Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Vagyok én is, vártam, írsz-e, Kriszti :lol: ?
Mit neked nyákdugó eltáv meg amnio....Dávid kis otthonülő típus :wink:
Azt sajnálom, hogy be kell feküdnöd :cry: Remélem, a dokid nem fogja siettetni kiskukist...

Tündi! Majd megbeszéljük :wink: ha készen lesztek....addig meg ne idd!!!

Judit, sajnálom Marcit...csak mostmár használjon is, nehogy visszanőjön :?

Erika? Mi újság felétek? Állapototok?

Szilvi, neked meg nem válaszoltam :oops: a Zrínyi utca elején van 1 kis turi, azt fosztottam ki :wink:
Jól emléxem? Tavaly ti akartatok menni, vagy mentetek is lovardába? Idén is lesznek Nyitott lovardák
Még nem néztem át, de egy közelebbire lehet, mi is elmennénk :)

Tegnap állítólag Lili megtanulta az Orgona ágát....dadusa újságolta, hogy délelőtt egyszercsak odaszaladt hozzá és újságolta neki Lili, hogy "megtanultam, megtanultam!". Lehet, memorizálta valakivel? :roll: :lol:
Tegnap meg Francival libikókáztak nagy egyetértésben, ollllyan szípek voltak!!!
Szeretek így kukucskálni rájuk, mikor nem tudják, hogy ott vagyok :P

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Csak egy gyors reaga :)

Nóri:Köszi a recit,kifogom próbálni :) Édes lehet Lilcsi ahogy énekel :)

Judit:Sajnálom Marcit,de ha muszály.... :(

Kriszti:Ejnye-bejnye,még mindig itthon és pocakosan :wink: Sajnálom,hogy be kell feküdnöd...

Liz:Kitartást neked is,nemsoká megszületik Enci baba :)

Erika:Drága Popi lány :cry: Remélem ma már jobb lesz a helyzet :) Úgy sajnálom,hogy ennyire beleesett és a legborzasztóbb az,hogy mi ilyenkor olyan tehetetlenek vagyunk :( Mielőbbi jobbulást a kis Drágának++++++++++

Évi:Igazgató Nő nem tudott erről a kérésről,hogy a gyerkők tornaruciban menjenek suliba,rendezte a Tanárnőket :P Cipő az már nem lesz meg,de nem is számítottam rá :(

Köszönöm a képes dícséreteket :)
Bocsánat,de most kivagyok purcanva,nincs több energim :oops: Nemtudom mivan Lucival,de nagyon "elromlott" :roll:
Azért még 1 kérdés,leginkább Erikához,Tündihez,Szilvihez,de bárki válaszolhat rá :) Ti gyerkőtök reggeli ébredés után issza a tejkét és aztán reggeli vagy fordítva,Luca reggelizni nem akar :(
Na lépek is,mert nyúznak....

Kép
Kép
Kép
lucuska

Nóri! Nagyon köszi! :)

Kriszti!!! Drukkolok, hogy ma legyen a NAGY NAP! ++++++++
szilbee

Kriszti,egy dolog biztasson,hogy Dávid nélkül már nem jössz haza!!!!!!!!
Holnap ha "berendezkedtél" csörgess meg,és visszahívlak!!!Én occsón beszélek :wink:

Nóri,sunyiban nem készítetél fényképet a csajokról?:) Nem fogom meginni a whiskyt ne aggódj!:)
Úgy néz ki júni végén megy apa amerikába 3hétre,szóval jöhettek :) De ha nem megy akkor is jöhettek!:)

Móni,én Lucám egyáltalán nem iszik tejet :roll: Doki néni azt mondta végülis nem gond...tejterméket viszont eszik eleget.

