Új privát üzeneted érkezett!

Hanna:ÚRISTEN! Tisztára mintha téged látnálak!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Estike! Nagy gratula! Kíváncsian várom ám a képeket. :)
Szuper a babakocsitok is!

Mindenkinek köszi Csajok!

Brumi!!! 5 baba azért 5 baba! Nyugiiiiiiiiiiiiiii!

Baba! :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Kata! Köszi :D
Bumi! Drukk az osztódáshoz, hidd el az öt, az nagyon jó!
Nyulaszkám! Látom vágod :D
Rana! Most már nagyon figyelnek mindenkire, de az ikresekre különösen. Szerintem nagy biztonságban vagyunk.

Kép
estike66

Egerecske, de bunkó vagyok, még nem is küldtem babatapikat! :oops: Most megteszem! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2009.04.24 12:53-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Én is küldöm a babatapikat!+++++++++++++++

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Zsófi
Volt már ilyenre példa :wink:

Rana
Ott lentebb is hallhatod a saját szíved pulzálását...

Vkrisz, Skrisz
Gyönyörű :lol:

Estike
Gratulálok!

Egerecske
Tessék akkor kismamisan gondolkozni! :wink:

Puszedli
Haladsz te is szépen!

Nyulasz
Én is megijedtem volna...

Hanna
Olivér egyre szebb :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bumi
5, az egy kosárlabda-csapat :wink:
Vendég

Mabe, hogyan kell kismamisan gondolkodni? :shock: :roll:

Egyébként tiszta idegbeteg vagyok, szegény Mackómmal úgy kiabáltam, nagyon szégyellem magam. :oops:

Bumikám, nehogy elkeseredj! Örülj az ötnek, nagyon drukkolok, hogy szépen osztódjanak!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Örülök én az ötnek, nagyon is, csak így sokkal jobban izgulok, hogy osztódnak e szépen. Remélem szép kis embrikék lesznek. Stramm kölkök! :)

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

[quote="egerecske"]M írta:egerecskeabe, hogyan kell kismamisan gondolkodni? :shock: :roll:

Egyébként tiszta idegbeteg vagyok, szegény Mackómmal úgy kiabáltam, nagyon szégyellem magam. :oops:

Nem idegbetegeskedni!!!!!!
Vendég

Jajj,az elöbb akartam írni,hogy Olivér gyönyörű kisfiú :D :D :D ...szita agyam :oops:
Bumi,hajrá a kis ötösfogatnak!Nekem 2-3 embrikéért kellett mindig aggódnom,nyugi,szépen rendbe lesznek!Az izgulás innentől már az életed végéig tart :D
Egerecske :D majd a magneb6 segít :wink: ragacsok mennek!
Doli?Megy a drukk mára is!
Puszikám,5.-re nagy drukk!Ez egy szuper dátum!!! :wink:
Estike,csak mert a második mondatod szólhatott volna a császárról is :lol: de abban semmi vicces :lol:
Dezsinám,medence hogy áll?Víz kiolvadt már benne? 8)
Monyó nagyon eltűnt :roll: Monyóóóóóóóóó!!!???
Vendég

Sziasztok!

Julcsi ujjacskája szépen gyógyul, jó sok puszit adtam rá, és továbbítottam az általatok küldötteket is.

Bumi, Monyó, Doli és a többiek +++++++++++++++++++++++

Képet teszek fel legközelebb, most rohanásban vagyok (mint mostanában mindig)

Kép
petne

Sziasztok! Pihengetek :lol: Végülis nem egy lett, hanem kettő bébi :D Hát az hogy egyet akartunk az egy külön sztori, majd eccer leírom. Egyébként egy elég lenne :lol: A dr-nő mondta ma, hogy 2-őt javasolnak.
Így kaptam egy 6 és egy 8 sejteset.

