Már magyaráz a maciknak is a szobájába! De tudod melyik a kedvence, amelyik a pelenkázó mögötti falon van, így csavarodik össze-vissza amikor pelenkázom! Nem mintha nem lenne tele a szobája macival!
hát akkor sajnos nem jön össze, de már megbeszéltem az oktatóval, hogy megnézünk egy órát, aztán majd eldöntöm, hogy odajárunk-e vagy sem! Mert vannak olyan helyek, ahol akkor is ledugják többször a babát a víz alá, ha ordít, és én nem akarom ilyennel kínozni Bencust!
Mi jól vagyunk, még ebben a hónapban dolgozok, aztán kiveszek két hét szabit, aztán meg már úgyis nyári szünet lesz. (Feltéve, ha továbbra is minden rendben lesz a babával is.)
Nita, de jó nektek, hogy már babarucit vásárolgattok. Én még nem merek (parás vagyok), majd a 36. héten, na meg szerencsére nem is nagyon kell, még mindenünk megvan.
datolya nem teszel ki vonalzót lássuk hol tartasz?
minden rendben lesz veletek is!!!!!!!!!!
nem sok rucink van mg,pár db csak.....a babakocsit vettük meg meg a kiságyat amit jövőhéten hoznak....aztán minden hónapba ami kell még...már csak apróságok vannak.....
Datolya, sajnos még nem, és kezd a vesém is fájni! Ma vettek tőlem vért, holnap reggel kiderül, hogy van-e gyulladás a szervezetembe! Rengeteget iszok, nehogy a tejcsivel gond legyen, de sajna úgy tűnik, hogy kevesebb!
zsu nem voltam dokinál........csak megfázás......
az idegeskedéstől is lehet kevesebb a tejcsi.........
megjártam a védő nénit is délelőtt.....fogytam fél kilót!!!!!! és halgattunk szívhangot is!!!!!!!!
én is csak néztem mikor mondta a védőnő...........pedig eszek rendesen.........tényleg nem voltam rosszul!!!!
uncsitesódék tudják már mi lesz a baba?hanyadik hétbe van már?
Meséltem is neki rólad, hogy majdnem egyszerre szültök! Tök jó, mert tudok nosztalgiázni veletek a terhességről, hogy ki hol tart, nekem olyankor mi volt!