Kép
Kép
tundi24

Lucuska! 1 évesen még ébredés után itta (szopi) , utána kapott reggelit... asszem.
szilbee

Tündi!Közben ment privi :wink:

Kép
Kép
Kép
lucuska

Tündi!Közben ment privi :wink:

Kép
Kép
Kép
lucuska

Tündi!Micsinál ott Lájszló? :shock:
Júliusban nekünk meg bölcsiszünet, úgyhogy okés :wink:
Nem csináltam képet, mert max. fél percen belül észrevesznek mindig...ha nem Lili, valaki más, és akkor egyből szólnak neki, hogy jöttem 8)

Móni, Lili szinte félálomban issza az első adagot..utána még 1,5-2 óra, mire reggelit kap, szóval étvággyal nincsen gond :wink:
Mióta kint vannak, amúgy is olyan, mint 1 kecske...mindent zabál meg, amit eléteszek, meg még kérincsél utána is :shock:
Superfit cipőt tudsz még szerezni?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,mit tudjam én mit fognak csinálni :) Magyarázta,de különösebben nem értettem :roll: :oops: Katonaként megy ki,nem nyaralni :wink: Nyaralni mi is mennénk vele :)

Móni,én is küdltem neked pü-t :)

Kép
Kép
tundi24

Még egyszer bejelentkezem szülés előtt vagy inkább kórházba menetel előtt. :cry: :cry: :cry:

Tündi: Majd megcsörgetlek köszike. :) :) :) Nagy szükségem lesz majd az ilyen telefonokra.

Nóri: Neked is elénekelte Lilcsi az "Orgona ágát.."? Hát igen nagyon otthonülős tipusnak tűnik. Az apja ilyen én mindig jönnék mennék mindenhová Zsolti meg örül, hogy itthon lehet. De hát ő munkaidőbe mindig csavarog jön megy a városba, szerintem azért nem akar már itthonról elmenni ilyenkor pedig ma ráveszem hogy sétáljunk be fagyizni hátha a hosszú séta segít rajtunk.

Szilbee: Köszi a drukkot, de nagyon jól érzi magát Dávid oda bent. Pedig Zsolti mindig mondja, hogy mi lehet benne a jó össze van csukva mint egy csolosztok. :)

Móni: El is felejtettem a multkor megkérdezni, hogy ki a tesi tanár? Akire én gondolok az a Tajthiné Fehér Erzsike, belőle ezt kinézzném.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Kriszti...nem, nem énekli, pedig kérem tőle :roll: Mondta, hogy majd elénekli, én meg mondtam, hogy majd sírok :oops: . ÍDe mondta, hogy ne sírjak, hanem majd "vicceljek"(nevessek)....na ja :roll: ..ha az úgy menne majd :wink:

Ne sétáljatok! Valami mást (khmmm-khmmm :wink: :wink: :wink: ) csináljatok :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kriszti! Még nincs vége a napnak! :)

Nóri! Én pont emiatt nem szeretem az anyák napját. Nekem úgyis minden nap az, mikor nincs hiszti :lol: ...

Na menek fürdetni...

Remélem reggel már Kriszti nem lesztek 2in1. :wink:
szilbee

Kriszti!
Hátha éjjel meggondolja magát Dávid és kíváncsi lesz a kintlétre is :wink:
Amit Nóri írt arról már én is olvastam,szóval csapjatok a lovak közé :wink: 8)

Nem reagálok-pedig olvasok,de mire elolvasom elfelejtem,majd ha összeszedem magam jövök!

Kép

Kép
katlina

Kriszti!

holnap éjszakára megyek szólj ha van valami:-)

szép estét

Kép
kbernadett

Kriszti : hajráááá!

Móni: Nálunk most is úgy van, hogy kezdünk reggel egy üveg tápszerrel, most éppen a gyümölcsízű jön be Rékának....utána kb. eyg óra múlva reggeli. Egyébként max. 2 dl megy le a tejből, inkább 1....de kitartóan nyomom neki. :roll: :lol: Hagy szokja! Nem akarom elfogadni, hogy nem issza. :twisted:

Katlina: Mi baj van?

Nóri: De édi lehet, ahogy énekli. Hát én egyenesen zokognék. :lol: :oops:

Judit: Ajjjajjajj műtét. :( Az jó, ha ismerős műti, csak nyugodtabbak vagytok egy picit...gondolom.

Szilvi: Anyák napja "nemszeretem" ? Ejnyebejnye....:wink:

Köszönjük, már kutya bajunk. :P :P :P :P

Na megyek, iszonyúan el vagyok maradva a házimelóval. Vasalás, takarítás, jáááááááááááááááj. Szép hétvégét! Krisztina miatt majd azért még bekukkantok.
jaimee1

Sziasztok!

