Új privát üzeneted érkezett!

Nita, küld légyszi Monor felé is :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Most értem haza! Hát mit ne mondjak nem vagyok túl fitt.Éjszaka vonultam, ráadásul a legrosszabb időben 1.30-kor mentünk ki.. :( Ma meg a versenyen, hát komolyan mondom már az is élmény volt, ha két csapat között egy picit csend volt! Amúgy jó volt, de mostmár kinyúlnék. Most meg benne hagytam fönököm kocsijában a telefonom, zgyhogy bele vagyok betegedve, hogy elvitte magával. De leadja a központban és kihozza nekem egy kocsi..szerencsére! :lol: Tiszta szőke vagyok! :lol:
Hát az az igazság, hogy úgy látszik, hogy mi pont akkorra terveztük a babánkat, amikorra most mindenki próbálja majd időzíteni! Ha viszont mindenki akkor tájt fog szülni, akkor milyen tumultus lesz az ovikban meg a bölcsikben! Te jó ég!!!!
Na mindegy, most megyek utána járok, hogy hol jár a telefonom.. tisztára hiányzik! :oops:
Pusz-pusz!!!
ronci

Nita várjuk ám azokat a gólyákat továbbra is, pláne, hogy a laptetőt is bezsebeltem a hsz-szel :lol:

Ronci Neked jó pihenést kívánunk :D

KépKép

KépKép
beneildi

Ronci,
jó pihenést, rád fér! :wink: Teló meglett?

A gólyát jövő év elejére is lehet rendelni? :oops:
Vendég

Sziasztok!!
Ildi! Már nemsoká pihenek, bár előtte még vannak terveim a párom számára!!! Már tegnap óta nem láttam!!! :lol: Gratu a laptetőhöz!!! Mostmár akkor neked megy a szám a neved mellé a táblicskuban!!!! :D
Kitty!! Igen már megérkezett a telefonom! Gyorsan szét is telefonáltam az agyam bepótlólag! Köszi az együttérzést! :lol:
Pussszzziiii mindenkinek, vigyázzatok magatokra!!!
ronci

[quote="hkitty22"]N írta:hkitty22ita jobbulást!
Igyál mézes teát!
Sajnálom a keresztlánykád :( Párom mamájának is volt refluxa :(

Szilvi
miért adod el a motorod, ha sajnálod?

:)))
Egyrészt 2 év alatt a hitel+fenntartása 1millio ft...
Ezt már mind a gyermekemnek is félre tehettem volna, vagy nagyobb lakásra, stb.
Drága az inszem/lombik, erre kell gyűjteni.
Végül a szemem -11es, nem műthető, igy 5kg nál többet nem emelhetek, igaz motort nem kell emelni, de veszélyes ilyen rossz szemmel motorozni.
Nem kockáztatok, igy is romlik a szemem, már gyengén látónak számitok, ki tudja mikor leszek emiatt is esetleg rokkant.

Csupán ezért kell eladni...
Vendég

[quote="almi"]K írta:almiinga! Nem is tudom mit mondjak, mert nem ismerem ezt a betegséget. Nagyon sajnállak. Kitartást! Remélem javul a helyzet!

Szilvi! Nekem is van egy ismerősöm, aki nagyon-nagyon szereti a futást. Rendszeresen megy maratonra. Elismerésem a kitartásodért! Lehet nekem sem ártana valami sport, ami segítene kikapcsolni, kitakarítani a hülye gondolatokat a fejemből.

Én sosem szerettem, de kellett a betegségek miatt futni, és végül megkedveltem:)
május 17-én 7km félmaraton válto:)
Vendég

Szilvike: kérdezted, hogy kihez jártam akura. A Mamut2-ben a Biovital-ba, dr.Balog Cickehez (mongól) 3 kismamával beszéltem ott, nekik csak lombik jöhetett szóba, de biztak a doktornőben, és 3-4 hónap alatt mindegyik spontán babás lett. Így minden reményem benne van. (na meg a GÓLYÁKBAN :wink: )

Ma írtam egy tök gáz ZH-t, csak az vigasztal, hogy nem voltam egyedül, sőt jó sokan sajna :cry:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Ronci, hát igen. csak az a kérdés, hogy lesz-e elég bölcsöde óvoda. Mert már most is nekem a kissebiket (2005-ben) , már csak protekcióval tudtam felvettetni a bölcsibe, 100 helyre 140 gyerek jutott, az elég brutális :!: Állitólag sokkal többe fog kerülni az államnak a megszületendő gyerekek ellátása a bölcsibe , óviba, mint ha kifizetnék a gyed-et, gyes-et.

