Sziasztok,
Zsó aranyos vagy hogy hiányoltál, én tegnap próbáltam fellépni az oldalra, de nem engedett, valami hibát jelzett.
Túl vagyunk a katonavizsin, nagyon kulturált volt minden a klinikán, volt vérvétel is. Azt mondták,az eredmény 8-10 nap, remélem addigra meglesz, mire megyek a kontrollra.
Képzeljétek azt hallottam, hogy a RK Klinikán is folyamatban van az engedélyeztetési folyamat a lombikra. Lehet hogy mire odajutok (bár remélem nem lesz rá szükség) már nem is lesz olyan drága mint most.
Közben hivtam Forgács dokit is, hogy megnézte-e a műtétemről a videót de nem tudták megnyitni, biztos hiányzik valami program hozzá.
Kissedi, nagyon sajnálom a hsg-t, jó, hogy túl vagy rajta. Zsó, nem akarsz inkább ultrahangosat? Az tuti nem fáj!
Bumi gyere ha tudsz, nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen!
Lilla, szuper hogy ilyen jól alakul a terhességed. Én is várom már nagyon hogy ilyenekről számoljak be itt a csajoknak.
Bea, 4-e mindjárt itt van. Neked is megy a drukk!
Dina hogy vagy? van még mensis érzésed? Amúgy az tényleg lehet simán terhességi jel. Mikor tesztelsz?
A többieknek is akiket kihagytam szép napot!
Ja még csak egy pozitív tapasztalat: a műtét miatt elkezdtem aloe verát inni, mivel a doktor úr is ajánlotta. Képzeljétek a napokban mindenki beteg volt a családban (torokfájásos), csak én nem kaptam el. Lehet hogy az aloe miatt, szóval aki betegeskedős annak ajánlom!
puszi