Új privát üzeneted érkezett!

Rani, végre jó híreket is lehet olvasni!!!
Igen, úgy legyen, hogy meghozza a gyogyi a hozzá fűzött reményeket!!!!!!
(bennem is megfordult a napokban hogy keresek a kineziológust, kihez jársz??)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Raniko, wow ez nagyon klassz hír !
Hétfőn már kezdesz, de jó !!!
Lassan drukkolhatunk Neked is :wink:

Skrisz,
egyszerűen annyira lelassult az anyagcserém, hogy állandóan görcsösen fáj a hasam, a végbélbe sugározóan, ha ráülök a fenekemre, csillagokat látok. Ennyi görcs nem hiszem, hogy jót tenne... de rostosabban már nem tudok táplálkozni :roll:

Minden napra jut valami új baj. A gyomorégésem megszűnt, helyette jött ez ...
Ennyi nyűgöm egyik lombik alatt sem volt :?
Bár gondolom az a bika dózis progi, amit kapok, csak ront a helyzeten.

mniki

Kalkata igen én is nagyon remélem hogy nyitok egy + szériát! :wink: kopp kopp

Én Gálos Mónikához járok.
Eddig két alkalomal voltam és szet mondta szerintem már nem is kell sok sőt lehet hogy pénteken megyek utoljára!!! :wink:
Nekem sokat segített voltak olyan volgok amiken nem tudtam egyedül átlépni!

Miniki igen már hétfőn!! :wink:
Te szegény nem lehet könnyű ennyi gyomorbántalommal:(
Tuti a progi is közre játszik!
Én annyira fel voltam puffadva hogy nem volt olyan gatya amit be tudtam volna gombolni! :roll: :oops:

Kép

Kép
raniko

Niki igyál rengeteg folyadékot és nyomasd a magneB6-ot.

Rani, szuper, hogy már te is szurkálódni kezdesz! HAJRÁ!!!!

skrisz72

Timi: huh de izgalmas :) drukkolok nagyon nagyon +++++++++++

Niki: koszi, en megvagyok, a szokasos gorcsolgetessel es puffadassal. Sajnalom, hogy igy kinlodsz-mielobb muljon el!

Raniko: szuper, mindjart kezdesz!!!!!!!!!!!!!!

Skrisz: mire jo amugy a magneb6? en megvettem, de alig par szemet szedtem csak be, rossz volt utana a gyomrom.

Kalkata: lehet, hogy jo lenne valami mast is kiprobalni! jo otlet!

pusz mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Skrisz: bocsi, nem Gynoflor, hanem Floragyn :lol: :lol: . KEZDEK MEGHÜLYÜLNI :oops: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Floragyn intimzuhany 140ml

babaimádó
Kép
babaimado

Niki!
Espumisant próbáld. Nekem is volt ilyen gondom és segített. Tuti a progiszint miatt van. Görcsöt valahogy próbáld szüntetni (meleg víz, nyugalom, sztem én még egy nospat is bevettem....)

Kép
lona1

Lona, Niki:szerintem azért a melegvízzel óvatosan kellene bánni.

babaimádó
Kép
babaimado

Sajnos a görcsöt nem tudom szüntetni, mert ha dolgozik a belem (akár a szelek), azt nem tudom akaratlagosan befolyásolni és a "zárójelestől" is görcsölök, amíg nem jön ki. :oops:

Jó magas progira vágytam. Most megkaptam :mrgreen:

A CH diétámnak annyi, amióta aszalt szilvát eszek :?

na, de most már tényleg nem akarom telepanaszkodni a fórumot :)

Remélem mindenkinek szép hétvégéje lesz, vasárnap anyák napja :)

mniki

Niki, köményteát is ihatsz. Az nagyon jó szélgörcsre.

Amina, állítólag csillapítja a hasfájást. Nekem nem kellett, de másoktól hallottam, hogy jó. Asszem Hanna evett elég sokat.

Babim, akkor azt is megnézem... :lol:

skrisz72

Ez jó. Raniko én is Gálos Mónikát néztem ki a neten, neki volt a legszimpibb az arca. Örülök, hogy jókat írsz róla. Akkor én is elmegyek hozzá, ez volt a jel.