Köszi mindenkinek a drukkokat! Ha jól értettem május 8-án kell tesztelnem... Majd ha pozitív hívni a Kaálit.
Amit nem értek, kaptam egy orvosi értesítést(amit zárójelentésnek hívtak..), hogy ET volt, azzal mehetek majd orvoshoz ha terhes vaygok. Így ahogy olvasgatlak titeket nekem eddig az jött le, hogy egy pár hétig még megfigyelnek a Kaáliban néhány u.h.-al, Vagy nem?? Na most még nem várok erre választ, de ha pozitív lennék, akkor majd úgyis addig zargatózok, amíg segítettek :D

Amúgy én azt gondoltam, hogy biztos lesz egy kis vérzés vagy nyák a beültetés után. De nem volt :) Kicsit érzékeny vagyok hasban, de nem mondanám hogy fáj. Bemesélem a megtapadást.
doli

Sziasztok!

Köszönöm a pocakdicséreteket :-) aranyosak vagytok, el is pirultam :oops:

Rana: örülök, hogy megy a szívhanghallgató üzemeltetés :-D

Egerecske: babaragacsok mennek a 3 Kisdrágádnak! :-)

Bumi: drukk az 5-ösnek, ebből még lehet fagyis is 8)

Zsófi: Málna szerintem aranyos név, nekem is gyümölcsnevem van :wink: csak nekem a vezeték :lol:

Doli: nekem is Et+9.-en lett először pozitív a 10-es tesztem :-) Babaragacsok mennek!!!

Vkrisz: cuki a kis Alex :lol:

Estike: gratulálok az eskütökhöz! :-D

Skrisz: nagyon sejtelmes a fotó 8) olyan, mint Eszter maga :-)

Nyulasz: nem semmi a rendőrös sztori :? Apósom járt így egyszer, csak ott valami balesetet okozott egy hasonló kocsi.

Puszi: hú, nagyon ügyi voltál az immunológiás vérvétellel! :-) örülök, hogy trombózisra negatív vagy!! :-)

Hanna: Olivér nagyon bejön ebben a csíkos cuccban! :-D

Dezsi: rohamosan fogynak a napok :wink:

Ikerszülés: egyszer az ikresen olvastam valakit, aki spontán szülte őket, gátvédelemmel :shock:

Ma volt egy köröm az APEHnél, be kellett vinnem bemutatni az igazolásokat az adójóváíráshoz. Összvissz 4 papír, erre még alá kellett írnom vagy 10-et, jegyzőkönyv stb. Most meg várom a pénzem :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Doli,gratulálok a két babszemhez :D Amikor pozitív lesz a teszted,rá két hétre kell uhu-ra menned.Akkor leszel kb 6 hetes,tehát már lehet szívhang is,ha mégsem,akkor még 2 hetet várnak,és újra uhu.Ha minden okés,utadra is engednek.Legalábbis a bp-i Kaáliban így van.Érdemes inkább 2-3 nappal később menni uhura,mert akkor már tuti van szívhang,nem kell még két hetet izgulni.
babaragacsok mennek!
Szezsó,hihi,tényleg gyümölcs :D
Vendég

Doli, nem baj, beszéld csak be magadnak a megtapadást, én is bebeszéltem magamnak! :D :wink: Itt a debreceni Kaáliban a 11-12. hétig foglalkoznak veled, akkor engednek utadra. (Ezalatt nekem 3 UH volt ott: egy az 5, egy a 7. és egy a 9. héten, a 12. heti genetikait már a Klinikán csinálták.)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Köszi csajok :D !!
Hát már jó lenne kicsit előrébb lenni. Én is a bp-i-be járok, csak nem értettem a papírt amit adtak, azt az orvosi értesítést.

