semmi jele nem volt??? Semmi éjszakázás??? Mázlista!!!! :wink: :lol:

Köszi a gratulációkat, eszméletlen boldogok vagyunk!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nitacska, már a második! A két első alsó így már kint van.

Brigi! Éjszakázás???? Még soha! :lol: Csak gyors szopira kelünk, de a szemünket szinte ki sem kell nyitni :-) Egyszer neki fogok menni a falnak, úgy bóklászok, mint egy vak-egér.
Vigyázz magadra! Hány kiló Marci? Sokszor kell emelgetned?

A kilók.... Azt mondták, hogy 6 hónaposra kell duplázódni. Ati 3150-el született, és most 7 kiló. Így már teljesítettük az elvárást, bőven.
almi

Hékás!!!! GRATU!!!!!!!!
De milyen kis kiméletesen közölted velünk!! A táblázatban, ez tök jó!!! :lol: :lol:
Már megint lemaradtam, de tényleg nem emlékszem, mióta próbálkoztok újra??? Vagy nem írtad anno????
Hű, már egyre több a dátum, ez tiszta lelkesítő!!! Majd írd meg mi volt a dokinál, meg mindent, jó???
ronci

Almi! neztek meg gratu a fogacskához!!! tiszta ügyesek vagytok!!!
ronci

Sziasztok!

Hékás!
Hatalmas nagy gratula a kistesóhoz!!!!!!!!
És a teszt tényleg szép erős!De jó,már hárman vagyunk!!! :lol: :lol:

Almi!
Én is had gratuláljak Ati fogacskájához!Már tiszta nagyfiú! :lol: :wink: :lol:

Hédi!
Én is üdvözöllek köztünk! :lol: Remélem Te is hamar babás leszel!Írj,amint megcsináltad a tesztet!!!! :lol: :lol:
Szabad tudni,hogy külföldön hol laktok?Vagy titok? :roll:

Dobok két képet!Az egyik 13 hetes pocakfotó.De mivel ez a felső (most vettem,kismamafelső :lol: ) elég bő,így nem igazán látszik a pocakom.
A másik kép meg május 1-én készült rólunk! :lol:

Kép Az új kismamafelsőmben :-)

Kép Mi ketten :-)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Susy!
Megy a drukk június 11-re!!! :lol: :wink:

Hékás!
Ezt a sütit én is megcsinálom valamikor!Elolvastam a receptet,elég jól hangzik! :P :oops: :wink:
Nagy sikert arattál vele? :lol:
A következő uh,az május 8.-án lesz.De ez nem kötelező vizsgálat lesz,hanem 4D-re megyünk Petre! :lol:
Már nagyon várjuk!Remélem a kis drága szétnyitja a lábát,hogy lássuk van e valami közte! :oops: :lol: :wink:
Ha minden jól megy,akkor jövő pénteken már nálam is színezhetsz! :D :) :wink:

Na jó éjt lányok!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Brigi!
Hatalmas gratula! Ez gyönyörű zebra és naaaagyon erős!!!! TUDTAM! ( Na jó nem tudtam, de tök vicces, hogy egy írással fentebb kérdeztem, hogy mikor tesztelsz :lol: :lol: ). Szuper! Vigyázz magatokra!

Kima
Kép
Kép
kima75

Az éjjel álmomban,
jajj, de szépet láttam,
zöldbe borult erdőn
virágok közt jártam.
Sok tarka virágból
csokrot kötözgettem
annak közepébe
gyöngyvirágot tettem.
Gyöngyös gyöngyvirággal
hazáig szaladtam
drága jó anyámnak
mind ölébe raktam.
Mind ölébe raktam,
mind neki szedtem
ő megcsókolt érte
erre felébredtem.
(Ezt a verset nagyon régen, nagymamám tanította nekem)

Kép

Brigi
Brigi gratulálok!!! És közben megveszek az irigységtől!!! :lol:

Almi
Gratulálok a fogacskához!

Szisz
Csini vagy, és a felső is szép. Jól áll. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt!

