Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Egerecske, Doli!
drukkhegyek!!! :D ++++++++++++++++++++++++++++++++

Bumi!
Nagyon szorítok!!! :wink:

Nyulaszkám!
hááát a rajzművészeted hagy maga után némi kivetnivalót :P :P :wink:
dezsina

és egy igazi laptetűűűűű :D :D :D
dezsina

sziasztok! Köszi mindenkinek. Amúgy a glicerines kúpot próbáltam, de sajna nem volt jó. Tavaly júniusban már voltam egyszer így. De azér valamit kierőlködtem vasárnap..
Na, téma lezárva :) nem ide illik.
Amúgy most sem érzek semmit. Ja, és a hőm még alacsonyabb. Lehet kihülök? :lol: Már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből?!

Ha meg is jönne, arra mikor kell számítani? 26-28 napos ciklusaim vannak, a punkció ma egy hete volt. Ez alapján hétvégén kellene megjönnie? Nem értem. Vagy a gyógyik miatt később.? Segítenétek? :roll: Ma már arra gondoltam, hogy nem is tesztelek jó sokáig még. Aztán arra, hogy úgysem bírom ki. Be is mentem a patikába megkérdezni, hogy milyen a legkisebb érzékenységű teszt. Egy mama típusú nőt fogtam ki. Nem tudta miről beszélek. Elmagyaráztam, (a stílust, kedvességet hírbőkl nem ismerte a nő..) majd megnézte, mondta hogy csak 25-ös van. Aztán mondta hogy a 10-es az más és 2.000 Ft annak darabja.

Majd még benézek, ha tudok ma, ha nem akkor holnap. Mindenkinek megadrukk! Egerecske :D :D :D
doli

Doli, nekem a rendes ciklusom szerint jött meg, mikor nem sikerült az első lombik. Egyébként hány éves vagy? A tábla miatt kérdezem.

skrisz72

Dezsinám,jajaj lassan hiszteró :shock: :D ...nem tetszik az alkotásom :?: :lol:
Bridget,az IR-nak nincs semmi jele,nekem is normál ciklusaim voltak,peteéréssel,barnázás nélkül...normál testsúly...aztán az 5.lombik elött megnézettem.Az éhgyomri cuksom mindig jó volt,a terhelés még annál is alacsonyabb lett,a terheléses inzulin viszont 38,és annak 30 alatt kéne lennie.Én magánhelyen voltam,mint a kaálisok sokan.Bármikor lehet nézetni,amikor van reggel időd 2 órát üsörögni :D
Doli,nekem utró mellett sosem jött meg,és amikor abbahagytam,utána 3-4 nap volt mire jött piri.Nem baj,hogy nem érzel semmit,az erölködéssel meg vigyázni!!!Drukkolok nagyon!
Vendég

Ja, 30 éves vagyok :) Bocsi skrisz, pedig akartam írni, amúgy köszi, hogy feltettél a táblára :D Remélem másik, akarom mondani másfajta táblára is feljutok majd :D :D

Ez a legrosszabb, a várakozás! Mondjuk sosem voltam türelmes ember :lol:

Ja amúgy a ma reggeli hőm 36.1 volt... Hát, ha ennek ellenére összejött, akkor én leszek a kivétel ami erősíti a szabályt :D Azt olvasgattam itt hátrafelé, hogy azért valamelyest emelkedett kellene legyen. Pedig két digitális hőmérővel is próbáltam. most már csak kíváncsiságból is megmérem most is.
doli

huuu... nem fogjátok elhinni, most 37 kereken :?: :?: :?: :?: :?:
doli

Doli,ne foglalkozz a hőddel!Csak aggódni fogsz...pihi,pozitív gondolatok :D
Vendég

Oké nyulasz!! :lol: Kikapcsolom magam és lazulok :lol: Még utána kell nézzek hol lehet majálisozni :D Ki hol lesz?
doli

Mi egy tóparton bográcsozunk május elsején :wink:
Vendég

Sziasztok!

Alig tudtam belépni... :evil:

Drukkokért örök hála mindenkinek!

Nyulasz, remek gyerekek, de ha előbújtak, inkább ne te rajzold le őket! :lol: :lol:

Dezsi, holnapután talán már okosabb leszel! :)

Doli, én megfogadtam, hogy nem figyelem magam, ennek ellenére egész nap ez megy. :wink: Bár a hőmet nem mérem.

