Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti!Nagyon Sok Boldogságot És Jó Egészséget Kívánunk Dávid Babához!!!!! :) És természetesen sok-sok tejcsikét :) Szép nagybaba :) Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

sziasztok!

Én is jó hírt hozzok a mi kis családunktól!

Tegnap este 21:55-kor megszületett a nővérem kislánya(a keresztlányom) 3000gr és 50 cm.

Mind a ketten jól vannak, a kisbaba nagyon szép és kis sírós:-)

A szülés nagyon gyors volt annyir hogy nem értem fel Pestre csak mikorra már varták össze. 1,5 óra alatt megszült tesóm. Első babája :-)

Majd képet is rakok!

Szép napot mindenkinek!

Holnap ha minden igaz megyek meglátogatom Krisztit, s akkor írok hogy hogy vannak :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kbernadett 2009.05.02 08:59-kor.

Kép
kbernadett

Kriszti! Szeretettel gratulálunk és sok boldogságot kívánunk Dávid babához!
Kép
judit_79

Betti,gratula tesódéknak! :) Tényleg hamar megszülte a kis Henikét!:) Ugye így hívják?Msn-en láttam!:)
Hozd a híreket Krisztiről is,én is hívom majd.Meg ha minden igaz és apát elengedik hamarabb akkor megyünk a dr.Padlóba vásárolgatni,és ha nem lesz Krisztinél senki és nem is lesz nekik ép szopizási idő felugrunk egy fénykép erejéig.
Persze addig úgyis hívom még!

Szolnokon is ilyen hülye szél fúj :?

Kép
Kép
tundi24

KRISZTI.

GRATULÁLOK.JÓ EGÉSZSÉGET AZ EGÉSZ CSALÁDNAK :)
Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Kriszti! Gratulálok, jó egészséget és sok boldogságot kívánok az egész családnak!

Betti, tesódnak is nagy gratula! Jó gyorsan megszületett a pici:)

Évi és
Kép
csongianya

Szép napot!

Bocsánat,hogy még nem reagálok mindenre :oops: de nagyon kivagyok most purcanva :(

Nóri,Katlina:Cipőnek megpróbálok utánnajárni mihamarabb :)

Apánk kórházban van :cry: Egyenlőre semmi konkrétat nem tudok.Szombat délután óta volt carul,kb 6x hányt meg még vasárnap reggel 1x.Elment itt az ügyeletre,kapott szurit,de nagyon carul érezte magát,föl sem kelt egész nap...Ma ment a rendőrségre az orvosához,onnan haza sem engedték.Cukra magasabb,ki van száradva,meg hasnyálmirigy problémára gyanakodnak :( Infúzióra kötötték és mentő vitte be a kórházba...

Kép
Kép
Kép
lucuska

Jaj, istenem Móni! Mi történhetett? Bekajált valamiből? Remélem gyorsan jobban lesz, kitartás!!!!!

Andi, szóval nálatok is eljön a nagy nap, a beiratkozás! Örülök, hogy Zsoltikát oda vették fel, ahová szerettétek volna! Szerintem mehet a beiratkozásra, nálunk is voltak anno tavaly akik gyerekkel jöttek. Sőt, állítólag ebben az évben kérték is a szülőket, hogy vigyék a gyerkőcöket is!

Judit, én úgy tudom, a körzetes oviba is csak 5 éves kortól kötelező felvenni a gyereket. De ha van hely és 3 évesen viszed, akkor nagyon valószínű, hogy a körzetesbe felveszik. A többi helyen igazából attól függ, hogy van-e hely, és hogy van-e egy kis hátszeled :(
A sulinál tuti, hogy a körzetest, a halmozottan hátrányos gyereket kötelező felvenni. A többit meg ha van hely.

Csongiéknál ma papírgyűjtés. Kis körömsarkúban cipeltem meló előtt az újsághegyeket. Érdekes volt :wink: :lol:

Itt kérdezte Katlina a Robika pelusba pisilését...? Szerintem ha otthon vagytok és jó idő van, érdemes lesz majd pelusnélkül kivinni, a gatyeszt gyorsan lekapni róla, hátha tetszik neki mondjuk, hogy a kis fát öntözi:) Azért még időben van ám, de szerintem a nyáron már szobatiszta lehet:)

Évi és
Kép
csongianya

Szép napot!

Betti, én is gartulálok a kicsihez!

Tündi, mit vesztek?
Itt is fúj a szél :? pedig, ha nem fújna, tök meeg lenne. Én már egy hete meg akarok fagyni, igaz, itthon jobban fázom, mint kint :P

Mi tegnap vadasparkoztunk, utána játszótereztünk kint a Nefagnál. Újfent jó volt, élveztük. Az egyik ló olyan volt, mint egy macska, bújt volna.
A kecskék nagyon rámenősek voltak, majd' leették rólunk a ruhát. 1 meg még az ölembe is fel akart jönni. Lili jókat kacarászott :lol:
És most még a vaddisznók is megmutatták magukat.

