Sziasztok!
Viki!
Nagy gratula Lackónak a fognövesztéshez! Kívánom neki, hogy a többit is ilyen simán nyomja ki a drága
Boni!
Az én Dóri királylányom is pont így aludt, mikor kicsi volt. Két hónapos korától 4 hós koráig aludt éjjel 12 órákat egy nyikk nélkül, aztán nálunk a fogzás megkezdődésével, 4 hósan "romlott" el. Az összes foga akkora csinnadrattával jött, hogy ihajj... Most is kelünk ám még mi is éjjel, bár már csak 1-szer, 4-kor, vagy 5-kor. Szóval veled érzek kelés-ügyileg
Monic!
Danikának gyors gyógyulást kívánok! Hogy viseli az orrszívást?
Dita!
Szuper, hogy minden rendben a babókával
A nagy kő legurulását még itt nálunk is hallani lehetett
Szerintem paplan alá nézés mehet, végül is nincs semmi panaszod, úgyhogy egészségetekre
Nekünk a terhesség 12. hetétől a szülés utáni 6 hétig nem lehetett, na, azt gondold el, milyen hosszú volt Már féltem, hogy beszövi a pók...
Nálunk minden rendben, törpék nőnek, mint a gomba. Újabban megint megy a napközbeni egyszerre alvás (na ezt gyorsan lekopogom kopp-kopp-kopp), olyan jó ez a kis semmittevés ilyenkor
nagyokat nevetnek, sokat beszélgetnek. Esztikém mindig azt mondogatja, hogy heggeee. Mondtam neki, hogy még azt kéne megtanulnia, hogy dűseszter, és akkor ki tudná mondani a kis nevét
Nekem az is nagyon furcsa a Dóri után, hogy ők eljátszanak magukban. Ha tele a poci, és üres a pelenka, akkor még a játékaikkal is elbeszélgetnek, sikongatnak nekik, öklöt rágnak, nyálat fújnak, szóval csomó izgalmas dolgot csinálnak. Azt is imádják, ha mondókázok, vagy énekelek nekik, és közben ütemre rázok egy csörgőt
Viszont ha a Dóri közben megjelenik, akkor mehetek én a búsba a verseimmel meg csörgőimmel, mert akkor a nagytesóé az összes figyelem.Olyan cukik, és imádom az egész kupac gyerekemet