Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Mindjárt lefordulok a székrőr olyan álmos vagyok.
Nem sok mindent vettem a Tescoban, apának energiaitalt, Bencének pólókat.
Melinda gratula a vizsgához! Azért várok még, hogy tuti + legyen. Bár az üzletben úgy fájt a hasam, azt hittem megjön mire hazaérek, de nem. Most néztem csak már 23. hét :!:
Kicsi: ennek a hírnek nagyon örülök, most már csak óvatosan a sporttal, de ezt úgyis tudod. Vonalzócsere?
Mandarin nálad nem lehet baba a dologban?
Betty örülök, hogy jól vagy. Mensi sehol. :shock:

királylány

No ez már kell jelentsen valamit! Mostanában sűrűn nyerem meg.

királylány

Jó reggelt! :D

Hát hiába piros betűs üneppen nekem is piroskám lett. De nem baj. Így kedden megyek az orvoshoz hogy megnézze mi van a berepedt tüszőmmel. Egyébként nem szeretem a piros színt. :) Na mindegy ez van.

Nita: GRATULÁLOK A KISFIÚHOZ!

Királylány lehet hogy ez tényleg egy jelzés! :)

Ma bográcsba akarok babgulyást főzni. Még nem néztem meg hogy fúj e a szél, remélem jó idő lesz. Meg Marcikkámmal is elkellene mennem valahová.

Ti mit csináltok ma? Ma remélem többet jövök.

Ettől az influenzától én is parázok.

Kép
babicsek

Hát hiába piros betűs üneppen nekem is piroskám lett. De nem baj. Így kedden megyek az orvoshoz hogy megnézze mi van a berepedt tüszőmmel. Egyébként nem szeretem a piros színt. :) Na mindegy ez van.

Ma bográcsba akarok babgulyást főzni. Még nem néztem meg hogy fúj e a szél, remélem jó idő lesz. Meg Marcikámmal is elkellene mennem valahová.

Kép
babicsek

Ma bográcsba akarok babgulyást főzni. Még nem néztem meg hogy fúj e a szél, remélem jó idő lesz. Meg Marcikámmal is elkellene mennem valahová.

Kép
babicsek

Úristen!

Bocsi, bocsi, bocsi! Nem értemmiért vacakol ez a babanet. Nem akartam ennyiszer elküldeni. De legalább hamarabb jön a következő laptető valakinek. :D

Kép
babicsek

Jó reggelt! Látom még mindenki alszik :lol:
Babicsek mi ma semmi különöset nem csinálunk, főzök valamit, mosok, a takarítás holnapra marad. Szívem szerint még aludnék, de hát Bence ébresztőt csinált.
Mandarin ha később volt Pé-m akkor még nem feltétlenül mutatná ki. Amikorra a ciklus.hu a pé-t tette akkor nem voltunk együtt, tehát már meg kellett volna jönnie. De az is lehet, hogy kimarad a mensi.........vagy ez most hülyeség? ma van a 43. nap. A másik topicban Nikának se jött meg, 40. napon van és a teszt negatív neki.
Írjítok csajok! Dius te is régen voltál már, merre tekeregsz?
Szép napot mindenkinek!

királylány

Királylány: Én már tesztelnék, nem halogatnám. :)

Kép
babicsek

kiráálylány szerintem is tesztelj......jobb mint hogy kétségek között vagy!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Királylány! Szerintem is tesztelj. Jobb a biztos, mint a bizonytalan....

Babicsek: Legalább biztos nyugodtan mész dokihoz kedden.

Ti sokkal okosabbak vagytok, mint én. Tudtok segíteni? Ma voltunk együtt férjecskémmel. Utána rózsaszínű váladék volt látható, mikor szétváltunk. Talán a méhnyak feszült meg és pattant meg egy ér? Kicsit szúrt utána a hasam, de elmúlt. Mi ez? Inkább ne legyünk együtt?

