Sziasztok!
Rég nem voltam, de azért helyzetjelentek.
Sajnos a terheléses cukrom 7,8 lett, és a diabetológián kötöttem ki. Most méregetem a cukrom és diétázom, de a reggeli értékeim sajnos magasak. Úgyhogy lehet inzulin lesz belőle.
Baba miatt nagyon aggódom, és mindent megteszek érte.
Most jelenleg egész nap számolok, méregetek mit ehetek, mit nem, ésg ha igen miből mennyit. Méregetem a vércikrom. 24 órás pisit gyűjtök, heti rendszerességgel járok diabetológiára, illetve vérvételre.
Virág, Encike nagy gratula a babákhoz,és a gyors szüléshez.
Naegele: ne mond azt, hogy ha Emma baba megmarad
Megmarad, és ezt kell mondogatni.
A 16 héttől a 24 ig én is nagyon keményedtem, és feküdtem végig. Elötte véreztem, most meg a cukor dolog. De én megszülöm ezt a babát, és egészséges lesz punk-tum! Kicsit pozitívabban. És gratula a kiscsajhoz.
Nitácska neked meg az újabb fütyishez gratula
Nyanya, Teri: lehet, hogy most ennek így kell lennie. Kicsit a munka eltereli a gondolataitokat, és nem ezen fogtok állandóan gondolkodni. Aztán észre sem veszitek, és már ott is lesz pocaklakó.Nyanya, ha nem érzed biztosnak a régi mhelyedet, akkor kezdj el keresgélni. Azzal nincs veszíteni valód, hogy elküldöd az önéletrajzodat, és eljársz interjúkra, úgy is addig teheted meg, amíg nem mész esetleg a régi mhelyedre melózni. És szerintem egy jó angol nyelv tudással tök jó állásokat lehet találni. Ne légy magaddal szembe kishitű.
Teri, és Bikfyvel egyetértek abban, ha jön a baba, és veszélyeztetettnek titulálnának igen is ott kell hagyni a mhelyet, mert a baba a fontos. Legyen is az bármilyen munkahely. Igazából senki sem pótolhatatlan, ezen az elven tuti megoldja majd a munkáltató.
Drága Bikfy, először is jobbulást neked? Mi a bánatot sikerült összeszedned?
Annyira becsüllek a pitartásod miatt, és csak így tovább
Princike mi van a véreredményeddel? Kiveséztétek a dokiddal?
Rakok fel pár képet a kiscsajomról, a képek 25+4 naposan készültek a kis balerinámról.