Erika! Az oldalunk működik, fent vannak a cuccok, meg még pakolom is fel :wink:
Ágyterítőnek nem sok híja van. De azt csak akkor tudom csinálni, ha van egyben 3-4 órám :roll: Apródonként nem tudom, mert elfelejtem, hogy is akartam. Tervem nincsen hozzá, rögtönözni szoktam 8)
Szoc.otthon .....most még mindig a pszihológusra várunk, utána valami bizottság, ami újabb 1 hónap kb. utána kerül várólistára majd...
De mostanában azzal tesz tönkre, hogy folyamatosan könyörög, hogy hadd mehessen haza, mert ott megkettyen. De hát nem lehet :? És ebből lesz a feszkó köztünk, aztán már ott tartok, hogy utálok bejárni hozzá :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Sajnálom anyukádat, és neked is nehéz lehet :(
Mi idén még nem voltunk a Nefagnál, de ami késik nem múlik. Tegnap a Tiszaligetbe mentünk, ott is jó volt. Volt ott egy kislány a homokozóban, 1-2 évvel lehetett idősebb Marcinál, és mezítláb volt :shock:
Marci meg megsértődött, mikor mondtam neki, hogy ő viszont nem veheti le a cipőjét, mert annyira még nincs jó idő!

Évi! Az meg sem fordult a fejemben, hogy egyik helyre sem vennék fel. Elvégre mindketten dolgozunk.

Móni! Párodnak mielőbbi jobbulást!

Tündi! Várjuk a további híreket Krisztiékről!

Betti! Tesódnak is gratula! Ez aztán gyors volt! :)
judit_79

Móni,jobbulást apának!!!A cukra volt már máskor is magas?

Nóri,megveszzük a lamináltat a nappalira,meg a padlőszőnyegeket a gyerek és hálószobára.
Nehéz lehet most neked+anyukádnak is.Természetes hogy hazaszeretne menni,de ha nem lehet hát nem lehet.Csak ezt az idősek nem értik meg sztem..

Évi,biztos jól mutattál a kis körömcipődben az újsághegyekkel a kezedben :) :wink:

Judit,hát még egyáltalán nincs mezítlábas idő :roll: Nem tudom ki az aki ezt megengedi...de lehet,hogy nem is engedték meg neki,csak nem fogadott szót...

Krisztivel beszéltem.Kicsit szédült amikor hívtam,fájt a hasa kért rá gyógyszert is azt mondták valszeg annak a mellékhatása.Még az őrzőben volt,mert 1ágyasba kerül,de még foglalt volt.Dávid már szopizott,és állítólag átaludta az egész éjszakát.
Elvileg pénteken jöhetnek haza,mert a tegnapi napját nulladik napnak vették :roll:
Lehet új rendszer lett ebből a szempontból,mert Lucussal nálunk még úgy volt ,hogy aki du.4ig megszületik az első napos...

Kép
Kép
tundi24

Móni,jobbulást apának!!!A cukra volt már máskor is magas?

Nóri,megveszzük a lamináltat a nappalira,meg a padlőszőnyegeket a gyerek és hálószobára.
Nehéz lehet most neked+anyukádnak is.Természetes hogy hazaszeretne menni,de ha nem lehet hát nem lehet.Csak ezt az idősek nem értik meg sztem..

Évi,biztos jól mutattál a kis körömcipődben az újsághegyekkel a kezedben :) :wink:

Judit,hát még egyáltalán nincs mezítlábas idő :roll: Nem tudom ki az aki ezt megengedi...de lehet,hogy nem is engedték meg neki,csak nem fogadott szót...

Krisztivel beszéltem.Kicsit szédült amikor hívtam,fájt a hasa kért rá gyógyszert is azt mondták valszeg annak a mellékhatása.Még az őrzőben volt,mert 1ágyasba kerül,de még foglalt volt.Dávid már szopizott,és állítólag átaludta az egész éjszakát.
Elvileg pénteken jöhetnek haza,mert a tegnapi napját nulladik napnak vették :roll:
Lehet új rendszer lett ebből a szempontból,mert Lucussal nálunk még úgy volt ,hogy aki du.4ig megszületik az első napos...

Kép
Kép
tundi24

Móni, köszi a cipiket! Apának jobbulást :cry: !

