Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti!

Igen, ahogy olvasgatom a régebbi hozzászólásokat, látom, hogy tényleg az elején vagyunk még. Szeretnék maradni veletek, bár Norci kissé "kedvesen" fogadott.

Kata
kata007

kata007:
Poen volt....
Nem zavarod, bovited....mar pedig mi azon vagyunk mindanyian hogy szukuljon a lista Kép
Ez egy pozitiv torekves Kép
Atforditva: Kivanjuk hogy mielobb terhes legy, es ne a Mi szomorusagos sorsunkat kovesd. Kép
Melinda

Melinda

Azert nem jon meg idoben mert nem ovulalok,egyebkent szerintem jol van ez igy mert legalabb rajon az ember lyanya,hogy valami gaz van ha jonne rendesen akkor azt hinnem minden OK.
En is olvastam arrol,hogy nem szabd gyogyit szedni akiknek nem jon meg rendesen viszont a PCO-rol is olvastam /nekem az van/,hogy a fog.gatlasra a legmegfelelobb a gyogyi.
Szoval nemtom en is 7.5 evig szedtem nagyon kenyelmes volt.
Gyonyoru bababutorok vannak csak gyozze az ember penzzel.En szerencses vagyok a hugomnak
3 picije van de mind lany tehat ha fiu lesz akkor nekem is sokba lesz.Egye fene csak jonne marKép

Kerlek titeket szoritsatok nekem,hogy bevaljon a MACA mert mar nem szedhetem tovabb!!!!!!!!!!!!!!!!!!/konyorgojel/

Leosonok apahoz megnezem marad-e nekem estere valami belole!

cupppppppp K
kriszti

OK.

Újraolvasva rájöttem, csak nem akar elmenni amit írtam. Remélem norci is így gondolja.
Kérdés: mit jelent a c és a cn? (nem kell kinevetni a buta kérdésért Kép)))))

Kata
kata007

Lányok!

Szeretnék már egy héttel elörébb lenni!!! De lassan telnek a napok.
Ti nem voltatok még így ezzel???

Monchy
Monchy

Kata007
Ird meg az adataidat es Monchy felvesz a listaban. C: Hanyadik probalkozas "honapban"
CN: Hanyadik ciklusnap
Mi pld-ul masodik honapja probalkozunk...Nalad ez 3C/?CN
Melinda

Sziasztok!
Norci, én egyelőre csak olvasgatlak Benneteket, de szeretnénk babát is. Csak előtte, szeptember közepén még kiveszik a mandulámat :-((((

Majd utána....:-))))

Jade
Jade

Kata

Igen a mi nyomorusagos szomorusagos sorsunkat ne kovesd hanem sipirc a kismamasbaKépKép
A c a cikluszszam amiota probalkozol neked ugye 3,a cn pedig,hogy ebben a ciklusban eppen hanyadik napon vagy.kene meg egy lakohely es egy kor persze csak ha nyilvanos nem kotelezo.A kerdes nem buta inkabb erdeklodo

Szonja
Nem kaptam semmit pedig egesz nap vartam KépKép

Kriszti
kriszti

Kedves Kata007!

Üdv Néked! Kép

A c azt jelenti, hogy hány ciklus óta próbálkoztok. A te esetedben ez 3 v. mostmár inkább 4. A cn a cikluson belüli napokat jelöli, tehát az most 3. Már csak azt kell tudni, hogy hány éves vagy, és melyik városban laksz, és akkor fel tudunk venni a listára, ha akarod.

Kép Monchy
Monchy

Kata!

Én se rég vagyok lista tag, de már kitanultam a helyi szokásokat!
Melinda tolmácsolta, hogy hogyan értjük ezt errefelé.
Szolidárisak vagyunk és mindannyian szeretnénk már egy másik topicba kerülni. Megsúgom ez a "friss kismamák topicja" szóval kívánjuk, hogy minél elöbb odakerülj te is! Kép

Ja, ha szeretnél elmenni olyan helyre ahol már most foglalkoznak veletek, ajánlom a Családtervezési Intézetet, csak optimális családtervezésre vesznek be, de legalább megcsinálnak pár alapvizsgálatot. Az én jelszavam az is, hogyha gubanc van derüljön még ki minden az elején.

