Nya pussz csajok
Ma megpróbálok kimerítő lenni.
Momo,
Ha véletlenül kikapod az amniocentézist, akkor se pánik... tulképpen az első héten illik pihenni, ha napi 3-4 óra megállásod lehet napközben, az már jó. Nekem Ancsával csináltak, mert a fene enné meg, épp betöltöttem addigra a 35-öt... de nem bántam meg.
Pihenő életmódról pedig csak annyit, hogy nekem a napi fél-egy óra ücsörgés feltett lábbal már a lustálkodás és semmittevés csimborasszója
Én.... nagyon-nagyon-nagyon szorítok Nektek, és szerintem nem lesz ott semmi hézag
A gyerektartási dolgokhoz már talán nem fűznék kommentet...
Urszi,
A pasi a képen az öcsém, mellesleg Kukac keresztapja
Egyébként édes - annyira szeretik egymást... asszem bevallhatom, hogy öcsémről nem gondoltam volna, hogy ennyire Ancsamán lesz
Réka,
Pusszantjuk ikertesót
, és nagyon-nagyon szorítunk neki, hogy jól menjenek a Dévény féle dolgok. Az allergiával kapcsolatban nem tudok mit mondani - kísérletezős időszakok fognak jönni, mert mindent azért nem lehet kiiktatni egy fejlődő szervezet étrendjéből.....
Angeeee,
Amit leírtál, annak alapján akkor a kaja elég neki. De az sem lehetetlen, hogy mostanában ezek a szar frontok is zavarják őket (na a kengyelről ne is beszéljünk...
)Oldalra fordítva kicsit felhúzott lábbal nem tud aludni a béjjbeeee ? Abban a pózban lehet, hogy nem zavarná annyira....
Tüni,
GRATULAAAAAAAAAAAA újabb picurhoz
Mostanra azért már tudja apája is, ugye ?
Én anno bedobtam a hálóba Kopasz paplanjára a terhestesztemet nagy vigyorogva hajnali fél 7-kor, ő meg azt sem tudta, mi a bánat bajom van
Mellesleg amit beígértem neki, a Tompa utcán való végigkergetést, azt még azóta sem váltottam be
Beu,
Igen, ő tényleg az én édesanyám. Majd egyszer teszek fel apuról is képet, egyből vissza fogod vonni, hogy anyámra hasonlítok
Meg a Kopaszról is, ha egyszer sikeredik róla egy "nemalvós" képet csinálnom
Leszti,
Fogyóötleted ( a hányingeres)
A baj csak az, hogy én akkor inkább maradok majd 100 kiló
Ma tök jó termékeny napom volt, varrtam egy jó kis laza gatyát a szomszédasszonyomnak, de ő húzta a rövidebbet, mert amig szabtam, addig ő vigyázott a Kukacra.. és ez már nem is olyan egyszerű, mert úgy jön utánam mindenhová, mint az árnyékom... de olyan édes... ahogy az a kis tökmag megáll előttem, és nagy vigyorogva magyaráz
Na most futok, még méleket olvasok, utána asszem eldőlök, mint a tök...
Pussssz nektek :
Klár