Ma már nem jövök, mer apa aggódik. :lol:
Mindenkinek drukk és pihenjetek sokat :D :D :D
doli

Ja, Nyulasz! Tegnap este Apa rámszól, hogy "Az oldaladon aludj!" Mondom miért? "Mert úgy kell." Mondom oké, de honnan tudod? "Abban olvastam, amit a Nyulasz küldött nekem" (Látod, betartottam az ígéretem, és megmutattam neki a cikket!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana :lol:
Vendég

Kata,
ígérem teszek fel képet mihelyt látom a végét a dolgaimnak. :?

Úgyis van copfos képünk! :D

Sajnos nem nagyon vagyok jól.
Tegnap fogorvosnál voltam, mert megrepedt az egyik fogam. Elkezdte a doki kihúzni, de félbetört és a gyökere benne maradt.
Ma voltunk szájsebészeten, de sajnos maradt minden és majd 5.-én kell mennem kis műtétre vele.

Közben lassan letelik a 20 órám forgalomra is és majd mehetek vizsgázni is.
Ja és vizsgaidőszakom is lesz nemsokára.
Van APEH ügyünk is folyamatban. .....

Szóval nem unatkozom. :cry:

Dezsi,
piri most ért ide. ... de messze van a niagarától. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok

Doli, Egérke, Katavirág sok sok babatapi++++++++

Bumi jó az 5, ne légy telhetetlen, jut még fagyiba is :wink:
drukk++++jó sokan voltatok :shock:

Rana övterelőt olvastad?
olyan jó lehet hallgatni Őket, csak elképzelem ahogy egyre több szívhangot hallassz :lol:
de babákok miért nem szeretik?

Nyulasz ez a sztori :shock:
eszembe jutott erről , hogy mellettem egyszer míg nyilvános fülkében beszéltem kiraboltak egy postát, semmit nem vettem észre :oops: csak mikor átmentem az úttesten, akkor néztem hogy miért jön hirtelen annyi rendőr :oops: :lol:

Szezso nagyon csinos kismama vagy. :)

Kukacka ne foglalkozz senki véleményével, ha Nektek tetszik ez a név.
:) sztem is szép

Hanna nagyon helyes kisPasi Olivér :) , és nagyon ügyesen megcsináltátok a keresztelős videót is. :)

Estike gratulálok esküvőtökhöz.

még egy kérdés mert már összezavarodom , az immunológiai és hematológiai vizsgálat ugyanaz?

Puszi ügyes vagy hogy sikerült Tb-re, mindig sajnállak Benneteket, hogy ált. fizetősbe kell mennetek.

tuti hogy kihagytam Vkit :oops: , de Neki is puszi, és sok drukk amihez szükséges :wink: :)

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Hajnóca azért ért oda lassan, mert bár Én küldtem Neked is, és Dezsinek is , de messze laktok :lol:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Sziasztok lányok!

Gratulálok a fantasztikus képekhez!
Tegnap mi is hallottunk szívhangot,elkezdte keresni a védőnéni,és meg mondtam, ne keresse,hanem rámutattam,hol van neki.és egyből hallottuk!!!
olyan édes!!!
sajna az éjszakákat nem alszom végig!
pocaksimik mennek!!!

Kép

Árnika,ezen a sztoridon a postarablásról nagyon jót nevettem :lol:
Lola,rohan az idő :D Már csak 77 nap :wink:
Bómami,kijut neked bőven...sajnálom.
Vendég

Sziasztok! csak egy gyors életjel :P

Sajnos annyi a melóm - május végéig -, hogy ritkán jutok ide, és úgy pörögtök, hogy alig lehet elolvasni :D