Judit, nyugi, nekem sem fordult meg a fejemben, hogy nem vennék fel sehová Lilit :lol: ....elvégre bölcsödés a gyerek. Nem tehetik meg azt, hogy egy közösségbe szokott gyereket most kiszakítanak onnan :?
Az meg nem mérvadó sztem, hogy szülő dolgozik-e...az változó :roll:

Évi, mizu veletek? Meggyógyultál már rendesen? Meló meddig lesz 4órás előreláthatólag? Vagy semmi konkrét?
Férjed dolgozik? Ott nincsen válság?

Tündi, kíváncsi leszek a színvilágokra :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali!

Judit, Nóri, nem azt mondtam, hogy nem veszik fel sehová, csak azt, hogy 5 éves kortól kötelező az óvoda. De szerintem az ovikban van hely, csak vannak népszerűbbek, oda nehezebb esetleg bejutni :wink:

Óh, Nóri, nem irigyellek, anyukám sokáig "játszotta" ezt mamámmal. És voltak neki nagyon rossz periódusai...nagyon nehéz, hisz szereted, meg szeretnél rajta segíteni...lelkileg nagyon ki tudja facsarna az embert! Nem tudok mást kívánni csak kitartást, és jobbulást anyudnak!

Móni, írj majd, mi újság a férjeddel, mit állapítottak meg!

Az jó, ha Dávid már szopizott, majd elrepül az a pár nap és jöhetnek haza! Jut eszembe, Csongi egyik iskolatársának anyukája babát szült. Egy hétre rá, ahogy kiengedték őket, már ő jött a babóval a nagyfiúért, és esküszöm, úgy nézett ki, mint lánykorában (semmi súlyfelesleg). Hát én emlékszem vagy 2 hétig hálni járt belém a lélek, két szopi között örültem, ha vízszintesbe tudtam tenni magam.... :lol: Hm...ez minden második gyereknél így van? Van én voltam túl gyenge?

Nóri, köszi kérdésed, igazából semmi különös nincs velem (max. annyi, hogy nincs kedvem írni :oops: )
A 4 óra addig tart, míg nem alakul valami. Bár, hogy őszinte legyek, én így teljesen jól elvagyok :lol: Persze csak addig, amíg apa küldi a lóvét :wink: :lol:

Csongi állandóan csinálja nekem a programot. Edzés, szerdán Szandán megyei diákolimpiai elődöntő, pénteken a focisokkal majális Szajolban, vasárnap meg strandfoci T. földváron.
Ja és még közben anyáknapja is lesz valamikor, bőszen tanulja a verset, amíg fürdök, hogy ne halljam :wink:
Ja és teljesen kitűnő lett a háromnegyedes évi értékelője (mert már ilyen is van)! Úgyhogy elvagyok :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Nóri! szerintem meg mérvadó. Ha már rangsorolni kell, azt vegyék fel, akinek mindkét szülője dolgozik. Ugyanígy előnyben van az is, aki a saját körzetébe jelentkezik... De a bölcsivel kapcsolatban igazad van, csak nem teszik ki ha már egyszer közösségbe jár a gyerek.
De úgy tudom a felvételről központilag döntenek, tehát ott kell valami protekció :?

Tündi! Hát, ott ült a kislány anyukája a padon, megengedte hogy levegye a kislány a szandálját - zoknija sem volt amúgy...
Nagyon csalóka ez az időjárás, délután 4 után, ha elmegy a nap, azért nincs olyan meleg!
Amúgy én is vasárnap szültem - délelőtt, és csak pénteken mehettünk haza Marcival.
Jó vásárolgatást nektek!
judit_79

Kukuccs!

Móni: Apának jobbulást!!!!!! Javulgat?

Betti: Tesódnak nagy gratula, nagyon ügyes volt!

Évi: Gratula a negyedéves bizihez! Én is sokáig gyenge voltam szüés után, még ha az alakom vissza is nyertem. Azóta meg megint elvesztettem valahol. :roll: :lol:

Tündi: Remélem fotókkal nyomon követed, dokumentálod a munkálatokat!

Judit: Hát nem is volt annyira jó idő tegnap...mezítlábaskodáshoz semmiképpen. roll:

Nóri: És valami privi otthon nem jöhet szóba? Az csak jobb, mint egy otthon...gondolom én....roll: Az alcsisba jártam már néhányszor pl., nem is tudom, mennyi most oda a beugró...és mennyi a korhatár. Vagy oda csak tökegészséges idősek mehetnek?

Krisztinek gyors felépülést kívánunk!!!

Én (is?) kérdeztem az óvodát, mégpedig Nóritól, kötelező e felvenni a gyereket a körzetibe.....leszűrtem a lényeget: NEM, de sanszos, hogy felveszik. : :
jaimee1

Kép

Kovács henriett :-)

Kép

Kép
kbernadett

Erika! Mi ez az új vonalzó :shock: :lol: Hurrá?

