Vanda!
Ezt a szopipárnás linket tettem fel én is
Én is elméláztam rajta, hogy a - darab az mennyi???
Köszi a tippet a kelengyelistára
Orsi!
Abban vagyok tanácstalan, hogy egyáltalán milyen típusú rucik kellenek nekünk..
Mi lesz akkor az évszaknak megfelelő, vagy ezt egyáltalán mennyire kell figyelembe venni. Mennyire kell egy nyár közepén születő babát beöltöztetni??
Nekem azt mondták, hogy a zsebes tároló elég haszontalan jószág, a fejvédőt viszont minden ismerősöm hasznosnak találta eddig. A baldachin nekem egyáltalán nem tetszik, de ez gondolom ízlés dolga.
Varrás nekem egyáltalán nem pálya, totál fakezű vagyok....épp múlt héten vettem két felsőt, amiben csak a gumit kellett volna meghúzni a mellrészénél, hát igen gyorsan a varrónőnél landolt kármentésre, majdnem teljesen hazavágtam az egyiket........
A mi ágyunk 70*140-es, szóval ha a 60*140 is feszül, gondolom én fel sem tudnám húzni rá. Erre gondoltál?
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/50113938
Fanni!
Igen ez valóban nem annyira drága, bár én az eggyel nagyobb méretű takarós szetteket néztem a 80*135-öst, nem a 70*90-eseket. Vagy a kicsi jobb?
Szoktam nézegetni az eladó cuccaitokat, (Hannánál is, meg néha Orsinál is van link) pl. nálad sem nagyon van már újszülött cucc. Én még egyelőre ott tartok...vagy amint a példa mutatja még ott sem...
Köszönöm az ajánlatot a bérvásárlásra, drága vagy
Tuuudod, viszont innen is
Till!
Hűűű, akkor jól kitalálták ezt neked a pasik!!
Biztos több munkát ad majd a két pasi (meg a Pizsim, mert hát ugye ő is pasi lenne...), de a takinénimre akkor is erősen számítok majd..........őt a leghasznosabb kiadásaim között tartom számon, szóval szülés után is tuti marad
Én majd minden babaáruházban (weben és élőben is) láttam kombi kiságyat, de sem túl szépeket, sem túl jó árakat nem láttam. Mi nagyon hamar el is vetettük.
Barátnőméknél pont egy ilyen leosztású lakásba érkezett a második gyerkőc, dettó ilyen korkülönbséggel, kb. fél év után együtt aludtak a srácok, minden gond nélkül.