A tabletta téma, én sose szedtem, mégis itt vagyok. Ill. életembe kétszer esemény utánit, (már vagy hat éve) egyszer pont ciklus közepén, akkor nagyon felborította a ciklusom rögtön utána elkezdtem vérezni pár napig, aztán hóvégén megint. De a ciklusaim azóta is többé-kevésbé szabályosak maradtak, de azt a két alkalmat is bánom már nagyon.

Norci
Norci

Kriszti:
Szoval PCO-od van....valaki adott egy pontos leirast rola a topicban, es ugyemlekszem a tornaval, meg mozgassal is kikuszobolheto
...(lehet hogy te voltal) Kép
Ergo ha elfogy a MACA van mas lehetoseg is a helyzet javitasara. "Nemreg irt valaki rola"
Melinda

Monchy

En 2 hettel szertnek oregebb lenni!Ritkan hallani ilyet noktol nem?Bar a pentek is jo lenne akkor megyek orvoshoz aki talan megmut!!!

Jade

Kivanom neked,hogy ne kelljen ide tartoznod!Kép

Ja es hianyolom a mai idezetet.Viszont megrendeltem a kabalakonyvet allitolag szerdan leszKép

Kriszti
kriszti

Kata007!

Elég lassú voltam, mire feldobtam a levelet, már megkaptad a szükséges infot! Kép

Szia Jade!
Ha csatlakozni akarsz, akkor az elöbb leírtak szerint küld el az adataidat és utána "lekönyvellek" benneteket is. Kép

Lányok!

Képzeljétek, az elöbb clipart helyett beírtam, hogy ciklus. Már teljesen zanza az agyam! Kép

Monchy
Monchy

Monchy!

Én is szeretnék, már egy héttel öregebb lenni. Te is akkorra nem várod?
A kép az nagyon tündéri én is szeretnék egy olyan picit.

Kriszti!

Este játék lesz, ha jól értettem?
Rám számíthatsz én szorítok!Kép

Üdv. az újaknak, itt jó kezekben lesztek!

Andi
Andy

Sziasztok!
Én mondjuk kilenc héttel szeretnék öregebb lenni és legalább 3 kilóval több.

Norci
Norci

Kriszti!

Hiányolod az idézetet? Öröm hallani! Kép
Hát bevallom, ma nem vagyok valami nagy formában, azt is mondhatnám eléggé fáradtka vagyok, de keresek nektek valamit.

Na, találtam egyet:

"Szeretek kis célokat kitüzni magamnak, amelyek aztán nagyobb célokhoz is elvezethetnek, mint pl. a piritóskészítés; ez elvezethet a szendvicskészítéshez, söt, esetleg a saját ürprogramomhoz is."   Stephen Wright

Átültetve a mi helyzetünkre, kis cél lehetne a szeretkezés, ez elvezetne az orgazmushoz, melynek a vége a szülés lenne.

Mit szóltok hozzá?

Kép Monchy
Monchy

Ettol biztos terhesek lesztek Kép
/image{Csak utana nehez lesz eldonteni melyiktol}
Csak utana nehez lesz eldonteni melyiktol
clipart{smile}
Melinda

Andy, Norci!

Ez az! Én is szeretnék öregedni és hízni!!! Kép Kép Kép

Monchy
Monchy

Ettol biztos terhesek lesztek Kép
Kép
Csak utana nehez lesz eldonteni melyiktol
Kép
Melinda

... és egy akkora pocakot szeretnék, mint a Micimackóé.

Kép

Monchy
Monchy

Micimacko! Jaj de szeretem!
Nagyon allati Kép
Melinda

Melinda, nekem Micimackó a legkedvesebb, legaranyosabb rajzfilmfigurám. Kép

Szia Mindenkinek!

Elmentem haza!

Kriszti!

Egy kis energy estére: ++++++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek!

