Új privát üzeneted érkezett!

Ediii te is azt mondta, hogy először koránra tette a pét, most szerintem jókora, 1-2 napot téved de elég pontosa a fertilyti. Legalább nem kell félj, hogy apával lemaradtatok róla. Meglásd nem lesz gond.

Nika megy a drukk neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moni köszi a táblácskát igy sokkal jobban lehet látni ki, hogy áll. Nekem kiveheted a C vitamint és az elevitet, már 1 hónapja nem szedem. Most teát iszom cickafarkot pé-ig utána jön a palástfű és a folsav az maradhat. Köszi.

Anunk igen te vagy sorba Emma már ki kívánkozik???? Nemsokára babázhatsz de jó!!!!!!

Timi nálad mizus?

Én elköszönni jöttem :cry: de nem végleg, nem szabadultok tőlem :lol: :lol: :lol: :lol: Ma 4 órakor indul a vonatom ,megyek nagymamámékhoz jönnek szüleim is és nem akarok 3 napot egyedül tölteni otthon. Vasárnap jövök majd vissza, de még nem tudom pontosan mikor. Addig vigyázzatok magatokra aki félidőben van hasznos együttlétet, aki a végén van + tesztet, a kismamáknak pedig nyugis napokat kívánok!
Sok puszit nektek!

Kép
Kép
melisch

Timi előbb irtál mint én. :lol: :lol: :lol:
A fertility-re ne alapoz!!!!! Nagyon jó program de ő a hőd alapján jelzi a pé-t sokszor csak pé után 3 nappal teszi be miután jobban látta hogyan alakul a görbéd. Csodáltam is, hogy Ediinek olyan hamar betette. Csak az LH teszt vagy az UH tudja pontosabban megmondani előre kb. mikor lesz pé-d nem a hőd!!! A fertility csak utólag mondja meg, hogy már megvolt. És 3 hónapig míg ingyenes számolja a DPO-t a görbéden utána csak írja mellette és nem a görbén, de te addig megtanulod kiértékelni és leolvasni.

Kép
Kép
melisch

sziasztok!!!!!!
kisfia lesz!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Gratula!

Bocs; hogy most nem írok többet, de ma egyedül vagyok, ha később még lesz időm, jövök!
Puszi
pedi
Kalocsa

Jó munkát Pedi!!!!!

Kép
Kép
melisch

pedi köszönöm!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: gratulálok :) vmi fotómasinával nem kaptátok le a kis kukist? :)

Timi
titimee

sajna én otthon hagytam a telóm a páromé meg nem azt csinálja amit kellene........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

melisch köszi az infot. és jó pihenést neked a hétvégére.

Timi
titimee

melisch!! hát még egy kis remény maradt :lol:
Jó pihenést neked!!!!

Nita! nagy gratula a picifiúhoz Kép

EDI
ediii

Nita: gratula a kisfiadhoz és már a neve is megvan ügyik vagytok :):):)

igen én is úgy vagyok vele hogy csak esetleg lassabban indul be a hcg-m :) tünetem nincs semmi bár ma valhogy álomkórós vagyok :) este nem is maradok annyit fent :)korán fekszem :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Nita! Gratulálok!! Na,akkor fel kell készülnöd,mostmár aztán teljesen férfiuralom lesz nálatok :lol:
Anuk!! 4,5 kiló?! Úristen,jó nagy baba! Kitartás,már nincs sok hátra!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi nálunk tényleg férfi uralom van.....még a kutyák is fiuk!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita gratula a kukishoz :D Nálunk viszont nőuralom van
Két lány tengerimalac, két fő törpehöri egy pár, egy tacsi fiú kutya, meg mi. :D Szóval 5:3 a lányok javára.

Nyuszi azt hiszem félreérthető voltam kicsit :oops: eddig én híztam összesen 4,5 kg-ot, a baba jelenleg nemtom mennyi lehet. De nehéz, talán 2,5 körül lehet. :D Tudod gurulós kisasztal a hasam alá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.30 17:13-kor.
Vendég

anuk köszönjük!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ja,bocsi Anuk,hogy ilyen figyelmetlen voltam!! 4,5 kiló az nagyon jó,ezt hogy csináltad?? Mondjuk,én sem panaszkodom,én 7-nél tartok,de nekem még van durván 12 hetem,ha 40 hétre jön Lili.

KépKép
KépKép
nyuszi81

én eddig +2 kilónál tartok..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok.

Latom sokan drukkoltatok eretem igy gondoltam megirom hogy megint nem sikerult.sajnos rossz helyen tapadt meg,de szerencsere magatol elment.
megegyszer koszi.

Kép
monyo83

monyo neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :cry: :cry: :cry: :cry: nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!kitartás!!!!!!!!!!!!!sikerűlni fog!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

monyo: jajj ne már :(:(:(:( sajnálom de a rosszban a jó hogy magától mególdodott a dolog

én ma is csináltam reggeli pisiből tesztet de ez is negatív bár piri még nincs közel a 40. napon vagyok már és se tünetek se piri :) remélem kilukadunk valamerre azért

nika70
Salgótarján

Monyo,annyira sajnálom,nagyon drukkoltam neked hogy minden rendben legyen,sajnálom,ez nem lehet igaz:(

Nita,Gratulálok a pici fiúhóz,és szép nevet válaszotattatok:)nem sokat hiztál,ügyi vagy,2 kg az semmi:)

Nika,remélem baba van a piri késésben:)

Nekem még minidg nincs piri,de sztem nemsokára meg fog jönni,görcsölgetek mensisen....35nap már...mondjuk ez nálam nem ujdonság.

