Jó reggelt!
Barbi
Megyeget a tanulás, reggel jól tudok tanulni, Marci meg tanul anyával
Na, voltatok a bölcsiben? Nekem itt a szomszédnéni mondta, h az unokája jár már bölcsibe 3 napja és nagyon tetszik neki. Meg hogy most nagyon sokan iratják be a gyerekeket, a másik unokáját is beiratták, aki most 7 hónapos, de lehet, h szeptembertől már menne bölcsibe
Encu
Hogy vaaaagy?
Tali: én most nem tudok nyilatkozni, májusban vizsgák...
Bár ha elsőre sikerül mindegyik, akkor május 14 körül végeztem is velük
Móni
Meggyógyultatok már?
Majd kicsinyitek képet Marciról... csak apát nyúzom, h tegyen fel nekem Corel-t, vagy photoshopot
dehát...
Kajcsi: nekem volt valahol olyan listám, ahol fel van tüntetve, h ha valaki 4 hónapos kortól kezdte a hozzátápit, akkor miket lehet még bevezetni, és hány hónapos korban... na nem tudom, hogy ez értelmes e...
azt hiszem egy füzetbe van kiírva, majd megkeresem
Mi 5 hónaposan kezdtük a hozzátápit, és szerintem úgy csináltam, hogy először az almát, aztán a banánt, aztán krumplit (simán utálta marci, de almával imádta) és igy tovább... pár napig adtam neki, aztán ha már rendesen ette, akkor próbáltam újat.
Niki
Éééédes Nonó nagyon! Igazi kispasi!
Csilla
Aztaa hatalmasak a fiúk, nagyon édesek, nagyon ügyesek! Milyen aranyosan játszanak együtt!
Utólag is Boldog Névnapot!
Reni
Mi is a lakón lakunk, az uszival szemben
Orvos: Igaz én a Szent Imrében szültem, és ha fogok még, tuti, hogy megint ott fogok!
Én sztk-s rendelésre jártam, a dokim egy nagyon kedves, fiatal pasi volt, szülni ügyeletesnél szültem. Gondolkodtunk, h felkérjük a dokit, de nem vállalt decemberre több szülést már, és viszonylag későn is szóltam, mert azt mondták, hogy általában már a 12. héten lestipi-stoppolják a dokikat a kismamik. Szóval ügyeletes dokinál szültem, meg ügyelets szülésznőnél, és teljesen korrektek voltak, nagyon jó fejek, rendesek. Az ügyeletes doki ugyanúgy bejött hozzám, megnézte hogy vagyok, mint azokhoz, akiknek fogadott orvosuk volt. A csecsemős nővérek is nagyon rendesek, aranyosak voltak. De gondolom azért ezt orvosa válogatja...
De egy másik példa, hogy egy barátnőmnek 2007 augusztusában született a kisfia a szent imrében fogadott dokinál, és most április 19-én a kislánya de ügyeletes dokinál, és sokkal jobban meg volt elégedve az ügyeletes dokival (egyébként a sotén szült volna, de a dokija akihez magánba járt, lelépett nyaralni
)
Na, most megyek, mert Marci nyivákol...