Kép Monchy
Monchy

Szia Monchy...majd holnap folytkov Kép
Pusz
Melinda

Köszönöm Lányok a kedves fogadtatást, de a mandulaműtét miatt most semmit sem érdemes a babáért tenni. Október közepétől viszont mindent!
"Csak" azt kívánom, hogy addig mindenkinek teljesüljön az álma!

Jade
Jade

Itt vagyok am, csak az oviba mentem az aprotalpuert. Nekem ugyanis mar
van egy 6 eves lanyom az elso hazassagombol.
Azota ujra ferjhez mentem es szeretnenk egy kozoset.
Az adatok ugy latom mar foloslegesek, de azert leirom. Szoval 4c es 3cn. A korom 35. Emiatt eleg sokat vacilaltam, de megis raszantam magam. A ferjemnek meg nincs, de szeretne.
Kicsit megnyugodtam, hogy SAJNOS eleg sokan vagyunk itt. Az ember mar nem szivesen mondja a parjanak, hogy most ezt erzem, most azt erzem,
stb.
En legutobb meg mertem volna eskudni, hogy nem jon meg. Elotte nekem mindig nagyon faj a hasam, most viszont semmi elojele nem volt. Sot, igaz nem volt hanyingerem es mas erre utalo jel, de olyan furcsat ereztem a hasamban. Aki volt mar terhes az ismeri ezt az erzest. Mintha lebegne valami odabent. Az a furcsa, hogy most is erzem, pedig rendesen megvan a menszeszem. A ciklusom pedig egyre csokken. Minden honapban egy nappal rovidebb. Amikor abbahagytam az orvossagot 29-el kezdtem es most mar 24. Egyszeruen nem tudom megmondani, hogy hany napos a ciklusom.

Kicsit hosszura nyult, bocs.

Kata
kata007

Monchy

Vettem!!!!!!Kosz!
holnap folytatjuk.Szija.

Kriszti
kriszti

kata007
Nekem pont forditva van. Kép Ahogy abbahagytam a tabletat a ciklusom No csak No honaprol honapra Kép
Melinda

Mindenkinek aki nem olvasta: A Monchy altal kuldott webcimen talaltam

A pszichés meddőségről

A meddőség terméketlenséget jelent, azt a problémát, hogy egy pár nem tud gyereket nemzeni, illetve gyereket szülni.

Praxisomnak eddigi leghosszabb pszichoterápiája egy 11 éve tartó párterápia. Azzal a problémával jelentkezett nálam a fiatal pár, hogy 4 éve szeretnének gyereket, de nem sikerül. A fiziológiai vizsgálatok sem a férfinál sem a nőnél nem mutattak ki rendellenességet. Az akkor 25 éves Lilla és 27 éves Ferenc addigra már megjárták a nőgyógyászati és urológiai rendelők sorát, vizsgálatok százain estek át, sőt a mesterséges megtermékenyítésre specializálódott klinikákon is négyszer próbálkoztak sikertelenül. Érthető. A gyermektelen párok mindent megtesznek, hogy saját gyerekük lehessen. Ez teszi életüket boldoggá, teljessé.

A 11 éve elkezdett párterápia 11 hónapos igen kemény pszichoterápiás munkával kezdődött. Feltártuk és feldolgoztuk Lilla tudattalan aggodalmait a házasságukkal, párjával és a szüléssel kapcsolatban. Ferenc mindebben intelligens, támogató partner volt. Egy éves pszichoterápia után bíztatásomra újra próbálkoztak a Kaáli Intézetnél mesterséges fogamzásra. Ezúttal elsőre sikerrel jártak. 9 hónapra egészséges, saját kisfiúk született!

Lilla és Ferenc azóta is rendszeresen heti gyakorisággal járnak hozzám. Most már személyiség- és kommunikációfejlesztő célokat tűztünk ki. Feldolgozzuk konfliktusaikat, álmaikat, problémáikat.

Lilláék esetében azzal a hipotézissel éltünk, hogy lelki okai lehetnek, hogy nem történik meg a petesejt megtermékenyülése, illetve ha ez megtörténik, a megtermékenyült petesejt nem ágyazódik be a méhfalba, onnan kilökődik. Mindennek pszichoszomatikus okai lehetnek. Lilláék esete nem egzakt bizonyíték a lelki tényezők meghatározó szerepére. De elgondolkodtató a történetük. És nem egyedi esetről számoltam be.

