Szia!
Ágybadugtam a csajokat,(igaz,csak a kicsi alszik),most ebédeltem,s főzöm a kávét.
Mióta Dorka ott ebédel az oviban,teljesen felborult a napirendünk.1 óra körül érünk haza,ha kocsival megyek érte.(Ma 1/2 2-re,mert boltban is voltunk.)Pankát ekkor fektetem le,s alszik 2-3 órát.Így szeremcsésen lemaradunk a Baba-Mama Klubról keddenként,ami 3-kor kezdődik.Estére Dorka már jól elfárad,8-kor már bírna aludni,de Panka nem hagyja...Nem baj,nemsokára vége a tanévnek.
Ma fogászaton voltunk Dorkával.Van 2 lyukas foga.
Októberben voltunk ellenőrzésen,(félévente járunk),akkor még nem volt.Rendszeresen mosunk fogat is.Mostmár adom neki a Dentokárt,a kicsinek is,nem szeretnék még egy lyukat.Bátor és ügyes volt,nem sírt,ezért kapott egy Barbi-szerű babát.Még nem volt gyerekem,mindíg azt mondtam,hogy én nem fogok ilyeneket venni a gyerekemnek.Nem jött össze.De ő nagyon szereti,s arra jó,hogy kivigye az udvarra,vagy a kádban játszon vele.
Most teregettem ki a ruhákat,erre kezd beborulni.
Az ovisok pénteken mennek majálisozni az erdőbe.Remélem nem mossa el a programot az eső.
Bárcsak az én férjem mondaná,hogy beköttetjük az ADSL-t!Most is 11 000 Ft lett a számla...Eddig 15 órás csomagom volt,most átváltottam 40 órásra.Imádok böngészni a Neten.Először a receptes oldalakat bújtam,most a képeket gyüjtöm.Szeretek emilt írni,olyan kis gusztusos leveleket lehet készíteni a levélpapírokkal,clipartokkal,zenékkel.
Mesélj,milyen volt a vetélkedő?Nagyon kíváncsi vagyok.Üdv.Edit