Krisztiről semmi hír...úgyhogy szerintem még egyben vannak....
De majd jövök ha megtudok vmit!

Nóri,hát biztos is,hogy megható lesz az anyáknapi ünnepség!!De ott aztán készíts ám képeket!:)

Erika,örülök,hogy jobban vagytok!Hurrá! :)

Szilbee,pedig a te fiaid nem úgy néznek ki,mint akik hisztisek lennének!!! :)

Nekem ma is ramaty napom van,egész héten így megy szinte :? :? :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
tundi24

Nóri, Katlina :lol: nekünk nem jött be :P

Tündi, mi a baj?? :(

Kép
pimelinda

Linda,hát igazándiból ilyen msotanság az alaphangulatom..Lehet kicsit sokminden szakadt a nyakamba,amit egyedül kell megoldanom...De minden rossz időszak után jön valami jó is! :)

Kép
Kép
tundi24

Katlina,neked meg ma lesz az első napod a suliban.Ugye?Majd meséld el,hogy tetszett!:)

Kép
Kép
tundi24

Szép reggelt!

Erika! Örülök, hogy jobban vagytok!

Tegnap este Lili elénekelte mégis a nótát.....éééédes volt. :lol:

Tündi, nincsen anyák napi műsor még a bölcsiben. Csak gyerek a saját anyukájának ad valamit, meg énekel. Tavaly cserepes virág volt (ami idén nem akar magához térni :cry: ), és nótát sem kaptam, akkor még nem beszélte olyan szinten a magyart :lol:

Linda, de azért 1-2 próbát megér a dolog, nem :lol: :P ? Meg amúgy is...utána egy időre úgyis kilőve.....
Ti hogy vagytok amúgy?

Tényleg Katlina! Suliról majd írjál!!!

Szilvi! És akkor minden nap karácsony, meg gyereknap, meg apák napja? :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hírek Krisztiről...

Most beszéltem vele,a 4iken van.Csináltak neki uh-t,96os a baba feje,ezért hétvégén még kivárnak,de ha nem lesz semmi,akkor nagy valószínűséggel hétfőn megcsászározzák!
2doki si volt még az uh-jánál,ők is a császárra bólogattak..

Úgyhogy egyenlőre ennyi amit tudok,természetesen ha van új infóm írom :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi: :shock: Pedig 9,7 nem is olyan óóóóriási...
jaimee1

Sziasztok!

Nóri: hát a visszanövés benne van a pakliban. Marci gondozó nénije mesélte, hogy az ő lányának is kivették 2 évesen, aztán 5 éves korára visszanőtt a mandulája, és megint ki kellett venni. Azért bízom benne, hogy Marcinak nem fog visszanőni.
A nyitott lovarda minket is érdekelne!

Móni! Gondolom, Luca sem éhes rögtön, ha reggel megissza a tejet. Marcinak még most 3 évesen is 2 dl tej a reggeli ébredés után. Ha otthon vagyunk, utána nem is reggelizik, csak tízóraira eszik valamit (gyümölcs, kukoricapehely). A bölcsiben azért szokott valamicskét enni reggelire is, mert megszokta, de eleinte ott se nagyon akart.
Ő még mindig nagyon szereti a tejet, elalvás előtt is megiszik 2-3 dl.-t.

Kriszti! Továbbra is izgalommal várom a híreket rólatok!

Tündi! Úgy néz ki, mi is egyedül maradunk 3 hétre, a Gábort mégiscsak kizavarják Csehországba, május első hetétől.
Ki leszek purcanva, de majd csak eltelik :)
Ez a hangulat nekem is ismerős, mostanában elég sok a stressz! Mindig van valami, amin lehet parázni :(

Erika! Igen így azért jobb, hogy ismerős lesz a doki. Csak jobban odafigyelnek rá, Marci lesz az első aznap. De azért nyugodt majd akkor leszek, ha túl leszünk az egészen :)

Bölcsiben aranyosak voltak, azt mondták úgy igazítják a ballagást, hogy Marci is mindenképp ott lehessen.
judit_79