Rana, örülök, hogy neked tetszett! :D

Május 1. Mi itthon a kertben sütünk boronatárcsás husit. Vendégek lesznek, köztük négy gyerek. :D

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Doli! Nekem ez erősen beágyazódási hőesésnek tűnik, ahogy Vkrisz is mondta! Sztem meg nyugodtan mérd a hődet, én is azt csináltam (itt megnézheted a www gomb alatt)! :wink: Ha holnap reggel is magas lesz, az a tutiiiiiiiii!!!! :D
Nekem kétszer eltolta a mensimet az Utro, amikor nem sikerült az inszem, egyszer viszont nem, és az Utro ellenére kezdett megjönni.

Én hosszú hétvégén vagy egyedül lógatom az orrom, vagy elmegyek anyukámékhoz. Mert megint szalma vagyok. :(

Egerecske, drukk továbbra is! +++++++++++++++++++

Árnika :?: :?: :?: :?: :?:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Azt hiszem, most vagyok a mélyponton: ET+5. nap és tisztára úgy érzem, mintha meg akarna jönni. :cry: Ez tiszta őrület!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Egerecske! Ne legyél mélyponton, a megjön érzés az nem feltétlen jelenti azt, hogy megjön :D
Én jobban tartok a nem érzek semmit dologtól... Amúgy bármi is lesz, nem fogunk kiakadni 8) Apa is mondta, hogy ha nem akkor nem :D Majd mehetünk csavarogni, strandolni. Gondolom, ha már pld a 3-ra megyünk nem így látjuk majd :) Azt is megbeszéltük, ha mégsem, akkor max jöv év elején megyünk újra. :D Ami valahol nem baj, mert már az elmúl fél évben csak e körül forogtunk, és másfél éve, meg úgy néztük a napokat, hogy mi jó, mi nem... Szóval jönne egy kis lazulás, ami rénk is férne :D :D
Megyünk melózni! Egerecske, menjél valahova csavarogni :lol:
Én is mennék! De majd hétvégén! :lol:
doli

Nyulasz,Rana
Koszi az infot :wink: Asszem meg a heten elmegyek akkor egy ilyen vizsgalatra :roll: de ha elmegyek a korhazba kihez kerjek beutalot :?: :roll: Mondjuk majd apjukat megkerem hivja fel oket es kerdezze masnem meg nekem :roll:

Nagyon szepen koszonom es mindenkinek tovabbi jo pocakosodast mindenkinek :wink:
Meg visszanezek :!: :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Egerecske, Szezsonak is valahogy így volt a mélypont és babás! Jó jel fel a fejjel!!

Doli, teszttel jobban jársz(anyagilag), ha innen a netről rendelsz! Patikában nagyon drága, és én is tapasztaltam h néznek az emberre, mikor kérdezni mersz. Mérd nyugodtan a hődet, de szerintem nincs jelentősége. Drukk továbbra is!

Katavirág++++++++++++++++++++!

Zsófi, voltál dokinál? Mi volt?

Kép
kata05

Zsófi! Nagyon szép a pocid! Nekem egy babóval sokkal nagyobb. Kicsit elképzelhetetlen, hogy még ilyen sok van hátra.
Julika! Janka nagyon szép kicsilány! Igazán szép és izgalmas időszaknak néztek elébe, indítom drukkjaimat! :wink:
Nyulasz! Szépek a baák, Nononak nagyon szép hosszú szempillái vannak! :D
Egerecske, Katavirág! ++++++++++++++++++++++++++++++

Mi hétfőn voltunk 4d-n. Mindenrendben, Péter már több mint egy kiló. Sajnos nem volt hajlandó felébredni, pedig nem semmi, amit megtettünk a cél érdekében. Nagyon hosszú a köldökzsinór és az összeset begyűjtötte az arca elé. :cry:
Ha tudok, csatolok képet. A terheléses cukrom nem lett jó, 7,5.

Mindíg azt írja ki, hogy a kép mérete túl nagy. Van ötlet, hogyan lehet ezen segíteni?

Kép
estike66

Sziasztok!