Privibe? :roll: 2 éve 3milla volt a beugró. Lakását csak ő adhatja el, sz'al....kilőve. Amúgy már arra is panaszkodott nem 1 ottlakó, elég gyorsan megbánták, hogy odamentek. De hát hol lehetne jó nekik? :cry:
És nem, betegek is mehetnek.

Ja, Évi, így már ééééértem :lol: tehát 5éves korban óvodaKÖTELES a gyerek, addig meg ellébecolhat otthon.

Amúgy tegnap a Nefagon is volt sok mezítlábas. A homok elég meleg lehetett, úgyhogy biztosan nem fázott a lábuk. Nem most, de úgy 2 hete Lili is az itteni játszón mezítláb nyomta. Azóta persze ő is vetkőzne mindig (tegnap is) :P
De rengetegen voltak tegnap, máskor 7végén nem megyünk :roll:

És akkor :wink: :
Orgona ága

Pál Kata Péter

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok

Nos reggel voltunk NST-n , meg a dokinál. Azt mondta már két ujjnyira ki vagyok tágulva, s ha csütörtökig nem szülök akkor, aznap ha megyünk rásegít a dologra. De azt mondta szerinte már csak egy jó kis front kell és az is megindíthatja nálam a szülést. Úgyhogy majd meglátjuk, de úgy tűnik,hogy legkésőbb csütörtökön csak kibújik Enci baba.

Betti: gratula a kis keresztlányodhoz. Egyébként én is így voltam Emma születésénél nem kellett sokat várni ,hogy kibújjon.

Ovi témában nekünk azt mondták itt az oviban, hogy a körzeteseknek van helyük.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Kriszti Gratulálok Nektek!! Sok Boldogságot Kívánok az egész családnak!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Nóri: ...édesanyááááám.....hát ezt nem lehet száraz szemekkel hallgatni. :lol: :lol: :lol: Nagyon édes!

Liz: Drukk, hogy ne kelljen már rásegíteni.

Betti: Csodaszép Heni baba. :P :P :P

Tündi: Más jutott eszembe: pocakfotó?

Jóóó éjt!
jaimee1

Vali! Boldog névnapot!!!
Kép

Erika! Szóval...?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szép Napot Mindenkinek!

Először is kislányunk Kerianyukájának ,az én Drága Barátnőmnek Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!! Kép

Lányok köszönjük mindenkinek a biztatást,apa már jobban van,olyannyira,hogy haza is engedték a kórházból még tegnap délután :) "Csak"epehólyag gyulladása van...Antibiotikumot kapott,amiért ma vissza kellett mennie a H.O-hoz,mert ő írja föl,kórházban nem :roll: Ma úgy ébredt,hogy már jobban érzi magát,viszont most a hasa megy :( De azt mondja valószínű azért,mert szombat óta semmit nem evett...tegnap próbálkozott egy kis főtt krumplival,háztartási keksszel,de nemnagyon esett jól neki...Na meglátjuk majd most mit mond a doktornő.

Köszönöm szépen a reggelizős válaszokat is :) Milán is még úgy van,hogy este-reggel kokás(kakaó) :) Luca is ébredéskor kapja a tejcsit,de hiába telik el kis idő a reggeliig,akkor sem akar enni :(

Luca borzasztó anyás lett mostanában :( Nem tudom miért van ez?Tegnap pl amíg krumplit pucoltam,végig a lábam között ordított :( Állandóan jön utánnam,szinte semmit nem tudok elvégezni nyugodtan...Pedig ő nem volt ilyen...Alvás...eddig ő gyönyörűen elaludt egyedül,soha nem kellett altatni...Pár napig így nézett ki az elalvás:Ebéd után:üvöltés után aludt el,fél óra múlva zaklatottan ébredt...Este:5 perc üvöltés,vacsora kihányása,majd kis nyugtatás után alvás.Na ezt nem bírtam sokáig...most ebéd után kézben altatom,elalszik 5 perc alatt és alszik másfél-2 órát.Este kicsit kézben ringatás,majd lerakom és ülök az ágya mellett míg elalszik.Mi lehet ennek az oka?Meddig lehet ezt így bírni?Mert gondolom minél tovább húzódik ez a dolog,rászokik az altatásra és nehéz lesz leszoktatni...Tudtok tanácsot adni?

Kép
Kép
Kép
lucuska

Jóu reggelt!

Vali: nagyon boldog névnapot!!!! Írhatnál egy kis helyzetjelentést felőletek. :wink:

Kép

Nóri: Én már bemelegítek. :wink: De csak ősszel indítunk. Már nagyon nagyon várom.

Móni: Rékám is üvölt, amikor főzök, nem bírja, ha nem vele foglalkozom. Igyekszem lekötni, beszélgetek vele (illetve hozzá), de főzni muszáj, úgyhogy kegyetlen anya módjára én főzök tovább akkor is, ha őkelme ordít.

