Jó reggelt!
itt vagyok, pótolok.
Csucsu
ez a munkahelyi dolog eléggé kikészítő. Nem csodálom, ha ki vagy bukva. Én is ki lennék. Sajnos egyenlőre el kell fogadni, mert nem sok lehetőség van. De nagyon szorítok, hogy mielőbb találj egy megfelelő munkát. Ez a hülye válság sem tarthat örökké. Nincs esetleg vlami azóta?
A lánykád koszorúslány lesz? ez akkora élmény lesz neki. Én is voltam gyerekként, és ma is nagyon jó emlékeim vannak róla.
Várjuk a képet. Biztosan egy igazi kis hercegnő lesz abban a ruhában. Várom a képeket nagyon.
gondolom azóta többször is fel kellett próbálni.
12 koszorúslány?????? Ajhaaaaa. Mekkora lagzi lesz ez? Még nem hallottam ilyet, hogy ennyi koszorús legyen egy lagziba. De biztosan nagyon szép lesz.
Bridget
Megvetted végül a rucikat, meg a cipőt? Milyet vettél?
Apa megint jó sokat dolgozik. Folyamatosan konferancia beszélget.
Kösznöm az ölelést.
MOst rám fért.
Talán már nem látom olyan borusan a dolgokat így alvás után, de még kell idő biztosan, hogy végleg átlépjek rajta. Az utánaolvasás a pco-rol még nem döntöttem el, úhogy akarom-e.
Majd látom. Ha elérkezett, úgyis visszaolvasok. De igazad van, meg kellene próbálni, de tudod mi a véleményem erről. Amennyit kell, úgy érzem tudok.
Melaszka
Hogy van Marcika? Gyógyul a kis drága? Annyira rossz lehetett.
Nócika
Hogy vagy? Fogad? Meggyógyult azóta? És az izomláz?
SZékelykáposzta? Rakott krumpli? Hmmmm de fini. .)
Mire jutottál végül a vőlegénykérésben? Nem egy helyen fordut elő, hogy a vőlegény kezét kérték meg, és nem a menyasszonét. Nagyon drukkolok Neked! Nektek!
Kitty
Milyen aranyos vonalzód van!
És az az avatar is nagyon kis aranyos.
a lagzi jó lehetett. Jól kibuliztátok magatokat.
A csokor nem elkapást sajnálom. De igazad van, nem ezen múlik. Ettől függetlenül még férjhez fogsz menni. Én sem kaptam még el soha csokrot. Hol vannak az igért képek?
Hamar kérjük a frizuról a képet! Azok a játékok tök jók.
A milyénken nem volt, hiányoltam is. De a környéken nagyon divat. de tényleg jó buli.
Enis
Nem írtad meg a lánykád szülinapjára készült tortát.
Milyen lett? És az ajándék mi lett? Végül fel tudtátok köszönteni?
Hazaért a plázázásból.
Nem annyira érekli a saját szülinapja? De miért.
Nem szereti a szülinapokat?.
Mi lesz majd később
Végül mi lett a barátnőd ajándéka? Kaptál valamit? A táska az tök jó ötlet!
a párod megcsinálta neked a programot a telefonnal. elfelejtette a drága?
előfurdul az ilyen. De nincs semmi felszólítás kikapcsolás előtt? De nagyon ügyes voltál, hogy ilyen gyorsan elintézted neki.
Zsu
Örülök, hogy jól sikerült a hétvége.
macskaallergiád van? Az nem jó. De a buli jó volt azt látom. Kalandosnak is elég kalandos volt azzal az eldurrant csővel.
A fiúk meg hogyhogy 4 órán keresztül vették? Csak nem betaláltak egy kocsmába?
este 10-kor palacsintasütés?
Hát volt buli azt látom.
Nagoyn szépen növekedik a kicsi csillagod.
SZép a pocid.
Én is örülök, hogy a 90 napost végigcsináltuk. De legszívesebben újra kezdeném, de apa nem akarja. Ő nagyon szereti a hasát. Én is, de azért jó lenne újra kezdeni.
Nekem megint beállt a nyakam. Az éjjel többször is felébredtem. Kellene keresni egy masszört.
Tegnap vettem bikinit a Skálában. Végre találtam jó áron egy olyat, amiből nem lógok ki sehol.
Keki zöld, és narancs színű a pántja. Majd lefotózom, és megmutatom. Nem nagy durranás, egyszerű, de nekem tetszik. Na volt egy olyan, ami gyönyörű volt, de sajnos nem tartott úgy ahogy kellett volna, mert nem volt benne merevítő. Nekem meg kell. Pedig a méret jó volt. És csodaszép volt. Na de hátha egyszer találok egy hasonlót. Itthon meg lemondom, mert igértek, de drágább lenne. Azt akkor nem fogom kérni.
Apa ma megint 24-ezik. Nem látom majd csak holnap.
már megint egyedül vagyok.