Új privát üzeneted érkezett!

Alle, köszönöm kérdésedet jobban. Talán. :roll:
Holnap 10 órakor mindenre fény derül, legalábbis nagyon remélem.....

Timi, emlékezz csak vissza, nemrég a vv miatt izgultunk, most meg már UH!!! Rohan az idő! :) :) :)

Amina, Mniki, Twist nektek egyfolytában ++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(sokat gondolok rátok, állandóan....., ez egy jó széria, sikerülni fog!!!!!)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Haliho!

Niki, Twist: babaragi ++++++++++++++++++++++++

Kalkata: vagyok vagyok :) nagyon drukkolok a holnapi naphoz! Kivancsi vagyok, mit mond majd a dokino! (figyelmedbe ajanlom: LAPTETOS vagy ;) tessek iparkodni! :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok!

Amina, Twit, Niki: Kép

Szép hetet!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok !

Első munkanap :)

Twist :) Drukkolok nagyon, ezek szerint Te fogod indítani a következő zebracsordát :wink: Szívből kívánom, hogy így legyen !!

Baba, véletlenül nem a ciklus második felében jársz, mensihez közel?
Nálam tipikusan akkor jönnek ezek a tünetek. Állandó - tenyésztés, sajnos hormonális :?
Kitartás és mielőbbi jobbulást !!!

Kata, holnapra ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Képzeljétek, 190 felett van a progim :) Madarat lehetne fogatni velem, sajnos eddig mindig gond volt vele, ezért is kapom +-ba a progiszurit + ilyen korán vérvétel. Na, legalább ezzel nem lehet gond :wink:

mniki

Niki: ez szuper! Nekem a hcg-s vérvételnél volt 190 a progi-progiszurival!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Niki, Timi, nekem is. :lol:

Sok-sok drukk mára mindenkinek!+++++++++++++++++++++++

Babim, szerintem ez most nem gomba. Gombától nincs hányinger. Szerintem. Esetleg hurut? Pisilés nem fáj?

skrisz72

Skrisz, de hát az gyógyult meg most, mivel pénteken az urológus szerint nem volt gennyes a vizeletem.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!!

Köszönöm mindenkitől aki kérezte hogy vagyok jelentem egy fokkal jobban bár köhögök még és az orrom is folyik. :roll:

Lányok ahogy nézem rohan az idő baromira.

Én holnap megyek dokibácsihoz UH-ra! :wink:

Tegnap azt vettem észre hogy picit maszatolok szerintetek lehet a gyogyitól amit Tűű doki írt fel? :roll: :oops:
Holnaptól dupláznom kéne az adagot de félek, hogy a ciklusom megkavarja. :roll:

Miniki szupi ez az eredmény!!!

Kép

Kép
raniko

Baba, annyi mindent szedtél már, lehet egyszerűen a hüvelyflora ment tönkre. Ámbár gombás fertőzéstől inkább lehet pisilési baj :?

Szerintem jó lenne, ha nőgyógyász megnézne, ő már "ránézésre" is látja, ha van gomba. Tenyésztést mindenképpen kérjél. Elkeserítő :(
Annyira együttérzek veled :(

mniki

Niki :D
Szuper progi szint! Éljen! :D
Drukk+++++++++++++++++

Twist, Amina nektek is drukkolok ++++++++++++++++

Kép
lona1

Lányok, az égő gyomorral, nyelőcsővel mit lehet csinálni ?

2 napja megőrülök, főleg lefekvés után, de most is érzem :?
Régen volt refluxom, gyomorsav-túltengésem, most nem lehet gyógyszert szednem.

Lehet az a sok joghurt okozza, amit az elmúlt 5 napban megettem :roll: nesze neked fehérje evés :evil:

annyi nyűgje van az embernek... :x

mniki

Babim, szerintem hagyj abba minden gyógyit és hívd fel a Táltosékat. Mondd el mi a baj, meg fogják mondani, hogy tudnak-e segíteni. Ritkán hiszek a természetgyógyászatban, de anyukámnak segítettek. Neki gerincproblémái voltak. Szinte mindent gyógyítanak. Egy próbát megérne.

skrisz72

Az a baj, hogy mintha hőemelkedésem is lenne. Elesettnek érzem magam, émelygek, fáj a pocim. Hiába iszom csalánteát. Csípni a Zinnat óta nem csíp. Tuti, fel van még borulva a hv.flóra is.
Adjatok tanácsot:ma rendel du. az urológus, de nem tudom, minek menjek vissza, ha hétfőn nem látott gennyet, ráadásul újabb antibiotikum minek,????????,

babaimádó
Kép
babaimado

Dobok egy táblát, kiegészítésre szorul:

Kép

skrisz72

Baba, menjél vissza ! Megnézi + ha nincs genny, kérjél tenyésztést!
Muszáj, hogy lásson, mert ha minden negatív, szerintem nőgyógyászhoz kéne menned :?