Háááát, ami az altatást illeti....én egy darabig biztosan ringatnám, aztán ha az derül ki, hogy semmi bánata nincs, csak ringatásra vágyik, akkor bekeményítenék.

Na most jöttünk a dokitól, ekcémás a kezem. :shock: :twisted: Olyan randa, hogy csak na....

Szép napot mindenkinek!

Ja, Kata, tudom, hogy olvasom, csodaszépek vagytok, láttam a fotókat amott. :wink:
jaimee1

Sziasztok!

Hát még mindig milyen szeles az idő, igy ma még el sem mentünk itthonról pedig ilyenkor már mindig úton vagyunk.

Vali! Boldog névnapot kivánok Neked!

Betti! Gratulálok a nővérednek, nagyon szép kislánya van, jó babázást kívánok Nektek

Nóri! Lilcsi előadásában nagy sikert aratott nálam mind a kettő dalocska, olyan kis cuki volt.
Anyukádat nagyon sajnálom rettenetes lehet.

Móni! Örülök, hogy jobban van a férjed, de azért nem kis dolog egy epehólyag gyulladás. gondolom egy jó darabig nem megy majd dolgozni.

Évi! Gratulálok Csonginak, nagyon ügyes hogy a suliban és a fociban is ilyen szépen teljesit.

Egyébként Ati dettó azt csinálja mint Lucus csak ő már régebben elkezdte. Nálunk igazából az este a leghúzosabb, akkor csak velem hajlandó ellenni. Ilyenkor többnyire Attila fürdeti Antóniát.
Tippem nagyon nincs, Anta is hasonlóan anyás volt, amikor járni kezdett akkor szakadt le rólam mert ő is rajtam lógott rendesen.

Lizocska! Akkor most már neked is megya drukk +++

Jaimee! Tényleg mi ez az új vonalzó, már tegnap én is nézegettem.

Ovi: Tegnap megnéztük a körzetest. Az egyik daduska néni már kint szivta a cigijét a kapuban, én meg azt hittem hogy ő irányitja befelé a népeket. De kb 10-en voltunk az összes ovis gyerek meg már rég haza volt paterolva, pedig megnéztem volna őket is.

Egyébként már én is hallotttam hogy van olyan rendelkezés,hogy ha otthon kistesó van nem kötelesek felvenni a gyerkőcöt az oviba.
De én meg erre azt mondom hogy egy 4.5 éves gyereknek/ Anta ősszel ennyi lesz/ joga van hozzá hogy közösségbe járjon, mert mi már itthon maximálisan kimeritettük a lehetőségeinket.

Délután viszem Antát dokihoz, a nyelvfékét akarom rendbetetetni, remélem együttműködő lesz.

Kép
Kép
mongi

Vali az elöbb valahogy lemaradt. Kép

Kép
Kép
mongi

Vali! Boldog Névnapot! :)

Kép
szilbee

Móni! Ez életkori sajátosság. Most kezdi érzékelni, hogy ő bizony nem egy veled... Nálunk is így van. Én próbálom úgy szervezni a dolgokat, hogy egymást mellett vagy együtt csináljuk a magunk kis napi programját.
Alvás dolog is hasonlóan zajlott nálunk... mondjuk pár nap után rendeződött.
Ha nem beteg volt és nem fogzott, akkor én hagytam az ágyban (különösen este). 30perc után megbékélt... persze 10 perc után ránéztem, hogy tudja a közelben vok. Pár nap után pedig túl is voltunk rajta.
szilbee

Vali! Boldog névnapot kívánok!
Kép

Betti! Ó de gyönyörű, formás baba :)

Móni! Sajnos altatás ügyben nem tudok tanácsot adni, Marci majdnem 2 éves korában az ölemben aludt el, akkor már macerás lett a dolog, és 1 hét alatt rászoktattuk, hogy az ágyában egyedül aludjon el.

Erika! Mit kaptál a kezedre? Mi Protopic krémet használtunk, amikor Marci keze ekcémás volt, és az nagyon jó volt.
Én is elcsodálkoztam a vonalzódon! Már azt hittem, lehet izgulni 17 nap múlva :)

Tündi! Vettetek valamit tegnap? És Krisztinél voltatok?

Cleo! Írtad, hogy 4000 a napidíj a kórházban. Azért külön ágyat is kapok egy egyágyas kórteremben? Vagy sokat képzelek?
judit_79

Sziasztok!