Kép
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!

Ronci, jó kis melós napod volt. Azt írták, hogy mire a mi gyerekeink ovisok, bölcsisek lesznek, addigra egy csomó ovit, bölcsit nyitnak. Téged ez nem nyugtat meg? :twisted:
A telefon nálam is kulcskérdés: ha otthon hagyom, vagy hazarohanok érte, vagy hozhatja utánam a drága párom. De egyszer kinyittattam érte zárás után a bankot is. Egyszerűen muszáj, hogy meglegyen.

Szilvi, a szemed miatt császár is lesz?

Surmi, jahm, csak az a kiadás később jelentkezik, itt meg gyorsan akarnak kiadást csökkenteni, hogy legyen mit felmutatni. Grrrrrr. Mármint, az ovi-bölcsi témához.
Én nyitok egy magánovi-bölcsit.

Meg vagyok fázva, hála szerintem a farmerminis sétáimnak. Aki nem bír magával és az első jó időben „vetkőzik”, az így jár.

Képzeljétek, ha meg akarom szidni Bendit valami rosszaságért, azonnal azzal terel, hogy „Anya, képzeld el, nekem volt egy bazi nagy kalapácsom, a Fressnapfban volt.” Ugyanezt meséli a páromnak is. Mostanában egy csomót fantáziál. Múltkor azt mesélte telón a Papának, hogy az apjával elmentek a börtön mellé, és ott egy csomó puskát látott és az milyen jó volt, meg oda majd elviszi a Papát is. Nem teljesen kamu, mert volt kint az apjával a reptéren, ami mellett tényleg ott van a börtön, de hogy nem látott puskát, az biztos. Meg a Fressnapfban is szoktunk vásárolni, csak ott inkább kutyakaja van, nem kalapács. Mindig továbbkölt mindent. Olyan édes. Ugye, nem baj ez még? Szerintetek? :?:

Szép napot!

K.

Kép

Kép
kinga82

Ronci,
jó hogy meglett a telód :lol:

Szilvi
a szemed fontosabb is, mint a motor :wink: 7 km nem semmi :shock: Mondjuk végiggyalogolni még én is vállalnám akármilyen terepen, de futni azt nem!

Kinga,
szerintem 4 évesen (sőt majdnem 5) nem baj, ha kitalál dolgokat. Ők még mese világban élnek, nem baj az, ha élénk a fantáziájuk :wink:
Vendég

Ronci!
A gondolatmenettel nem jutottam el a bölcsi kérdésig. Nekem az jutott eszembe, hogy akik mostanában akarnak gyereket, azok valszeg megpróbálják május 1 előtti szüléssel időzíteni. Azt képzeld el, hogy a szülészeteken micsoda nagyüzem lesz jövő tavasszal :D :D Érdekes lesz

Nita!
A gólyának üzenem, hogy szegeden mindenféle jóval várjuk, csak jöjjön már erre!

Kinga!
Miért lenne baj, hogy fantáziál. Neki ezzel fejlődik az értelme.

szerintetek az gáz, hogy nálunk a gyerek nem mond még egy szót sem?
Hangokat ad ki, de tudatosan nem mondja, hogy pápá, vagy anya, vagy apa, vagy mama. Semmit. Ha olyanja van, akkor jajajaja megy nagyon, de semmi más.

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!

Bocsi,hogy a napokban nem jelentkeztem! :oops:
Minden rendben van velünk! :lol:
Vannak kívánós időszakaim!Az előbb például epres pudingot csináltam,mert valami édeset ettem volna meg! :oops: :P
Fini is volt,naon! :lol:

Kitty!
Így előre is Boldog 6.-ik évet Neked és a Párodnak :!: :!: :!:

Kima!
Igaz,én még nem vagyok anyuka,de sokaktól hallottam,hogy csak 1 éves korban kezdenek el beszélni,szavakat gagyogni!
A barinőm kislánya Marcival egyidős (július 25.-én született),de még ő se mond semmit!Szerintem nyugi,nincs gáz! :lol: :wink:

Kinga!
Szerintem egy 4 éves kissrácnak elég élénk a fantáziája!Nem baj az,ha ilyeneket mond! :lol: :D
Mondom én,akinek még a pocijában van a babója! :oops: :lol:

Surmi!
Hát igen!A bölcsödék!Itt,gyöngyösön azt hiszem összesen 2 bölcsöde van!És azért nem olyan kis város.Inkább közepesnek mondanám.Mivel mi még nem tartunk ott,nem vagyok nagyon benne a bölcsi témában,de szerintem itt is sokkal több hely kellene!
Bár mi úgy beszéltük meg a párommal,hogy ha majd megtehetjük, akkor nemadom be bölcsibe,csak oviba.
De mivel nekem a babó még februárban fogant,ezért úgy tudom,rám még nem fog tartozni ez a két év gyes,gyed.
Ugye jól tudom????

Lányok,Nita már elküldte Nektek a gólyát!Tessék igyekezni! :lol: :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

J.Kriszta,Hékás,Mankabi,Mmanya,Pampalini,Susytunder,Zuzmo4! Hol vagytok csajok????Életjelet kérünk!!!!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó!
Jól tudod. Rád még nem vonatkozik. Ez az új dolog azokra fog vonatkozni, akiknek a gyereke május 1 után születik (legalábbis így mondják a jelenlegi állás szerint, de majd még ki tudja mi lesz...)

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!
Csak gyors bekukk. Mindjárt indulunk. Nagymamámnak ma van a 75. szülinapja és ilyenkor az egész család összegyűlik nála :D Leszünk kismillióan :lol:

Amúgy minden okés velünk.

A kolléganőmnél pénteken megtörtént az 5. lombikbébi beültetése. Most csak 1 zigótát ültettek be(eddig 2 és 3 db-okat). Kérlek benneteket, Ti is gondoljatok rá néha, hátha sikerül már nekik végre a baba.
Így pedig mi is másképpen járunk dolgozni. Reggel korán kelünk, de 14-kor már jövünk haza 8)

Szép vasárnapot mindenkinek!

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Szisz,
köszönjük :D

Gani
szurkolok a barátnődéknek!
Vendég

sziasztok....vagyok én is..........kipihentem a tegnapi bababörzézést!!!!!!!!!gazdagodtam jópár cuccal!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Tegnap Kalandvárosban voltunk, ma moziban (Szörnyek az űrlények ellen), tökjól szórakozunk a Bendivel. Igaz, délutánra kicsit megkergült, mert nem akart aludni, de végül kidőlt. Nővérétől kapott egy Wall-E robotot (egyébként tusfüri van benne), így duplán boldog volt ma. Ja, és amikor mondtam neki, hogy ha lesz kistesó, akkor nem lehet ám mindent megvenni, mert kistesónak is kell játék, akkor közölte, hogy az majd úgy lesz, hogy ő kapja az újakat, a kistesó meg játszhat az ő régi játékaival. Hát, az újszülöttnek minden vicc új alapon... :roll:

Kitty, igazad van. Legyen csak élénk a fantáziája. :)

Kima, köszi! Én a helyedben elvinném egy mozgásterápiás helyre egy állapotfelmérésre (ha nyugtalan vagy, akkor ettől megnyugszol), de az enyém sem nagyon mondott annyi idősen mást, mint eeeee és aaaaa és brü (ami a helikopter volt, évekig). Ez volt az első szava. Hogy helikopter. :shock: Nyilván.

Sziszkó, jó, hogy megvagytok. És nem baj, hogy véleményed van, mert jól esik a megnyugtatás. Igazából egészen jól elszórakozunk a történeteken. :)

Anita, kolléganődnek megy a drukk (már csak a Te érdekedben is). Nagyidnak boldog szülinapot.

Nitácska, a Kismamás bababörzén voltál? Érdemes volt? Annak idején Bendivel nem voltunk, de a kistestvéres tervekben már benne van.

Szép napot mindenkinek!

K.

Kép

Kép
kinga82

[quote="surmi"]S írta:surmizilvike: kérdezted, hogy kihez jártam akura. A Mamut2-ben a Biovital-ba, dr.Balog Cickehez (mongól) 3 kismamával beszéltem ott, nekik csak lombik jöhetett szóba, de biztak a doktornőben, és 3-4 hónap alatt mindegyik spontán babás lett. Így minden reményem benne van. (na meg a GÓLYÁKBAN :wink: )

Ma írtam egy tök gáz ZH-t, csak az vigasztal, hogy nem voltam egyedül, sőt jó sokan sajna :cry:

Kép

Köszike, szoktam járni de csak vérvételre, bár most nagyon felemelték, ezért inkább már a magánklinikára járok, ahol a pm alulműxi/pco kezelik.