Nyomasd a gynoflort, vagy floragyn-t, szerintem min. 2 kúrát egymás után, ezzel ne várj.
A Gynevacot végülis beadatod ?

mniki

Mniki, a nőgyógyászhoz (3 kezelt, mire az utolsó nagyjából jónak látta a helyzetet múlt csütörtökön és azt mondta, csak enhye gyull.van) az urológus előtt mentem.
Gynevacot megrendeltem a gyógyszertárban, ma megyek érte, holnap akarom beadatni.

babaimádó
Kép
babaimado

Tudom, hogy múlt héten jártál nőgyógyásznál, de ha van gyulladás, még ha enyhe is + szarul vagy, azzal csak kéne valamit csinálni szerintem.
Egyszerűen nem tudok más tanácsot adni, én is mindig ezeket a köröket futom :?

Próbáltad a gyulladáscsökkentő ülőfürdőt ? (cickafark, körömvirág, kamilla, stb)

Lehet be kéne utaltadnod magad egy gyógykezelésre, Parádfürdőre.
Az immunos Fülöp doki-tól tavaly hallottam erről a lehetőségről, visszatérő gyulladások, folyások esetében javasolt.

mniki

Skrisz a táblához: 37 éves vagyok, egyenlőre nincs ismert oka a meddőségnek, hacsak nem a korom :roll: Köszi, hogy felraktál.

Baba lehet, hogy tényleg jobb lenne egy természetgyógyász, ha hiszel benne. Az antibiotikumok tönkreteszik a természetes védekezését is az emberi természetnek. Nagyon sajnálom, tudom milyen ez, jobbulást.

Mindenkinek drukk :D Tavasszal és nyáron készül a legtöbbi bébi.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Mniki,
Parádfürdőre még lehet beutaltatni magunkat? én azt hittem, magán lett :? Én vágyom oda, igaz, 3 hét egyben, távol a családtól, de állítólag nagyon jó a hely és konkrétan ismerek olyat, akit ott kezeltek mindenféle nőgyógyászati nyűggel és amikor úgy látták, szóltak a férjének, hogy jöjjön, célidő van. A kisfiuk 2 éves lesz hamarosan...

Baba :oops: nem tudom, mit lehetne tanácsolni. (én pl. az antibiotikumtól rosszul vagyok, kiszárad mindenem és fáj, hogy potyognak a könnyeim..tartok is tőle, mint a tűztől. De ez tényleg nem állapot. :(

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle :)
Tavaly még lehetett kérni beutalót :wink:

Most megy az RTL-en, a 'celebek' közül milyen sokan szedtek fel 20-30 kg-ot terhesség alatt :)

mniki

Kalkata: a mai naphoz nagyon drukkolok! gyere a hirekkel!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Niki es Twist: babaragaszto ++++++++++++++++++++++++++

amina09

Mai napi babaragacsok útnak indítva!

Kalkata: drukk mára!

Én ma majd csak este leszek, megyünk anyukámékhoz lambériázni meg festeni. Bár én lehet, hogy meglógok barátnőzni, mert nem engednek semmit sem csinálni. :wink:

Mindenkinek szép napot!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Jó reggelt mindenkinek!

Kalkata, várunk a hírekkel, kíváncsi vagyok, mit mond a doktornő.

Babaragacsok mennek mára ++++++++++

allegrobarbaro

Jó reggelt!

Tegnap egész nap csalánteát ittam, este mezei zsurlót is, szedem az áfonya kapszulát (C vit.is van benne), vettem be 20 csepp propoliszt és jelentem: összehasonlíthatatlanul jobban vagyok. Vettem tegnap Floragyn kúpot is és 1-et el is használtam.

Lenne egy kérdésem: Vettem Floragyn irrigáló folyadékot. Ezt még nem használtam. Most szerintem nem jj)is fogom, depl.utazáskor vinném magammal. Az lenne a kérdésem, hogy ez 140 ml: ezt egyszerre el kell használni??????Mert akkor ez méregdrága. A haszn.utasításból nem derül ki számomra egyértelműen.

Ma beadatom az 1. Gynevac vakcinámat is. Képzeljétek, vittem hűtőtáskát a gyógyszertára, meg is dícsért a gyógyszerész. Otthon azonnal hűtőbe tettem.
Reggel kinyitom a hűtőt 11 fok van benne. :shock: :shock: :shock: :shock: Ugye nem lett baja?????Gyorsan feljeb vettem ahülye hűtőt! (Legutóbb fagyasztott, most meg 11 fok, jajjj)

babaimádó
Kép
babaimado

Babim, végre valami jó hír! Vajon melyik összetevő segített? :roll: Szuri miatt ne aggódj, azért a 11 fok is elég hűvös.