Tegnap végül 3 embrikénk maradt. Mindet visszakértem. Az egyik egy kicsit már lelassult, de beültethető volt, kettő tökéletes. :)))
Ez van a lapon: bcy, bcy, bcomp. Nem tudom ez mit jelenthet. Gondolom a bcy a blastocysta rövidítése, de mi lehet a bcomp?
Mindenesetre most szépen tapasztgatom őket! :))))
Ja és TZ nagyon rendes, kedves és jókedvű volt. Mostanában mindig ilyen.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Megint sz.rakodik a Bnet. :evil:

Bumi, tuti esélyek!!! :wink: :wink: :wink: Innentől kezdve tessék szuggerálni, hogy terhes vagy, és pihizz kicsit! A blastocomp sztem a 8 vagy 10 sejtes állapot (4 napos). Babaragik!!!!!

Estike, tegyél képet, és pingáld ki, mint Nyulasz, akkor érteni fogjuk! :wink: :D Amúgy megnyitod a képet, és a Modify (módosít) után a "resize" (átméretez)-re kattints. Itt 600 alatt legyen mindkét paraméter, okézd le, mentsd el más néven mint az eredeti kép, és ezt tedd fel!
Még jó, hogy nagyobb a pocid, te már 27 hetes vagy! (Ó, te jó ég, már!! :shock: )

Bridget, sztem nem kell kórházban csináltatnod (bár nem tudom, ott hogy működnek a dolgok). Itt szakrendelésre (diabetológia, endokrinológi, belgyógy. vagy nőgyógy) érdemes menni, vagy háziorvosi vagy szakorvosi beutalóval.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

sziasztok,írtam délután,de látom nem tette be,kiírt valami hibaüzit,és be sem tudtam lépni utána :evil:

Csajok,mennek a drukkok,babaragacsok!!!
Dezsinám,holnap nagyon-nagyon gondolok rád :D
Estike,várom Peti fotóját :D Ha nem tudod lekicsinyíteni,küld el mailben,és megcsinálom :wink:
Szezsó,Kisbuta tessék sűrűbben bejelentkezni!
Árnika is eltűnt...meg Ditke,Lexa... :roll:

...és ma megvettük a járgányt :D
Vendég

Sziasztok!

Végre működik! :D

Nyulasz, Kukacka, gratula a 23. héthez!

Bumi, csak tapasztgasd őket, küldök hozzá ragacsokat! :D

Kata, Doli, kösz a vígasztalást, ma már nem érzem úgy, mint tegnap. :wink:

Estike, már komoly súlya van Petinek. Nem teszel fel pocakképet? Nagyfiad végülis megkapta a jogsit?

Dezsi, nagyon drukkolok neked a holnapi naphoz! Mikor engednek ki, ugye még holnap? :?:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Nyulasz, milyen a járgány, nem dobsz fel fotót róla?

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Sziasztok! :D

Egerentyű:
nekem az 5. napon kezdődtek a mensis görcseim, és tartottak vagy 2 hétig :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bumi, Doli
babaragik 1000rel! :P +++++++++++++++++++++++++++++++++

Ki van még akcióban? :roll:
Próbálok én is gyakrabban jönni :P

tillidian

Sziasztok! En is vagyok, csak egyszeruen nem jutok netkozelbe. Nincs idom visszaolvasni, de ha jol emlekszem, Egerecske es Doli meg a befutok. Ti hanyadik ET napon vagytok?

En ET+8. Sajna, mar 2x volt egy kis ver a bugyimon, nem sokat adok ennek a 3. beultinek sem. Mar a kovi honapon gondolkodom, akkor mar stimu is lenne. Na majd meglatjuk...
katavirag

Szép jó reggelt!

Bumi
Küldöm a babatapikat a 3 pindúrnak!!! :D

Egerecske, Doli
Nektek is szorítok, hogy tapadjanak a babók!!!Nincs értelme a tüneteket vizsgálni mert minden jelenthet menzit is meg annak is a hiányát majd.Teszteket pedig tényleg a neten érdemes rendelni.Ha még rendeltek, hétfőn megkaphatjátok sztem.Itt akár 10-et kaphattok olyan 1200-ért.

Kata
Beágyazódásnál is lehet vérpötty.Azért én még drukkolok neked!!! :D

Estike
Remélem tudod csatolni.Én mindig társítom a képet paintbe és ott kicsinyítek.

