Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

TALI!!! TALI!!! TALI!!!
Beszéltem KrisztinávalKép Holnap benéz a netre és válaszol a kérdésekreKép Addig jó lenne eldönteni mit akar a népKép A sütéshez megveszi a gyújtóst és vannak disznóságai(pl: szalonna). Ha sütni szertnénk, akkor tényleg el kellene dönteni, ki mit hoz, pl kenyér, valami zöldségféle...
<pre>
név felnőtt gyerek mit hoz
Anita
Ditta 2 2 sós és édes sütik
Dkriszta
Dodus 2
Emese 1 1 üdítő és saláta
Forgi
Gyöngyöske 2 2
Judit
Kata 2 3 sajtos pogi
Koda 2 2 pogi és saláta
Krisza13
Krisztina 2 3 keksz és süti
Magdi
Marika 2 1 innivaló babáknak és mamáknak
Neva
Panka 2 1
Zoli
Zsua
Zsuzsa
Összesen: 17 15 </pre>

Többség? Ugye csak a jó idő miatt nem írtok ide?
Nálunk van még esetleg 2 hely a hátsó ülésenKép De nincs gyerekülésünk. Aki igényt tart rá csak bátranKép

Kriszta13!
Lehet hogy mégiscsak megyünk pénteken úszni, addig még írok majd smstKép

Kata!
Még mindíg minden nagyon szépKép

Ditta!
Majd írokKép De képek szupikKép

Panka!
Beni édi a képekenKép

Magdi!
Pénteken taliKép Tudsz már vizsgákra jelentkezni?

Gyöngyöske!
Boldog szülinapot Gyöngynek

Kép

Koda!
Jó nagy már a kislegény, mikor utoljára láttam még pocakban voltKép

Puszika, Marika
Hriczom

Marika!
Csak május 10-től lehet jelentkezni. Te is kaptál a papír szigorításról emailkét?

Magdi
lilien_csenge

Marika!
Tőlünk 2 f, 2 gy.Kép
A sajtos pogi helyett vihetek valami mást is. Majd meglátom mi az amit senki nem hoz. Addig maradjon a pogi.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Gyöngyöske!

Ma már ugyan szerda van, de ma is bent vagyok délig. Ezen a héten minden nap.
Neva
neva

Sziasztok!
Köszönjük a jókívánságokat. Kép

Neva!
Ma bemegyünk Hangával. Előtte felhívlak. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Koda!
Szerinte félreértés van a tali körül, te csak 1 gyereket tudsz felmutatni. Vagy tévedek??? Kép

Marika!
Ha a sütés melett maradunk, akkor üdítő helyett én viszek kenyeret a Tanoda pékségéből.

Remélem az idő is nekünk dolgozik, mert ha ilyen esős marad, akkor gndolom, elmarad a tali! Kép

MSE

Üdv: Emese
mse173

SziasztokKép

Igen, nekem egyenlőre 1 gyermekem vanKép, a 2. az Emese Ádija, akit viszünk. Úgyhogy Koda+1 gyerkőc, Emese+1 gyerkőcKép

MarikaKép
Zsua lehet, hogy igényt tartana a helyre, mivel már beszéltem vele, hogy sajna nekik nincs kocsi, így nem fog tudni jönni. De hátha így megoldhatóKép

GyöngyöskeKép
Mi is sok boldogságot kívánunk Utóleg ennek a kész nőnekKép Nagyon jót nevettünk a körömlakkos történetenKépKép

EmeseKép
sziaKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Bocsi az elírásért. Észre sem vettem. Na mindegyKép
<pre>
Anita
Dkriszta
Dodus 2
Emese 1 1 üdítő és saláta vagy kenyér
Forgi
Gyöngyöske 2 2
Judit
Kata 2 2 sajtos pogi
Koda 2 1 pogi és saláta
Krisza13
Magdi
Neva
Panka 2 1
Zoli
Zsua
Zsuzsa
Összesen: 17 13 </pre>
Milyen idő lesz vasárnap?

Magdi!
Mélt nem de az üzik között olvastam.

Puszika, Marika
Hriczom

Sziasztok!

GyöngyöskeKép
Igaz, hogy 1 nap késéssel, de sok boldog névnapot kívánunk neked.Kép

MagdiKép
Mi tavaly nyáron voltunk Bogácson, de mi is jól éreztük magunkat.