Tüszőnövelők, babaragik 1000-rel mennek, várakozóknak pedig idő-gyorsító!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusza :P

tillidian

Nem tudtam aludni...6kor kidobott az ágy...a szokás hatalma.
Tegnap elmentem a párommal a Miskolci egyetemre, ő vizsgázott és 4-est kapott :D , aztán még órája is volt.1-től 6-ig voltunk ott.Hosszú volt.Utána már olyan éhesek voltunk, hogy ismét ennünk kellett egy 2 személyes gyros-tálat...Isteni volt! :D
Imádom a zöldséges cuccokat! :D Tegnap vettem 1 kg piros szőlőt is a tescoban...na annak benyomtuk a felét még indulás előtt..az is nagyon fini volt. :D
Ma elég nyugis nap lesz..nem tanítok, párom se dolgozik.Mondjuk elég keveset tanítottam mostanában...nem volt kedvem. :oops: :D
A szakdolimat csak behalasztom augusztusig.M ivel a diri nem volt bent se csüt, se pénteken, az ighelyettessel beszéltem meg, mondta, hogy írjak kérvényt és majd elintézi. Azért voltam az egyetemen én is, hogy kutassak a könyvtárban...szóval terveim szerint most tényleg megírom. :D Aztán a nyelvvizsgát is meg kell csinálnom,ezerrel rá kell kapcsolni a németre...de mostmár beleültették a fülembe a bogarat mert ha lehet esperantóból alapfokúzni, akkor lehet csak arra megyek egyenlőre...kolleganőm (szintén nyelvtanár), azt mondja 2 napot tanult rá. :shock: :D

Tegnap már unalmamban a könyvtárban nézegettem wellnesst kismamiknak, van is egy ilyen ajánlat kifejezettem ksimamiknak és kispaiknak vhol (már nem emlékszem)..de nem volt olcsó. :(
Én tuti nem fogom kibírni a nyáron víz nélkül...majd keresek vmi kellemes tiszta vizet....majd...

Lola
Hogy telik az idő! :D

Árnika
Nem semmi sztori ez se! :shock: :D

Hajnóca
Olyan sokáig kell várni vele?Mekkera hüleség! :evil: Remélem nem fog fájni!

Doli
Szóval 2? :D Babaragik mennek!!!Mi a szívhangos uh után hagytuk ott a Kaálit.

Pussz mindenkinek és kellemes hétvégét!!! :D

Kép
vizkriszisback

Drukkok mennek, szép hétvégét!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Doli! Drukk a két kis drágádnak. Ranához hasonlóan én is azt javaslom, hogy beszéld bele a hasadba , úgy 9 hónapra ŐKET! :D

Egerecske!
Neked is ++++++++++++++++++++++++++++++++

Bogyimami!
Jobbulást!

Kép
estike66

Árnika!
Hangos a babákoknak a hullám, amit kibocsájt a doppler. Aszem..
Köszi a névdícséreteket. :lol:

Dezsi!
Köszi Neked is! Tegnap fagyiztam, Málna málnát kapott. :lol:

Egrecske!
Babaragacsok mennek ezerrel!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++

Brumi!
Én ismerek olyat, akinek1 petéje lett, abból 1 embrió és most őt várja. :wink: Nagyon drukkolok, 5 bőven elég!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Estike!
Hát ez nem semmi, agyonnyomták? Sajnálom. Igen, most már nagyon figyelnek. Mikor kórházban voltam, akkor a nővérek is mondták, hogy ha nem lenne dokim is kiemelten kezelnének a két baba miatt.
Nem voltál nagy súlyú baba, ebből is látszik, hogy nem csak a súly számít....

Hanna!
Olivér gyönyörű baba és köszönöm a bíztatást!

Krisz!
Én is azt terveztem, hogy a Balcsiban fürdök majd. Persze nem a strandon, hanem bent vitorlásról. Persze ha szabadlábon leszek is (azon leszek) :lol: ilyen méhszájjal akkor sem lehet. Majd combig belemegyek. :lol:

Mabe!
Akkor jó, én leszek a következő.

