sziasztok ,
Dita: főnökök
após
fiad
bár én nem vennék egy 12 évesnek 7e ftos sapkát
bár magamnak sem
tegnapelőtt voltunk a brendonban, gondoltqam rád. vettem egy plüss lasztit Nándusnak 2100ért, de volt egy sapka, amit megnéztem 4500 volt
Monic: apósék
lehetnének megértőbbek, tavaly a terhességed miatt nem tudtatok nyaralni, legalább egyeztettek volna mielőtt lefoglalják a szállást.
mózest hogy tudod dönteni? szerintem azt nem lehet. én most néztem meg a sportrészt is, de még abba nem tudom berakni Nándust. de szerintem júli elején a tátrába azt visszük már.
Némóka: nagyon szép a mei-tai-od!! páromnak is tetszik!
Vikimami: köszi! akkor rosszul emlékeztem. a sportrészt megnéztem és igazából abban úgy ülne, mintha a babahordozóban lenne. szóval marad a mózes, de júliban a tátrába azt visszük már!
Boni: neked is nagyon szép a maiteiod. hogy alszik benne Zsigi
szombatunk nagyon jól sikerült. voltunk vásárolni Nándussal , csak felkötöttem magamra a tappancsos meitaiba. nagyon nyűgös volt, de nem akart aludni, ezért mentem vásárolni vele. az egyik boltam szólt a zene, finoman tánciztam és egyszer csak azt vettem észre, h alszik
aludt szerintem rajtam vagy 20 percet. és szerintem csak azért ébredt fel, mert sajna a lift nagyon hangos volt.
aztán megetettem lefektettem Nándust és elmentünk még a párommal is bútort nézni, anyósékra hagytuk Nándust. és nagyon jó fiú volt. úgy ébredt fel, h nem sirt, csak nézelődött és utána is jól elvoltak , nagyokat dumcsiztak és kacagtak. és amikor hazaértünk úgy éreztem, amikor kézbe vettem és puszilgattam, h azt mondja , h de jó h itt vagytok, hol voltatok, és kacagott
anyuéknál is voltunk kint a kertben friss levegőn , szerencsére jó időnk volt. kár , h 2,5 órát töltöttünk ott, amiből Nándus 1et végigaludt a kezemben.
vas is jó volt, bár házimunkával nem haladtam, de jót aludt a kis család du és jót is sétáltunk , fagyiztunk.
ma viszont pörögnöm kell, mert csüt elutazunk és egy csomó mindent meg kell csinálnom, csak este jövök majd
taliért irigy vagyok!! azért remélem szép időtök lesz, mert itt sajna őrült szél fúj, és elég borus is. jó lenne azért sétálni. azt veszem észre , h Nándusnak jót tesznek a séták, szépen alszik a séta alatt is, de ha mégsem, akkor utána a nap folyamán vhogy jobb.
szép napot mindenkine!