Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi, a csp kérdést a másik topicba akartam irni. Lehet esetleg GYES lenne? De akkor a hülye MÁK miért ugy utalta hogy csp a megjegyzés rovatban? Továbbra is talány.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Teszvesz: többen is lecsaptatok azokra a rugikra, amik már hetek óta fent vannak... :lol:

Tippek :wink:

Ha az oldalamon (http://www.teszvesz.hu/my_page.php?uid=4873305) a szürke sávban a keresőbe beírjátok a méretet, amit kerestek, akkor csak azok a ruhák jelennek meg (így persze a cipők és egyebek nem látszanak majd).

Írjatok nekem, hogy milyen ruhát szeretnétek, mert van most is egy adag 74-80-86-os, ami még nincs fent. Szívesen mérek, fotózok! :wink: Főleg lányos ruháink vannak, a fiúsabbakat majd felteszem ide is, de pl. bodyból sok az uniszex.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Vannak kinőtt cipőcskéink, nagyon jó állapotban. A narancssárga még jó Dorottyámra. A barnásat egyszer hordta, keskeny lábfejű csajszinak ajánlom.

Kép Asso, bordó fűzős, boxbőr, könnyen tisztítható. 1000Ft

Kép Csajos darab, 21-es. Egyszer hordtuk, de az orra kicsit kopottas, szerintem Doró eltanyált benne, bár nem emlékszem. 2000 Ft

Kép Falcon narancs szandi, a talpain látszik, hogy nem hordtuk sokat. (A fentieknél is) 3000Ft
hefe

Rucik:

Kép Átlapolós body, 56-os és van 62-es méretben is a szett. A legeslegjobb a piciknél, én nagyon szeretem, nem kell a kis buksiját megemelni. 1000Ft/3db

Kép Csíkos kardigán, dögös darab, 1,5- 2 éves forma gyerekre. 400Ft

Kép Cherokee 3 részes együttes, body, naci, pulcsi, 56-os, 1500 Ft/garn.

Kép Barna kantáros kord naci, pamut béléssel, 56-62-es, sokáig jó, mert állíható a pántja. Kifogástalan darab.. 500 Ft

Kép Cherokee kék flitteres naci, 12-18hós, Doróra még jó, kicsit bokorugró :) 800Ft

Még csomó jó cuccot töltök fel a napokban a Babaszobán, majd csatolok címet, de még nem volt időm feltöltögetni őket. :oops: Akit érdekel, mérek, vagy küldök képet.

e.

KépKépKépKép
hefe

1 db George fehér tipegő, rózsaszínű szegéllyel és kapcsokkal,
1 body 56/62-es, 2db 68-as (egyik George),2 db Next kisnadrág 0-3 ill 3-6hó
Mind hibátlan, nem foltosak. 1400 Ft/csomag
Kép Kép Kép

Tartalma 4db body,1 rózsaszínű Mini mode body, hímzett mintával,1 George fehér kislány mintás, 3-6hó,1 George macikás, 3-6hó,1 Early Days 6-12hó 800ft/csomag
Kép Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Fiúcsomag 74-es. A csomag tartalma 4 db hibátlan állapotú termék. Mind márkás, jó állapotú.
1 db George farmernadrág, 6-9hó. Hossza kivül: 38cm, belső hossz: 21cm, 1 db Adams piros-fehér V-nyakú felső 6-9hó, 74-es méretben. Hossz: 33cm,1 db Miky's poló fehér-kék, 74-es Hossz: 32 cm, 1db body 86-os Ár:1150/csomag

Kép Kép Kép

és egy nyáriasabb együttes
Snoopy kising és hozzá illő nadrág (a pántján 2 gombbal, amit arrébb is lehet varrni) , 68-as méret
Keveset használt. Az ingen a kutyus hímzett minta. A nadrág pantentos a lába között. Ár 1e ft/együttes

Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Rózsaszínű kardigán,hímzett kisvirággal és csillogó kövekkel, Early Days 80-as. Nagyon szép állapotban!
Nem foltos, ami annak tűnik az csak a vaku csillanásától van!
Ujja nyaktól 30cm, válltól 26cm, Hossza 29 cm
Ár 750Ft

Kép Kép Kép

56-74 méretig van még sok ruhacsomagom, szerintem baráti áron, aki kéri priviben elküldöm a linkeket.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Akit meg cipők érdekelnek az is irhat, arról is tudok küldeni képeket, árat, linket stb. (csizma, sportcipő, félcipő, szandik)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Eladó

Kép
Kép

24-es Dr. Punto szandi, lestrapált állapotban, ingyen elvihető.