KataKép
Na jól van, most már elárulom.Kép Itt lehet megrendelni, 1195 pénzért.Kép Ha meg akarod venni, akkor esetleg hozzáírhatom az én megrendelésemhez. Múltkor pár dolgot elfelejtettem rendelni tőlük, most akarok feladni egy újabb rendelést. Vannak katicás szalvétáik is.Kép

MarikaKép
Akkor ezennel kinevezlek téged közvetítőnek.Kép Jó a táblázatod.
Vasárnapi időjárás előrejelzésKép.

NevaKép
Talit olvastad? Tudtok jönni?

EmeseKép
Tavaly májusban is mikor nálunk volt a tali előtte is utána is esős idő volt, de a tali napján hétágról sütött a nap, még melegünk is volt.Kép Remélem most is így lesz.

KrisztinaKép
Ha esik az eső van hova behúzódni ennyi embernek? Vagy akkor tali lefújva?

LányokKép
Akkor most mi legyen süssünk kint valamit vagy ne? Vagy mindenki arra vár, hogy valaki megmondja, hogy mi legyen.Kép Szerintem jó lenne sütni, de most, hogy ilyen esős idő van, nem tudom, hogy jó ötlet-e. Mert ha esik az eső, akkor ugye nem tudjuk megsütni és a nyakunkon marad a sok kaja. De ha nem esik akkor meg ugye jó lenne.Kép Na most legyetek okosok.Kép
És hány órától legyen a tali? A 2 órához mit szólnátok? Addigra szerintem mindenki megebédel, igaz nem tudom, hogy hány km Kisgyőr, mennyi idő alatt lehet kiérni.

Most megyünk a városba pénztkölteniKép, majd még benézek mire jutottatok.

Puszi, Janka

panka

Panka!
Szerintem is jó a du.2 óra, de a sütéssel kár rizikózni az időjárás miatt.
Azt majd akkor érdemes, ha tuti a jóidő.

Koda!
Nem áztatok el tegnap a városban? Vagy már itthon voltatok a vihar kitörésekor?

MSE

mse173

Lányok!
Sajnos mi nem tudunk menni. De jó szórakozást kívánok Nektek!
Magdi
lilien_csenge

PankaKép
Szerintem is lesz elég kajaKép
A nyáron meg lesz még tali és jobb idő isKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Útleírás:Kisgyőr szőlőhegy.A Harsányi úton pingyom felé menni s Harsány előtt lefordulni Kisgyőr-Mocsolyás felé.A falu táblánál egy temető egy fa szoborral.Onnan hívjatok 06/20 3891494.Legvégső esetben a presszó a buszmegállónál van.Ott jó magyar szesztestvérek adekvált útbaigazítást adnak:hol lakik a bajszos sebész Almássy?-kérdésreKép
Eső esetén:pici a hely de tetősátor alá be lehet húzódni meg legvégső esetben futunkKép
Akkor a sütést hagyjuk?Kenyér szalonna zsír lesz.Meg kolbász.
Kata!
A pogi jó ötlet.
Jó a két óra Kisgyőr 23km kb fél óra!
Sétára készüljetek lapos cipő kell!
Még valami hány férfi nem vezet??Hozzatok jogsit vagy készüljetek lelkileg a pálinka kóstolásra!Világhírű a barackom(magam szedtem ,magoztam)a falu legjobbja a szilvám s almám is van.Na jó teát is főzökKép
Kérdéseket smsben megválaszolom ha maradt még!
Ja a birtokra feljutás kicsit zötyögős ha túl új vagy féltett az autó jelezzétek hogy a parkolót lezsírozzam!Kép
MINDENKIT VÁRUNK SZERETETTEL!
Krisztina
telian

Sziasztok!

Eddig még úgy néz ki, hogy tudunk menni, de lehet hogy kicsit késünk, mert akkor szokott aludni a kicsi, vagy legfeljebb majd alszik a kocsiban az úton.

GyöngyöskeKép
Boldog névnapot neked, szülinapot a kislánynak! Körömlakk nálunk is menne, ha engedném! Rúzs is nagyon népszerű, azt néha megengedem, mert könnyebben letörlöm, mint a lakkot.

Majd még este benézek!

