sziasztok!
ani!sajnálom ezt a dackorszakot,de tényleg elég hamar jött.na de sebaj,majd elmúlik ez is.egyébként Sedy jó baba nagyon.néha fáj a pocija,de akkor sem ordit,csak nyöszörög.csak annyi a bibije neki,hogy nagyonm igényli,hogy vele legyek.egyfolytában.de nem baj ez se,hiszen az életemet is odaadnám érte,és természetesen ő a legfontosabb a számomra.
rana!köszi!és sok-sok puszi nketek!egyébként nem hiszem,hogy elkapod a herpeszt a férjedtől.ennyitől nem hiszem,és ha utánna pedig alaposan fogatmostál akkor nem hinném....
árnika!munka?mikor kezdessz?és milyen munka ez?ha szabad kérdezni.....
többiek?kincs?móni?mazsi?marejke?hogy vagytok?
szülésem története röviden:
szóval húsvét után április 14-én kedden mentem nst-re,ami sajna nem lett jó,nagon be volt szűkűlve.ezért elküldtek áramlásira.na az sem lett valami jó.éppen határeset volt,de a dokinénim benttartott.ezért kedden egésznap a szülőszobán voltam volt magzatviz vizsgálat és akkor még tiszta volt. és nst-re és ctg-re voltam kötve.akkor nap jó lett az nst,és estére benttartottak a korházban.majd 15-én szerdán reggel ismét áramlási ultrahang.ami jobb lett mint előző nap.aztán rátettek nst-re ami megint bevolt szűkülve,ezért nem engedtek el.akkor a dokinénim magzatvizet vizsgált és már sárga volt.ezért burkot repesztett,és oxitocinos infúziót kaptam.ja és epidurálist ami nekem fájt!alig vártam,hogy végezzenek.aztán az nst miatt a dokinénim úgy döntött a főorvos doktorúrral együtt,hogy jobb ha megcsászároznak mert a pici is elfárad meg én sem úgy tágultam ahogy kellett volna.ezért gyors borotválás,előkészités és 5 perc alatt a műtőben voltam.megvágtak azt nem éreztem,de a cibálózást,és a rángatózást nagyon.nekem nagyon fájt a nemiszervem,mert nagyon feszitették.kanállal kellett kiszedni Sedy fejét mert annyira mélyen volt már.nagyon megszenvedtünk.akkor meghallottam,hogy felsir.annyira jó érzés volt.sirtam is végig.megmutatták,és azt mondtam,hogy nagyon gyönyörű vagy életem csak nagyon picike.,akkor elvitték megmérni és visszaszóltak,hogy hány kiló és centi.na akkor megint mondtam,hogy milyen picike.és mondta a dokinénim,hogy nem csoda,hiszen placentarendellenesség állt fent,és ki tudja mióta?lehet fisszafogyott a drágám,nem tudom de az a fő,hogy egészséges és ez számit csak!meg egyébként is már sokat hizott,mert tegnap voltunk a védőnéninél és képzeljétek már 4100gramm a drágám és 53 cm.szóval 2 hét alatt hizott 1100 grammot.jó mi?mondjuk torkos is az én életem.
szóval Sedyt elvitték,a férjem végig az üvegmögött volt és nézte a császárt majd nála volt Sedy is.aztán engem kitoltak és 30 percenként nézték egésszen reggelig a cukromat.nagyon leesett.egésznap nem ettem semmit ráadásul beöntés is szóval semmi sem volt bennem.a cukormérő nem tudta megmérni annyira alacsony volt.ezért kétszer kaptam akkor este vénásan 2 adag inzulint. ja és nagyon-nagyon remegtem.nagyon rosszul voltam.azt hittem ottmaradok.akkor este elvittek zuhanyozni,meg ugye járkálni kellett.majdnem elájultam ketten kisértek,és csak a vc-re ültetve tudtak megcsapatni vizzel,mert falfehér lettem,és nagyon úgy nézett ki,hogy el is ájulok.de valahogy mégiscsak tartottam magam.minden erőmet összeszedtem.de megérte szenvedni ezért a csodáért.csak azért mégsem kivánom ezt a szenvedést senkinbek sem.másnap lekerültem osztályra és egész jól voltam.na de itthon...még mindig szenvedek a császártól.eddig a sebem nyilallt,most pedig belül nyilallik és feszit is.szóval kinlódom minden nap.remélem lassan már azért csak jobb lesz.hát igen nem véletlenül találta ki a jó Isten a természetes szülést.igaz nem tudom milyen,biztosan az is nagyon fájdalmas,de csak nem tart a fájdalom ennyi ideig.
szóval ez az én szüléstörténetem.szenvedtem,kinlódtam és még most is,de nagyon-nagyon megérte!imádom az én kis Sedy-babymat!
mindenkinek sok-sok puszi!Timi