Szegény Kriszti!+++++++++++++++++

Majd mesélek este,elég érdekes mert megkaptam az órarendem ls abban csak péntek szerepel,de a megbeszélésen meg volt szombat is szóval kivi vagyok 8)

Valahogy én is úgy vagyok mint Tündi,alaphangulatom ilyen

Elért bennünket is a válság :cry: ,már csak ketten dolgoznak a 12-14-ből :cry: ,szörnyű ez a helyzet,talán ez nyomaszt a legjobban
Olyan embernek is azt kell mondanod hogy maradj otthon keress mást aki a kezdetekől nálunk van-és számíthattunk rá akármilyen helyzet is volt :cry:

Kép

Kép
katlina

Erika,gondolom Kriszti méreteihez képest az.Ő ezt mondta,hogy ezért mondták neki a császit.De hátha elkerülhető lesz....

Kép
Kép
tundi24

Hogyhogy egyből császározzák? Azt hittem 10 cm alatt nem számít nagynak a baba feje. De hát ők biztos jobban tudják.
judit_79

Katlina, ez tényleg nyomasztó lehet :(
judit_79

Judit,én 3 héttel úgy vagyok,valahogy kibírom.Inkább ide menjen,mint félévre.És az kis pluszz pénz is jól jön most.
Én nem tudom mikortól számít nagynak,egyenlőre ennyit tudott Kriszti is mondani.

Katlina,nem egyszerű a mai helyzet :? Sajnálom..A sulis beszámolót várom.

Kép
Kép
tundi24

sziasztok

Most voltunk az oviban jelentkezési lapot kérni, elvittem a lányt is ,hogy megkuksizza milyen az ovi. Sajna a nyílt napot lekéstük, és most is épp a csendes pihenő alatt voltunk, de így is nagyon tetszett neki. Kétszer is pisilt a kis wc-be, élvezte,hogy feléri a csapot, sőt a kis tükör láttán még arcot is mosott. Sajna a jelentkezési lapok még nem érkeztek meg, majd jövő héten, és negyedike után van a beíratkozás. Megbeszéltük az óvó nénivel,hogy majd visszamegyünk olyan időpontban is amikor a gyerkők az udvaron vannak és akkor majd Emma is kipróbálhatja az udvart.

Ha így áll Kriszti akkor lehet, hogy a végén még egy napon fogunk szülni...azért remélem ,hogy nem kell császározni, hátha a hétvégén a kis Dávid meggondolja magát.

Azt nem is írtam (eddig babonából), hogy két hete Emma teljesen pelus mentes (ez az éjszakai pelusra vonatkozik, nappal már nem használtunk). Ugyanis két hete egyik este közölte,hogy ő bugyiban szeretne aludni neki nem kell pelus. Úgy gondoltam miért is ne jó idő van gyorsan megszárad az ágynemű ha bepisil. És képzeljétek el, hogy a második éjszakán ment csak be a pisi, és azóta teljesen szárazok az éjszakák. Én teljesen el vagyok ámulva, ugyanis vártam a sok pisis ágyneműt meg pizsamát , de semmi , azért éjszaka az ágya mellett van a bili ha kéne, néha használja is és ennyi. Azért sem mertem beírni, mert féltem,hogy ez a csoda csak három napig tart. De most már úgy tűnik ez végleges.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

Krisztinek nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen, remélem nem császározzák meg.Azért a 4. emeleten egy kicsit jobb lehet mint a terhespathologián, de lehet, hogy ezt csak én gondolom igy.

Judit! Csúcs szupik Marciról a képek , olyan nagyot nőtt. Nagyon sajnálom szégényt a mütét miatt. Bent maradhatsz majd vele?

Elin! Nincs véletlenül egy éneklős vieód lilcsiről? De tuti nagyon édes lehetett.

Jaimee! Örülök, hogy meggyógyultatok végre? Van már Popinak székleterdménye?

Betti! Hogy van a tesód? Nem szült még. Én is mst keresek Antának néptánc csoportot, talán lesz valami. De jó Bettikének hogy ő már fellépni is mehetett.