A nőgyógyászati pszichoszomatika széles körével találkozom pszichoterápiás munkámban. Ide tartoznak a vérzészavarok: az elhúzódó, vagy menzesz közti vérzések, a vérzés elmaradása (amenorrea), vagy a fájdalmas vérzés (diszpareunia). Foglalkoztam már pszichés eredetű "álterhességgel", spontán vetélésekkel, melyek lehetnek olyan koraiak, hogy az anya észre sem veszi. Olyan korán kilökődik a beágyazódásra készülőmegtermékenyült petesejt. A terhességi toxicitásnak (mérgezésnek) is legtöbbször pszichoszomatikus, lelki okai lehetnek. Ilyenkor az anya vérrendszere, immunrendszere "tévesen" ellenanyagokat termel a magzata irányába.
Melinda

Ebben tényleg nagyon sok az igazság. Az öcsémék 3 évig próbálkoztak. Orvostól orvoshoz mentek. Tavaly bejelentették a családnak, hogy úgy dontottek megprobálják a beültetést. Három hét múlva az jelentették be, hogy a sógornom terhes. Amikor már nem lebegett a szemük elott állandóan, hogy megjön vagy nem, akkor sikerült. Azóta már a baba is megvan.
Kérdem én: ki tudja megállni aki babát akar, hogy ne gondoljon minden percben arra, hogy megjön-e vagy sem?

Kata
kata007

Kata
hat nalam is az egyre hosszabb mensi vanKép
Nem vagy te stresszes?A kolleganomnek ilyen rovidek a ciklusai o nagyon stresszes ezert nem ovulal.

melinda

Van ebben valami de akkor kerdem en ,hogyan esnek teherbe nok nemi eroszak utan vagy azok akik nem akarnak gyereket es azert szerintem az a surubb,hogy aki nem akar terhes lenni annak sajna bejon aki mkeg nagyon szeretne annak inkabb szervi vagy hormonalis bajai vannak.Ezzel nem mondom azt,hogy ez nem letezik csak nem ez a jellemzo szerintem
puszi Kriszti
kriszti

Kata, erre irtam a héten amit egy doki egy barátnömnek mondott.
Az éhezönek se lehet azt mondani, hogy nem kapsz enni, de azért te ne éhhezzél.
Igy vagyunk mi is babát szeretnénk, hát neház elmagyarázni, hogy ne akarjuk. Esetleg aktion után verjem meg a férjem és mondjam, hogy te én nem akarok gyereket, különben is utálom öket, akkor majd sikerül!
Meg hát eddig mondom mindent ugy értem el az életbe, hogy küzdöttem érte, söt általában azért is küzdöttem, hogy elsöre sikerüljön minden, többnyire bejött. Itt most egy kicsit megbotlottunk. Pl. soha nem volt utóvizsgám, ebböl se akartam uvézni. Viszont a férjemnek az egyetem első három évében szinte mindig, no csak nem ö a hibás? No azé ezt nem gondoltam komolyan.

Elmentem tornázni.
Holnap gyüvök. Sajna csak, amig szabin vagyo addig tudok veletek ennyit kotyogni.

Puszi.
Norci

Ui. Kata, remélem már kiengesztelödtél.
Norci

Norci!

Persze! Kép
kata007

Norci

Nebansd ma szegeny embert!KépJo ugra-bugrat!

