Új privát üzeneted érkezett!

nitacska! Szupi, akkor már úgy mondom, gratula a pocakban növekvő Bencéhez! Teljesen fiús anyuka leszel :-)

Brigi! Ti babakocsi nélkül tudtok már sétálni??? Teljesen elámultam. Én még fel sem tudom fogni, hogy akár néhány hét-hónap és Ati ott üldögél az ágyában. Ti pedig már csak úgy sétáltok!! Ügyesek vagytok!
almi

Gyorsan írjatok és sokat!!!!! (45 ugye nem kerek :-) )
almi

Nitácska! Gratulálok! Bár tudom, hogy inkább kislányt szerettél volna, de gondolom, nincsenek bánat-könnyek miatta :wink: :lol:

Kitty, az esküvő még kicsit odébb van. Ha minden igaz 2011. szeptember 10-én lesz. Még majdnem két és fél év. De legalább bőven van időnk tervezgetni,m hogy tényleg olyan legyen, mint amit szeretnénk :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Igen, Almi, mi már anélkül is sétálgatunk. Hosszú távra még nem megyünk, de napi fél óra séta azért megvan odakint így is :lol: Még egyenlőre nem nagyon akar arra menni Marci, mint amerre én, ezért van, hogy egyhelyben álldogálunk, de szépen megy már egyedül :lol: Marci pont fél éves volt, amikor felállt a kiságyában.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Az még nekünk 2 hét. Ati biztos nem fog felállni. Mielőtt felállt Marci kúszott is? Vagy nem feltétlen az fog nekünk következni? :shock:
almi

De, kúszott is előtte. Az első felállása nem is a kiságyban volt, hanem a szoba közepén. Jöttem ki a mosdóból, Marci meg ott állt a lábtartó mellett :lol: Azt sem tudtam örömömben, hogy mit csináljak. Fényképezzek, vagy rohanjak oda, hogy nehogy elessen :lol: :lol: :lol: De szerintem ne nagyon hasonítsd Marcihoz, a kortársaihoz képest is sokkal hamarabb csinált mindent, mint bárki más. Tudod, mi izomra gyúrunk, nem agyra és beszédre :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Almi Lillu hat hósan fordulni és éppen csak ülni tudott :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Nita Bencéhez sok-sok gratula :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Kép

Szilvike: igen, van állapotfelmérés

ui: most keveset leszek, nyakamon a vizsgák :x emiatt le is maradtam erről a hónapról :cry:
surmi
kockasfulunyul

hékás nagyon boldog vagyok......számítottam rá hogy fiu lesz......iszonyat boldog vagyok!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska!
Gratulálok a kis Bencéhez!!!
Vendég

Sziasztok!
Tegnap este nem engedett belépni az oldal..... Illetve be tudtam lépni, el tudtam olvasni amit írtatok, de amikor válaszolni akartam, nem engedte.

Nita!
Gratulálok Bencéhez! :lol: Kicsit irigy is vagyok, hogy már itt tartasz :D

Sziszi!
1,5 kiló az semmi!

Hékés!
Jobbulást Marcinak.
Nagyon ámultam, hogy már ennyire ügyesek vagytok, hogy sétáltok. Enyém gyerek mászásban profi és nagyon gyors, állni nagyon tud, de csak kapaszkodva, viszont menni nem akar.

Susy!
Mikor lesz a műtét?

Szilvi!
Szerintem lesz cikluskövetés. A clostyt amúgy nem is lehetne szedni, hiszen másképpen hogyan tudná mikor kell a chargon......De kíváncsi leszek mit mond. Holnap 10-re megyek és még azt sem tudom, hogyan adjam elő neki, hogy írjon clostit. Az elmúlt évek alatt nagyon "kitanultam", hogy milyen hormonok vannak, mire jók, illetve, hogy nekem hatnak-e és nem szeretném, ha a doki azt hinné, hogy okoskodom.... Majd holnap ha végeztem jövök és mesélek.