Sziasztok!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

LányokKép

Lehetne saláta helyett fasírtot vinnem??? Emese akkor hozhatná a salátátKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Mi a talit biztosan kihagyjuk!Sajnos!Kép
Pedig nagyon szeretnék találkozni veletek!Olyan jó lenne nekem is azon törni a fejem,hogy mit is vigyek a talira!
Kedden megvolt a vérvétel,nagyon férfiasan viselte,csak egy kicsit sírt,amikor keresgetni kellett a vénát.Holnap megyünk az altató orvoshoz.
Máté szókincse is gyarapszik lassan,de még a halandzsát érzi igazán a magáénak.Mondja,hogy házikó és Tetkó=Tesco,Ja,reklámfüggő!Kép

Ditta!
Megkaptam a mailt!Nagyon ügyesek vagytok!Nem reagáltam,mert itt volt a barátnőm a kislányával 4 napig,és nem voltam a gép előtt!Nagy volt a szerelem a kislány és a fiaim között!Amennyit ezek puszilkóztak!Nagyon édesek voltak!

Gyöngyöske!
Minden szépet és jót kívánunk mi is nektek!
Kép

Később még bekukkantok!
Anita
kacajka

Anita!
Sajnálom, hogy nem jösztök a talira. Kép
Az én kisfiam is reklámfüggő, úgy tapad a tévére (főleg ha jó dinamikus zene megy a reklám alatt), hogy olyankor nem halja ha szólunk hozzá.
A kedvence a ValóVilág zenéje.

Üdv: MSE

mse173

Sziasztok!

Na végre tudok írni. Eddig semmi időm nem volt a sok programtól. Na meg Domi is beteg lett azért nem mentünk tornára sem. Remélem hétvége felé már semmi baja nem lesz. Most már csak az orra van bedugulva. A talira nem biztos, hogy megyünk mert sajna nincs kocsink így nem tudjuk megoldani. De ha esetleg valakinek van ötlete, hogy hogyan jutnánk ki akkor az jó lenne. Mi hárman mennénk.

Koda!

Mail megy! Tudod a képek.

Na majd még jövök. Zsua
zsua1

Sziasztok!

GyöngyöskeKép
Mi is sok boldogságot kívánunk!

KataKép
Ezek a katicák nagyon jók!!!!!

PankaKép
Szóval ezért tüntél el hétvégén! Beni biztos nagyon jól érezte magát! Fogtatok is valamit?
Úszás: Gerda rögtön elaludt utána, ezt még biztosan láttad! A baj az, hogy a 30 fokos vízben 2 napja még mindig sírdogált.

Kriszta13Kép
Szóval ez a helyzet. Ma a 31-ben már nem. Pénteken megyünk, csak esetleg kimenekülünk pár perc után.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Most van egy kis időm, hogy írjak.
Úgy látom, hogy megint lemaradunk a taliról. Vasárnap pestre megyünk a baba-börzére.
Mindenkinek nagyon jó időt, és jó szórakozást kívánok.
Azért rám is gondoljatok, ha mégis szalonnát süt valaki. 1 szelet virtuális zsíroskenyérre igényt tartok, ha nem baj.

Kriszta
dkrisztina

Sziasztok!

Kialakult a hétvégi programunkKép Hajnali 39 fokos lázam miatt se babúszásra, se Kisgyőrbe nem megyünkKép Sajnos a debreceni vendégeket is még a nap folyamán le kell mondanom. Csak abban bízom,hogy a gyerekek nem kapják el.

MINDENKINEK JÓ SZÓRAKOZÁST!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Csak gyorsan mert mindjárt jön anyukám és megyünk a városba:
Panka!
Ha még nem késő, várj légyszi a megrendeléssel, mert a Melindában mára ígérték.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Betti!
Jobbulást kívánunok, és sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira.

MSE

mse173

Sziasztok!

Akkor tali sima batyus, majd sütünk legközelebb. Erre az időre sajna nem nagyon lehet építeni. Vagy esni fog, vagy nem.
<pre>
Anita nem jön
Betti nem jön
Dkriszta nem jön
Dodus 2
Forgi
Gyöngyöske 2 2
Judit
Kata 2 2 sajtos pogi
Koda 2 1 fasírt
Krisza13
Magdi nem jön
Neva
Panka 2 1
Zoli
Zsua
Zsuzsa
Összesen: 17 13 </pre>

Anita, Betti, Magdi, Kriszta!
Sajnálom hogy nem fogalak látni TiteketKép Betegeknek jobbulást, bevásárlóknak jó vásártKép

Zsua!
Mint írtam nálunk van két hely, csak gyerekülés nincs. Bár nem tudom hány kilós babócád, hátha még a Dorka régijébe beleférKép

Anita!
Kicsi fiad nagyon ügyes, hogy olyan hősiesen tűrtKép Mikor lesz a nagy nap?

