Új privát üzeneted érkezett!

Mátéról rakhatnál fel újabb képet, mert csak a kisbabás van. Ő meg már régen volt kisbaba :)
Vendég

a párom szokott képet feltenni én nem tudok........ :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor kérd meg a párod, hogy tegyen fel neked :wink:
Vendég

majd ha egyáltalán kibékülünk.............ma nagyon de nagyon csúnyán összevesztünk.....és.....többit inkább nem mondom miket vágott a fejemhez..........rengeteget sírtam ma.... :( :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sajnálom a veszekedést :cry: Az sose jó, főleg nem akkor, ha állapotos az ember :( Remélem hamarosan kibékültök!

priviben se írod le? persze ha nem, megértem :wink:
Vendég

pent a privi....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

válaszoltam, de még mindig ki vagyok akadva... :roll:
Vendég

ez van sajna....... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nyugi, biztos csak tombolnak a kispapa hormonok :wink:
Vendég

bárcsak.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Változott már a helyzet?

Kép
Vendég

nem sokat.....
de legalább tegnap nem voltam itthon,,,bababörzén voltam....vettem jópár dolgot........most annak örülök...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De jó, hogy nálatok van bababörze, itt vidéken semmi sincs :?

Legalább kikapcsolódtál egy kicsit ;)

Miket vettél? :wink:
Vendég

az a börze a hungexpón volt....minden évebe 2x is van........
vettem rugikat,badikat,sapikat,baldahin függönyt,baldahinvasat,pólyát.........asszem ennyi.......... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor már nem is sok minden kell a babának :wink:

Baldahin milyen színű? Mintás?
Vendég

szia............
képzeljétek tegnap este olyan jól lehetett érezni ahogy mocorog a pocaklakóm!!!!!!!!olyan jó érzés volt,de ugyanakkor furcsa is......

a baldahin egy része sárga és kis kacsák vannak rajta.....a többi része meg átlászó fehér........ :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia!

De jó, hogy már mocorog :D Azért a 18. héten ez már nem meglepő :wink:

Szép lehet a baldachin :wink:

Mikor mész uh-ra?
Vendég

ma mentem volna beutalóért de haza kellett jönnöm mert rámjött a szapora.........így meg ma már nem merek elindulni....majd csütörtökön......szóval a héten vagy jövőhéten látni fogom a manókát....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

uhh, ez nem jó, de legalább még haza tudtál szaladni. Elrontottad a gyomrod vagy mitől volt?
Vendég

szerintem a tegnapi joghurt tett be....... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vigyázni kell a tejes cuccokkal, főleg terhesen :roll:
Vendég

nem szokta sokat enni de tegnap olyan jólesett az a kis pohár joghurt....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na de ennél nagyobb bajod ne legyen :wink:

Ma mit csinálsz? Mit főzöl?
Vendég

mindjárt megyek a gyerekért az oviba....utána meg szerintem csinálok kis karfiol levest...majd megveszek érte már...de tegnap csináltam zöldbab főzeléket sűlt oldalassal....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Fini lesz az ebéd :wink: Kivéve a zöldbabot, mert az semmilyen formában nem szeretem :oops:

Nálunk köményleves van pirított kenyérkockákkal, és paprikáskrumpli.
Vendég

én ugyanígy vagyok a májjal meg gombával....semmilyen formába nem bírom megenni....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én a májat mindig is szerettem, a gombát kicsi koromtól kezdve egészen tavaly nyárig nem ettem. Utána megkóstoltam, aztán megkedveltem. Szoktam is gombapörit csinálni, meg gombás pizzát :D Mi szeretjük mindketten.
Vendég

a gombának csak a szaftját eszem meg...........a májat az oviba utáltatták meg velem....azóta nem eszem...és nem is csinálok,nem birom megfogni..... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tök jók az ilyen gyerekkori emlékek :lol:

Mondjuk mióta külön élek anyuéktól, és nekem kell főzni, azóta elég sok mindent nem eszek/főzök :oops:
Vendég

:) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:wink:
Vendég

holnap mit csinálsz?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Valószínűleg főzök (mert a párom úgyis megeszi éjszaka a maradékot :lol: ), aztán végre meg kellene csinálni a próbafrizumat.
Aki csinálja eddig húzta-halasztotta, remélem, most nem talál ki semmit (legtöbbször a feje fáj, de ha csavarogni kell, akkor érdekes módon nem :evil: ).

Te mit csinálsz? Máté hogy hogy csak délig van oviban? Egész napra nem vették fel, vagy nem is szeretnéd, hogy addig legyen bent?
Vendég

most szoktatjuk hogy már ebéd után megyek érte.......a kaka miatt me hogy én itthon vagyok azért van/volt csak délelőtt......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

És ha meglesz a kistesó, akkor is így lesz? Mert azért húzós lesz a picit is vinni napi kétszer, öltöztetés, stb :roll:
Vendég

még azt nem tudom mi lesz akkor!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ma mit csinálsz?
Vendég

szerintem kivasalo,porszivózok....aztán nem tudom..... :) :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Te mit tudsz állandóan vasalni? :shock: Minden héten írod, hogy vasalsz... Én nem szoktam, csak ha nagyon muszáj... Inkább odafigyelek a teregetésre, így csak az ingeket (amit nem használunk, csak évente egyszer :lol: ) meg terítőket kell vasalni... :roll:
Vendég

a párom a bkvnál dolgozik,így mindíg van ing amit vasalni kell.....meg hát a többi ruhát is kivasalom...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Milyen kis szorgalmas vagy :wink: Én nem szeretek vasalni :oops:

Én párom mérnök, de neki szerencsére nem kell kiöltözni :oops:
Vendég

én is utálok vasalni,főleg az ingeket,ha egy polót vasalhatok az más kisebb öröm......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én akkor utáltam nagyon meg a vasalást, mikor egyszer apu megkért, hogy vasaljam ki az ingeit. Nos ő panel 4-en lakik, nyár volt, ezer fok, ami panelben a többszöröse... És vasaljak...
Vendég

uhh.nem lehetett könnyű...de nekünk is rossz mert mi meg a családi ház tetőterében lakunk...... :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Az se jobb, csak talán egy fokkal. Mi családi házban lakunk, vályog télen meleg, nyáron hűvös :D
Vendég

na az akkor gondolom jó...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia!

Hogy vagy? Nem ma mész az eredményekért, meg uh-ra? :wink:
Vendég

SZIA!!!!!!!!!FIAM LESZ!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De jó!!! Akkor kis Bence lesz? :wink: Ez amúgy már tuti?
Vendég

igen....100%

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?