Kriszti
kriszti

Kriszti
En is erre gondoltam amig a cikket olvastam. Szerintem csak az kerulhet ilyen szituacioba aki az erzelmeit magabafojtja es kepes a belso szerveire atsugarozni. A volt baratnom ebbe a tipusba tartozott. Sose sirt ha fajt neki, felelmeit szorongasat jo melyre asta magaban. Problema eseten nem a megoldasra hanem a kibuvasra torekedett. Allandoan testi szervi betegsegekre panaszkodott....
Ez hiheto...legalabb is elfogadhatobb mint hogy a tulzott akaras gatol a terhesegbe...
Akit megeroszakolnak az altalaban pszihologushoz kerul aki segit feldolgozni a traumat. Azaz megmutatja a helyes utat erzelmeink levezetesere. Igy a vihar kifele tombol, es rombol nem pedig befele.
Melinda

Melinda

Teljesen egyetertek veled.Szerintem a tulzott akaras persze ha a `normalis`mederben marad elorebb visz.Nalunk is en gorcsolok jobban ha a ferjemen mulna meg most se tudnam,hogy mutet nelkul szinte eselyem sincs,o turelems meg.
Viszont az elfojtott felelmek vagy amikor az ember tehetetlen azok valoban testibetegsegeket okozhatnak.
kepzeld a kisfiam ketszer volt elsos mert eloszor egy nagyon rossz tanart,iskolat fogtunk ki.Annyira rosszul erezte magat,hogy 5 napnal tobbet nem volt egeszseges egesz evben folyton lazas beteg volt.Aprilisban mar kivettuk a sulibol azota 1 nap volt beteg a hasijaval.Szegeny kenytelen volt nap mint nap olyan helyen lenni ahol sokat bantottak csufoltak.

Kriszti
kriszti

Latom mar magammal kell leveleznemKép
Lanyok

Az a lenyeg,hogy itt senkiben nem marad benne a fajdalom mert itt mindenki nyugodtan kiontheti a szivet.Tehat velunk nem tortenhet meg,hogy attol ne lennenk terhesek mert tulsagosan akarjuk.nana,hogy akarjuk most vagy akarok vmit vagy nem.Lehet,hogy mas nem igy van ezzel de ha en akarok vmit azt nem 5 ev mulva hanem most.Kulonben meg nem akarnam.

Sajna a ferjem elegge le van harcolva /sok a melo/ de azert maj bevetem magamKépKép

CSAO Kriszta
kriszti

Kriszti
Szegenyke...biztos nem lehetet konnyu neki. En is eltem at hasonlot...sot meg ki is kozositettek.
Nyari elmenybeszamolot kellett irni es nekem ezen a teren kicsit tobb jutott mint masnak. Nem azert mert hu de gazdagok voltunk hanem mert szuleim felfogasa nem egy sajat lakas, uj TV...stb mellett szoltak. Igy olyan kincs volt a birtokomba ami ritkaszamba ment abba az idoben. 10-11 eves fejjel ezt meg nem lattam elore, igy a leheto legelvezetesebben beszamolot irtam az emlekeimrol.
Neha a gyerekek nagyon kegyetlenek....es a tanarok se diplomatikusak...Ket evembe kerult mig rehabilitaltam a serelmeket.
Melinda

Melinda

Biztosan mindenkinek jutott a `jo`elmenyekbol persze ez is hozzatartozik a fejlodesehez de amikor mar evekig tart feldolgozni vagy kepes vagy allandoan betg lenni azert,hogy kikerulj egy rossz korbol az azert mar sulyos.Kép
A gyerek soxor nagyon gonoszak egymassal.
Azert en meg AKAROK meg egy kis`gonosz`torpet!!!!!!

Holnap jovok

szija Kriszti
kriszti

Szia Kriszti
Ez igy igaz...
Lassan en is megyek...vagy gyorsan?
folytkov
Melinda

Szia Kriszti!
A hajnal nekem sem jön be, sokszor a nevemet sem tudom...persze, nem is fontos, de mégis jobban szeretem/szeretném/ ébren. Reggelre pedig vagy dolgozni rohan a kedvesem, vagy hétvégén a csajok viháncolnak az ágyunkban. Már gondolkodom, hogy jövő hétvégére milyen programjuk legyen...
Jobbat nem is kívánhatok mint egy kis nyugalmat nektek kettesben és persze a legjobbkor!!!
Csilla
Staudt Csilla

Sziasztok!