Lányok, köszi a gratulációkat :lol: :lol: :lol: :lol:

Almi, mázlista vagy. Nekünk fogzási időszakban van, hogy egy éjjel 8-10x ébred Marci. Mondjuk könnyen visszaalszik általában, de akkor is... Egyébként 11 kiló. Túl sokszor nem emelgetem. Naponta 2x veszem ki a kiságyból, az etetések előtt és után emelgetem. Meg mellette párszor játszás közben meg szerelemből :oops:

Ronci, látod, milyen előnye van, ha én tartom karban a táblázatot? :wink: :lol: :lol: :lol: Ez volt a 3. hónap, hogy próbálkoztunk. Marci is harmadikra sikerült anno. Bejön nekünk ez a szám :lol: Dokihoz még sokára megyek szerintem, de majd holnap délután felhívom, hogy mikorra ad időpontot.

Hédi! Ti mikor is tesztelsz? Ma???? :lol: Egyébként Te hol fogsz szülni a terveid szerint? A "központ" az külföldi vagy magyar kórház? :lol:

Sziszkó, nagyon csini vagy! Emlékszem, én Marcival mindig szűk felsőket hordtam, hogy minél jobban látszódjon a pocak :lol: Tényleg, elő is veszem a régi kis táblázatot. Azt ugye tudod, hogy ha a combod kerületét figyeled, akkor tudod, hogy a gyerkőc miatt hízol vagy Te magad? Mert a gyerek miatt a comb nem változik :wink: Én mindjárt elő is kapom a centit

A süti nagyon bejött. De ma sokkal finomabb, mint tegnap volt. Összeért :? :lol:

Kima, tudod mekkorát nevettem azon, amikor olvastam a kérdésedet? :lol: :lol: :lol: :lol:

Susy, nagyon szép a vers. És nagyon jó, hogy így meg tudtad jegyezni!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi!
Gondolhatod, nekem is "örült" a fejem, amikor olvadtam, hogy milyen jól beletrafáltam a dolgokba :D :D

Tök aranyos a párom. Mondta, hogy ha délután felébredt Marci, felpakolja a családot és elmegyünk hármasban a vadasparkba. Juuuuuj, már nagyon várom. Marci babának biztosan nagyon fog tetszeni a sok állat :D :D

Hédi!
Teszt eredmény?

Susy!
Nagyon szép a vers!

Kima
Kép
Kép
kima75

szisz nagyon csini vagy!!!!!!!!!!!!!!
hékás még 1x gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

De sokat írtatok :shock: boldog anyák napját mindenkinek, akit már ünnepelnek a mai napon! :)

Brigi! GRATULÁLOK!!! :D Nagyon szép a teszt, hűűű...dejó neked :)
Nem bírtam tegnap a strapát és elaludtam, pedig elvileg nagyon üvöltöztek a fiúk.. :D
Külföldi korház a központi, egyelőre -sajnos- csak a távoli, ráadásul elég távoli tervek között szerepel a hazaköltözés :?

Kima! Még nem teszteltem, ma az anyák napi készülődés miatt nem fért bele reggel, korán keltünk a hugommal, h anyut meglephessük, úgyhogy ma kimaradt...de holnap fogok, átértékeltem, nem tudok keddig várni, ezen az egy napon pedig talán már nem múlik semmi :)

Sziszkó! Nagyon csinos vagy :)
Nem titok, Ausztriában lakunk két éve, a szüleim munkaügye miatt költöztünk ki, és jött velünk a párom is (vele még otthon ismerkedtünk meg).
heydie

heydie drukk a pozi teszthez!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Lányok,mindenkinek köszönöma kép dicséreteket,arik vagytok! :lol: :lol: :lol:

Susy!
Nagyon szép a versike! :lol: Még mindíg kívülről tudod,vagy puskáztál? :wink: :lol:

Hékás![/b
Ezt a comb kerületes dolgot nem tudtam,de mostmár sűrűbben fogom méregetni! :oops: :wink:

[b]Kima!