Kinga!
A barátcserje segíti, hogy a baba megkapaszkodjon. Fitoprogeszteron, azaz növényi eredetű progeszteron van benne. Ha progi hiányod van, akkor elmehet a baba még a nagyon korai szakaszban, vagy meg sem tapad. Ha már van pozitív teszted, akkor lehet íratni Duphastont, de mire pozitívat tesztel az ember, az 2 hét a megtermékenyítéstől számítva. Ha pedig valakinek alacsony a progiszintje, akkor a baba nem tapad meg, vagy megtapad, de elmegy. Ez a kapszula segíthet a korai terhesség megtartásában.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kima75 2009.04.30 20:38-kor.

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem gond.

Rólam: 22 éves leszek, másfél éve volt egy missed ab.om, és utána nem úgy alakult, hogy vállaljunk babát, de most végre elhatároztuk, hogy jöhet. Június végén megyünk a dokimhoz megbeszélni, hogy hogyan hagyjam el a fog.gátlót és a többit.

Még nem nagyon tudtam visszaolvasni, de megígérem, hogy olvasok, hogy tudjam, hogy ki hol tart, és megismerjelek benneteket :wink:

Kép
encsike87

encsike üdv köztünk!!!!!!!!!!!!!!!!sok sikert a babóhoz!!!!!!!!!+++++++++++
kima nemsokára te is it fogsz tartani!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

A szememen van egy csúnya seb (persze, kívülről nem látszik), ezért kínlódok vele. Meglátjuk mi lesz, jövő héten újra doki. Viszont megmondtam neki, hogy szépen álljunk le a gyógyszerrel és ha nem hallgat rám, akkor majd abbahagyom magam. Vagy nem. :(

Nitácska, gratulálok!!!!!! Egy kis kukacos :) Nem irigyellek (mert az cúnya dolog), de olyan jó lehet most neked. Mi tegnap beszélgettünk erről: én és Bendi kisfiút akarunk, párom kislányt. :)

Kima, köszi! De akkor már akkor szedned kell, amikor még nem vagy terhes, nem? Mert az első két hétben magunk sem tudjuk?!

Encsi, üdv itt :)

Brigi, szólok :) De ügyik vagytok a sétával :) És nem agyra gyúrtok :lol: Szegény szeme Marcinak. Most nagyon átérzem, mert az enyém is bök, szúr, meg minden :evil:

Végre szép idő van :) Menni akarunk moziba, IKEÁ-ba, SZépművészetibe.
Tegnap volt a húgom ballagása, olyan jó volt együtt látni mindenkit :)

Szép napokat!

Kép

Kép
kinga82

Encsike!
Én is üdvözöllek köztünk!
Írtad,hogy még nem olvastál mindent vissza.Csak segítség képp írom,hogy eddig Nitácska és én vagyunk kismamák! :lol:
De bízom benne,hogy Te és a többi csajszi is minél hamarabb az lesz! :lol: :wink:
Azt nem írtad,hogy hol laktok :!: :?: :?:

Kinga!
Nem is idegesítem magam a torna miatt!És a kaja miatt se!Ami jólesik,megeszem.Majd lemegy valahogy szülés után! :oops: :lol:
Barinőm most 20 hetes terhes és ő is jól halad,csak 2-3 kg-ot szedett fel.
Hallottam,hogy majd a 30.-ik hét után gyarapodnak azok a kilók. :twisted:

Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!

Puszi

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Encsi, üdv közöttünk! Felveszlek a tuti kis táblázatunkba, de kellene még pár infó. Ha publikus, akkor az, hogy hol laksz, mit szeretnétek: kisfiú/kislány/mindegy. Hol szeretnél szülni? És jól értelmezem, hogy akkor még nincs gyereketek, ugye?

Sziszkó, Neked mikor lesz a következő UH? Csak hogy esetleg kiderülhetne már a baba neme is... :wink: :lol: Ez a 30. hét utáni kilókban van valami. Nekem is akkor lódult meg anno :cry:

Kinga, kitartás a szemedhez. Egyszer csak tökéletes lesz végre :? Ugye nem ma akartok menni IKEÁ-ba? Csak mert ma minden zárva van :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Encsi Üdv közöttünk!!!