Tegnap megvettük a háló és gyerekszobába a padlőszőnyegeket,a nappalira pedig a lamináltat.Ma hozzák ki...az árán kissé meglepődtem,de ez van :roll:
Krisztihez kb 2percre szaladtunk fel,mert sietni kellett haza.Jól vannak,Dávid nagyon szép baba! :) Ép mélyen szunyókált.
Csináltam róla képet,jól is sikerültek,de tegnap este Luca beledobta a fényképezőt a felmosóvízbe,és megment a gép :evil: :evil: Rettentő mérges lettem rá....
Péntektől tesóm kölcsönadja az ő gépét,a balcsira,meg amíg nem lesz kész a felújítás,hogy legyenek képeink.
Majkd valahonnan előszeden a kártyaolvasót és akkor felteszem Dávidról a képet,de ígérni nem tudok semmit...

Nóri,színvilág hát majd meglátod!:) Háló bordó,fehér padlószőnyeggel.-gyereksz:zöld,sárga fal és sárgás padlószőnyeg.
A nappali és előszoba színe még nincs meg...Megnéztük a vidiket Lucussal,el volt ájulva tőle,mondta,hogy baba,meg kaka=kakas...-jól megcsináltad,és Lilcsinek adj egy hatalmas puszikát a nevemben!:)

Erika,pocakfotó mindig elmarad..de a Balcisn tuti fog készülni!:) :wink: Örülök,hogy ősszel nekiláttok a kistesó projektnek!:) Ha jól értelmeztem a dolgokat! :oops: :P

Móni,örülök,hogy apát haza is engedték!!Csak azt nem értem a kórházban miért nem írták ki neki az antibogyót?
Altatáshoz nem tudok mit mondani,mert Lucát mindig altatni kellett....De egyszer csak le kell majd szoktatnom róla,de hogy hogyan az aztán a jó kérdés :roll:

Szilbee,nemsokára másfál éves szülinap következik!:)

Letti,gyere majd du és mondd el,hogy viselte Anta a dokit.Én azért szeretném ha jövőre Luca oviba menne annak ellenére,hogy itthon leszek...Kell neki a közösség!De hát majd kíváncsi vagyok,hogy felveszik-e.
A bölcsi papirunk m,ajd vmikor májusban fog megérkezni,de tuti nem fogják felvenni,mert nem viszek munkáltatóit.Igaz így nem is Nóri,megnéztük a vidiket Lucussal,el volt ájulva tőle,mondta,hogy baba,meg kaka=kakas...-jól megcsináltad,és Lilcsinek adj egy hatalmas puszikát a nevemben!:)
adom fel,hagy legyen velünk itthon,nehogy aztán azt higgye azért kell mennie,mert érkezik Zsombi.

Liz,csütörtökre megy a drukk,aztán üzenj ám! :wink:

Évi,nem unatkoztok most sem akkor :wink:

Vali,nagyon sok boldog névnapot kívánunk!:)
Kép

Betti,nagyon szép babuci a keresztlányod! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tundi24 2009.04.28 12:48-kor.

Kép
Kép
tundi24

Betti!
Nagyon szép picibaba,és tényleg gyorsan meglett!!!!!!

Vali Boldog Névnapot!!!!

Kép

Kép
katlina

sziasztok

Nos úgy tűnik alakulok. Tegnap este elment a nyákdugó, úgyhogy reménykedem,hogy rásegítés nélkül kibújik a kis manó.
Egyenlőre még semmi nincs, de drukkoljatok,hogy beinduljon magától a dolog. Mindenesetre én már baromira izgulok.

Tündi: persze majd megy a hír ha valami beindul

Kép

Kép

Kép
lizocska82

huu Liz,megy a drukk ezerrel! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Liz: +++++++ Akkor legfőbb ideje, hogy neked is gyors, élményekben gazdag, könnyű szülést kívánjak!!!! ++++++

Judit: én így is izgulok. :lol: Krém holnap lesz, akkor hozhatom el a patikából, fogalmam sincs, mit kapok. Nem tudtam kiolvasni a kriksz-krakszokat....

Letti:
[quote]E írta:gyébként már én is hallotttam hogy van olyan rendelkezés,hogy ha otthon kistesó van nem kötelesek felvenni a gyerkőcöt az oviba.
De én meg erre azt mondom hogy egy 4.5 éves gyereknek/ Anta ősszel ennyi lesz/ joga van hozzá hogy közösségbe járjon, mert mi már itthon maximálisan kimeritettük a lehetőségeinket.

Teljesen igazad van.
jaimee1

Liz: +++++++ Akkor legfőbb ideje, hogy neked is gyors, élményekben gazdag, könnyű szülést kívánjak!!!! ++++++

Judit: én így is izgulok. :lol: Krém holnap lesz, akkor hozhatom el a patikából, fogalmam sincs, mit kapok. Nem tudtam kiolvasni a kriksz-krakszokat....