Kép
Kép

20-as Asso szandi, az orra kicsit lekopva. Még simán ráadnám a lányomra, ha nem fiam lenne :)
800 Ft

Kép
Kép
Kép
Kép

BéBé Go babakocsi
Újszülött kortól használható, háttámlája 3 pozícióban dönthető egy kézzel, a tolókar átfordítható, kerekei bolygósíthatóak, alul nagy tárolórekesz, lapra csukható. 5 pontos biztonsági övvel rendelkezik. Téli, -nyári lábzsák, esővédő van hozzá.
Színe: sötétkék-sárga. Fekvőfelülete 70x35cm, tengelyszélesség 60cm, tengelytávolságok 80cm, kerékátmérő 22cm. Összecsukva 60x40x30 cm, súlya: téli lábzsákkal 12kg, üresen 10kg. Huzata levehető, mosógépben 30 fokon mosható.
Mi nagyon szerettük, 2 gyereket kiszolgált, pici hibája, hogy a tolókaron a szivacs 2 helyen picit el van szakadva.
10 000 Ft

Kép
Kép
Kép

Maxi Cosi hordozó, levehető, mosható huzattal és napellenzővel.
5000 Ft

Kép

Baldachin tartó vas, hibátlan
800 Ft

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea :)

Engem érdekelne az Asso szandi! :D

Kép
Kép
zituska28

Bea :)

Engem érdekelne az Asso szandi! :D

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Tettem fel a Vaterára ruhacsomagokat!Nézzétek meg!Ha tetszik valamelyik akkor írjatok!
http://www.vatera.hu/ruhacsomag_144754744.html

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok itt vagyok a sapikkal :lol:
Kép Kép
Bocsánat az egyik jó nagyra sikerült :lol:
800ft/db Egyszer használtuk mindkettőt :wink:

Anikó
Kép
zsivicz

Jégvirág Bea,

engem érdekelne a hordozótok. simcsike@freemail.hu-n elérsz, vagy az oviban is, a gyerekeink egy csoportba járnak. Mi vagyunk a pillangó :-)))))

Van valami hibája / szakadása?

Köszi,
Eri
seri

Seri: Semmi hibája, de bármikor meg tudod nézni. Ha túl olcsó, adhatom drágábban is :wink: :lol: :lol:
Gréti az informátorom, már tudom ki a pillangó :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jégvirág,

akkor szerintem tuti jó lesz nekünk! És az ára is megfelelő :-)))

ha időben olvasod, akár már ma délután is bizniszelhetünk, én fél 5 magasságában megyek Csilláért. Ha ma nem jön össze, freemail-en egyeztessünk, OK?

Eri
seri

Seri: Bocsi, csak most olvastam. Akkor írj léci egy e-mailt, hogy neked mikor és hol lenne jó. Gréti nem ottalvós, délben elhozom, de pl. ma is megyünk fél 6 felé arra.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
A 6. oldalon szereplő termékeim még mind eladók!
Illetve még megvan az Azalia is!
Ha valakit valami érdekel írjomn! Illetve a homokozó már nincs meg!

Kép
mné zsuzsi

Bea,
nem tudom az email címed!!!
SEri
seri

Seri: Ovis e-mail lista... :lol: Ott a telefonszámom is, akár úgy is egyeztethetünk. Mindjárt megnézem a címed és írok :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jelentem a baldachin tartó vas még megvan! A többi meghirdetett dolgom elkelt, és nagyon jó gazdára lelt minden :) Igazán örülök neki!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

üdv
Autóban beszerelhető,biztonsági gyerekülést keresek 2,5-éves fiamnak,most 9-18kg-os méretünk van,de már lassan kicsi:(
igy juniort keresnék 9-36kg-os méret kellene ha jól tudom,ha van valakinek ilyen kérem jelezzen a :macko1983@gmail.com cimre.
üdv,Lidia
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kivánok mindenkinek!!!:)

nekem van egy aranyos 14-honapos pici fiam:-)
macko1983

Grétinek keresek kerékpárülést, hogy tudjam biciklin szállítani. Ami van, sajnos kinőtte, rövid az öve. Vagy esetleg nagyobb (hosszabb) biztonsági övet lehetne venni bele?!?!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Van pár ruha amit kinőttünk ha esetleg valakit érdekel írjom! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mné zsuzsi

Ja 0-3 hónapos babára való!Árban egyezkedhetünk!

Kép
mné zsuzsi

Sziasztok, nincs valakinek kutacsvédője?
Köszike Anikó

Anikó
Kép
zsivicz

Siesta félcipő 19-es. Ár 3e ft
Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bp-i Állatkerti belépőjegyet elfogadnék, ha van valakinek ami májusban érvényes.