Na,milyen volt a vadasparkban?Marci élvezte? :lol: :wink:

Hédi!
És mit dolgozol,mivel foglalkozol?Vagy még tanulsz? :)
Holnap mindenképp írj,amint a tesztet megcsináltad!!!!!!! :wink: :lol: Megy a drukk!!!! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Üdv az újaknak! :D

Brigi,
nagyon sok boldogságot a kistesóhoz! Hűek maradtatok a topik nevéhez, mert épphogy 2010-es lesz a babóca :lol:
Vendég

Nita! Köszönöm :)

Sziszkó! Én egyelőre még tanulok, meg most nemrég láttam egy bolton hirdetést, ahol szeretek vásárolni, hogy eladót felvesznek, erősen gondolkodom rajta, hogy megpróbálom...a baba miatt jól jönne most ennyivel több pénz. Csak ha meg sikerül, akkor előbb-utóbb (és szerintem ezesetben inkább előbb) ezt a melót nem fogom bírni.

Képzeljétek, pár napja elég erősen émelygek du. 5 körül, és ma az autóúton is rosszul voltam, ami rám egyáltalán nem jellemző, soha nem volt ilyesmi problémám...nagyon reménykedem, h ezek már olyan jelek :)
heydie

Sziasztok!!!

Szisz! Édesek vagytok együtt! Már megnézném azt is amikor láthatóan is hárman vagytok!!!
Hékás!!! Igen ez tényleg nagy előny, hogy Te kezeled a táblázatot!!! Nekem nagyon bejött az ahogy tudattad velünk a babát!!! :lol: :lol: El tudom képzelni, hogy milyen sunyin vigyorogtál mikor beírtad, hogy na mikor veszi valaki észre!!
Kinga!!! Akkor a szemeddel kapcsolatban tényleg csak egy picit maradtam le! :lol:
Amúgy kinél mi újság??? Mi jót csináltatok a hosszú hétvégén???
Mi nekünk még csak az első hónap, hogy próbálkozunk, ugyhogy itt az elmondásaitok alapján nem is nagyon várom, hogy már most össze jön!!!De ha csak a jövő hónapban lesz belőle valami az se baj! :lol: / de még a 16-a messze van, pedig én már most tesztelnék, hogy megtudjam!
Figyeljetek már!!! Keresztelőre a keresztszülők mit szoktak megvenni? Szóval, hogy ők veszik a ruhát, vagy a papot fizetik, vagy mi a szokás, nem tudjátok???
Ebből kiderül, hogy én nem tudom. :shock:

Ha már így eszembe jutott:
Én is , én is akarok zebrát!!!!!!!!!!
ronci

ronci jó a kérdés......az én kerilányomat nyáron keresztelik.....engem is érdekelne a válasz!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ronci, Nita
Nekünk keresztelőkor nem kellett fizetni a papnak, mi katolikusok vagyunk. A keresztszülő szokott keresztelőre adni, ha kislány akkor fülbevalót, vagy más érték tárgyat. Szokták még a ruhát venni a keresztelőre, de nem muszáj az ajándéknak nagy értékűnek lennie. Mi keresztgyereknek vettünk egy Az első bibliám című könyvet, ami nagyon szépen illusztrált, és a pappal megáldattuk. Nálunk a szülők nem akarták hogy nagy értékű legyen az ajándék, szerintük a pici még nem tudja értékelni. Kristóf keresztelőre járókát kapott, meg is lehet beszélni, hogy mire van szükség, és akkor nem vesz az ember fölöslegeset.

Heydie
Az én sógornőm 1 hónapja szült Német országban, sok mindent mesélt, hogy mennyire másképp van, mint nálunk. Gondolom Ausztriában is.
Én mikor terhes voltam, de még nem tudtam a vonaton voltam rosszul, de előtte soha. Csodálkoztam is, hogy mi van velem, vonaton sosem vagyok beteg, hát a kis Kristófunk volt az ok. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Susy! Elvileg jobb az egész eü., mint otthon, meg némileg eltérnek a vizsgálatok is, itt pl. nem csinálnak AFP-t...egyébként sok mindent még én sem tudok, ha összejön a baba, akkor informálódom majd részletesebben :)

Én is úgy tudom, hogy keresztelőkor ajándékot szoktak adni, ami leginkább valami ékszerben merül ki, a környezetemben legalábbis így volt.
heydie

Sziasztok!