Kima, remélem minden rendben lesz a dokinál!!!
Vendég

Encsi,
én is üdvözöllek! Remélem, nem sokára összejön a baba :wink:

Én is 87-es vagyok :wink:
Vendég

én is az utolsó időkbe híztam sokat a mátéval...összesen 17 kilót! :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encsi!
Üdv itt! :D

A 30. hétig alig híztam összesen 5 kilót, utána meg hipp-hopp 7 hét alatt felugrott 12 :D

Voltam ma dokinál. Van jó hír is meg nem is. a jó, hogy felírta a lostyt és a 8. napon vár uh-ra. A rossz, hogy azt mondta, hogy PCOS vagyok....Marci születése előtt sak az IR volt ismert, úgy tűnik, hogy másfél év alatt az IR "megtette hatását" :(

Kima
Kép
Kép
kima75

kima attól még lesz babód,nyugi..........nekem sokat segített a closty!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="kima75"]E írta:kima75ncsi!
Üdv itt! :D

A 30. hétig alig híztam összesen 5 kilót, utána meg hipp-hopp 7 hét alatt felugrott 12 :D

Voltam ma dokinál. Van jó hír is meg nem is. a jó, hogy felírta a lostyt és a 8. napon vár uh-ra. A rossz, hogy azt mondta, hogy PCOS vagyok....Marci születése előtt sak az IR volt ismert, úgy tűnik, hogy másfél év alatt az IR "megtette hatását" :(

Mint tudjuk a closty ha Ir és pco van, akkor nem biztos, hogy jó, mert nem mindig reagál a petefészek a stimura, vagy csak egyre nagyobb adagra.

Ha pcos vagy, akkor esetleg ajánlom a
www.pco-szindroma.hu oldalt is

ha pedig jó endokrin orvost keresel
www.mensmentis.hu

Ha 3 havi closty +uh köv +term együttlétből nem lesz baba, gondolom tovább kell lépni
én mindenkinek csakis Tűű dr-t ajánlom:)
Vendég

Szilvi!
Mi is így egyeztünk meg a dokival, hogy 3 hónap próba, utána továbblépünk. Csak Ő a lombikot javasolta. Tűű dokiról sokat hallottam.

Nita!
Tudom, hogy lesz babóm, nem keseredek el. Marci is sikerült :D :D Csak azt gondoltam, hogy a második baba könnyebben fog összejönni. Időm még van, hogy 2010-ben megszülessen a tesó :D

Kima
Kép
Kép
kima75

én is azt hittem könnyen jön a tesó de sokat szenvedtem bencéig.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helloka!

Brigi, majd vasárnap megyünk Bp-re, moziba meg szombaton. :) Szemem miatt már kezd a cérna szakadozni. Nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz. Lehet, én vagyok csak ilyen mutáns, de nem éppen úgy megy, mint ahogy mondták...

Sziszkó, nekem is a végén lódult meg, de ez sztem érthető. A baba igazán akkor nő nagyra. Meg addigra az ember azt mondja, hogy megeszem, mert megérdemlem :)

Kima, össze fog jönni így is. Az is lehet, hogy hamar. De azért a PCO nem jó hír valóban.

Megyek, bújom a Brendon katalógust, míg el nem indulunk kajálni (nem főztem ma :) )

K.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok Lányok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok :) Mi is 2010-re tervezzük a babát, a napokban fogok tesztelni, hogy sikerrel járt-e a mostani próbálkozásunk..

Hédi
heydie

Sziasztok!

Hékás, az adataim : Tárnokon lakom, mindegy, hogy fiú vagy lány :) Első baba lesz, szülni a II. Szülészeti Klinikán szeretnék majd....
Júliustól tudunk próbálkozni majd.

Voltatok ma valahol majálison?

Hédi, írj, hogy mi volt a teszttel :) Reméljük kétcsíkos :D

Kép
encsike87

Sziasztok lányok!!!
Hédi, Encsi üdv köztünk!!! Hédi! majd írd az eredményt!!!!!

Én ma dolgoztam nappal ugyhogy nem voltam majálisozni, viszont szerencsére semmilyen értelemben nem voltam. Egyetlenegy beteghez vonultam ki, de az sem volt vészes.. :-))
Tegnapelőtt engem egyáltalán nem engedett fel a társalgó, azt írta ki, hogy server karban tartás miatt nem üzemel a társalgás funkció. :-((
Kinga!!! Lemaradtam picit..??? mi történt a szemeddel? mütötték???Tényleg nem rémlik.
Nita!!!! Gratu a kis kukishoz!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Kima!!! Sajnálom a PCO-t! De minden oké lesz, és össze jön ebben a 3hónapban a baba!!!! Én szorítok hozzá nagyon!
ronci