Lányok, köszönöm az üdvözlést, de sajna most még nem aktuális a kistestvér-project...Kép

Csak kivülállóként belekotyogtam, jó szokásom szerint. Meg mert a filmröl ez jutott eszembe. És remélem, hamarosan ti is úgy jártok, mint én...Kép

Puszi:

Dia
Dia

Haliho,

megint én vagyok az elsö:

Ancsi ? ? Adács 27 év
Orsoly 8c 44 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 42 cn Budapest 24 év
Kicsiandi 6c 39 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 37 cn Szekszárd 21 év
Edina 6c 28cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 26 cn Ulm 26 év
Monchy 8c 26 cn Budakeszi 32 év
Margit 4c 25 cn Budapest 30 év
Jázmin 4c 24 cn Pécs 22 év
Boglárka 7c 24 cn Györ 24 év
Gabo 28c 23 cn Miskolc 26 év
Márti 8c 23 cn Debrecen 24 év
Andi 12c 20 cn Szeged 30 év
Eni ? 20 cn Pécs 26 év
Cico 4c 19 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 18 cn Budapest 29 év
Süni 3c 15 cn Budapest 29 év
Lora 10c 15 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 13 cn Galgamácsa 29 ev
Barbi 6c 11 cn Calgary 26 év
Éva 27c 11 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 11 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 6 cn Pusztavám 26 év
Lotti 9c 5 cn Budapest
Norci 5c 5 cn Budapest 26 év
Moni 4c 4 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 4 cn Budapest 26 év
Bella 15c 4 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 4 cn ? 32 év

Márti, átjavítottalak, most remélem jo a cn-od.

Gabo, köszönöm a mosolyt, jol esett. Már nem is vagyok olyan negatív.

Györgyi, olyan rendes vagy! Észre vettem, hogy amiota Ti vagytok nekem, nemcsak magamnak kívánok, hanem "nekünk". Ha látok valami jo kis gyerekruhát, vagy olvasok valami érdekes dolgot, mindig eszembe juttok. Most otthon voltam négy napig, de már alig vártam, hogy jöhessek dolgozni. (otton nincs internet)

Kata, néha én is szoktam furcsa dolgokat érezni. Van olyan, amikor buborékokat érzek a petefészkem környékén, néha pedig olyan érzésem van, mintha lufi lenne bennem.

Szombaton lesz nálunk egy Zepter bemutato, most hajtom hozzá a közönséget.

Legyen jo kis napotok. Apropo, mi van a lista elején lévökkel?

Pusz, Lora
Lora

Lora!
Nagyon friss és üde vagy!!! Kép

Hajrá Lányok, be kell zebrásodni, nyulasodni, és ki amit akar.
Csak már legyen pocaklakó!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Szép napot mára MINDENKINEK!
Cincérke
Cincérke

Szép jó reggelt mindenkinek!

Kép

Monchy

Lora!
Te mikor alszol, ha ilyen friss vagy? Kép Kép Kép
Monchy

Bocsánat, nem akartam ilyen nagy képet feldobni, de így sikerült. Úgy látszik, ma ilyen béna napom lesz. Kép

Módosítom a listát, Kata lemaradt az elözöröl.

Ancsi ? ? Adács 27 év
Orsoly 8c 44 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 42 cn Budapest 24 év
Kicsiandi 6c 39 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 37 cn Szekszárd 21 év
Edina 6c 28cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 26 cn Ulm 26 év
Monchy 8c 26 cn Budakeszi 32 év
Margit 4c 25 cn Budapest 30 év
Jázmin 4c 24 cn Pécs 22 év
Boglárka 7c 24 cn Györ 24 év
Gabo 28c 23 cn Miskolc 26 év
Márti 8c 23 cn Debrecen 24 év
Andi 12c 20 cn Szeged 30 év
Eni ? 20 cn Pécs 26 év
Cico 4c 19 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 18 cn Budapest 29 év
Süni 3c 15 cn Budapest 29 év
Lora 10c 15 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 13 cn Galgamácsa 29 ev
Barbi 6c 11 cn Calgary 26 év
Éva 27c 11 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 11 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 6 cn Pusztavám 26 év
Lotti 9c 5 cn Budapest
Norci 5c 5 cn Budapest 26 év
Moni 4c 4 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 4 cn Budapest 26 év
Bella 15c 4 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 4 cn ? 32 év
Kata 4c 3 cn ? 35 év