Puszika, Marika
Hriczom

Marika!
De azért mi látjuk egymást?! Csokit viszek a suliba.

Tényleg nagyon sajnálom hogy nem megyünk.
lilien_csenge

Marika!

Akkor a két hely nagyon jó lenne. Telefonon megbeszéljük. Jó? Szombaton este felé felhívnálak.

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Holnap drukkoljatok nekünk!Ma az altató orvos rendben talált mindent,úgyhogy holnap lesz a műtét.Nagyon izgulok,és félek is!Tudom,hogy rutin dolog,de akkor is!
Vettem ma neki egy kis vígasz ajándékot,egy szupi vödrös Legót.Nagyon fog neki örülni,imádja!

Tudom ajánlani a fiús anyukáknak,a Centrumban van 2400 Ft.Beszámítattam a pontjaimat,így csak 1300-at fizettem!

Nem tudom,hogy a hétvége hogy alakul,ha nem jönnék akkor jó talizást,és érezzétek nagyon jól magatokat!

Puszi,Anita
kacajka

Sziasztok!

Panka!
Látom nem voltál még ma erre, úgyhogy csak szólok, hogy nyugodtan add fel a rendelést, ne várj rám.
Voltam ma a Melindában, de a pasi nem volt tegnap áruért, úgyhogy üres kézzel jöttem haza.Kép
Kicsit be voltam rágva, mert direkt azért mentem. Igaz Dodó már kiakasztott előtte, hogy nem volt hajlandó beszállni a kocsiba, mert "bussal" akart menni.Kép
Viszont most egy kedves "ismeretlen"-től kaptam egy mélt, hogy a Metropolban van. Holnap megnézem.
Ja, esetleg ha még nem adtad le a megrendelést, akkor hozzáírnád ezt:
T3302-97
T3302-91
T3102-73
T3102-62
3-3 db mindből.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Ja, és már megint majdnem elfelejtettem:

Gyöngyöske!
Lánykádnak boldog szülinapot, Neked pedig boldog névnapot!!!!KépKépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Amit elfelejtettem. A talira én finom salátát viszek. Nem tudom, hogy ettetek-e már ilyet.
Amiből készítem: Cékla, sajt, alma kocka, majonéz és tejszin. Na meg pár ízesítő. Lehet, hogy valakinek ez furcsa, na de az eredmény szuper. Nálunk ez nagyon menő.
Ja és még sütit is sütök. Igaz még nem tudom mit de majd még eldöntöm.

Zsua
zsua1

Anita!

Kép

Mielőbbi jobbulást kíván: Magdi, Laci, Lili
lilien_csenge

Anita!

Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! Próbálj meg úgy kinézni mint aki nem izgul.Kép
Fiad stramm srác, meg sem fog ne kottyanni, főként ha van legó.Kép
neva

Sziasztok!

KodaKép
Ne haragudj, de mindig elfelejtem írni neked, hogy: Nagyon sok boldog névnapot!KépKép

EmeseKép
Az én párom is megy vas. de. horgászni, de utána jön velem a talira. Biztos, hogy nem tudod rábeszélni a párodat? Az én férjemmel már lenne közös témája.Kép

AnitaKép
Majd írd meg, hogy mi volt. Gondolok rátok.Kép Nekem 2× vették ki, de nem túl jó élményként maradt meg, pedig még kicsi voltam. Igaz akkor még nem ambuláns volt.

BettiKép
Jobbulást kívánok!Kép

KataKép
Még érlelődik bennem, hogy mit is kéne rendelni.Kép Szerintem csak hétfő, kedd környékén fogom feladni. Úgyhogy addig ha nem sikerül venni, szóljál nyugodtan.

Magdi, Kriszta, Anita, Betti,
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira.Kép Na de majd legközelebb. Majd nyáron csinálunk nálunk is egy talit.Kép

Forgi, Judit, Kriszta13, Zsuzsa, Neva,
Ti nem jöttök talizni? Írjatok, plííz.Kép

MarikaKép
Talira akkor sütök sütit és viszek műanyag tányért, poharat, evőeszközt, szalvétát.
Dominik még elfér a hordozóban (legalábbis a miénkbenKép).