Kép
kicsi80

Sziasztok!
Nem csinálok még tesztet, mert még megjöhet. Nem érzek semmit. Késztetést sem a teszthez.
Kicsi nem tudok tanácsot adni, velem nem fordult elő ilyesmi. Remélem nem lesz semmi probléma. Ha azóta nincs semmi akkor szerintem nem lesz gond, de kérdezd meg a dokit.
Semmi különöset nem csináltam ma. Félig ki van takarítva. Holnap Gábor dolgozik, akkor befejezem.

királylány

Szia Királylány! Köszi. Azóta semmi. A hasam is megnyugodott. NEkem már előtte is volt néha ilyen gondom. Amikor a doki kézzel megvizsgált, a szeme megnyugodott, és legyintett "hajaj, fel van ez puhulva :wink: " Ebből gondolom, hogy ez lehet a gond. Nincs gondom a kívánósággal, mint azt sokan tapasztalják (olvasom könyvekben)

Mi anyóséknál voltunk. Kikapcsolódtunk egy kicsit. Jó volt. Most mosok, teregetek, és pihenek...

Kép
kicsi80

Kicsi elmondtátok a nagy hírt?
Délután aludtam Bencével, de azóta sem bírok magamhoz térni. Bence tele van energiával, nekem meg csukódik a szemem :lol:

királylány

El. De csak azért, mert anyuék is tudják és nehogy baj legyen belőle...

Most virágot locsolok...

Kép
kicsi80

Na hol vagytok csajok?
Dius kirándultatok ma is?
Melinda merre vagy?
És a többiek?

királylány

kicsi ne legyetek együtt inkább!!!!!!
én most végeztem........mindennel!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!

Tegnap elaludtam a filmen :oops: Küldtem még üzit, de látom már nem jelent meg... :(

Velünk minden rendben. Jól aludtam, vér sehol :D Pocim sem fáj. Minden ok!

Nita! Hogyhogy mindennel végeztél? A ház körül?

Kép
kicsi80

Kicsi :)

Én ma kitakarítom a nappalit. Apa dolgozik, Bencét elvitték anyósomék valami kiállítás megnyitóra vagy mire. Egyedül vagyok. Ja meg mosok még egy adagot.

Tessék csak sorban jelentkezni!

királylány

kicsi igen a ház körül.... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni!
Februárban volt egy méhen kívüli terhességem. 2009. 03.03.-án megműtöttek. Mondta a doki, hogy 6 hétre meg kell, hogy jöjjön.
Azóta nem jött meg egyáltalán. Kaptam egy hete norcolutot, naponta 4*2 szemet kellett bevennem négy napig.
Kedden vettem be az utólsó szemeket. Még mindig semmi.
Még a múlt héten csináltam tesztet, teljesen negatív volt.

Szerintetek vegyek megint egy tesztet vagy várjak türelemmel?
Egyetlen egy dolog, ami miatt, úgy gondolom, hogy nem lehetek terhes, az az, hogy nem feszülnek a melleim.Már van egy nagyfiam, akkor is, ill a méhen kívülinél is nagyon feszültek.
ildike25

Ildike szerintem hívdd fel az orvost. Nem tudok semmi okosat mondani.

királylány

Hétfőn, ha addigra nem jön meg, akkor mondta, hogy menjek be hozzá.
De addig én meg fogok örülni.
Előfordulhat olyan, hogy terhes valaki és minden jel meg van, csak a mellfeszülés az hiányzik?
Rossz a közérzetem, sápadt vagyok, szédelgek, és örökké fáradtnak érzem magam.
ildike25

Ildike előfordulhat. Van olyan akinek nincs semmi tünete sem. Nem feltétlen kell a mellednek feszülnie. A többi stimmel. Lehet még olyan korai, hogy a teszt nem mutatja. Én sem csinálok még tesztet, semmi tünetem nincs csak nem jött meg. Azt olvastam, előfordulhat, hogy csak 2-4 héttel mutat + a teszt a kimaradt mensi után. Bármi lehet.

királylány

Sziasztok!