Kell előtte valamilyen állapotfelmérés hozzá? vagy csak ugy kérek egy időpontot, és máris megyek kezelésre?
Vendég

kinga igen ott voltam..........szerintem nagyon megérte elmenni....vannak méregdrága dolgok de többségébe a pénztárcának megfelelő......én kb 8000ft-ból vettem egy csomó mindent....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="kinga82"]S írta:kinga82ziasztok!

Ronci, jó kis melós napod volt. Azt írták, hogy mire a mi gyerekeink ovisok, bölcsisek lesznek, addigra egy csomó ovit, bölcsit nyitnak. Téged ez nem nyugtat meg? :twisted:
A telefon nálam is kulcskérdés: ha otthon hagyom, vagy hazarohanok érte, vagy hozhatja utánam a drága párom. De egyszer kinyittattam érte zárás után a bankot is. Egyszerűen muszáj, hogy meglegyen.

Szilvi, a szemed miatt császár is lesz?

Surmi, jahm, csak az a kiadás később jelentkezik, itt meg gyorsan akarnak kiadást csökkenteni, hogy legyen mit felmutatni. Grrrrrr. Mármint, az ovi-bölcsi témához.
Én nyitok egy magánovi-bölcsit.

Meg vagyok fázva, hála szerintem a farmerminis sétáimnak. Aki nem bír magával és az első jó időben „vetkőzik”, az így jár.

Képzeljétek, ha meg akarom szidni Bendit valami rosszaságért, azonnal azzal terel, hogy „Anya, képzeld el, nekem volt egy bazi nagy kalapácsom, a Fressnapfban volt.” Ugyanezt meséli a páromnak is. Mostanában egy csomót fantáziál. Múltkor azt mesélte telón a Papának, hogy az apjával elmentek a börtön mellé, és ott egy csomó puskát látott és az milyen jó volt, meg oda majd elviszi a Papát is. Nem teljesen kamu, mert volt kint az apjával a reptéren, ami mellett tényleg ott van a börtön, de hogy nem látott puskát, az biztos. Meg a Fressnapfban is szoktunk vásárolni, csak ott inkább kutyakaja van, nem kalapács. Mindig továbbkölt mindent. Olyan édes. Ugye, nem baj ez még? Szerintetek? :?:

Szép napot!

K.

Igen, a szemem miatt már évek óta csak császár jöhetne szóba.
De én nem sajnálom ezt a részét annyira:-)
Vendég

Sziasztok!!!

Tényleg hol vagytok Sziszkó által felsorolt lányok!!!????
Sziszkó! Nem tudom, de mondtam már hogy 1/2évig Gyöngyösre is jártam fősulira??? :lol:
A kívánóssággal kapcsolatosan csak 1bajom van, hogy én még nem vagyok babás, de én egy csomószpr vagyok "kivánós", de olyan szinten, hogy meg birok őrülni, ha nem kapom meg amire vágyok! Mi lesz velem babásan??? :lol:
Mivel úgy terveztük, hogy április-május körül kezdünk a babaprojectbe, így most újonnan úgy döntöttünk párommal, hogy mától hozzá is fogunk-fogtunk... :lol: :lol: Ugyhogy leht nekünk is szurkolni mostantól, hogy erre is jöjjön az a bizonyos gólyácska!!!
ronci

[quote="ronci"]S írta:ronciziasztok!!!

Tényleg hol vagytok Sziszkó által felsorolt lányok!!!????
Sziszkó! Nem tudom, de mondtam már hogy 1/2évig Gyöngyösre is jártam fősulira??? :lol:
A kívánóssággal kapcsolatosan csak 1bajom van, hogy én még nem vagyok babás, de én egy csomószpr vagyok "kivánós", de olyan szinten, hogy meg birok őrülni, ha nem kapom meg amire vágyok! Mi lesz velem babásan??? :lol:
Mivel úgy terveztük, hogy április-május körül kezdünk a babaprojectbe, így most újonnan úgy döntöttünk párommal, hogy mától hozzá is fogunk-fogtunk... :lol: :lol: Ugyhogy leht nekünk is szurkolni mostantól, hogy erre is jöjjön az a bizonyos gólyácska!!!