Én hétfőn megyek a dokihoz. Most beszéljünk meg az egyetlen és utolsó lombikkal kapcsolatos teendőimet :lol:

Mindenkinek drukk. A statisztikák szerint tavasszal és nyáron készül a legtöbb gyerkőc, szóval "csak" hoznunk kell a statisztikát.

Szép hosszú hétvégét kívánok mindenkinek.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Lányok, köszönöm a sok tanácsot :)

Irises, a hétfői megbeszéléshez ++++++++++++++++++++++++

mniki

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Két édes pici szivecske dobog a pocakomban! :D Boldogok vagyunk-félünk, nevetünk-sírunk(bár ezt csak én) :lol: :D Elmondhatatlan érzés látni és felfoghatatlan!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi!!

EZ SZUPER!!!!!!!!!!!
Hatalmas gatula nektek te kis 3-om az egyben!!!! :lol: :lol: :wink:

Irises ez tényleg jó! :lol:
Én nagyon meg vagyok elégedve!!!
Úgy érzem neki mindent elmndhatok és mindenbe tud nekem segíteni!!! :wink:
Én pénteken megyek hozzá megint!

Kép

Kép
raniko

Timi drága, kétszeres gratula!!!!!! Boldog, nyugodt babavárást kívánok!

skrisz72

Sziasztok,
tegnap nem volt jó a babanet :evil: , nekem be se jött az oldal.

Timi, gratulálok a két dobogó szívecskéhez, boldog babavárást nektek.

Kalkata, nem, a héten szabadságon voltam, elvileg, de amúgy dolgoztam benti dolgokat, meg tanulgattam, ma volt a vizsga, megírtam, sztem tuti nem sikerült, de nem is érdekel. Most nincsenek jó napok, de nem akarom ezzel a topikot terhelni.

Baba, én régebben használtam irrigálót, de abban olyan kiszerelésben volt a cucc, mint a Plusz pezsgőtabletta :D , egyet kellett feloldani egy alkalommal, szóval az egyértelmű volt, amit te írsz, nem ismerem.

Raniko,
örülök, hogy már kezdesz, hajrá május.

Nálam is végre beköszöntött kedden pirinénje, úgyhogy szedem a fogigátlót, 13-án megyek Szmatonához beszélgetni.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Timi: szívből gratulálok a 2 Pindurhoz!!!!!! :D :D

Baba: én sem isemrem ezt, azért nem reagáltam.

Rani: hajrá kezdés! :wink:

Alle: neked is hajrá kezdés!!!!!!

Puszi Lányok, én nem leszek most 2 napig!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi, jó pihenést nektek!

allegrobarbaro

Köszönöm szépen a gratukat! :D

Alle: én meg 14-én megyek hozzá-utóljára. Szerintem nem terhelnéd a fórumot a gondjaiddal, de azért én drukkolok, hogy az a vizsga sikerüljön! Megkérdezhetem, hogy miből vizsgázol?

Raniko: 3 az egyben? Na, ha ezt páromnak így mondom, csak így fog hívni! :lol:

Skrisz: van olyan, hogy nyugodt babavárás? Mond, hogy igen! Én tartok attól, hogy végig fogom aggódni és akkor fogok majd megnyugodni, ha megszületnek a babákok. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Szép reggelt mindenkinek!

Timi, nem babás, szóval inkább nem, de akit érdekel, prviben küldök címet, ahol olvasható, mi van.
Vizsgázni gazdasági ismeretekből sé vezetési ismeretekből vizsgáztam,aztán jog, pénuügy, számvitel...szépségek.

allegrobarbaro

Timi, az első három hónap után már nyugodt a babavárás. Én a down-kór miatt paráztam hetekig, de aztán meggyőztem magam, hogy semmi baja a babámnak és onnantól már nagyon kellemes a babavárás. Én élvezem. Eltekintve a mostanában jelentkező derékfájástól. De ez a legkevesebb... :D

Alle, te miért nem vagy benne a táblában?? :roll: Örülök, hogy kezdődik a stimud!

skrisz72

sziasztok!

jaj de jóó, van 1 új kismamink! Ráadásul duplapocija lesz!!! Gratulálok Timi !!!!!!