Illetve Déli Apró hirdetési szelvényt (hátha valaki csak olvasni veszi meg, mint apukám szokta, de neki most egy ideig kivételesen kell a szelvénye)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szia Karmen,
A déli apró honlapján van egy pár kategória amiben ingyen lehet hirdetni heti 2 alkalommal. Csak szólok hátha nem tudod... :lol:

Anikó
Kép
zsivicz

Sziasztok!
Szeretném eladni Kitti sportbabakocsiját.
Nagyon szép, megkímélt állapotban van.
Dönthető a háttámlája, van napfényteteje és alul nagy teherbírású hálója.
Elöl van leszedhető karfája.
Ez a kép akkor készült amikor tavaly megvettem neki.
Nem egy Tescos minőség :wink:
8e Ft-ot szeretnék érte, de alkudni lehet!! 8)
Kép babakocsi

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Bea, az áprilisi Baba magazinban van Brendon kupon biciklisülésre. Ok Baby 10+ márkájú, 22 kg-ig használható, eredti ára 16990 ft, kuponnal 4000-rel olcsóbb, 12990 ft. Elvigyem holnap a kupont Neked?Erről van szó:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =0&whid=25

Macko, autósülésre is van kuponom. Bébé Comfort Moby 15-36 kg-ig. 39.990 az eredeti ára, kuponnal 25.990-be kerül. Itt a linkje:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Kép
szilcsi

Van Tesco Móravárosi kuponfüzetem ami 26.-ig jó
És van egy Dm-es is ami 30.-ig
a dm-es25%Easy hajfesték,Brillance hajfesték multivit.tabletta,nivea hajlakk,naturella tiszt.betét,fürdősó,
50%-os Sanex roll Dr Beckmann hűtőtisztitó
25%Garnier Skin Narturals
50% Kamilla kézkrém
25%OPalmolive tusfürdő
25%Dim harisnyaHelia D
50% szemhéjpuder
25%l'oreáll szempillaspirál
25%kölesgolyó
Spotless szinkendő 25%
Olvasószemüveg 25%Kleenex zsepi 505Zewa WC papír 25%

Esetleg csere is érdekel!

Kép
mné zsuzsi

valamint van még egy 10%-os Baby center utalványom!EgyalkalmaS!

Kép
mné zsuzsi

Szilcsi: Köszi, rendi vagy, de nem kell! A közelben van egy bicikli üzlet, ott 8500 Ft az ülés, szintén 22 kg-ig jó. Majd azt megnézetem a férjemmel is. 13ezerért nekem nagyon drága :roll:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea! Ülést csak ugy vegyél hogy ott fel is szerelik hogy tuti jo legyen rá. NEkem ezt egy kerékpár szerelö mondta, akinél érdeklödtem, de nem vettem ülést végül, hogy nem mindig lehet rászerelni a kiválasztottat.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Feldobom ismét a Vaterás cuccaimat, hátha vkit érdekel vmi....

http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=zituska28

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok Lányok!

Ha valakit érdekel szegedi Vadaspark belépő tavalyi áron (ápr. 30-ig használható fel), akkor jelezze nekem - ha lehet priviben - , mert nagyon ritkán jövök már errefelé. Van 1 db családi belépő (ha jól emlékszem a 2felnőtt+2 gyermek verziós 2850 Ft) és van 1 db gyermekbelépő (650 Ft).

Mónika

vesm

Sziasztok!

Szeretnénk eladni a futópadunkat.
Tökéletes állapotú, összecsukható, így alaphelyzetben nem használ túl sok helyet.
Van rajta 8 program és további programok létrehozhatók rajta.
Lehet dőlésszöget állítani és 18 km/h-val lehet rajta max. futni.
Jó nagy futófelülete van, így hosszúlábúaknak is tökéletesen biztonságos.

Képeket küldök róla illetve bárkit szívesen látok egy próbafutásra :P

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Szúnyoghálót keresek utazóágyra, ami 120 X 60 -as méretű, illetve babakocsira is keresek szúnyoghálót. Ha van valakinek felesleges, vagy tudja hol lehet olcsón venni légyszi szóljon. (A brendonos 3.000 Ft-os nekem drága. :roll: )

Köszi

Kokitti
Kép
kokitti

Eladó 42 db Libero Baby Soft pelenka 2-es méretű (3-6 kg) 1200 Ft-ért. Ha valakit érdekel szóljon!

Kokitti
Kép
kokitti

kokitti!Ajánlom figyelmedbe az öntapadós ablakra való szúnyoghálot!Mosható textiles anyagból van!
A barkácsáruházakban lehet kapni kb 600 FT a 130X150-es!(OBI)

Kép
mné zsuzsi

van pelenka kuponom ha kell valakinek irjonbabylove 250FT-os,libero 250Ft-os,pampers 500Ft-os,huggies 500Ft-os
babylove tápszer 200Ft,milupa tejbedarapép 200FT
miluopa jó éjt 300Ft,Nestlé ennivaló innivaló 150FTbio körömvirág krém 200FT Beba 2-3 400Ft kedvezmény!Esetleg ha van valakinek cserébe valami!?