Babaragacsaim mennek!!!!++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Még az aggaszt, hogy a propolisz csepp alkoholos.
Ir-emet vagy az IR-es gyógyszeremet ez bánthatja???

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, elvileg ilyen kis mennyiségű alkohol nem bántja de azért ne egymás után vedd be őket. Max. egy kicsit kótyagos leszel :lol:

A 11 fokban semmi baja nem lesz a szurinak.
Az irrigálót nem tudom, soha nem használtam :oops:
Örülök, hogy jobban vagy !!!!

Timi, jó barátnőzést !

mniki

Megjöttem a MM-ből.

Drnő szerint annyira ellentmondásosak a pm eredményeim, feltétlenül meg kell ismételni (ugyanis egyik eredmény alul másik túl működésre utal.., és ez az inzulint is befolyásolja), persze az éhgyomri inzulin is elírás (ilyen érték nem létezik). De mivel sok érték üti egymást, ebből az is előfordulhat, hogy nem is az én eredményeim ezek!!! (a MM laborba is sok a tévedés, panaszkodott a drnő)
Tehát hétfőn kontroll pm vv-tel és utána telefonon beszélünk hogy emelni v. csökkenteni kell az adagomat és hogyan tovább (addig nem változtat a gyógyszereimen).

(miért mindig nálam van csak ilyen elírás, olyan elkeserítő.... :( :( :( , csak topogok egyhelyben.....) Semmi bíztatást nem kaptam tőle, csak tanácstalanul ült a leleteim felett, hogy ilyet még nem látott!! :shock: :shock: :shock:

( :? kicsit hosszúra és panaszosra sikeredett...)

kalkata

Kata, sajnálom, hogy újra ismételni kell, DE ! lehet a köv. eredményen együtt örömködünk :wink:
Kitartás és csak fel a fejjel !!!

mniki

Kalkata :evil: ezt nem hiszem el. Remélem, az ismétlésért már nem kérték el a vérvétel árát! Végül is nem a te hibád. IR-t nem nézik újra?

allegrobarbaro

(((((((((((Kalkata)))))))))))))) mikor kell megismételnií?

babaimádó
Kép
babaimado

Kalkata: szegenykem... El tudom kepzelni, milyen duhos vagy-jatszanak a mas idejevel es idegeivel :evil: ! De tenyleg gondolj arra, hogy a kovetkezo jo eredmenyek tenyleg jok lesznek!
Olellek!

amina09

Kalkata, sajnos sokszor hallottam a MM-ről, hogy elcseszik az eredményeket. :( Sajnálom... :(

skrisz72

Kata: hogyaza!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Babim: örülök, hogy jobban vagy!

Akciózóknak mennem a drukkok!!!!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Kalkata!
:( Szegénykém, ennyi rosszul elsült vizsgálat után már csak jó jöhet!!

Amina, Niki, Twist!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina, Puszedli!
Édik vagytok, d állítólag még csak most fog beindulni a pocaknövekedés. kíváncsi vagyok hány cm lesz a vége. :lol: Remélem azé' mozdulni majd tudok. Különben ránézésre nem tűnik nagynak. :)

Ma megjártuk Nyíregyházát, temetésen voltunk, úgyhogy eléggé fáradt vagyok, csak el akartam újságolni, hogy ma kellett telefonálnom a rákszűrés miatt és képzeljétek, ilyenem se volt még: P1. Szóval tökéletesen jó lett. Nagyon örülök, erre nem is számítottam, mert eddig is mindig P2 volt .

Szép napot holnapra!
Pusz

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Jó reggelt!

Hát este már csak olvasni volt energián!

Baba: szuper, hogy jobban vagy! Végre! :)

Kalkata: sajnálom, hogy elszúrták a leleteidet! Talán az ismétlésnél kiderül, hogy teljesen szuper minden! :wink:

Amina, Mniki, Twist: drukkok mára is!

Hát én nem vagyok valami jól. Fél éjjel nem aludtam, mert egyfolytában az járt az eszemben, hogy nincsenek már velem a babák. Annyira hülye érzés és teljesen bekattantam tőle. Azért ijedtem meg ennyire, mert a melleim már na fájnak annyira és tavaly a vetélés is így kezdődött. Nagyon félek. Olyan jó lenne, ha már holnap lenne!
Ma is Anyuéknál leszünk. Este jövök.

Mindenkinek szép napot!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Nincs az a nagy forgalom ,..... merre jártok?????????

Timi: hess negatív gondolatok!

Babim: milyen volt a szuri?

Amina, Twist, Niki: +++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Nem tudom, csak csak nekem "..arakszik" a babanet? 1 óra míg betölti az oldat...