Lizocska! Nagy gratula Emmának. Antónia kb tavaly ilyenkor lett éjszakára szobatiszta, sokáig még meghagytuk a pelust a biztonság kedvéért de nem volt baleset. Csak kb 2 hete, amikor vendégeink voltak és nem figyeltem, hogy Anta 9-kor ivott meg 2 deci kakaót és elötte a nagy pohár vizet, na annak meglett ez erdménye.

Móni! Nagyon szépek a gyerekeid. Zolcsi igazi nagyfiú, Milán kis huncut és Lucuska igazi kis tündér.

A héten 3 oviban is voltunk, Szapáry, kolozsvári és Fiumei. Hétfőn megnézem a körzetest Rózsa úti. De már igy is nagy káosz van a fejemben. Antónia mindenhol jól érezte magát.Nálam most a Szapáry a befutó.

Na most ennyi a kölkök még nem aludtak, Antának már lehet hogy nem kéne, de én meg hulla vagyok, szerettem volna szundizni egy picit.

Kép
Kép
mongi

Judit! Van már jelentkezési lapotok? Nálunk a bölcsiben is ki van már téve, de a szolnok.hu-n is a 2009/2010-es van már fent :wink:

Emmának gratulálok! Liliről szeptemberben vettem le estére is a pelust, azóta mindig "alátéttel" aludtunk. Most dobtam ki alólunk, hogy jött a jóidő és nagyon beizzasztott minket. 8)

Leti...nincsen még éneklős vidijó :lol:
Én meg azt sem tudom, milyen ovikat írjak be 2-3.nak :roll: Tulképp nem is érdekel más ovi.
De ma kiderült, hogy lehet, hogy az egyik csopitársa is a Ligetibe készül..... :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok.

Krisztinek mennek a drukkok :)

Nálunk Zsoltinak a 38/39ik héten 98 volt a buksija-most néztem meg-de szerencsére szóba sem jött a császi.Bár természetesen ez gondolom az anyuka átmérőjétől is függy :lol:

Nóri.valamelyik nap átsuhantál előttem a Mávban-köszöntem de annyian voltak a folyosón,hogy tuti nem is hallhattál meg :wink:

Letti.merre lévő csopiban voltatok a Szapáryban?örülök,hogy tetszett :).gyertek oda-és akkor Sziszivel járhatna Anta egy csopiba :)

Erika.neked továbbra is jobbulást.az antibigyó tuti segíteni fog már.

Tündi.köszi az ablakosok telszámát.megkeresem majd őket.megrendeltük közben a tetőablakokat-kedden hozzák.éééésss hétfőn jönnek az ácsok és kezdik a tetőt...végre...
ÉÉÉssss.... a szocpol is menni fog.:) :)

Judit.ki fogja műteni Marcit? Bevallom őszintén én is tuti kivetetném Sziszinek...ha ez a visszanővés nem állna ott a pakliban.:( Az orrmandiműtét tényleg nem lesz vészes.túllesztek rajta és kész :)

Képzeljétek.a héten megkaptuk a papírt.felvették Zsoltit a Belvárosiba.már kedden/szerdán beíratkozás :) Tapasztalt anyukáktól: oda ugye el lehet vinni a csemetét?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Mongi! Én nem sok jót hallottam a Rózsa úti oviról. Van ismerősöm, akinek a gyerkőce oda jár... és nem a "dakoták" végett elégetlenek a szülők. A Szapáryról viszont csak jót mondtak eddig. Egyik kisfiú innen az FH-ból is oda jár.

Andi! De jó!!! Örülök, hogy alakul a ház! :D És a szocpolnak is!! :)

Judit! Sajnálom, hogy mégis műtét! Lélekben veletek leszünk és szorítunk, hogy minden rendben menjen majd!