Nekem se jött be a babanet, tegnap egyáltalán nem, tegnapelőtt meg annyira lassú volt, hogy nem volt idegem kivárni.

Folyamatos drukkjaim szállnak a tesztelésig várakozóknak!

szép hétvégét!!!!
nani72

Jó reggelt mindenkinek!!!

Timi igen ezek a pasik már csak ilyenek! :wink:
(gondolom azért nem bánod :lol: )

Nekem hétfőn volt egy kis barnázásom arra azt mondta a doki szerinte az ovulálás miatt volt mert azt látta uh-n meg mikor megvizsgált, hogy pont túl vagyok rajta.
Tegnap picit fájt a hasam és ma reggel megint egy kis barnázásom volt! :roll: :oops:
Nagyon remélem rendbe van most is odaben minden! :roll:

Allen hajjjjjjrááááááá kezdés!!! :wink:

Mindenkinek jó pihenést valószínü csak hétfőn leszek!!
Puszi mindenkinek!!!!

Kép

Kép
raniko

Timi jaj de jó. Éljen! Én vettem egy könyvet arra az időre, ha kismami leszek, amiben próbálják a kismamák aggodalmait eloszlatni. Bár szerintem ez a topik sokkal jobb arra, hogy megnyugtassa az embert :D Fiatal vagy, egészséges, minden jól fog menni.

Jó pihenést mindenkinek!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Timi!
Szép kilenc hónapot nektek! :lol:

Mniki!
Nekem székrekedésre ajánloták a Hunyadi vizet és úgy tűnik nekem a gyomorégésre is jó. ( Et csak onan tudom, hogy hogy kihagytam egy hetet ögtön irgalmatlan gyomorégésem lett. Így hogy újra iszom így meg semmi. És ráadásul a cukorháztartásra is jótékony!!! Ajánlom az IR-es kismamiknak is.

Köszönöm szépen a drukkokat a rákszűréshez, árcsak mindenkinek így válna be!

Mindenkinek szép hétvégét és drukk, drukk. Negatív gondolat pedig töröl töröl.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Gyomorégésre, ha sav okozza, remek itóka a natúr citromos víz ( ohne cukor/édesítő). Próbáljátok ki. Ne féljetek attól ,hogy a citrom savas, mert bár ez igaz, de mire "leér" lúgossá válik. Ráadásul természetes c vitamin.
Én minden nap kifacsarok 1 citromot ,fél literes vizes palackba öntöm, és napi 2 üveggel megiszom.
nani72

Sziasztok !

Timi :)
Gratulálok a két pici dobogó szivecskéhez ! Remélem hamarosan már nyugodtabban élvezheted az előtted álló hónapokat :wink:

én magam alatt vagyok. Barnás folyásom volt ma és görcsöl a hasam :(
azt mondjátok meg, ilyen korán olyan magas progi mellett amit mértek, ez hogy lehet ????
Nekem soha nem jött meg hamarabb a lombiknál, pedig nem is kaptam ilyen bitang sok progit.
Lehet ez a sok bélgörcs okozta ??? :? :(

mniki

Jó reggelt!

Sajna mostanában csak futtában tudok jönni, de talán már látszik a sok munka vége Anyuéknál.

Köszönöm, hogy velem örültök! Annyira jól esik!

Alle: hát irigyellek, hogy ilyeneket tudsz tanulni és vizsgázni belőle! Nekem küldheted priviben a címet, elolvasnám, hogy mi van veled!

Skrisz: hát nagyon remélem, hogy majd lenyugszom és évezni fogom a kismamiságot a rettegés helyett és talán majd akkor, ha már látható-érezhető jelei vannak.

Mniki: én a 6-7. napon barnáztam és 5 napos babákat kaptam vissza. Ha számolsz egy kicsit, akkor lehet, hogy ez nagyon is jó jel! :wink: Én nagyon drukkolok! Valami eszembe jutott! Szedsz magnéziumot valamilyen formában? Mert nekem elég 1 szem Magne B6 ahhoz, hogy iszonyatos bélgörcseim legyenek.

