Sziasztok!
Sikerült vasárnap az elsők között benyalnom a sasser vírust, így nem győztem takarítani a gépet
Még most sem tökéletes, de szőr mentén már olvastam azért
Timi köszöni a gratulákat
Újabban amúgy is csak azt hajtogatja, hogy: ajándékot Bobónak
Leszter,Tüni,
drukk a kezdeti nehézségek lekűzdéséhez
Bocs, hogy másnak nem írok személy szerint, de tök szita az agyam
Ja, Heppi megvan, múlt héten személyesen megnéztük
...csak most mással van elfoglalva, mint itt a topikban egyre többen
(De meg ne mondjátok, hogy én árulkodtam
)
Pénteki UH megvolt, de persze, mi menne nekem simán?
Az UH előtt szólt a dokim, hogy sz.r lett az AFP-m, az alsó határon van, ami 0,8. A béta HCG-m ugyan tök jó, de csak 34 leszek idén, szerinte genetikai tanácsadás és persze magzatvízvétel is kéne
Na ettől kiborultam, ő visszavett a riogatásból és aszonta, várjuk meg az UH eredményét. Viszont pont aznap döglött be az Istvánban a 3D-s, így csak a régi vacakkal néztek meg, persze az uh-s orvos azonnal mondta is, hogy ugye ezzel alig látni valamit, de azért a felelősséget nem háríthatja el teljesen és szerinte semmi ok az aggodalomra. No ezek után az én dokim is közölte, nyugodjak meg és felejtsem el az egészet. De kérdem én, ha már egyszer a bogár ott van a fülemben, akkor lehet? Tudom, hogy mekkora az AFP tévedési %-a, viszont (főleg így 3.-ra) nem merek felvállalni egy beteg gyereket
A magzatvízvételtől ugyan nem félek, viszont senki nem segítene utána sem, amíg pihizni kell, így lehet, hogy esetleg egy egészséges babát veszítek el
Hát ez az én dilemmám...és az idő szorít. A férjem meg tojik az egészre, mintha őt nem érintené
Hab a tortára: tegnap megvolt a gyerektartás tárgyalás. Férjem elautózott potom 3 órát Nyíregyházáig és a volt neje meg se jelent a tárgyaláson (neki két utcányira van kb.), csak az ügyvédjét küldte egy ultimátummal
A férjem meg, mint egy bárgyú birka, elfogadott mindent, csakhogy többet ne kelljen odáig elmennie, nem is idegesítette, hogy lényegében sz..tak a fejére (gondolom, még jót is röhögött magában a csaj). Tudom, hogy én mentem hozzá ehhez a pasihoz, de akkor is utálom az olyan embereket, akik előre sopánkodnak, hogy ők az ilyen ügyekben csak vesztesek lehetnek, aztán amikor oda kerül a sor, felcsapják a mancsukat, és erőfeszítések nélkül tényleg veszítenek is...Nagyon pipa vagyok, nem is beszélgetünk tegnap óta
Na nem rontom itt a levegőt, jobb napokat nektek
pá
Momo
Jé, visszakerültek a felhasználói titulusok, akkor mégis megláthattam magam, mint haladót