Letti:
[quote]E írta:gyébként már én is hallotttam hogy van olyan rendelkezés,hogy ha otthon kistesó van nem kötelesek felvenni a gyerkőcöt az oviba.

Teljesen igazad van.
jaimee1

Liz!
Drukkolunk,hogy binduljon minden nélkül+++++++++++++

Altatás!
Nálunk is volt egy ilyen korszak,pont akkora volt tehető mint ahogy Szilvi is írta amikor önállóan megtanult járni."gyorsan"túl estünk rajta,volt egy két.........3,4sírós napunk és esténk,de utána berögzült neki hogy anyának délelőtt főzni is kell

Mongi!
Nálunk valahogy úgy van ha van kistesó otthon akkor délben vigyék el a gyerkőcöt,de nem vagyok ebben sem biztos
de egyet értek veled,egy 4,5évs gyereknek társaságban-vele egykorúakkal van a helye

Nóri!
Mindíg este vagyok,így még nem tudtam végighallgatni :(
pedig fenem rá a fogam 8)

Tündi!
Akkor már alakultok!
Lucus mellett sem lehet akkor unatkozni :wink:

Kép

Kép
katlina

Mindenkinek köszönöm a köszöntést!!! Nagyon jól esett :) Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!
Csak gyors bekukk!

Betti:Bocsánat nektek nem is gratuláltam :oops: Nagyon szép,formás baba a keresztlányod :)

Liz:Akkor már te is nemsoká túl leszel rajta :) Megy a drukk neked is++++

Linda:SOS!!!Légyszi küldd már el nekem priviben Zsuszi telószámát.Behalt a telóm és kiderült,hogy nem a kártyára,hanem a telóra volt elmentve a szám :(

Lányok!!Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a hozzászólást,segítséget!!!Aranyosak vagytok,remélem mi is hamar túl leszünk ezen.
Na,már szaladok is tovább....

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Szeretnélek megkérdezni Titeket, hogy ki ismeri a Hold utcai óvodát, mi a véleménye róla, valamint, hogy a Hold utcai és a Jósika utcai közül szerintetek melyiket válasszuk?

Válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm!!!!

Éva
ewa

Sziasztok!

Jaimee! jaj de jó akkor nálatok is lesz majd kistesó!! Tudom hogy nagyon szerettél volna még 1 babát.
Teljesen jó hogy megvárjátok az indulással az őszi szezont, legalább Réka is nagyobb lesz.

Tündi! nagyon szép lesz a házatok, már várom a képeket és a pocakosakat is.
A fényképezőt nagyon sajnálom. Teljesen kipurcant?

Antát átvittem kedden a Máv Kórházba olyan szépen hősiesen jött a gáton egyszer sem mondta hogy nem akarja.Hát a doki meg nem jött rendelni. Úgy sajnáltam Antóniát.
Igy tegnap reggel újból mentünk.Nagyon ügyi volt nem sirt mindent engedett,gyorsan kész is lett/ pár perc volt az egész/. Anyukám fogta az ölében, ő régen sokat dolgozott a fül -orr gégén, pont ezzel a doki bácsival.

De az r helyett még mindig j-t mond. A h végre szép h lett, mert azt v-nek mondta eddig.

Ewa! Hello! Te nem a mi régi Ewánk vagy?
Hold útiról annyit tudok hogy sokat járnak úszni sport tagozatos.
Itt lakik egy kisfiú ő odajár, szeretik.

A Jósikát nem ismerem.

Na megyek a dolgomra. Ati alszik. Antát meg elvitte Anyukám.

Kép
Kép
mongi

sziasztok!

Tegnap nem tudtam fellépni :?

Krisztiék elvileg ma jöhetnek haza,ha nem üzen délután,akkor majd felhívom hogy hazajöhettek-e.

Lizről semmit nem tudok,nem üzent,hogy mi a helyzet!

Ki mit csinál a hosszú hétvége alatt?Mi holnap kimegyünk délután a vadasparkba,és főzőcskézni fogunk.
Amugy meg hétvégén is meló lesz.Tegnap megékeztek az ablakaink,a hálóban és a gyerekszobában már bent is van!:)

Letti,hát remélem,hogy szépek leszünk,csak kívülről lesz nagyon ronda,mert a külső szigetelésre már nem marad pénzünk,és ugye körbe le van verve a vakolat... :(

Katlina,Luca egy energiabomba :) soha nem fárad el,pedig egy percre sem ül le egész nap :)

Nóri,cirkuszról valami infó? :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Na, remélem, most egy ideig majd üzemel rendesebben a babanet :? , legalább annyira megjavították....