LányokKép
Nálunk is van 2 hely. Zsua, esetleg a párod meg jöhetne velünk, csak akkor Marikáékkal egyszerre kéne menni-jönni.Kép

Kreatív lányokKép
Nem akar valaki innen venni valamit? Szívesen megrendelem.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!

Az szuper lenne ha Roland veletek tudna jönni, éppen szabadnapos és nem szivesen hagynám itthon mert ez nagyon ritka, hogy hétvégén együtt lehetünk. Akkor majd Marikával egyeztetünk. Jó?

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Zsua!
Este beszéltem párommal és azt mondta, hogy Ő úgy tudja, hogy gyerek hátul anya ölében ülhet. Mert akkor beférne még a párod is hozzánk.
Többség! Ti mit tudtok erről? (Kata?)
Mi kb 2 körül indulunk itthonról. ja és holnap kb 18.30-ra érek haza, utána hívjál már légysziKép

Kriszta13!
buszi az uszi, mert akkor nem megyünk ma és megkaptam az smst. Ha nem ,akkor nem értemKép és azért nem megyünk, mert így értettem. Szóval érted?Kép

Koda!
Most, hogy írja Panka nézem, hogy Tímea vagyKép Hát akkor még NAGYON BOLDOG NÉVNAPOTKép

Anita!
Gondolok ám rátok erősenKép Bár biztosan túl vagytok már az egészenKép

<pre>
Anita nem jön
Betti nem jön
Dkriszta nem jön
Dodus 2
Forgi
Gyöngyöske 2 2
Judit
Kata 2 2 sajtos pogi
Koda 2 1 fasírt
Krisza13
Magdi nem jön
Neva
Panka 2 1 műanyag tányér pohár evőeszköz szalvéta
Zoli
Zsua 2 1 saláta
Zsuzsa
Összesen: 19 14 </pre>

Forgi, Judit, Kriszta, Neva, Zoli, Zsuzsa, Erika tudtok a taliról?
Puszika, Marika
Hriczom

Sziasztok!
Panka!
Van pohár és evőeszköz azt ne hozz!
Lányok akiknek a mostani tali kimarad szervezünk még hosszú a nyárKép
Anita!
Drukk fejecskékKépKépPusziljuk a kislegényt.A lányok sokat emlegetnek Titeket ugyhogy gyógyuljatok mi hamarabb!
Forgi mrrr miért nem írsz?Nem tudtok jönni!
Marika!
Még most sem hiszem el.Úgy izgulok most egy gyermek.Mail megy!
Gyertek elzavarom az esöt4Ha picit hideg van nem gond fűtés van peluscseréhez.Meleg víz stb.
Gyertek!Ha le szakad az ég nekem jó a jövő hét is!Ne adjuk fel!Várlak titeket és izgulok!
telian

Hali!

Ha megyünk, akkor innivalót és sütit viszünk.
Most már lehet imádkozni a vasárnapi jóidőért.Kép

Délelőtt levizsgáztam, remélem jó lett. Eddig két hármasom van.Kép

Marika! Párom látta a párod, azt hiszem tegnapelőtt reggel munkába menet és délután Sajóvámoson. Tényleg lehetett Viktor? Vagy ennyire rossz a szeme?Kép (Ezüst színű Renaultban.) Enyém pár intett is Tied párnak, de ő nagyon vezetett.Kép

Anita, drukk megy!Kép Majd mesélj, hogy bírta a nagyfiú. A lego biztos siker lesz.Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Mit csináltatok ma ebben az esős időben? Én alig bírtam Benivel idebent, kint annyival könnyebb.

Marika, KrisztinaKép
Akkor marad a süti a talira.Kép Majd kitalálok valami finomat.Kép

ZsuaKép
Ok, megbeszéljük.

MarikaKép
Ülés: erről nem hallottam, de szerintem elől-hátul kötelező.
Mit nem hisz el Krisztina? Kíváncsi vagyokKép Vagy magán jellegű a dolog? Mert akkor bocs.

DodusKép
Grat az eddigi vizsgákhoz, biztos a mai is sikerült. Vasárnap remélem találkozunk.

AnitaKép
Hogy van Ádi?