Kedden mennem kell dokibácsihoz vizsgálatra és nagyon parázok, hogy tovább nyíltam... :roll:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!
Mind az öten szépen szabályosan osztódnak, így viszik őket tovább blasztóig! Nagyon örülök! Persze izgulok is tovább, de ez akkor is jó hír. :) :)

Bumi

bumi1979

Árnika! Te vagy a tökéletes szemtanú! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Néztem a linket az övterelőről, de elég gagyinak tűnnek ezek a textil patentos cuccok (ilyet én is tudok varrni, és nem kell kiadni érte még 2000 Ft-ot sem.... :roll: ), nem tűnnek túl biztonságosnak. De azért köszi. A Brendonos jónak tűnik, no nem mintha érne 12 rugót! :? http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... erel%C5%91 Na majd még kérdezgetek, hátha van vkinek ilyesmi használtan. Mi nem sokat autózunk, de akkor viszont elég messzire, úgyhogy nem ártana egy, pláne, hogy két babára kell vigyáznom, nem csak egyre.

Hajnoca! :cry:

Till, csak hogy előkerültél.... :roll:

Vkrisz, zöldséget, gyümit én is kilószám eszem, imádom! Viszont vigyázz az ilyen külföldről jött gyümikkel (pláne szőlő!!), rengeteg növényvédőszer van rajta, lemoshatatlanul! Nem akarlak ijesztgetni, de amióta ezt olvastam, azóta inkább nem eszem külföldi szőlőt. Megvárom a magyart. (Mondjuk sajnos ez az eperre is igaz) :roll: Víz: én se tudom, mi lesz idén strand nélkül... Azon gondolkodom erősen, hogy rábeszélem Apát egy olyan jó nagy mobil hordozható medencére (50 ezerért már lehet kapni egész nagyot), és valamelyik kertesházban, anyáméknál vagy anyósoméknál felállítjuk. Mondjuk őket is rá kell beszélni, mert a víz, ami bele kell az nem kevés.... :roll:

Bumi látod látod!!! :D Izgulni szabad azért! :wink: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, tegnap este voltunk 3D és 4D (meg 2D is volt) UH-n. Olyan édesek voltak a picikék!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D Szivecskéjüket is meghallgattuk, és a nő nagyon-nagyon alaposan átnézte őket!!! Tarkóredő 1 mm mindkettőnél, :D CRL 6.7 és 6.8cm, kis combcsontjuk 6-ról 11mm-re nőtt egy hét alatt :shock: , működik a hugyhólyagjuk, gerincük gyönyörűszép, szivecskéjük körül nincs miokardiális folyadék vagy mi (ami rosszat jelentene), fülük jó helyen, és egyelőre minden látható dolog rendben van! Nagyon virgoncak voltak megint, egymást is böködték meg összesimultak meg összedugták a fejüket (gondolom ez megnyugtatja őket), meg integettek nekünk. A nő azt mondta, csak akkor tudnak így rendetlenkedni a babák, ha nagyon jó a méhlepény vérellátottsága. (Ebbe mondjuk bizti besegít a Clexane) A mhlepény még mindig jó helyen tapad, azt mondta a csaj hogy ez már nem fog változni.
:D :D :D :D :D :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szép hétvégét mindenkinek! Megyek bezabálok a rakott krumpliból. :lol:

skrisz72

Sziasztok! Remélem mindenki jól van :D A lenti oldalt tudom ajánlani, bár angol nyelvű, de két videó van 1 a megtermékenyítséről és 1 az első két hétről :D Amúgy a terhesség lap.hu-ról másoltam ki. :) Csak bekukk volt, mindenkinek jó pihizést.

Szóval ez a link a videó :D

http://babatervezok.otthona.net/megtermekenyites.shtml
doli

Vkrisz,
sajnos valószínű, hogy annyi a beteg, hogy csak ekkorra kaptam időpontot, de az is lehet, hogy a fogdokim kissé szétbarmolta az ínyemet és ezért.
Mindegy, de legalább helyrehozzák más barmolását.:-?