Zsófi
Dokker???Remélem minden okés volt. :D

Nyulasz
Képet!!! :D

Nálunk semmi extra.Tegnap du kertipartiztunk anyósoméknál:szlcsi meg gulyás is volt.Hát...jóllaktam. :D
Ma meg szokás szerint keltem a párommal..majd alszok du. :D
Nem is tudok tovább aludni mert megfájdul a hátam ha kb 7 órát alszom (nem terhestünet, eddig is így volt)...ahogy fel kelek és mozom kb 5 perc múlva már nem fáj...tuti a kitekert alvópózom miatt van. :?

Pusszantás!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Dezsinám :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++
Doli,Bumi,Egerecske,Katavirág babaragacsok++++++++++++

...és akkor a járgány:
Kép
Vendég

Kép

Babaragikat küldök a kismami jelölteknek! Nem elkeseredni, nem feladni. Mindig az 5-6. nap a legrosszabb. Ezt túl kell vészelni, utána már úgyis jön a csíkocska!!!++++++++++++++++++++++

Dezsina, remélem minden rendben "odabent".

Május elsején mi is sütünk vagy bográcsolunk a kertben! :D

skrisz72

Sziasztok!

Tegnap én se tudtam bnetezni. Bár még most inkább feküdnöm kéne, csak már tökre elfeküdtem mindenem.
Igyekszem tapasztani a bébikéket. :)))
Szerintetek mikor van értelme először tesztelni?
Merthogy notórius tesztelő vagyok, nem tör le egy -egy nega teszt látványa. Bár most tuti pozi lesz!!!!

Nyulasz!
Jó a járgány. Megkérdezhetem, hogy miért ezt választottátok? Nekem van ikres kolléganőm, és ő az egymás mögötti kocsit tartja a jobbnak. De bevallom nekem is a ti választásotok tetszik.

Katavirág!
Beágyazódás? Tuti az!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Bumi, én a 6. naptól teszteltem. :wink: Én is notórius tesztelő voltam. :lol:

skrisz72

Rana
Itt nincs olyan,hogy korzeti doki es beutalo sem kell :roll: Bemegyek a korhazba es megmondom mi bajom aszerint kuldenek a szakvizsgalatra :wink: de most,hogy tudom angolul mit is szeretnek (OGTT azaz oral glucose tolerance test)egyszeruen felhivtam oket es mondtam de ugye csak ugy vv-telre nem mehetek valamelyik dokit latnom kell es o kuld de,hogy egyaltalan van-e ra szuksegem.Mondom a nonek,hogy nincsnek erre utalo jeleim csak mivel a meddosegibe jarok hozzajuk es hat meg ez eszembe jutott,hogy esetleg ha megneznek...haaat hogy majd korulnez meg erdeklodik es hivjam vissza :roll: Ugyhogy majd 1ora mulva okosabb leszek :wink:
Meg1szer Koszi :)

Nyulasz
Ngyon vagany a jarganyod 8) :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bumi,egyszerű a válasz,nekem nem tetszik az egymás mögötti :lol:

köszi a dícséreteket :D
Vendég

Sziasztok! Tegnap egész nap nem tudtam belépni, nem tudom mi lehetett, de látom, másnál is volt ilyesmi :o

Dezsinának nagyon drukkolok a hiszteróhoz!!!

Nyulasz, igen, végülis spontánkodtunk kicsit, de a hiszteró utáni egy hetet kivártam, így lehet, hogy már éppen lemaradtunk a peteérésről, majd meglátjuk.

Bridget, nekem is enyhe IRem van, és nem igazán volt tünete (bár így utólag visszagondolva, most hogy tudom, mik lehetnek a tünetek, végülis voltak apró jelek). Te hol élsz?

Nyulasz, Rana, szóval nektek akkor sikerült, mikor metformint szedtetek? Hú, ez azért bíztató nekem, mivel eddig az IRen kívül más okot nem találtak, hátha nálam is beválik!
Nyulasz, nagyon tuti a járgány, nekem is az ilyen ikerkocsi tetszene!

NAgyon drukkolok, Doli, Egerecske, Bumi !!!!
bébike4

Sziasztok!