Hékás, gratulálok!!! Tényleg, aranyos volt, ahogy tudattad velünk :)

Sziszkó, aranyosak vagytok együtt! :)

Keresztelőre én is úgy tudom, hogy valami ajándékot szoktak venni a keresztszülők, én tudom,hogy egy fülbevalót kaptam :) Azóta is megvan :wink:

Lehet, egy indiszkrét kérdésem? Ha nem akartok, akkor ne válaszoljatok! Hétvégén beszélgettünk a párommal, hogy baba mellett egy lakáshitelt hogyan lehet megoldani?! Tudom, hogyha muszáj akkor megoldja az ember, de mi még építkezés előtt állunk és eddig általában a pénz miatt nem mertük a babát bevállalni, most viszont úgy vagyunk vele, hogy annyi ember el tudja tartani a gyerekét/gyerekeit kevesebb pénzből is, akkor mi is el tudjuk tartani. Az én oldalamról anyagi (meg semmiféle) segítségre nem számíthatunk, csak a pároméról. Szóval ti hogy oldjátok meg ezeket a dolgokat? Nem félek attól ,hogy nem tudnánk megoldani, tudjuk, hogy lemondásokkal jár, de szerintem megéri, nagyon is :wink:

Kép
encsike87

Hédi????? :wink: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi, kis vicces lányunk, hatalmas gratula Nektek :lol: :lol: :lol: tessék sokat pihenni és szép babát növeszteni :wink:

Nita, nekünk nem volt szívhallgatónk, a kövi babánál najd én is akarok apától kérni :wink:

Ronci - mi kerilányomnak a ruhát, szandit vettük a keresztelőre (errefelé ez a szokás, hogy azt a keresztszülők fizetik) és olyan játékot kapott, amit a szülei kértek.
Lillu a keresztszüleitől ruhácskákat kapott, mert az ékszert - keri ruhát maximalista mamák-papák elhappolták előlük :wink: Lilcsu gyereknyakláncot kapott, ami nagyon szép, csak soha nem adom rá, mondjuk fülbevalót azt direkt nem akartam, mert az enyimet örökölte :wink: szerintem a legjobb egyeztetni a szülőkkel :lol:

Mi kerilányomnak majd ovis ballagására veszünk valami ékszert, mert nagyon kis hiú hercegnő, de én akkor se vagyok a híve a gyerek ékszereknek :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

Keresztelőre én is ajándékot tudok, ált. valami olyat, amiről majd nagyobb korában is meg tud emlékezni a keresztszülőkről.

Encsi
nekünk is van hitelünk, jelenleg kettő is, de mire mi szeretnénk a babát, addigra csak a lakásra lesz. Nem élünk luxusban, de meg van mindenünk, ami kell. Így gondolom a babának is meg lesz, ha nem is egy milliós kelengyéje, mint a sztárházaspárnál :wink: Attól még fel fog nőni.
Ha meg csak ez tart vissza, akkor meg sose juttok el oda, hogy babát vállaljatok, mert mindig közbejöhet valami, ha nem nyertek a lottón, akkor az anyagi helyzet se változik jelentősebben, ha valamit elértek, akkor persze már más is kell, ördögi kör ez. Mi ezért nem várunk...
Vendég

hkitty, mi is igy vagyunk vele... mindenünk megvan, a babának is meg lesz, majd akkor nem megyünk nyaralni, vagy nem úgy mint most, és még elég sok dologról le lehet mondani szerintem. Mi sem várunk már, nem azért kérdeztem, csak kiváncsi voltam, hogy első baba előtt másnál is felmerül e ez a gondolat...
Ti mikorra szeretnétek a babát? Tanulsz még?