KataKép
Forma téren mi újság? Volt a Metropolban?

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!
Régen nem írtam már, és követni sem tudlak titeket,mert az utóbbi időben annyi program össze jött,hogy már határidőnaplót kell vezetnem.Az oviban is ez a hónap tele van programokkal,készülünk bemutatóra,anyáknapjára,évzáróra, A nagylányommal is tanuni kell,hiszen itt az évvége,írják a dolgozatokat,az Oriflame-val is rengeteg programom van,s mindemellett van még egy másik lányom s a férjem.Na és persze a háztartás.Nincs olyan nap, hogy ne lenne valami.Most is csak azért tudok Írni,mert nincs itthin senki. A lányok a szüleimnél vannak, mert Kazincbarcikán voltam arcápolni és este jöttem haza,férjecském pedig a szokásos péntek esti elfoglaltságát teszi/barátaival van/ez a kimenő estéje.Holnap jönnek haza a lányok,s a család is itt lesz,mert most tartjuk az elmaradt Sándor napot/márciusban volt/.Még most fogom kitalálni,hogy mit főzzek és süssek.Látom talizni fogtok,jó szórakozást Nektek! Hová mentek? Remélem a nyáron tudok találkozni Veletek,szeretnélek személyesen is megismerni Benneteket!!!!!!!!
Sziasztok!
riki

Sziasztok!

Panka!
Igen, ILYET kaptam, és rendeltem egy bocisat.Kép

Szerencsére mi Dodóval délelőtt jól kisétáltuk magunkat, úgyhogy alvás után már nem volt vele gond, elvolt itthon is. Persze a szokásosnál azért nyűgösebb volt, de szerintem ez a mindenféle idő tehet róla.

Anita!
Mi van veletek? Műtétnél ugye minden rendben volt? Azóta már biztosan rohangál a fiad.Kép A két nagyobbam is így volt. Pár órával a műtét után már kutya bajuk sem volt.
Igazad van rutin műtét, de nem nekünk anyukáknak, hanem a dokiknak.Kép Én a Dancsiénál éppúgy féltem mint az Anitáénál, pedig már tudtam hogyan és mit fognak csinálni vele.
Ez természetes, hogy féltetted.Kép Mesélj, mi volt!

Erika!
Tényleg jó zsúfolt napjaid vannak.Kép
Holnapra jó bulizást Nektek!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Jó reggelt!

Jaj, tegnap már nagyon meg voltam rémülve az időjárás miatt, itt szinte egész nap esett, és hideg is volt!
De ma már szikrázó napsütésre ébredtünk! Remélem ti is!

Lányok! Ki mikor indul a talira? Mert mi már lehet, hogy 2.kor ott lennénk, ugyanis a férjem elvisz, de neki fél 3-ra menni kell egy helyre, és utána visszajönne Kisgyőrbe. Csak azért kérdezem, hogy lesz -e már ott valaki akkor.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Túl vagyunk rajta,és már tegnap alig lehetett visszafogni,hogy ne ugráljon!Kép
A műtét után kb. 15 percig nagyon sírt,és olyan erősen kapaszkodott a nyakamba,mint még soha!Az ölemben üldögélt,aztán hamar elaludt,és másfél óra múlva ébredt föl.Úgyhogy a nehezét át is aludta.Kicsit sírósan ébredt,de hamar megjött a kedve!A Legó nagyon jó ötlet volt,nagyon tetszett neki,és engem is lefoglalt!KépSokat játszott a szomszéd szobában fekvő kislánnyal is,akivel sorstársak voltak.
A fülérői is leszívták a váladékot,rengeteg volt benne.Az orrmandija is hatalmasra nőtt a fülek irányába,azért is hallott rosszul.Most már a suttogást is simán meghallja.A hangokat most kicsit furán képzi,az s,cs,sz betűket,mert furcsa még neki,hogy áttszellőzik az orrürege.Az éjszaka is egészen jól telt.
Most még nem lehet közösségbe mennünk,nehogy elkapjon valamit,de remélem hamarosan látunk mindenkit!

Köszi mindenkinek a drukkot,és hogy gondoltatok ránk!

Panka!
Nekemkellene egy pár dolog!Képkeret,Boszorkás kiöntő és katalógus.
R1110-13
R1110-12
Z0101-00
Köszi előre is!Mikor rendeled meg?