Ranamami,
jó az az övterelő. Nekem nagyon kényelmes volt.
Szerintem használtan is vehetsz neten nyugodtan, mert ezt nem lehet nagyon elhasználni vagy kiülni, hogy rongyos legyen. :lol: :lol: :lol:

Ha másért nem, akkor a babákért érdemes beleruházni. :)

hajnoca
Dunakeszi

Doli, Egerecske
Milyen érzés kismaminak lenni? :wink:

Bumi
Ez igen... blasztócskák....

Hajnóca
Te szegény :cry:

Árnika
Immunológia és hematológia más :wink:
(klinikán is lehet egy csomó mindent megcsináltatni...)

Lola
Kitartást! Már vághatod a centit... Hogy álltok a készülődéssel?

Till
Azért csak óvatosan! Ahogy érzed...

Vizkrisz
Nálunk főiskolán sokan nyelv-vizsgáztak eszperantóból :wink:

Rana
És fotó????

Skrisz
Nálunk is rakott krumpli volt :wink:
Vendég

Sziasztok. Mabe! jó érzés, amikor eszembe jut... Tegnap még éreztem néha szúrkálást ma már nem.
Semmit nem érzek, ami vagy jó, vagy nem. Tudom, hogy nem kell jeleket keresni, és nem is fogok, :D de azért akinek sikerült, írja már le érzett-e valamit esetleg....

Bár még 12 nap van a tesztig, úgy gondolom, hogy május 5 körül is tesztelek egyet. :lol: Csak úgy...

Amúgy holnaptól már dolgozom, úgyhogy napközben kikapcsol az agyam. Majd esténként megpörgetem :)
doli

Sziasztok!

Még mindig ügyesen osztódnak az embrikéink.
Holnap 11 körül kell hívnom őket, hogy mi újság.

Rana!
Képeket nem kapunk?

Doli, Egerecske!
Egy kis babatapi!!!++++++++++++++++

Bumi

bumi1979

Bumi!!! Szuperül haladtok!!! :D Hányadik nap is ez már? A 3. ????? Mostmár esetleg gondolkozhatsz azon, hogy hányat fogsz visszakérni.... :roll: :wink:

Mabe, Angélánál voltunk amúgy. :)

Doli, Egerecske, babaragik mennek!!!!!! Tudjátok, tuti sikerül!!!!! :D

Kaptok képeket, persze, csak kicsit kérettem magam. Nem akarom tukmálni a babákat. :oops: :oops: :oops: :)

A baba viszi a hátán B babát:
Kép

Integet:
Kép

Összedugják a buksijukat:
Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
nagyon szép kis baba formájúak már a bébikék! Ilyen képeket én mindig szívesen nézek!
Egyébként igen, ma van a 3. nap, most 8 sejtesek (illetve 1 még csak 7 sejtes volt, de az is szabályosan osztódik) az embrikék. Remélem továbbra is ilyen stramm kölkök lesznek, és kedden visszakapom őket. Hogy hányat? Az attól is függ, hogy lesz e mit fagyasztani, de alapból 3-at kérnék vissza.

Bumi

bumi1979

Hajnóca! :)

CSAK A FOGDOKIHOZ SZERETNÉK HOZZÁSZÓLNI ÍGY HIRTELEN....
Szájsebészet:
nekem is elkezdte a doki húzni a fogam, ami szépen eltört,letört,gyökerek maradtak...nagyon megkínzott...irány 5 nap múlva szájsebészet, ....hogy kitudják szednia gyökereket ki kellett vágni a bölcsességfogamat is mellett ami még kis em nőtt az ínyből....felvágták, húzták furták...mjad fél óra múlva 5 öltéssel összevarrtak, 3 napig fél "zsemlével" a számban :) éltem ... ez 3 hete történt azóta, a sebbe betadinos gézcsíkokat raknak,mert nagyon nagy seb......
szóval ennyit a fogakról!
Mindenki időben menjen...mert ez kínzás :)

Minden babásnak jó pocaknövesztést, Et-seknek babatapit,
Mindenkinek nagyon nagyon szorítok!!!!!!
Vendég