Drukk+drukk!
Vendég

Köszi Szilvike!!!! :lol: :lol:
ronci

Ronci
megy a drukk :D

Kinga,
Bendi jófej, hogy a használt játékait odaadja a kistesónak :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tegnap kinőtt az első fogunk! Nem azok, amiknek a csúcsa már régen látható közvetlen az íny alatt, hanem egy újabb :-)

Kima! Szerintem sem baj, ha még nem beszél! Bőven ráér. Lehet, hogy kedve sincs még hozzá :-)

Én sosem voltam börzén. Mivel a 15. héttől nem dolgoztam (elvált a méhlepény), így igazán túl sok ruhára sem volt szükségem. Babának pedig örülök, hogy nem vettem túl sokat. Az 56-os méret 3 hónapig ment rá. Most a 68-as éppen jó, de néhány 74 es darabot is hordunk. Így végül arra jutottam, hogy minden kísértésnek ellent kell állnom, hiszen csomót kaptunk kölcsön. Zokni, sapi, ezek, amiket vettem már így "nagyobb" méretből. De nagyon nehéz megállnom :-)))
almi

Sziasztok!

Megvagyok, csak orvoshoz járkálok a ciszta miatt. Az ultrahangos főorvos is látott, azt mondta, ha megcsavarodik a kocsányán akkor akut hasi katasztrófa lehet. Úgyhogy műtét lesz.

Másrészt, amikor időm engedi kristóffal sétálunk, és az udvaron játszunk. Reggel már pizsamában az ajtóban áll.

Én is akartam börzézni, de kaptunk sok tavaszi rucit, így nem mentem ki, spóroltam a műtétre.

Almi
Gratula a fogacskához! Nekünk is kibújhatna már az a hátsó, amitől úgy meg van dagadva az ínye Kristófnak.

Kép
Kép
susytunder

Almi
gratulálok az első foghoz!

Susy,
ez a cisztás dolog nem hangzik túl jól :? Mikor lesz a műtét?
Vendég

ronci megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Susytunder! Megcsavarodik?? :? Nagyon rosszul hangzik. Ezek szerint ezt minél hamarabb el kell távolítani?

A sétával én is így vagyok. Amikor szép az idő, nem úgy mint most éppen, akkor rengeteget vagyunk kint. Pénteken meg is kaptam a boltban, hogy ennyi séta??? Én elkényeztetem ezt a gyereket. Inkább nem kommentálom a megjegyzést. Itt be, ott ki. Ekkora hülyeséget ritkán hallok. Szerintem a friss levegőből sosem elég. Nem punnyadhatunk a lakásban egész nap.

Talán holnap már jön a harmadik ízecske, amit kipróbálunk. Eddig nem okozott (Az alma és a barack sem) hasfájást, dugulást... Kimondottan élvezi a lapátolást. Próbáltam csőrős poharat, de nem tudja mit kéne vele tenni. Hogy lehet megtanítani inni belőle??? Próbálgatás és egyszer sikerül, vagy inkább maradjak a pohárnál??

Nitacska! Melyik kórházban fogsz szülni?
almi

almi a jahn ferenc-délpesti kórházba fogok szűlni....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ronci!
Mától mennek felétek is a drukkjaim :D :D

Kinga!
Gondolkodtam én is ezen, de a Marci olyanokat "mond", hogy babababa, meg mamamama, tehát szótagszerűeket mond, de nem mondja azt, hogy mama vagy baba " tudatosan". Így értettem, azt hogy még nem beszél. De ahogy a többiek reakcióit olvasom, nem is kell még ennyi idősen talán. Ha 1 évesen sem haladunk, akkor elviszem.

Akik már próbálkoztok, szedtek barátcserje kapszulát?

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!!!
Kima! én nem szedek, csak vitaminokat.. egy-két hónapot azért megnézek "spontán" aztán majd lehet bevetek segítséget is a hormonjaimnak!!!
Nitácska, Kitty, Kima!! köszi a drukkokat! igyekezni fogunk megfelelni a drukkoknak! :lol:

Susy! a kocsánycysta csavarodás tényleg nagyon veszélyes, mi is tanultuk az acut hasi katasztrófáknál! De nagggyon-nagggyon ritka! ugyhogy bizti nem lesz ilyened!
miért kellett ezt megemlítenie a dokinak??? miért nem mondta azt, hogy minél hamarabb műtét és kész.. akkor kevésbé izgulná szét magát az ember.. mert ha nekem ilyet mondanának, főleg ha nem tudom pontosan, hogy miről is van szó, hát teljesen kész lennék.. de lehet, hogy ezt csak én látom így. szerintetek, lányok??
ronci

