Sziasztok kedves Mamitársak!
Érzem, jót fog tenni mindenkinek a hétvége, nem győzünk nyavalyogni
Persze olvasva Amadea üzenetét Katáról, belegondoltam, hogy hetekig ott rostokolni a kórházban...
szerintem ez jobban megviselne, mint bármi, mit lehet ott csinálni??? Hisz ő már hónapokat töltött ott, jól értem? Hogy vették meg a babarucikat, meg mindenféle cuccost?
Manó, legalább egész napos zajjal is kedveskednek az úttörők? Mert úgy az igazi...meg a jó kis por, mocskos cipő, gödörkerülgetés...
Hogyhogy a kollégáid nem tudják, hogy terhes vagy??
Írtátok többen a méhlepényt, meg a flow-t. Mivel én csak nézem a monitort, de infót nem nagyon kapok, nem tudjátok véletlenül, milyen színű az a hőtérkép, vagy mi? mert azt szoktam látni, hogy kék és piros, mint a pajzsmirigyvizsgálatnál, de hogy mi a jó? Legközelebb kifigyelem.
Puszedli, gratulálok az utolsó munkanapodhoz, reméljük a dokid tényleg lát csodát - meg Bentánál és Noéminál is.
Heni, ez a "nem sok van hátra szegény Heninek..." elég rosszul hangzik...
hát igen, a tanítót sokan ismerik, gondolom jó kis témát szolgáltatsz a pletykaéheseknek. Valahogy én sose élveztem annyira ezt a pletyizős dolgot, pedig nőből vagyok, és anno a tantestületben ment is rendesen az info...inkább voltam az utolsó, aki megtud dolgokat, mégse maradtam le semmi lényegesről
Azért jó taktika, ha betömöd a szájukat és te magad mesélsz el dolgokat, így kontroll alatt van valamelyest...
Banka, én is 2x voltam már fogínyvérzéssel a fogorvosnál, nekem mindig a langyos sós vizes öblögetést fújja, meg az iszonyat ízű Parodontax fogkrémet, ami szintén sós
...most másodjára kérdezte, használom-e, amit javasolt, persze bólogattam, ő meg örült. Ő is azt mondta, baba után elmúlik, hát remélem.
Betétkérdés: ez törvényszerű, hogy aki alőtte sokat vérzett, azt szülés után is elönti a tenger?? Mert akkor jó fel kell kötnöm a gatyót, tenástól, mindenestől
Egyébként én is ilyen apróságokon parázok: elég lesz-e a betétem, lesz-e időm lezuhanyozni meg hajat mosni, mielőtt a kórházba robogok...mi van, ha nem vagyok épp frissen borotvált (ami már nem megy azért naprakészen
)
Ma pl. hamarabb leszáltam eggyel a buszról, mondván, gyaloglok egyet az órámra...de alig bírtam elmenni, olyan érzésem volt, mint tesiórán, mikor 12percet kellett futni...félúton egy kertibútorosnál leültem a kiállított székbe, olyan jólesett! Azért átfutott rajtam, mi lenne, ha ma kellene szülni, ráadásul pont az rivális szülészet előtt jártam...
Ékesanyuval mi van? Nyakig építkezik, vagy költöznek??
Utolsó kérdés: toxoplazma még mindig nagy veszélyt jelent? Mert a mai marhahusi közepe elég rózsaszín volt, későn vettem észre, bár a leggázosabb közepét otthagytam, anyósom nagy bánatára. Most aggódhatok megint valami miatt
Na már megy a főzőshow a Vox-on! Imádom nézni a főzőműsorokat (ha már nem főzhetek). Nem valami intellektuális, de hát elég az napközben, nem?
Szép estét!