Encsi, Ronci! Aranyosak vagytok, megírom majd mindenképp, hogy mi lett a teszt eredménye :) És köszönöm a kedves fogadtatást :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára heydie 2009.05.02 16:07-kor.
heydie

Sziszkó! Nekem az utolsó hónap heti 1 kiló volt! :lol: :lol: Nagyon jókat kajáltam :wink: (És nem vagyok tömzsi alkat. Éppen ellenkezőleg. Reméltem, hogy talán marad valami, mert jobb lenne úgy.) Én még mindig azt mondom, hogy nem kell aggódni a kilók miatt! Egyetek finomakat, amit éppen megkívántok (ha persze minden labor rendben) :-)
nitacska! 17, az nem sok :wink: Lehetne 22 is, mint én. A térdeimet egy kicsit megviselte. Tesó dolog :shock: :shock: Én csak remélem, hogy könnyebb lesz, mint az első, de ki tudja... Lehet kicsúszunk a 2010ből, sőt...

Kima :cry: ....
Ez a bogyó nekem nagyon nem jött be. Teljesen dilinyós lettem tőle. Szerencsére csak 5 szemet szedtem be. Utána 1 hó pihi, és a következőben lett baba. De hogy attól-e???? Ezt sosem fogom megtudni. Remélem sikeretek lesz a következő néhány hónapban!!! Szorítok!

Hédi! Remélem vannak csíkok!! Első baba készülődik?

Mi nem mentünk majálisra. Kicsi kertészkedés, kicsi takarítás :? De majd holnap irány a nagyi, végre kimozdulunk.
almi

Almi! Köszönöm :)
Igen, első baba lenne.. remélem most összejött. Bár nem próbálkozunk még olyan régóta, sőt.. januárban kezdtük. Csak hát jó lenne, ha jönne már.. de hát ezzel mindenki így van :)
heydie

almi reméljük nem csúsztok ki!!!!!!!!!! :wink:
heydie üdv köztünk!!!!!!!!!drukk a babóhoz!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

haydie üdv itt!

Kima miért egyből lombikot javasol az orvos?
Ugy tudom kötelező inszem, vagy lehet elfelejtettem valami infót?
Vendég

Sziasztok!

Üdv az újaknak! :)

Brigi
Légyszi írd már majd át az én kórházamat Bajcsira. Ha még egyszer lesz kistesó ott fog születni.

Műtétről még nem tudok pontosat, este beszéltük volna meg pontosan a dokival, de ügyeletes volt, így este 11- ig sem tudtam elérni, ez kicsit lehangolt, de majd ma. Félek, és folyton mást gondolok, annyira nem akarom.

Ronci
Köszi, hogy leírtad, hogy nem túl gyakori ez a hasi katasztrófa, remélem el is kerül.

Brigi
Kristóf sem akar arra menni amerre én akarom. Ha kimegyünk az utcára rögtön neki indul az útnak, és nem érti miért nem mehet, nincs félelem érzete, nem érzi a veszélyt. Imád kint lenni, néha jókat esünk. :)

Nita
Gratulálok a kisfiadhoz. Bár én elsőre is kislányt szerettem volna, ha még lesz gyerekem, kisfiút szeretnék én is. Megértem az örömöd. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Rohanunk fodrászhoz (ez a nagyon kényelmetlen a rövid hajban: 2 hetente utána kell vágatni). Aztán kiugrunk a Csónakázó tóra vízibiciklizni Bendivel. Meg viszünk kenyeret a hattyúknak, kacsáknak.
Kilók: nem mindegy, honnan indulunk azért. A barinőm most fog szülni június közepén: egyetlen kilót nem hízott még (bár lehet, hogy még fog), de neki így is kellett lennie, mert volt rajta felesleg. Így gyakorlatilag ő fogy, bébi nő. Természetesen figyelik, de igazából a súlytartást sem fogyókúra okozta, hanem hogy végre sikerült átalakítania az étrendjét és nem töm magába sok sz@rt. Ha pl valakin van vagy 20 kg felesleg, az azért tényleg ne hízzon 20 kg-t, mert iszonyúan meg fogja terhelni a szervezetét. Viszont a soványkáknak itt a lehetőség: ha felugrik 20 kg, abból talán sikerül megtartani valamennyit a szülés után is. :)

Susy, annyira nagyon drukkolok neked! Tényleg nagyon sajnálom, hogy így alakult. Próbálj meg a jó dolgokra koncentrálni, bár tudom, hogy ez szinte lehetetlen. :(

Heydie, üdv itt és a tesztet feltétlenül írd meg!!!