Monchy
Monchy

Jó reggelt az összes (hamatosan!!!) leendő kismamának!!!! (Na elég pozitív volt?Kép)

Az összes új csapattagnak egy nagy ISTEN HOZOTT! Bocsi, hogy csak most reagálok, de egy kicsit el vagyok havazvaKép

Mindenkinek köszönöm a drukkolást az ovi miatt, 9 körül fogom megtudni a választ és ígérem egyből megírom nektek. De biztosan sikerülni fog, mert ennyi drukkolás nem maradhat eredmény nélkül, ugye?KépKépKép

Lora
Köszönöm a javítást a listában, most már tökéletes.

Na csajok, ma du. megyek a dokimhoz, és nagyon kívácsi vagyok a véleményére! Szerintetek említsem meg neki a MACÁ-t? Hogy állnak a dokik ezekhez a term. készítményekhez???? Csak azért gondolom, mert a köv. ciklusomban Serophene-t fogok szedni és még e mellé jönne a Maca, nem biztos hogy nem csinálok hülyeséget!!!???? Szóval a tanácsotokat kérem!!!!

Egyébként most lehet irigykedni, mert én ma 1-kor lelépek a melóból (bi-bi-bí)!Kép Persze ez azt is jelenti, hogy az ez utáni irományitokat csak holnap reggel fogom elolvasniKép. De azért jó lesz ez a fél nap!KépKép

Most éppen ennyi, pusszancs-hegyek

Márti
Márti

Lányok!

Tegnap láttam a metrón egy ikerpárt. Kislányok voltak, vagy inkább tündérkék. A mamájukkal voltak és úgy néztek ki, mint két tojás, és rettentöen hasonlítottak a mamára is. Mindkettöjük hátán parányi hátizsák, éppen akkor mehettek hazafelé az oviból v. a suliból. Olyan 5-6 éves formák lehettek. Olyan jó érzés volt látni öket. Legszívesebben odamentem volna hozzájuk és megöleltem volna öket, annyira helyesek voltak.
Aztán belegondoltam abba, hogy mi lenne, ha ikreim születnének majd egyszer és történetesen egynemüek lennének és alig lehetne öket megkülönböztetni egymástól. Amilyen figyelmetlen vagyok néha, biztos összekeverném öket és Lacika Zolikaként nöne fel, vagy fordítva. Ti nem szoktatok ilyeneken töprengeni???

Monchy
Monchy

Márti!

Szorítunk neked! Kép Kép Kép Kép Kép

A Maca-hoz nem tudok hozzászólni, de mintha írta volna valaki, hogy Serophene-nel együtt szedte. De nem vagyok benne 100%-ig biztos.

Kép Monchy
Monchy

Sziasztok!

Milyen frissek vagytok ma reggel és milyen jó a hangulat!

Monchy szoktunk töprengeni, vagy inkább álmodozni, nekem elsőre egy is elég lenne, de ha hárman lesznek azt se bánom!

Tegnap elött az unokahugomra vigyáztam délután, azt tegnap már sirt, hogy mikor jön megint az ö Norcikája. (Pedig ö már iskolás). Olyan jo érzés volt. Én imádom a gyerekeket, két évig bébiszitteltem és az egész játszotér imádott, a végén ha elsétáltam arra a párommal, az egyik kisifu, akkor is megkérdezte, hogy lemegyek-e játszani. Ezek után azt gondolom, hogy a sors nagyon csunya fintora lenne, ha nekem nem lehetne babám. De ugy is lesz!!!! Kép

Üdv.
Norci

Ui. A görbém most egy lejtőre hasonlít,
még 5. cn. és már 36,3. Ennél még alacsonyabbnak is kellene lennie. Lehet, hogy kezdek kihülni? Vagy csak elhidegültünk az urammal egymástól? No helyre rakom én, hogy gyorsan melegedjünk össze!
Kép
Norci

Nekünk is drukkoljatok ma délután! Most megyünk a Családtervezési Intézetbe!

Majd megírom a fejleményeket.

Norci
Norci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?