Kima,

én még a januárban fogant kisbaba előtt szedtem, mert már nagyon türelmetlen voltam és sokalltam a 10 hós sikertelenséget (bár ugye ez is relatív, mert ez alatt az idő alatt Lillu sokáig igen intenzíven szopizott)... ittam mindenféle teát, szedtem ezt a barátcserje kapszulát is, aztán elegem lett, abbahagytam mindent és terhes lettem. Most eldöntöttem, nem turbózunk semmivel, néha egy kis folsavat leküldök, hogy ne legyen probléma.

Marci abszolút ráér még a beszéddel. Lillu is most kezdett el fejlődni ezen a téren. Fejlesztőpedagógusok szerint 2-3 éves kor között baj már, ha nem beszél semmit a gyerek, akkor érdemes külön foglalkozni a lemaradással. Nézesd meg nyugodtan, de azt fogják mondani, hogy egy év múlva gyertek, ha még akkor se mond semmit :wink:

Ronci, én biztos állandóan betegség tüneteit észlelném magamon, ha ennyi betegségről tudnék :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Nagyon fáradt vagyok és a szemem nagyon fáj. Azt hiszem, nem bírja a Flucont. Szerencsére csütörtökön megyek dokihoz.

Kima, én is csak azért javasoltam, hogy TE megnyugodj :) Bendi nagyon sokáig egyáltalán nem is beszélt, és semmi baja nincs, ráadásul pont most mondták, hogy a térbeli tájékozódása, orientációja átlagon felüli. Egyik baba matekos lesz, a másik majd színész. Nem lehet mindegyik ugyanolyan jó.

Kitty, igen, nagyon jófej :) Főleg, hogy cserébe újakat kér :roll: Férfiak...

Szilvike, én szeretnék most is természetesen szülni. Remélem, nem mondják a műtét miatt, hogy császár kell. Az EDÁ-t nem merném beadatni (nagyon utálom, ha a gerincemhet hozzányúlnak, masszázsnál sem engedném-szerencsére a masszőr szerint nem is kell), ha meg altatnak, akkor lemaradok mindenről. De megértem a te oldaladat is. Csak én ezt már ismerem, ettől nem félek.

Ronci, hűha! Drukk.

Susy, nagyon szorítok neked! A doki tényleg minek rémisztget???

Nitácska, köszi az infót. Azt hiszem, én is ki fogok nézni. Na, majd kiderül.

HŰHA!!!!! Leszállt a kertünkben egy gólya!!!! Párom szerint már 20 perce itt van :D :D :D :D :D És egyre közelebb jön! Megyek is ki hozzá! Megbeszélem vele a dolgokat! :) Hihi, remélem, ez jó hír. De jó :) Tökaranyos, egyre közelebb jön!

Szép napot!

K.

Kép

Kép
kinga82

Ildi!
A barátcserjét csak a p.é utáni időszakban szedem. Azt olvastam, hogy növeli a progi szintet és segíthet a babának kapaszkodni. Ezenkívül néha leküldök gravidát. Sok gyógyteát ittam, amikor Marcit akartuk, de nem használtak. Viszont a barátcserje bejött :wink: :wink:

Ronci!
Ha valami bajom van, azt szeretném tudni pontosan. Engem sokkal jobban idegesítene, ha nem tudnám, mert elkezdenék mindenféle marhaságot kitalálni. Szeretem, ha a doki pontosan tájékoztat. Emlékszem, amikor a császárra kellett menni, a dokimmal pontosan elmondattam, hogy mi fog történni. Nekem ez biztonságérzetet adott...

Kinga!
Hajrá gólya
:lol: :lol: :lol:

Pénteken megyek az új nőgyógyászomhoz, hogy felírassak clostit. Bár remélem májusban már nem fog megjönni, de ha mégsem sikerült ebben a hónapban, akkor a következő ciklust már clostival akarom kezdeni. Remélem szimpi lesz ez az új doki, egyik ismerősöm nála szült és nagyon dicsérte, illetve a régi dokim is ajánlotta, mert szerinte jó szakember és nagyon normális.

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!