Nyulasz

De aranyos vagy hogy hiányoltál!!!! :lol:
Nekem tetszik a járgány!!!!! :wink: :D

Lehet hamarosan én is írogathatok ide mint érintett! :? Várom a vércsoportomat, mert mennem kell laparra, mert szar lett a hsg-m!!!!! :? :(

Drukkolok mindenkinek!!!!!! :wink: :D
Vendég

Bebike4
Mik azok az apro jelek :roll: Mar visszahivtak a korhazbol,hogy menjek majd es az x.y.hoz kell mennem csak elotte telozzak oda mert nem mindennap van :roll: itt egy hetes unnep jon ugyhogy lehet csak jovoheten jutok el de jobb kesobb,mint soha :wink:
Japanban elek :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok

jöttem volna Én is, tegnap, csak nem volt babanet

Egerecske, Doli , Bumi sok sok babaragacs++++++++++++++

Dezsi remélem már túl vagy rajta, sokat gondolok Rád, szorítok++++++++

Bridget üdv. itt. :)

Nyulasz Benned egy Renoir veszett el :lol: (de jó rendesen ám, senki nem találja) tuti a fotó bébikről :lol: :wink:
járgány nekem tetszik szupi, Én inkább erre szavazok, mint az egymás mögöttire.

Till írj már egy jelszót ok, mert el van mentve a vizsgálati csak nem tudom megnézni. :roll:

Skrisz 6. naptól???? :shock: és mikor kezdte el mutatni?

Mabe köszi választ, immunológiain Én nem voltam, lehet ezt is meg kellene lépnem, csak nem tudom hogy kezdjek hozzá?

Rana együttérzésem szalmasághoz, ha esetleg apa dolgozik szombaton(bár remélem nem) akkor mostmár igazán talizhatnánk, ha aktuális hívlak ok.
még a szőlőt akartam írni Neked, hogy az Ir -nek tiltott gyümi a szőlő :(

Puszi neked mikor kell drukkolni? mostanába mész sóoldatosra nem?

Materna írtam másikon, pusz :)

Tücsök drukk, drukk, drukk++++++++++++++++ :D

Monyó olvastalak, borzasztóan sajnálom :cry:
egy profi doki nagyon kellene Neked, egy alapos kivizsgálással

Ha kihagytam vkit, elnézést :oops: , de drukkolok kinek mihez szükséges

nálam semmi különös, hacsak nem kb. 6-7 kg. fogytam, alig hittem a szememnek :shock: , a mérleget körbe hurcolásztam a lakásban, hogy biztos-e :lol:
így folytatom apa visszakapja a régi Nőjét :)

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Bébike,bizony,én dokim azt mondta,ha most nem lombikoznánk,akkor nem is írna erre gyogyit,de a met jótékonyan befolyásolja a dolgokat,így kaptam.Reméljük nem maradtatok le semmiről :D
Ditke,sokszor eszembe jutottál,de most le is írtam :wink: Sajnálom,hogy rossz lett a HSG-d,de hajrá lapar,aztán kiderül,hogy hogyan tovább.
Bridget,apróbetüs,hűha :D megkérdezhetem apa külföldi-e?Vagy csak valami munka miatt éltek ott?És szereted?Mármint az országot,embereket,kúltúrát?

Dezsinám,már bizti túl vagy rajta :D
Vendég

Árnika,gratu a fogyáshoz :D ...nem csak tegnap nem írtál :roll:
Vendég

Ja,én úgy emlékszem,hogy Puszi 5-én megy a sósizére...
Vendég

Bébike csatlakozom elöttem szólóhoz , húúúúha
te is jól elmentél :lol:

Nyulasz, na ja, igaz, de most bepótoltam :wink:
fura nagyon a vonalzód-9napos hét :lol:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Nyulasz, jól emlékszel. :D

Árnika, a 8. napon volt először csíkocskám. :lol: 10-es teszttel, de oltári halvány volt. Gratulálok a leadott kilókhoz! :lol:

skrisz72

Nyulasz!
Nagyon szép a járgány!!!! :lol:

Ditke!
Nagyon drukkolok a laparhoz, és meglátod majd, a lombik tuti siker lesz!!!!!

Egrecske!
Köszi! :wink:

Bumi!
Még szép, hogy pozitív lesz!!! Én 2 napos babákat kaptam vissza és ET+9-en volt alig látható csík. Drukkolok!!!!