Amina, Twist nektek is mennek a drukkok!

További szép hétvégét mindenkinek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Niki: nagyon nagyon drukkolok! ++++++++++++++++++++++

Twist: ugy eltuntel!!!!!!!!!!!!!!!!! hogy vagy?

Timi: hatalmas GRATULA :D :D :D !

Nani: a citromos viz az egyik elixirem, ha barmi bajom van, mindig azt iszom :)

amina09

Sziasztok !

Timi, a MagneB 6-ot csak a bélgörcsök után kezdtem el szedni.
Mintha már jobb lenne egy fokkal a helyzet, bár éjjel is felébresztett a görcs és utána mennem is kellett WC-re.
Felhívom a dokimat, hátha tud valamit mondani.

Nagyon remélem ma nem lesz semmiféle barnaságom !!!!!!!

Mindenkinek szép napot !

mniki

Niki, sokat gondolok rád! +++++++++++++++++++++
A doki jó ötlet!
Tudod: csak legyen értelme :wink:

Kép
lona1

Niki, remélem javul egy kicsit a helyzet. Nem elkeseredni, Hanna rá az élő példa, hogy milyen szörnyűnek látszó helyzetben is lehet babát várni. Az első pár hónapot végig görcsölte és vérezte, feküdnie kellett és nagyon durva progi pótlást kapott. De ma már valóság lett az álomból, mert Olivér gyönyörű kispasi és szépen gyarapodik. :D

Többi kismami jelöltnek is puszikat és babatapikat küldök!

Mindenki csak arra gondoljon, hogy sikerülni fog!!!!!! MINDENKINEK!

skrisz72

Timi!

Itt is gratula! :D
Ahogy néztem az UH képet a picurokról, eszembe jutott, mikor Én először láttam a kis tökmagom szívét dobogni. Annyira jó érzés volt, és most itt szuszog mellettem. Leírhatatlan!
Akármikor a kezembe akadnak a tesztek, meg az UH-s képek, mindig könny szökik a szemembe. Múlt héten vasárnap lettek megkeresztelve a fiúk (az Én fiam, és a nővéremé). Mikor a pap, elkezdte mondani, hogy " a gyermek a legszebb ajándék az élettől stb." azt hittem elsírom Magam.
Kívánom mindenkinek itt a fórumon, hogy ezt, ezeket élje át, minél hamarabb!
Timi, Nektek pedig sok-sok puszi, nagy ölelés, és tessék nagyon vigyázni a pindurokra, és Magadra is!
s.bea

Bea, beraktalak a táblánkba. Olvass vissza, és szólj, ha valamit javítsak benne, vagy ha hiányzik adat, akkor küldd meg. Puszi

skrisz72

Skrisz, láttam, köszi! :)
Minden pontos, csak még a "dátumot" nem tudom, hogy mikortól lesz tesó project. :wink: De remélem hamarosan...
s.bea

Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm, hogy hiányoltatok:))
Életem legpörgősebb és legszebb három hetén vagyok túl.
Nagyon, nagyon nagy boldogság ért, kétcsíkos lettem:)))) Sikerült a lombikom, el sem hiszem, még mindig olyan hihetetlen:))

Kép

Most vagyok az ET + 12. napon és ez a ma reggeli tesztem. Olyan szép erős, hát nem ez a legszebb teszt? :)))) Teljesen el vagyok olvadva.
A páromnak 2 napja mondtam el a dolgot, nagyon örült, azonnal elmentünk vásárolni nekem fehérjéket és ásványvízet (szóval, túrórudikat és efféléket) és aztán a kedvenc pizzériámba is meghívott. Nagyon boldogok vagyunk:)
Remélem, hogy minden rendben lesz és 9 hónap múlva a karjaimban tarthatom a kis drágámat! Nagyon, nagyon sokat vártunk rá: 14 évet!
Vendég

Jaj, van egy kérdésem: tudtok ajánlani egy jó nőgyógyászt? Nem ismerek senkit. Olyan bevállalós ember kéne, aki Szilveszterkor is bejönne miattam, mert ez a január 8-ai időpont akár Szilveszterre is eshet....
Vendég