Ildike, lehet muszáj lesz várnod hétfőig. Ha a teszt sem mutatja, akkor csak az orvos tudja megmondani.
Sajna nekem is volt méhen kívülim, de nekem 4 hét múlva megjött. Nem lenne szerencsés, ha most teherbe estél volna. Bocs, hogy ezt írom, nem tudom milyen volt a műtéted, de még nem biztos, hogy készen állnak bent a dolgok. Azért szorítok neked ahoz, amit szeretnél! :lol: :wink:

Királylány, várom a híreket, hogy mi is van most veled! :wink:

Kicsi, örülök, hogy jól vagy és üdv az álmosok klubjában! :wink:

Kérdés: Akik 2. babát várjátok, mikor éreztétek először a mozgását?
Nekem jókora hasam van, de mintha őt éreztem volna! Vagy korai? Hétfőn lesz 14 hetes. Én Beninél is olyan béna voltam, nem tudtam egyértelműen megállapítani mikor éreztem először.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!
Ildike! Nem feltétlen kell lennie tünetnek...lányomnál semmi nem volt..

királylány! Akkor csilli-villi a nappalid :wink:
De jó hogy így kibirod hogy nem tesztelsz még...engem megölne a kíváncsiság :)

Elvileg ha 28 napra beállt volna a mensim akkor tegnap kellett volna megjönnie..de sehol sincs :) Lehet hogy most már 30 pár naposak lesznek a ciklusaim?? Mütét után 39 napra jött meg...

Nita! Nálad is ragyog akkor minden :wink:
Máté szokta simizni a pocidat?

Kicsi! Vigyázz magadra!!!

mucus! Veled mizujs? Voltatok kirándulni valahol??

Betty! Szorítok hogy kopogtasson a gólya hozzátok is,meg mindenkihez aki szeretné!! :wink:

Mindenkinek üdv!!!! Szép napot :)!!
Többieknek is üdv!!!
Vendég

angie én kb 15 hetesen kezdtem el érezni bencust!!!!!
ildi szerintem is hétfőn doki,mást nem tudsz tenni!!!!!
kirus nem szokta simizni......inkább ráüne ....így nem engedem hogy oda nyuljon,nem kockáztatok!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Angie azt mondják, hogy a második babát előbb érezni. Ha lesz eredmény mindenképpen jelentkezem majd, nem fogtok kimaradni belőle.

Kírus csillog, de csak addig míg apa haza nem ér :twisted: Nagyon ért hozzá hogyan kell kupit csinálni. :twisted:

királylány

csajok merre van mindenki?????????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita én itt vagyok, de még annyi dolgom lenne csak nincs kedvem semmihez. Aludtam Bencével du 2.5 órát, hát még bírtam volna szunyókálni. Alig várom, hogy este legyen és mehessek aludni :lol:

királylány

én is aludtam,nemrég keltünk........3/4 5-kor..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita mi 5-kor :lol: De már kacsingatok az ágy felé :lol:

királylány

sziasztok!

Királylány: irigylem a kitartásodat. Én már nem bírnám tovább, de te tudod! :)

Marcim már alszik. Egyem meg annyira elfáradt. Egész nap szinte kint voltunk. Délelőtt jöttünk-mentünk, vásároltunk, aztán meg a kertben molyolt ő is. Gyorsan elaludt.

Én is fáradt vagyok már. Sosem sikerül hétvégén 8-ig aludni, mert akkor már a kis drágám fel van. Olyan hét körül ébred jó esetben. Egyébként korábban.

Én ha délben elalszok, akkor utána nem bírok magamhoz térni. Úgyhogy ha nagyon nem muszáj akkor inkább le sem fekszek.

Na megyek, mindenkinek jó éjszakát!