Krisztina!
Igyekszünk meggyógyulni!A fiúk is nagyon jól érezték magukat!Este nem kellett altatni őket!KépHa már rendbe lesz Ádi,akkor ismét lehet szervezkedni!
Hazafelé kapott a szélvédőm egy kavicsot,be is repedt a szélvédőm rendesen!KépNem mondta a tesód?Megfurattuk,hogy ne repedjen tovább,de így is kb. 20 centis.Legközelebb gyalog megyünk!KépKépKépKép

Puszi,és szép napot mindenkinek!
Anita
kacajka

SziasztokKép

Először is NAGYON KÖSZÖNÖM a névnapi jókívánságokatKépKép (Tímea)

Anita!
Már nagyon izgulunk! Na, közben meg is jött a válaszodKépKép

DodusKép
Hajrá, így tovább a vizsgákkalKép Gyere már el holnapKépKép

PankaKép
Megnéztem a felkínált oldalt, de amit kerestem volna, sajna nem volt náluk. Természetesen köszönjük a felajánlástKép

ZsuaKép
Tök jó, hogy Ti is jösztökKép A képeid negyon szépek lettek, mondtam én, hogy fog ez menni neked!!!! A legjobban a kék-sárga tetszett, amit szerintem anyukádnak csináltálKépKép

Mi is kb 1/2 2 felé fogunk elindulni holnap. Emese??? Mit szólsz hozzá?

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Anita

Örülök, hogy gyorsan tulvagytok a mütéten, jobbulást Ádinak.

Zoli
bbendi

Anita!
Én is szívből örülök, hogy túl vagytok a műtéten, és gyors felépülést kívánok a kisfiadnak, na meg jó Legózást.

Koda!
Előre láthatóan jó nekünk a 1/2 2.
Majd telcsizek holnap délelőtt.Kép

Zsua!
Jó, hogy jösztök! És hozzám mikor jösztök fel a járókáért?

MSE

mse173

Sziasztok!

Azt hiszem mi nem megyünk holnap.Kép
Sajna most is esik, szvsz. rendesen fel lesz ázva a föld. Gondolom megértitek, hogy Dodó abban a korban van, amikor nem ért meg dolgokat, de minden érdekli. Nem hiányzik, hogy a nedves földön felfázzon, olyan legyen mint egy sáros disznó.Kép
Ez nekünk nem lenne kikapcsolódás, most miatta. Komolyan csak ezért nem megyünk. Semmi más oka nincs, sőt időközben mégis itt lesz Anita is, ő is jött volna.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Vettünk fényképezőgépet, úgyhogy az albumban vannak új képek Ádiról ITT

Kata!
Ez komoly? Kép

MSE

mse173

Sziasztok!

Anita!
de jó, hogy sikerült a műtét és ilyen jól viselte a nagy legényKép Jó legózást nektekKép

Magdi!
Anyós elment már? Képzeld 2-ig zh-kat és elővizsgát íratott, utána elment és majdnem 3 óra volt mire visszajött és az órát 4-ig tartotta. Azt hiszem hülyét kapok. 11-15-ig szinte csak tengtem lengtem. Lett volna jobb dolgom is. Bár délig jó voltKép Könyv szupi, beleolvastamKép

Erika!
Jó sok mindent csinálszKép Kár, hogy most nem tudunk találkozni. Majd legközelebbKép

Dodus!
De jó, hogy már ennyin túl vagy és még jól is sikerültekKép Gratula és csak így továbbKép
A sajóvámos nekem gyanús és a párom is tagadja, már a körmére fogok nézni, hogy mit csinál, amikor azt mondja hogy "dolgozik"Kép De vasárnap megbeszéljükKép

Ditta!
Krisztina vár Titeket 14-reKép

Panka!
Majd ott elárulomKép

Mi a talira olyan 14 felé indulunk, de 15-re már tuti ott leszünk (remélemKép)
Esőt küldjétek el messzire, bár nem sok jót ígérnek holnapra.

<pre>
Dodus 2
Gyöngyöske 2 2
Kata 2 2 sajtos pogi
Koda 2 1 fasírt
Panka 2 1 süti
Zsua 2 1 saláta
Összesen: 19 14 </pre>

Ugye nem hagytam ki senkit és nem írtam el?

Puszika, Marika
Hriczom

Kata!
Most olvasomKép Sajnálom, de én megértemKép
Puszi
Hriczom

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?