KépKép
bettike83

bettike köszi... :oops: :oops: :oops: :oops:
nika halványka második csík sincs?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

full nega sajnos

nika70
Salgótarján

sajnálom...... :cry: :cry: :cry: de sikerűlni fog!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

piri még sehol és kisfiam ma reggel is bilibe pisilt :)jó uton vagyunk

nika70
Salgótarján

Szia Nika! Hasonló cipőben járunk :wink: Sokat gondolok rád, hogy van-e piri, szorítok, hogy ne is legyen úgy 9 hónapig. Semmi, de semmi tünet?
Gergő nagyon ügyes! :)

királylány

gratula gergőnek!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

királylány köszönöm :):) mi az hogy hasonló cipőben? én kb a 43. napon vagyok és tegnap még negatív volt a tesztem legközelebb hétfőn tesztelek :) te hogy állsz?

Nita köszike én is örülök hogy Gergő hajlandó már mégha keveset is de ráül a bilire :) Kép

nika70
Salgótarján

Nika ma vagyok a 44. napon, de én nem teszteltem. Várok még. Ált 35 napos ciklusom szokott lenni, de előfordult már 44 napos is, igaz az akkor volt miután abbahagytam a gyógyszert. Valahogy úgy érzem, hogy még nem mutatná a teszt. Negatívat meg nem szeretnék látni. Semmi tünetem nincs, hacsak az nem tünet, hogy mostanában ég a gyomrom. Kíváncsian várom a + tesztedet aztán majd erőt merítek belőled :) :wink: Hődet nem méred? Milyen hosszú szokott lenni a ciklusod?
Gergő édes pasi ott a bilin :wink:

királylány

Sziasztok!

Nekem tegnap végre megjött végre.

nika: remélem te nem jársz így.

Timi
titimee

királylány az is lehet jel!!!!!
nika azért drukk még!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

timi sajnálom ::(

királylány aztaaa akkor talán nálad babó is lehet :):): hát igen én is így voltam vele csak mindenki unszolt hogy csináljak már egy tezstet :):): én sem akartam negát látni de ez van sajna :) de a lényeg piri még sehol semmi jele :) vagyis kb egyszerre zebrásodunk majd :9

amúgy nekem változó a ciklusom 28-35 nap között van mióta megszültem de hat hét volt a leghosszabb :):):) ami holnap jár le :) hétfőn lövök újra egy tesztet amúgy eredendően is akkor akartam vagyis szerintem akkor már + lesz :)

nika70
Salgótarján

nika ez a beszéd!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nika tudom milyenek ezek a csajok :lol: nem hagyják békén az embert a teszttel, már majdnem nekem is lyukat beszéltek a hasamba :lol: De nagyon szeretem őket és tudom, hogy szorítanak nekem is és mindenkinek. Én addig nem szeretnék tesztelni míg valamit nem érzek, gondolok itt a mellfeszüleésre és az émelygésre. De azt is mondták a csajok, hogy nem feltétlenül van/lesz tünet. Reméljük a legjobbakat. :wink:

királylány

királylány nekem a mai napig semmi tünetem nincs,hacsak a bencus mozgását annak tekintem...... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita ez tartja bennem a lelket :lol:

királylány

királyléány: hát igen :) Gergővel nekem sem volt nagyon tünetem az első 8 hétben és azután is inlkább csak émelyedtem azt is délután inkábvbb

nika70
Salgótarján

Nika nekem azért lenne furcsa, mert Bencével - ugyan nem voltam beteg - azért volt tünetem. Nem volt vészes, de azért egyértelmű volt a dolog. Azért bízom :lol:

királylány

Timi! sajnálom pirit...., de most majd jó rugd ki,hogy vissza se jöjjön egy darabig!!!

királylány,Nika!!! mennek a drukkok nektek!!!!! remélem minnél hamarabb pozi tesztet mutattok :D :D +++++++++++++++++

EDI
ediii

királylány,,,,nagyon szurkolok és nika neked is!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Monyó! Nagyon sajnálom,hogy nem jött össze,de kitartás! Tudom ezt most könnyű mondani,de sikerülni fog!!
Nika! Szokott máskor is ennyit késni? Lehet,hogy tényleg van ott valaki,csak esetleg annyira pici,hogy még nem muatatja a teszt! Nagyon drukkolok!! Dokihoz nem mész el,ha nem jön meg?

KépKép
KépKép
nyuszi81

nem igazán szokott ennyit késni de még várok két hetet ha addig nem jön meg és ateszt is nega lesz elmegyek mindenképpen dokihoz

nika70
Salgótarján

Nika akkor piri még sehol? :lol:

királylány

csajok valaki hozzon pozi tesztet!!!!!!!!!!!!!!!!mérges leszek!!! :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nincs sehol :D:D:D:D:D:D
nita megpróbálunk ha más nem rajzolunk neked :D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

nika.....brrrrrr :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

na jóóóóóóóóóóóóóóóó csak mondtam :):):):):):)

nika70
Salgótarján

tudom......... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

monyo: nagyon sajnálom hogy nem lettél babás. szurkoltunk neked. :cry: de ne add fel, most már mi jövünk!

királylány, nika: kezem lábam csuriban :) jó lenne már pozi tesztet látni.

edii: azon vagyok, hogy kirugjam. :lol: látom most volt pé-d (megint) elkaptátok?

Timi
titimee

Jó reggelt!
Timi: :lol: Köszi!
Nika merre vagy? Alig aludtam az éjjel az iizgalomtól! :lol: Csináltál már tesztet? Eredmény?

királylány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?