Kép
babicsek

királylány jó a szunyókád neked is!!!! :P :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok csajok!!!
Na most jól elszégyelltem magam,mert itt kérdeztem,hogy érezhetem-e ilyen korán,kb14-15 hetes voltam,(DE NEM EMLÉKSZEM PONTOSAN,JAJAJAAJ,DE CSÚNYA VAGYOK)de nekem utána,3-4 hétig semmi nem volt!!!!De lehet,hogy csak nem figyeltem,mert úgy lekötött Pityesz!!!
Kicsi szerintem naggggyon vigyázzatok.
Én egyszer olvastam ilyen rózsaszínű váladékot,de abból sajna semmi jó nem lett.Igaz azóta már a második terhessége van a lánynak,de az első rózsaszínű váladékkal fejeződött be.Én nem értek hozzá,igaz,soha semmi ilyen gondom nem volt.De vigyázzatok nagyon!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

a rózsaszin folyás nálam is a terhesség végét jelentette! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Gyors bejelentkezés,ma még majd jövök.
Természetesen minden nap császkálunk valamerre azért nem jöttem. :wink:
Ciklusom ma van a 28.napon(szerintem meg fog jönni,bár nem érzem).
Druszán!
Légyszi csinálj egy tesztet mert megőrülök a kiváncsiságtól!!!!!! :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!

Tegnap 12 órát aluldtam. Fél nyolctól fél nyolcig... Ezt még soha nem sikerült összehoznom. :oops:

Apával megbeszétük, hogy a következő orvosig semmi nem lesz, bár azóta jól vagyok. Folyás is normális, minden egyéb tünet rendben. Szerintem csak nagyon hevesen szerettük egymást :lol: :lol: (Úgy legyen). Mint írtam, nekem gyakran volt ilyen tünetem az előtt is. Azért vigyázunk... (Nem tudom ti babások hogy vagytok, de én folyamatosan bújnék férjemhez...)

Ma Istentiszteleten vagyunk délelőtt, utána ebéd, majd jönnek hozzám, végül el kell mennem a panelba. És már este is lesz...

Kellemes napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Betti! Minden rendben?

Kép
kicsi80

Jó reggelt!

Persze Kicsi, minden rendben :wink:

Dia, TESZTELJ már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Megöl a kíváncsiság!!! :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztoik! Csak nyugi! Nyugalom babát terem. :lol:

királylány

:lol: :lol: :lol: :lol: ...oké, oké! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

És mikor is szándékozol tesztelni? Most hány napja késik?
Nagyon szorítok neked, hogy baba legyen! :) Szerintem az... :D

betty615

Betty asszem 10 napja késik, most vagyok a 45. napon. És semmi tünet nimcs. Tudom, tudom nem kell, hogy tünet legyen. Nem todom mikor csinálok tesztet. Most nem foglalkoztat valahogy. Átestem a ló másik oldalára, eddig minden du gondolkodtam rajta, hogy csinálok, aztán mégsem. Péntek óta már nem jár rajta az agyam. Pár napot még biztos várok. :wink:

királylány

Te készen vagy! :shock: Az őrületbe kergetsz! :lol: :lol: :lol: Na mindegy, akkor várunk... :mrgreen:

betty615

Betty :lol:
Ezt kaptam Anyáknapjára: Kép

Ezzel kívánok minden kedves anyukának és leendő anyukának nagyon boldog anyáknapját!

királylány

Sziasztok!
Királylány, köszönjük szépen! Viszont Kivánom neked is!
Nincs is ennél szebb nap számomra!
Az előbb írtam már, de sajna mindig megszakadt a művelet.

Köszönöm a válaszokat, most már szinte biztos, hogy Őt érzem!
Tegnap határozottabban éreztem, mint előtte nap.
Nagyon jó! :lol:

Kép
KépKép

angie28

királylány ez gyönyörű!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én csokit kaptam meg egy nagy nyálas puszit! :lol: Bencétől.
Apától nem nyálas puszit. :lol:
Királylány, jól látom, 3 szál rózsa?
Lehet egy jel is, hogy már 3-an adják! Kívánom, hogy így legyen!

Kép
KépKép

angie28

édes lehetett az a nyálas puszi benitől!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Angie, jó érzés lehet...

Dia, nagyon szép a csokor!!

Ez a hülye babanet valamiért sz@rakodik :twisted:

betty615

már egy idelye szarakodik a babanet.....megcsinálhatnák rendesen is.....nem?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?