Kép
encsike87

Encsi
én még tanulok, remélem, ebben a hónapban letudom a vizsgáimat, és utána találok munkahelyet. Baba projektet jövő tavasszal kezdjük, mert akkor jár le a kocsi hitel.
Ti akkor már nyáron belefogtok?
Vendég

Igen, elvileg már csak 2 hónap van hátra... Nekem most vannak a vizsgáim, aztán már csak államvizsga, de ha első hónapban összejönne a baba, akkor is bőven meg tudom még csinálni szülés előtt a vizsgát, úgyhogy ez meg van oldva :wink:

Kép
encsike87

Én is így tervezem, meg kéne egy év munkaviszony, főleg, hogy most bevezetik ezt az új rendszert... :?
Vendég

Sziasztok!

Pozitív lett a teszt! :D Meghoztátok a szerencsémet... :)

Encsi! Én is azon a véleményen vagyok, amin Kitty...nálunk hitel ugyan nincs, de én nem dolgozom egyelőre, csak a párom. Itt ugyan a szüleim támogatnak, de a párom részéről semmire nem számíthatunk, kicsit sértődés lett a vége annak, h ő is kiköltözött velünk. Ugyanazon az elven vagyok, amin te is - lemondásokkal jár majd ugyan, de megéri!

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

sziasztok!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Heydie,
gratulálok :D
Vendég

Köszönöm szépen! :D

Kép
heydie

Hédi, gratulálok!!!!! Milyen szuper ez a hónap :wink: Ha mondasz egy dátumot, beírom gyorsan a táblázatba, jó?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hédi, gratulálok!! :) De jó!

Nálunk is érdekes családi viszonyok vannak részemről, de már hozzászoktam...A lényeg, hogy ti szeressétek egymást, meg a babát is!

Kép
encsike87

Köszönöm lányok!!! :)

Brigi, a kalkulátor szerint január 10-re jön a baba, egyelőre írjuk azt, köszönöm :) a kh-t nem tudom elérni, folyton foglalt a vonal, vagy nem veszik fel... :roll: :?

Kép
heydie

heydie gratula!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hédi!
GRATULA!!!!!!!
De jó,már 4-en vagyunk!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Legalább Te meg Hékás hűek vagytok a topic névhez!Nita meg én ugye nem! :oops: :shock:

Encsi!
Mi se élünk luxusban,de megvan ami kell!A babának is össze van gyűjtve,ami kezdésnek kell.Eddig minden évben külföldön nyaraltunk.Hát idén sehova nem megyünk,jövőre is csak belföld szerintem.De nem bánom,hogy erről le kell mondanunk,hisz sokkal nagyobb ajándékot kapunk cserébe! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Ronci!
Köszi a bókot! :lol:

Keresztelő:
Én ehhez nem igazán tudok hozzászólni,mivel még én se vagyok megkeresztelve! :oops: :oops: :oops:
De páromnak van egy kerilánya és jövőre fog ballagni 8.-ik osztályból.Gondolom,akkor ki kell majd nyitni a pénztárcánkat! :roll: De még hogy egy 14 évesnek mit kell venni,halvány lila fogalmam sincs. :oops:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Heydie
Szívből gratulálok!!! De jó! De jó!!! :lol:

Encsi
Osztom a többiek véleményét, és megtoldanám azzal, hogy még, ha lemondással is jár, lehet úgy alakítani a dolgokat, hogy ne érezzétek annyira. Minden szülő a legjobbat szeretné a kis csemetéjének, de pl. ruhák és játékok terén is lehet sokat spórolni, ha nem Brendonban vásárolsz, és nem a legdrágább márkás játékokat veszed. Senkit nem akarok ezzel megbántani, de ismerek olyat, aki csak Brendonban hajlandó vásárolni, és nincs olyan Fischer price játék ami az ő gyerekének ne lenne meg. És igazából az okosak azt mondják, hogy nem jó, ha a gyereket elhalmozzuk tengernyi játékkal, mert nem tudja majd őket értékelni. És mindemellett a gyerek sokkal jobban el van egy ásványvizes palackkal, vagy egy karikára kötött szines rongy darabokkal. Én pl. a terhességem alatt minden hónapba vettem valamit, hogy ne egyszerre kelljen, és így nem éreztük meg annyira, nem volt lemondás. Én csak azt tudom mondani, hogy hajrá!!! :wink:

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?