Twist, ez nagyon szépséges teszt :D

allegrobarbaro

Köszi Allegro!:)) Remélem, hogy hétről-hétre majd minden rendben lesz, mert sok rossz történhet. De próbálok pozitív maradni :wink:
Vendég

Persze, egészen a szülésig sok minden történhet, sőt utána is, de egyrészt nagyon szép erős a csík, tehát mindenképpen bizakodhatsz szerintem, másrészt meg ha csak mindig a lehetséges bajokon agyalunk, sosem akarnánk babát és semmit sem, csak behúzódnánk a csigaházba, hátha ott nem ér semmi (se jó, se rossz). Pozitívnak kell lenni, és bízni, minden rendben lesz. Mindenesetre az első lépcsőfokon túl vagytok :D

allegrobarbaro

Twist hatalmas gratula!!!! :D
Gyönyörűűűűűű ez a két csíkos teszt!!!! :wink:
Szép 9 hónapot kívánok neked!!!

Kép

Kép
raniko

Miniki szerintem se kellene aggódnod hisz látod itt vannak az élő példák ez simánjelenthet jót!! :wink:

Nálam semmi extra ma azt vettem észre ha lehajolok szédelgek és hányingerem lesz. :roll:
Ez tuti a megemelt gyogyiadag miatt van!
Pikk pakk itt a hétfő, már alíg várom (bevallom amúgy úúútálom a héfőket! :lol: )

Kép

Kép
raniko

Hahó!

Megjöttem! :wink:

Twist: ez igen!!!!! Gratula! (Hányadik lombik volt?)

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Twist: gratulálok KISMAMI! :D Jaj, de jó ilyen hírekre jönni! Majd meglátod, hogy most jön még csak az izgulás java!

Bea: még nem is volt időm a picurok uh-képét lefotózni, de majd pótolom, ahogy lesz egy kis időm. Egy képre nem fértek rá, mert vagy egyik, vagy másik látszott, úgyhogy külön-külön vannak fotózva.

Mégegyszer köszönöm a gratukat!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Twist!!!! Ejha! Ez aztán az irigylésreméltó teszt! :D nagyon szép erős 2csíkos!
14 évet vártatok???? :shock: Akkor én a 4 évemmel eldugulok.
Sok szerencsét az elkövetkezőkhöz!

Rani, eszel eleget?Ha túl kevés szénhidrátot eszel, szédelegni fogsz.

Amina, Niki mindkettőtöknek drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szurizóinknak soksok petikét!
kismamiknak pocisimi!
Várakozó sorstársaimnak kitartás, hisz előttünk a jó széria! :)
nani72

Sziasztok!

Van egy 300 Ne egységes Gonál injekcióm, amiből csak 70 Ne-t használtam le, és még 2 hétig használható a maradék.

Ha valakit érdekel, kérem priviben keressen!

LKTímea
lkt

Sziasztok! :P

Timi,
szívből gratula! :D Boldog babavárást, tessék "nagyra nőni"! :lol:

Twist,
ez aztán a fantasztikus hír!!! :D :D :D hatalmas gratu!!
Mesélj már, hányadik beülti sikerült???
Látjátok, ez az, amiről beszélünk: a 14 év!!! :shock: És Mindenkinek sikerül!!!!!! (csak türelem, idő kérdése...)

Amina, Mniki, Nani,
ez Nektek is adjon reményt és rengeteg erőt!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ki van még akcióban? :roll:

tillidian

Sziasztok!

Twist, nagyon várlak a hírekkel!!!! Drukk az ikrekhez!!!!! :lol:

Amina, Niki, nálatok is lassan jelzi a teszt a babákokat!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Már a 8-9. napon vagytok ti is! Ki próbálja meg?

Mandi, hol tartasz a szurkálódásban?

Anyukáknak boldog anyák napját kívánok!

skrisz72

Twist: itt is gratula! :)

Till: ugy emlekszem Twisteknek ez volt az elso lombikjuk, azt hiszem :roll: :) .

Krisz: tenyleg, rajtunk a sor ;)

Kik kezdenek nemoska? Nani, Alle, Puszi, Raniko ugye?

Szep vasarnapot mindenkinek!

amina09

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?