Ronci, kicsit :) Februárban volt egy szemműtétem :) Azzal kínlódok most, és azért nem vághatunk még bele a babagyártásba. De most már kierőszakolom a szemcsepp elhagyását(kortikoszteroid, egész kicsi mennyiségben, a teratológián azt mondták, nem is értik, miért nem engedik a babásodást emiatt, mert nem teratogén). Na, mindegy. Jövő héten újra kontroll.

Almi, lehet, hogy sokkal könnyebb lesz :) Akkor simán belefértek még.

Szép napot!

K.

Kép

Kép
kinga82

Szilvike!
Mi már túl vagyunk 6 inszemen. a TB hatot fizet és a második gyereknél nem indul újra a hat, hanem ha az elsőnél elhasználja az ember lánya és a másodikkal is "bénázik", akkor akkor már a lombik jön. Igazából a pár hónap clostis hónapot én akarom, mert ha lehet jó lenne elkerülni a lombikot. Inszemet pedig saját zsebből nem fizetek.

Susy!
Ne félj! Hamar túl leszel rajta! Ha már lesz infód az időpontról, megírod?

Heydie!
Drukk, hogy zebrásat tesztelj!

Tegnap délután voltunk majálisozni. Marcinak nagyon tetszett a sok ember, meg a lufik és az egész hangulata. Ez a gyerek szeret bulizni

:D :D Jaj mit fogok vele csinálni 15 év múlva, hogy időben hazajöjjön este :D :D

Kima
Kép
Kép
kima75

kima hazarángatod!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kima, én azért drukkolok. Szerintem ügyesek vagytok, és összejön ketteske is :wink: Ez a bulizás nálunk is megvan... Lehet, hogy az azonos név a megoldás kulcsa??? :lol::lol::lol::lol:

Nitácska, Ti mennyit próbálkoztatok, míg Bence sikerült? És Máté könnyen összejött?

Kinga, ne is mondd a mozit. Tegnap voltunk, a Kettős játszmát néztük meg. Több, mint 2 óra... És hááááát... Nem sírtam volna, ha kimarad az életemből... de kell egy-egy ilyen is :lol: Ti mit néztek/néztetek meg?

Szia Hédi!!! Ha visszalapozol a 40. oldalra, van egy szupi kis táblázatunk. Ha megadod az adatokat, szívesen felveszlek Téged is. Örülök, hogy így bővül a csapat :wink: Már csak az utolsó oszlopba kellene egyre több dátum :lol: :lol: Mikor tesztelsz??? Azonnal szeretnénk eredményt :lol: :lol: Nekünk egyébként Marci harmadikra sikerült. Hogy kistesó mikorra fog???

Encsike, az adatokat beírtam, de megvárjuk Hédi adatait, és akkor felrakom. Mi nem voltunk majálisozni, anyósék jöttek. De szerencsére nemrég már elindultak haza :lol:

Almi, mi ez a pesszimizmus??? Egy csomó időtök van még 2010 decemberéig :lol:

Susy, átírtam. Remélem hamar túlleszel a műtéten. Lesz segítséged utána Kristóf mellett? Ha meggyógyul Marci szeme, akár összefuthatnánk, nem? Szinte minden héten megyek anyuékhoz...

Na megyek sütni. Anyósék elmentek, én nagyjából kipihentem magam. Voltunk ma apával az outletben, sikerült végre fürdőruhát vennem. Nekem nem kell, hogy idei modell legyen, így kb harmadáron kaptam meg :lol: Este meg meccs lesz, ígértek a srácoknak sütit. Még sosem sütöttem ilyet, remélem fini lesz :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Meg van az időpont. Juni 11- én lesz a nagy nap, nem akarom, hogy eljöjjön. Köszönöm mindenkinek az együtt érző, biztató szavakat, nagyon kedvesek, aranyosak vagytok.