Amina, Twist, Niki ++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Timi, már csak 1 nap.... kitartás, rossz gondolatok szálljanak el!!!!

Köszönöm a érdeklődéseket és a bíztatásokat Mniki, Alle, Baba, Amina, Skrisz, Puszi, Katerina, Timi!!! (nagyon jólesett..., már sikerült elfogadnom a történteket)
Hétfőn új vvtel a MM-be (ilyen gyorsan máshol nem csinálják meg és az idő gyorsaság miatt fontos).
Skrisz, tudom a drnő is panaszkodott, hogy mostanában sokszor elrontja a labor az eredményeket a MM-be, de ez máshol is így van!! Erre én vagyok az élő példa, ugyanis ezeket a rossz eredményeket most nem ott csináltattam (és ugyanúgy jártam)...

(FONTOS tájékoztatás, aki még nem tud róla: SZTK alapon havi 1 alkalommal csinálnak pm hormon vizsgálatot - ez előírás, megmásíthatatlan)

kalkata

Van babanet!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok! :D

Írtam jó hosszút és eltűnt! :evil:
Most viszont már fáradt vok, majd holnap...

Millió drukkom megy az akciósoknak!!!++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusszancs Mindenkinek! :P

tillidian

Jó reggelt!

Tegnap már nem tudtam megnyitni a társalgót, de ma már jó! :)

Ma uh!!!! Úgy izgulok, és elszálltak a negatív gondolatok! Két pici dobogó szivecskét fogunk látni!
Majd este jövök a hírekkel!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Timi, drukk a szívecskékhez!!!!++++++++++++++++++++++++

Twist, Amina, Niki nagyon-nagyon drukk!!!! :lol:

Szia Babim, mi újság? Szuri?

Puszika, már csak pár nap..... :D

Katerina, örülök a jó eredményednek! :D

skrisz72

Hello Skrisz!!! Úgy tűnik, jobb a helyzet. Szuri kedd este megvolt az 1.
Te sem ismered a Floragyn irrigálót? Feltettem egy kérdést, de senki nem tudta a választ. 140 ml-es és nem tudom, hogy azt egyszerre el kell-e használni, ha nem, akkor mennyiszer lehet és egy adag mekkora?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2009.04.30 10:31-kor.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok !

Végre működik a babanet !

Timi, a mai napra ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina, hogy vagy ?

Nálam nyűg a köbön :? Most már az emésztésemnek is annyi. Ülni alig bírok a fájdalomtól. ááááááááááááááá

mniki

Végre van babanet......
Tegnap sokszor írtam regényeket, és eltűnt nekem is :evil:

Timi, várunk nagyon- nagyon +++++++++++++++++++++++

Amina, Mniki, Twist ragacs egyfolytában nektek++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(hogy vagytok????)

Baba, el lettél látva jótanácsokkal, bízom hogy hasznát fogod tudni venni és javulnak az eredmények!!!!

Alle kedves, hogy vagy?? Meló ezerrel???

Katerina, gratula az áhított P1-hez :wink:

Rani? hogy vagy? gyogyik?

Puszi, már csak pár nap, ami gyorsan eltelik :wink:

Mandi, szurik mennek?

kalkata

Babim, nem ismerem azt az irrigálót. Patikás oldalakon nincs fent, hogy hogy kell használni?

Niki, mi baj? Székrekedés?

skrisz72

Mniki, nyugi-nyugi-nyugi, küldöm a pozítiv energiát ++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(hasmenés, görcsölés miért :shock: ??)

kalkata

Babim, nem találtam a neten irrigáló folyadékot Gynoflor-ra. De ezt írják a weborvos-on:

Ha a Gynoflor használata hatástalan, akkor próbálkozzon heti 2 alkalommal ecetes irrigálással ( 1/2 liter víz, + 1 evőkanál 10 %-os ecet). Ezt az irrigálást csak lefekvés előtt, és ébredés után kell csinálnia.

Ez nem a folyadékra vonatkozik, hanem a hüvelykúpra.

skrisz72

Sziasztok!

Kalkata ngyon sajnálom!!!:(

Timi helyes hesssssss rossz gondoloatok!
A két picúr remekül érzi magát és ma meg is kukkanthatod őket ez szupi!!!!! :wink:

Én kedden voltam dokibácsinál é smindent rendbe talált!
Azt mondta szerinte pont elötte ovuláltam és most hogy jobban utána számoltam az pont a 14 nap!!! :wink:
Remélem ez tényleg csak jót jelent és Tűű doki amit felírt teljesíti a hozzá fűzött reményeket!!! :D
Járok kineziológushoz és nekem nagyon sokat segít!!!!!!!!!
Ja és hihi hétfőn Suprefakt!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
raniko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?