Kinga!
Gólya a kertben????Ez jó jel!Hajrá!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Susy!
Sajnálom a műtétet! :cry: De ha baj van,inkább ess túl rajta minél hamarabb!Tényleg,mikor műtenek? :roll:
Mennek a drukkok! :lol: :lol: :lol:

Ronci!
Tényleg itt tanultál?És mikor?Már régebben?
Hajrá Neked is babaügyben!Drukkolok! :lol: :wink: :wink:
Kívánós vagy már most? :wink: Lehet,hogy jelent valamit! Jó előjel! :wink: :lol: :lol:
A hétvégén két napon keresztül,reggelire és vacsira is vajas-lekváros kenyeret kívántam! :P :wink: :wink: :oops:
vettem a múltkor a Lidl-ben szilvalekvárt,az valami mennyei! :lol:

Voltam ma vizsgálaton a dokinőmnél.Rendben van minden.Vett kenetet és vizeletet kellett leadnom.1 hét múlva lesz eredmény.Megkaptam az AFP-re a beutalót.2 hét múlva megyek.
Csütörtökön kell abbahagynom a duphaston-t,és oéntektől napi 3 szem Magne B6-ot kell szednem.
Barinőmmel menni akartunk terhestornára,de kell hozzá a nőgyógyász javaslata is.Én meg nem kaptam meg.A tavalyi missed ab miatt.Azt mondta,mivel veszélyeztetett terhes vagyok,nem szabad tornáznom,kímélő életmódot kell folytatnom,sokat pihennem. :roll: Hát ha már mozognom nem lehet,akkor a kajára kell nagyon odafigyelnem.Bár még mindíg 1.5 kg-nál tartok.
Ez 14 hetesen jó,nem?
Na,eldugulok!

JÓ éjt mindenkinek!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

[quote="kima75"]I írta:kima75ldi!
A barátcserjét csak a p.é utáni időszakban szedem. Azt olvastam, hogy növeli a progi szintet és segíthet a babának kapaszkodni. Ezenkívül néha leküldök gravidát. Sok gyógyteát ittam, amikor Marcit akartuk, de nem használtak. Viszont a barátcserje bejött :wink: :wink:

Ronci!
Ha valami bajom van, azt szeretném tudni pontosan. Engem sokkal jobban idegesítene, ha nem tudnám, mert elkezdenék mindenféle marhaságot kitalálni. Szeretem, ha a doki pontosan tájékoztat. Emlékszem, amikor a császárra kellett menni, a dokimmal pontosan elmondattam, hogy mi fog történni. Nekem ez biztonságérzetet adott...

Kinga!
Hajrá gólya
:lol: :lol: :lol:

Pénteken megyek az új nőgyógyászomhoz, hogy felírassak clostit. Bár remélem májusban már nem fog megjönni, de ha mégsem sikerült ebben a hónapban, akkor a következő ciklust már clostival akarom kezdeni. Remélem szimpi lesz ez az új doki, egyik ismerősöm nála szült és nagyon dicsérte, illetve a régi dokim is ajánlotta, mert szerinte jó szakember és nagyon normális.

De akkor lesz uh követésed is?
Mert tudom, hogy van aki szedeti mint egy vitamint, de követni kell uh-n, nehogy túl stimu legyen.
Vendég

szisz tökéletes....eddig én is 1,5 kg híztam.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga, -11el már biztos nem szülök term. uton.
Már -5től sem engedik, ha egyik szem rossz, akkorsem.
Nekem 13évesen már -2 volt.
Ugyhogy -5, már kb 19évesen megvolt, vagy 20.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást!
Mindig olvaslak titeket, mert kíváncsi vagyok, hogy kivel mi történik.
Velem semmi. Csend van, és nyugalom, ebben a hónapban csak pé után voltunk együtt a párommal, szóval nagyon kevés az esély a babára. Munkám még mindig nincsen, de szorgalmasan keresgélek.
Hát ennyi...

Igérem többször jövök!

Kép
pampalini

Sziszkó, szerintem simán jó vagy azzal a 1,5 kiloval...
Na akkor a terhestornáról ezek szerint én is lemondhatok :cry: kíváncsi vagyok mit mond majd a dokim, remélem hamar ezzel a gonddal küzdünk majd :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Szisz,
gratula a jó eredményekhez! 1,5 kg meg semmiség :wink:

Pampalini,
szia! Gyere most már gyakrabban :wink:

Ma van az évfordulónk, mindjárt állok neki a dobostortának, mert azt kért a párom, meg bolognai-t főzök 8)
Vendég

-hkitty22:

gratulálok az évfordulótokhoz!! :) Ünnepeljetek rendesen ;)
nagyon ügyi vagy, hogy tudsz dobostortát sütni. Össze is futott a nyál a számban, így reggeli előtt :)

Kép
pampalini

Sziasztok!