Brigi
Köszi, hogy átírtad. Lesz segítségem, eljönnek anyukámék és itt vannak anyósomék is. Az lesz nagyon rossz, amikor a kórházban leszek, Kristóf nélkül...

Milyen sütit sütsz? Én szeretek újdonságokat kipróbálni, apa extra édes szájú. :lol:
Jó ötlet, hogy összefussunk, itt Maglódon az anyukák nem egy nagy barátkozósak.

Kép
Kép
susytunder

Júni 11 már mindjárt itt van... majd drukkolunk!

Stahl féle amerikai süti. Brownies és Cheesecake keveréke. Az illata isteni, még 20 perc, és elkészül :lol: Ha jól sikerül, előkeresem a linket, a neten találtam :lol: :lol: :lol: Ez a süti apának tuti bejönne, 30 dkg csoki az egyik fele :lol: :lol:

A végén még kiderül, hogy én nem vagyok igazi maglódi :lol: én azért barátkozós vagyok :lol: :lol: :lol: lehet, hogy ezért költöztem el? :wink: :lol: :lol: :lol: nem

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Köszönöm, hogy ilyen kedvesek vagytok, nagyon jól esik!!! :)

A kilókkal kapcsolatban: nekem egy barátnőm tavaly márciusban szült, és az egész terhessége alatt olyan volt, mintha csak a pocakja nőne, egyáltalán nem hízott, az arca sem kerekedett ki...ilyen alkat. Én is remélem, hogy legalább egy olyan 3-4 kilót sikerül majd megtartanom, ha jön a baba, de akkor sem keseredek el, ha nem így alakulna.

Hékás! Köszi, akkor írom is az adatokat ;)
• kor: 22
• lakhely: külföld
• neme: igazából én a kislány felé jobban hajlok, de nem teszünk semmit ennek érdekében, úgyhogy mehet a mindegy, mert végülis mindegy, csak jöjjön már :)
• korház: központi
• tesó nincs

Apu és a párom itt is meccset akarnak ma nézni, de nekik marad a szotyi meg a popcorn, nekünk nincs erőnk sütögetni :D
heydie

Ja, Brigi! Elvileg keddre terveztem a tesztet, de nem vagyok biztos benne, h kibírom addig, elég türelmetlen típus vagyok :D lehet, h megcsinálom holnap...még nem tudom, meg hát félek is tőle..
heydie

hékás máté könnyen jött váratlan baba volt!!!!!bencus a második vetélés után az 5 hónapot vártunk....és 3.clostys hónapba sikerűlt...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Bencével kaptál tüszőrepit? Máté tudja már, hogy lesz tesója?

Susy!
Juni 11 az jó időpont! Annak kell lennie. Hamar itt van és túl leszel a dolgon.

Hékás!
Majd dobd már be a receptet ide légyszí. Az ilyen csokis dolgokat mi is szeretjük nagyon. Nálatok most hogyan áll a tesó dolog? Mármint mikor fogsz tesztelni?

Heydie!
Hányadik ciklusnapon vagy? Nagyon kíváncsi vagyok a teszted eredményére.

Kima
Kép
Kép
kima75

Suzy!
Gondolok majd rád!!!!
Gyere el utána egy gyógyitó vacsira:)

Nekem juni lesz a szülinapom.
Ha van valakinek kedve, egy nlc-s/PCOS topik/ és szülinapi/+barátok/ görög éttermi diétás vacsira, akkor azt szivesen látom. :)

www.zorbastaverna.hu

A pontos időpontot még nem tudom.
Vendég

Akkor Hédi és Encsike adataival bővülve :lol: :lol: :lol:

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

És az amerikai csokis süti receptje:

http://www.stahl.hu/index.nof?o=0&nyelvid=1&k1=1&k2=42&k3=143&receptid=611

Nagyon fini lett, csak nehéz enni. Mivel a brownies akkor jó, ha kicsit lágyabb, csak mocskosan lehet enni. De érdemes kipróbálni, már alig van. Nekem túl csokis, de a fiúknak bejött :wink:

Hédi! Akkor ma Te is itt vagy 10-ig? :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

kima nem kaptam semmit csak a clostyt és az utrót kaptam...........
hékás majd át szinezed nálam kékre?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De hülye vagyok :oops: Pedig be is írtam, hogy kisfiú, de a színeket elfelejtettem változtatni :cry:

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?