Estike!
Hamar elmegy már ez a pár hónap. Sajnálom, hogy Péter nem ébredt fel, azért várom a képeket. :lol:

Voltam kedden dokinál, méhszáj maradt 3100, minden ok. Mondtam neki, hogy mindenki azt mondja, hogy pici a pocim, mire nevetett, hogy örüljek, megnő még, és az a lényeg, hogy Babákok mérete uh alapján tökéletes. :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok! Ezer a dolog, úgyhogy expressz leszek.

Nyulasz, jó a kocsi! Tapasztalatokat majd kérek! :wink:

Árnikám, nincs még apa egy darabig, viszont ma húzok Anyukámékhoz, és majd csak hétfőn jövök. (Pedig gondoltam rád, hogy ha nem tudok elutazni, akkor kereslek hétvégén!!! Na majd legközelebb, sajnos leszek én még szalma idén :( !) Immu: Menj el házidokihoz, mondd, hogy nem jön a baba (ha nem tudná), és immunos kivizsgálást akarsz. Neki csak ennyi kell, de feltétlenül írja rá a beutalóra, hogy női infertilitás! A 3. belre kell majd menni. (Ha gondolod, megírom majd, nálam ott miket néztek)

Ditke, sajnálom az eredményt, hátha a lapar megoldja a problémát.

Bumi, én is teszteltem már a 6.-7. naptól (Ovitrelle beadása utáni reggelen, az persze + volt, és itt izgultam napról napra, hogy erősödik-e a csík avagy halványodik. Hála a Jó Istennek, erősödött. :) Olvass vissza, nem volt olyan régen! :wink: )

Tegnap este megint meghallgattam a picikék szivét, mert délután rengeteget járkáltam a városban, és nagyon elfáradtam. De ők nem! :P

Babaragik mennek!! ++++++++++++++++++++++++++++

Ti nem aggódtok a sertésinfluenza miatt??? Én totál be vagyok tojva, hogy mi lesz, ha járvány lesz..... :(

Na expresszvonat elrobogott. Jó hosszú hétvégét mindenkinek!! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kukacka,szupi,hogy méhszáj nem nyílik tovább :D Pici poci,pici gond... :lol:
Rana,a tapasztalat,iszonyat könnyen gurul :lol: na jó,szóval kanyarodik,egyhelyben is meg lehet vele fordulni,könnyű megemelni az elejét,ha padka van,persze még gyerekek nélkül :lol: elvileg extra keskeny,de normál fekvőfelületű kocsi.13,5 kg,tehát könnyű,bár cipelni nem sokat fogom,esetleg kocsiba berakni,kivenni,vagy anyukámnál 2 emeletet.
Én nem aggódom...nem szoktam :wink: Jó hétvégét neked is :D
Árnika :lol: az nem 22 hét 9 nap,hanem 22.9 tized hét :lol
Vendég

Rana,ezt még Neked:
Kép
Vendég

Ígértem múltkor friss képeket Bóról.
Hát szemezgessetek: :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, azta milyen szép fülbevalója van valakinek!!! :lol:

Kukackám, de jó hírek! Csak így tovább!!!

skrisz72

Skrisz,
freeblogban segítesz egy kicsit msnen?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Arnika
Koszonom :) bar egyenlore meg nem vgyok tagja a csapatnak csak erdeklodom 1-2dolog irant :oops:

Nyulasz
Tudom ezt a kisbetus dolgot minnel kisseb annal tobben elolvassak :lol: olvasgattalak titeket asszem mikor epp Rana irt mindig kisbetuseket :lol: Apa kulfoldi es ngyon szeretek itt lenni az emberekkel es mindennel egyutt 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, hűha :lol: Kicsit irigykedem, mindig is vágytam egy kis külföldi életre, de azért jó nekem itthon is :) Szóval a tünetek: én korábban nem gondoltam, hogy ez komolyabb gond, de sokszor "hipóztam" evés után, gyengeségérzés, szörnyű álmosság evés után, volt, hogy remegtem is, ez a vércukorszint leesésétől van és sokszor érzem úgy, hogy muszáj ennem egy ksi édességet, akkor jobban vagyok. Gondolok Rád, mikor lesz a vizsgálat?

Hajnóca, nagyon gyönyörű a kislányod! !

Nyulasz, mennyi metet szedtél a lombik előtt? És mikor kellett abbahagynod? VAgy végig szedned kell?
bébike4

Kép Kép

Sikerült végre kicsinyítenem, én is hoztam két képet, ő Benedek, az én kicsi fiam :lol:
bébike4

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?