Kép
mné zsuzsi

Keresek a kispasimnak vagány farmer kabátot 2 éves méretben! Ha valakinek lenne..... köszi :D

Meg a Boginak keresek fürdőköntöst, csajosat 8 éves méretben, nem plüssös anyagút, hanem frottírt, ha valaki jár turiba és talál vagy van otthon, gondoljon már ránk léccike :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Pillangós farmerszerkó 92-es, Kimballo, (vékony anyagból) a kabáton is vannak himzések, de ide nagy képet nem akarok feltenni, aki kéri tudok nagyobbat küldeni róla.
Én 8e vettem 2 éve, most 3e eladó. Keveset használtuk.
Nadrág: Külső hossz:50cm, Üleptől az az aljáig 29cm, derék 20cm (gumis)
Kabát Ujja hossza nyaktól: 32cm, válltól: 26cm
Kabát hossza nyaktól 33cm, szélessége: 29cm

Kép Kép Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Van egy bontatlan doboz 28 szemes Azalia fogamzásgátlóm!
Árban megegyezünk!Írjatok privit ha érdekel!
2010.06 hó-ig jó!!!!

Kép
mné zsuzsi

Feltöltöm a kismamaruháimat, a sajátokat is, meg nagyobb méretűek is vannak, amik használtak szintén, de nem én hordtam. Ha valakit érdekel bármi, írjon! :wink:

Kép Kép Kép Kép

Next kismama farmersort (UK12, 40): Vékony anyag, nagyon kellemes viselet. Hossz 50 cm, dereka alapállapotban 38 cm, sokat nyúlik, 52-ig mindenképp, tehát 104-es pocakra még biztosan jó.

Next rózsaszín kismama felső / pulcsi (UK12, 38-40) Nagyon jó anyaga van, pihepuha, bordás. Hossza 65 cm, szélessége hónaljban 45, legalul 54 cm.

H&M rózsaszín kismama póló (kb. 42): Hossz 56 cm elöl, szélessége hónaljban 50 cm. Nagyon kellemes anyag, 95% viszkóz, 5% elasztán.

Next fekete kismama felső (36-40): Nagyon jó anyaga van, puha, nem vastag, nagyon rugalmas. Széles nyakú, vagy vállra lehúzva is használható. Beleírt méret: UK 12, EUR 40, szerintem kisebb, vagy legalábbis 36-38 méretre is tuti jó. Hossza 53 cm, szélessége hónaljban 44 cm. Kis és nagy pocakra is! :)

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Kép Kép Kép

Anita kismama melltartó (nem szoptatós), vadonatúj, 75B és 80B méretben van.

Mammystic (S) bézs színű nadrág, anyagában mintás. Nagyon rugalmas anyagból, nincs is külön pocakbetétje, mert nagyon jól nyúlik. Hossza 103 cm, belső szárhossz 73 cm. Elsőkézből, újonnan vásároltam, csak én hordtam. Alja fel van hajtva házilag, mert nekem hosszú volt eredetileg. Azért szerettem, mert nem volt kismamanadrágos. :lol:

Kék-fehér csíkos Mammystic 3/4-es ujjú felső (L, 38 ) Rugalmas, puha anyag. Ujja nyaktól 43 cm, hossz 52 cm.Elsőkézből, újonnan vásároltam, csak én hordtam.

BNA bézs/homok színű póló (S, 36/38 ) Bordás anyagú, egyszerű póló. Kicsit bolyhos a mosástól. Hossza 62 cm, szélessége hónaljban 44 cm. Elsőkézből, újonnan vásároltam, csak én hordtam.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Kép Kép Kép

Bordó csíkos 3/4-es ujjú felső, ugyanolyan, mint az előző hsz-ban a kék csíkos, de ezt a teszveszen vettem.

Bordó Asti kismama melegítő (S, 36/38 ) Hossza 95 cm, belső szárhossz 68 cm. Elsőkézből, újonnan vásároltam, csak én hordtam.

Fekete elegáns MUM nadrág (S): Hossza 103 cm, belső szárhossz 73 cm. Elsőkézből, újonnan vásároltam, csak én hordtam, színházba meg esküvőre. :wink: Alja fel van hajtva házilag, mert nekem hosszú volt eredetileg.

Van még kábé ugyanennyi, de ébredezik Dóri, fel kell függesztenem... Folyt. köv. :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!
A bézs naci és a két csíkos pulcsi elkelt a kismamaruhák közül, meg időközben még egy pár, amit fel se tettem ide.

Ez van még:
Kép Kép Kép Kép

A keki naci és a csíkos nyári naci 36-38-as, házilag felhajtva, írok adatokat, ha kéri valaki.
A tunikákat én ruhának használtam nyáron.

Még van 2 db egyszerű fehér pólóm is, és ennyi. :) A szokásos: írjon, akit érdekel valami! :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?