Rana, ezek nagyon jó képek :D
Tudjuk, hogy sikerül nekünk is :D Csak hát az idő lassan megy...
Kellene egy ffwd gomb és előre :lol:

Próbáltam visszaolvasni nagyon - nagyon sokat. Először kezdtem az elején 2005-től, aztán ugráltam. Végül 2008. októbertől olvasgatlak titeket és ahogy látom azért előbb vagy utóbb mindenkit elér a csoda :D
doli

Rana
Gyönyörűek!
Angéla meg profi :wink:

Bumi
Nagyon szépek az embriók :lol: :lol: :lol: :lol:

Vikimi
Klinika vagy OTI?
Vendég

Ranamami,
nagyon szépek az ikrek.
De már most tessék rájuk odafigyelni, mert már 'összedugták a buksijukat". Biztos valamiben rosszban törik a fejüket. :D :D :D

Viki,
köszi az infót.
Most már legalább sejthetem, hogy mi vár majd rám.
Remélem nem kell majd sokat szenvedni vele.

Abban még jobban reménykedem, hogy mire meglesz a jogsim 'normális" képem lesz és a vizsgát is simán megcsinálom. :? :D

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!
Ezen a szép vasárnapon is gondolok rátok, és sok drukkot küldök, akinek kell!
Kismamiknak pocisimi!

Rana, klassz képek a kiscicákról. Olyan helyesek. :D

skrisz72

Rana! Nagyon cukik a babáid! Klasszak a képek. Én holnap megyek 4D-re, nagyon-nagyon várom!

Szép napot mindenkinek

Kép
estike66

Sziasztok!

Remélem jól telik a hétvégétek!
Nagyon köszönöm a drukkokat és babaragacsokat, nagy szükség van rájuk. :)
Mabe, nagyon furcs, főleg azért, mert hol egyes, hol többes számban beszélek hozzájuk. :oops: A dokim szerint ma estig megtörténik, illetve megtörtént a beágyazódás, holnaptól mindent lehet csinálni. Lelkiismeretfurdalásom van, mert tegnap véletlenül mégis megemeltem Mackót, pedig azt mondta, hogy három napig ne. :(

Ranacica, gyönyörű felvétel a minicicákról. :D Milyen formásak!

Bumi, csak így tovább, nagyon szépen haladtok! :D

Doli, neked is babatapik! :D

Katavirág, hogy vagy?

Estike, várunk a 4D után!

Skrisz, nagyon szeretem a rakott krumplit.

Hajnóca, gyors javulást!

Zsófi, drukkok, hogy zárt legyél!

Puszi, tündéri az avatarod. :D

Till, de régen voltál. Azért jól vagy a sok munka mellett?

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Mabe! :)
a húzás: magán doki
a szájsebészet SZTK , de ott sokkal figyelmesebbek voltak
Vendég

Köszönöm kicsicicák dicséretét. :D :oops:

Egerecske, én többesszámban beszéltem hozzájuk!!! :wink: :D :wink: Ne aggódj, van, aki beülti utáni nap elment síelni, és sikerült neki, és van olyan, aki két hétig fekszik és mégsem sikerül. (Kívülről könnyű nyugtatgatni, tudom) Szal nem ezen múlik.

Estike, hozzál képeket holnap!!!!!!

Doli, hát egy ffwd gombot én is szeretnék most! :lol: Tudom persze, hogy ez nem ugyanaz.

Bumi, okés, akkor kedd beülti! :D :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Egerecske!
Én legutóbb gyakorlatilag végigfeküdtem a 2 hetet, mégse sikerült. Ezért most nem is fogok csak max 2-3 napot, mert látom, hogy nem ezen múlik.

Fogorvos: nekem szerencsére baromi jó fogdokim van. Igaz, húzni még soha nem kellett.

Bumi

bumi1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?