Jó reggelt!
Nagyon örülök, hogy végre működik az oldal, hiányoztatok tegnap, és látom azért írtatok, volt mit olvasnom.
Hene
Gergő jó súlyban van.
Az én gyerekem is nagyon akaratos és hisztis, ha valami kell neki képes bárkit félrelökni, csak hogy elérje.
Andi
Viki súlya azért nem rossz, és a lányok általában nem híznak olyan ütemben, mint a fiúk. Persze vannak kivételek. Barátnőm kislánya 1 éves múlt, és majdnem annyi a súlya, mint Mátémnak, de ő is állandóan jön-megy. És azért az is fontos, hogy sokat nőtt!
Mi ma megyünk tanácsadásra, kíváncsi leszek, hogy mi hány kilók vagyunk.
Köszönöm a cipős válaszokat! Még csúszásgátlós zoknit is be kell szereznem, mert van egy-pár, de azok lecsúsznak a lábáról és azt annyira utálom.
Bébé
Hol voltatok vidéken? Egyébként ti Pesten laktok?
Szerintem Máténak kint van a két szemfoga, tegnap legalábbis úgy éreztem, amikor bekentem az ínyét. Jól fog kinézni, van alul két foga, a felső középsők meg hiányoznak.
Tegnap főztem Máténak két fogásos ebédet, az egyik krumplifőzelék volt, a másik őszibarackmártásos csirkemell. És képzeljétek megevett mindegyikből 80 grammot, mondjuk a barackos húson nem csodálkozom, de a krumplifőzeléken... Lehet, hogy eddig az volt a baja a krumplival, hogy nagyon íztelen volt. Lehet, hogy még nem kellene neki rántásosan főznöm, de tettem tettem bele egy kevés olivaolajas rántást, meg egy kis hagymát és sót, meg tápszert. És ette, mondjuk a 80 gramm azért nem olyan sok, de elsőre nem rossz, és nem is bokákolt tőle.
Mi is nagyon okosodunk, megtanultuk, hogy hol a maci szeme, stb, meg, hol van apa füle. Apa fülébe belekapaszkodik, és tépi.
Meg megmutatja, hogy "hol az okos", a saját fejecskéjét, ezt már régóta tanítom neki, de nem akarta megmutatni, és a hétvégén egyszercsak megmutatta.
Tegnap meg megkérdeztük tőle, hogy hogy ugat a kormos, és azt mondta, hogy "u".
Annyira jó látni, hogy egyre több mindent tudnak.