Tündi! A Richter cirkusz van itt. Neten szinteb semmit nem találtam róla. A jegy felnőtteknek 1800, gyereknek 1200 vagy 1600, már nem tudom :? Van külön megnézhető Tropicariumjuk is 2 kocsiban, oda még plusz 400 ill. 350 a belépő.
Előadások szombaton 3kor és 6kor, vasárnap 11kor és 3kor. Ma meg holnap asszem 6kor.
Én akkor viszem el Lilit, ha kapok óvodásoknak szóló ingyenes jegyet (2 helyről igértek :wink: , remélem 1ről kapok is :) ) Amúgy eléggé drágállom...pláne a tavalyi után.
VALAKI VOLT MÁR EBBEN A CIRKUSZBAN? JÓ??
Amúgy Lili akkor és ott kezdett el hisztizni, azt hitte már megyünk is be :shock: És hiába magyaráztam neki, hogy nincsen most nyitva, nem lehet bemenni....mert ő csak azt látta, hogy az "ottaniak" ki-be járkáltak, felnőtt, gyerek vegyesen.

Katlina!

[quote]N írta:óri!
Mindíg este vagyok,így még nem tudtam végighallgatni
pedig fenem rá a fogam

Ezt nem értem...mit? :shock:

Erika! Használ már a krém?

Kedden az ovinéző nagyon jó volt. Gyerekek kézműveskedtek, ismerkedtek óvónénikkel, minket meg áthívtak másik szobába. 3 ismerősöm is volt. Vagyis az egyik Lilire emlékezett, kérdezte, fent vagyok-e a neten, mert Lili ismerős neki, én nem :shock: :lol:
Utána még játszottunk az udvaron és ennyi.
Meg másnap hívtak, hogy diktáljam be Lili anyakönyvi számát, pedig még a jel.lapot sem adtam le. Mindegy....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kukuccs!

No csak úgy röptiben, mert szalad a ház... :roll: Réka is ébredezik.

Mi szombaton jó idő esetén Jászberénybe megyünk, ha jönne véletlenül valaki, akkor MINITALI ott. . :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Ja, azt nem írtam, de talán nem nagy talány, az állatkertbe megyünk.

Vasárnap anyáknapozunk, és mivel én is anya vagyok, cukrászdázunk. Így döntöttem, apa még nem tud róla, hehe...

Nóri: AKartam már mondani, jó régen, amikor még csak olvastam a topikot, egyszer láttalak pici Lilivel a városban. Még tán a Bergonnal. Felismertelek a fórumból. Szóval hírös embör vagy. :lol: Katlina gondolom az anyák napi nótára gondolt.
Hááááát, asszem szebb már a kezem. :roll:

Tündi: Hurrá, ablakok!!! Hallod, fényképező a felmosóvízben sztorira kivert a víz. Megütne a guta.

Mongi: De kis ügyes volt Anta! Köszi, aranyos vagy, remélem, lesz tesó.

Ewa: Sajnos én nem tudok segíteni, csak a Dobós ovis ismerem, azt sem nagyon.

Liz: ++++++++++++++

Réka visszaaludt, úgyhogy irány a konyha. Mindenkinek cuppantás és szép hosszúhétvégét!
jaimee1

Lizocskáéknál megszületett Enci baba délután 13.15kor ha jól emlékszem az időpontra.Súlyra meg cm-re nem emlékszem :( :oops:
Annyit mondott,hogy kapott egy kis oxigént meg káliumot Enci,de már szopizott is.Mind2en jól vannak!:)

Krisztiék meg itthon vannak,doktor néni is volt már náluk!

Nóri,hát nem occsó akkor a jegy :?

Erika,hát én is falra tudtam volna mászni amikor mondta apa,hogy mit csinált a kisasszony :?

Kép
Kép
tundi24

Lizocska! Gratulálok Enci babához, nagyon jó egészséget kívánok Nektek! Kép

Kép
Kép
mongi

Liz!!!
Gratulálunk Enci babához!!!!!!
Kép

Kép

Kép
katlina

Nóri!
Igen azokra a dalokra gondoltam amit Erika is írt,de már meghallgattam azóta!
Zabálni való! :wink:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Liz,gratula itt is Enci babához!:) Jó egészséget és sok sok tejcsikét kívánunk!:)
Kép

Nincs vmi ragyogó idő...Tegnap a másik bnőmnek is megszületett a kisfia.

Kriszti,tudod Adriennek.azt írta császáros lett ő is.Igazi amerikás neve lett a kissrácnak.Az apja meg csak holnap érkezik Magyarországra,és csak 2 hetet lesz itt.Úgyhogy nem sokáig tudnak együtt lenni :?

Kép
Kép
tundi24

Liz: Sok boldogságot, jó egészséget nektek!!!

Kép
jaimee1

Liz!Hatalmas gratula nektek!Jó egészséget és sok-sok tejcsikét nektek :) Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?