Ma szabin vagyok, megyek szemészhez. Valami nem stimmel.
Meg du ballagásra megyünk.

Pampalini, szia!

Kitty, boldog évfordulót. Mi nem ünnepeljük (bár számon tartjuk).

Szilvike, értem. Nekem 4-es volt az egyik szemem, azzal még engedték. De a -11 az tényleg sok. De szerintem mindegy is: a lényeg, hogy a végén a karjaidban lesz a baba. Egyelőre nem gondolok erre, mert először legyen pocakban a baba, aztán a szülés az utolsó lépés lesz. Majd akkori állapot szerint úgyis kiderül.

Sziszkó, ne sajnáld a tornát. Nem a pluszkilókon fog múlni a boldogságod, és szülés után, ha kitartó vagy, akkor úgyis le tudod adni. Másfél kiló nem sok.

Kima, én azt sem tudom, mi az a barátcserje. :shock:

Ronci, belekezdtem a lúgosításba :)

Szép napot!

K.

Kép

Kép
kinga82

Ahogy olvasok, eszembe jutott, hogy én is mennyire szerettem volna járni valamilyen tornára pocakkal. De aztán jött az álomkór :shock: Így teljesen kimaradt. Nem bánom. Sok séta, kirándulás is jót tud tenni :-)

Kitty, 6 év! Gratulálok! Meg a sütési tudományodhoz is. Én mostanában nem igen merek belefogni :-) Tuti nem tudnám befejezni, vagy a fél napom elmenne. Ati különösen ráérez, hogy mikor kell foglalkoztatnia engem :-)
Az éveket már nem számolom, de most belegondolva... Mi októberben leszünk 8 évesek. Nyáron 5. házassági évforduló. Ti nagyon fiatalon egymásra találtatok! Ehhez külön gratulálok! :wink: Csak így tovább!!!

Irány a posta, jött valami ajánlott :-( 5 km séta :D
almi

Sziasztok!

Húúú, már jó régen jártam erre. Marcinak kötőhártya gyulladása van. Doktornéni múlt hétfőn felírt egy szemcseppet, mondta 2-3 nap és meggyjavascript:emoticon(':lol:')ógyul. Hát én most kedden elvittem szemészetre, mert még mindig csúnya. Vírusos kötőhártya-gyulladás, másik szemcseppet kapott, és 10-14 nap a gyógyulás. :cry:

Hétvégén voltunk wellnesselni, nagyon jó volt.

Kinga, gólya? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Majd szólj, ha drukkoljunk :lol: :lol:

A terhestornát én imádtam. Mondjuk csak addig jártam, amíg melóztam. Közel dolgoztam a Brendonhoz, és heti 1x ebédidőben tornáztam :lol: Kistesó mellett szerintem nem fogok járni. Nekem bőven elég az a torna, amit Marci mellett folytatok szinte egész nap. Főleg, hogy már napi 2x sétálunk. Egyszer babakocsival, egyszer anélkül :lol: :lol:

Kitty, jó ünneplést! :wink: :lol: :lol: Mi sem igazán tartjuk, jobban megszeretgetjük aznap egymást, ennyi. Mondjuk a megismerkedésünk évfordulóján volt az eljegyzésünk, és azon a napon lesz az esküvő is, ha minden igaz :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Köszönöm szépen :D

Pampalini,
végül a dobostorta nem jött össze, de torta az lett :wink:

Almi
sütési tudományom az nekem sincs :lol: Anyu cukrásznak tanult, tőle kértem telefonon egy kis segítséget :wink: Amúgy én bele merek fogni, most se jött össze amit akartam, de nem estem kétségbe, lett másmilyen :lol:
Ja, fiatalon kerültünk össze, én még nem voltam 16 ő meg 20 volt - de rég volt :oops:

Brigi
esküvő?? Mikor? :wink: Nálunk ha minden jól megy, és a párom figyelembe veszi a kívánságomat, akkor az összeköltözésünk első évfordulóján lesz eljegyzés... :roll:
Vendég

sziasztok!!!!
kisfiam lesz!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X