Kriszti! Csak ne legyen császár... Nagyon szorítok!!! ++++++++++++
szilbee

Andi! Igen! El lehet vinni! Legalábbis, mikor ott tanítottam akkor még lehetett...
szilbee

Lizocska! De ügyes Emma, jó nektek! Mi eddig 2x próbálkoztunk hogy éjszakára pelus nélkül aludt Marci, kevés sikerrel. Fel sem ébred arra sem, hogy bepisil, arra sem, amikor ráültettük éjjel a wc-re. Úgyhogy egyelőre feladtuk a próbálkozást, majd nyáron kísérletezünk.
De a kakilás még bosszantóbb, egyszerűen nem hajlandó a wc-be :evil: Inkább nem kakil napokig. Már mindent megígértünk neki, de nem hatja meg. :roll:

Letti! Persze, bentmaradok vele a műtét alatt. Ha jól emlékszem Lizocska is azt írta, hogy bent lehetett maradni a kórházban éjszakára is.

Andi! Ceglédi István fogja műteni. Úgy hallottam különben, hogy minél hamarabb veszik ki, annál nagyobb a visszanövés esélye. Később a tinédzser korra pedig elsorvad magától az orrmandula.

Szilvi! Köszi szépen, aranyos vagy!

Nóri! Tegnap akartam Apát beküldeni az oviba jelentkezési lapért, de már benne volt Marci öltözőszekrényében :)
Muszáj 3-mat beírni? Én a körzetest egyáltalán nem akarom.
A többi oviban mekkora a túljelentkezés? Simán fölvesznek mindenkit oda, amit 1. helyre beír?

Na megyek pizzát sütni.
judit_79

Hali.

Szilvi.köszi az infót.akkor elviszem Zsoltit :)

Judit.jól tudod.benn lehet maradni éjszakára is 4000/éj a felnőttnek a napidíj.amikor januárban bennfeküdtem épp a szomszéd szobában voltak a gyerekek a szülőkkel-és jól elvoltak -mesét néztek a szobában egész nap :)
Az orrmandi is igaz,hogy minél korábban veszik ki anál nagyobb az esélye,hogy visszanő-persze szerintem ha az orvos alapos munkát végez és nem hagy benn egy picuri darabot sem,akkor még kisebb az esély.

a jelentkezésinél meg egyszerűen hagyd ki a körzetest akkor 8)

Oviról még: a mi csopinkban van a legtöbb nagycsoportos-így most valszeg hozzánk fog jönni a legtöbb kicsi-úgyhogy hajrá és gyertek a Szapáryba.:)

Szép hétvégét

KépKép
KépKép
cleo27

Haller!

Tündi, Krisztiről semmi hír? :cry:

Judit...a körzetessel én is így volnék :?
A túljelentkezésről azt mondták, hogy ha nem is fogadják el előszörre, nyáron még nagy a mozgás (költözésmiegymás), a fellebbezésre el szokták fogadni akkor is. Abban meg lehet hivatkozni akármire (munkahely, nagyszülő, segítség, útvonal, stb) :wink:
Az a kiskölyök, aki szintén lehet, hogy a Ligetibe jön, Kertvárosban laknak. Anya Cegléden dolgozik, apa nemtom. Nagyi meg a Szecskán a Pennynél. És azért akarják vagy ebbe, vagy a Zengőbe íratni, mert a nagyinak mindegy, merre megy majd busszal 3 megállót. :lol: És ott ugyebár egyik sem esik egyik körzetbe sem....

Andi! :oops: :oops: Hát, tudod, hogy előfordul.... :roll:
Máskor vágjál hátba :wink: :lol:
Még a végén kész lesz a házatok! :lol:
És Sziszi mit fog szólni, hogy tesó nélkül lesz az oviban? Vagy van már sok barátja?
Azt hallottad, hogy kedvenc dokink valószínű távozik kis hazánkból? :cry: :cry:

Lilit meg tegnap el akarta csábítani egy kisfiú. Elszakadt a hajgumija, és leengedett hajjal volt délután. Kis török fiú meg eléállt, simogatta 2 kézzel a haját és közben nyomta, hogy "de szép így is a hajad", meg "nagyon jól áll neked ez is". :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Orgona ága nagyszerű előadás lehetett Lilitől!!!
És hát ne is csodálkozz hogy már most körülugrálják a pasik elvégre szívdöglesztő kiscsaj :wink:
Anyud?Sikerült valamit intézni?

Andi!
Örülök hogy jól alakultok a házzal!
És milyen nagy fiad van már neked is!!! :shock:

Tündi!
Hogy vagy,meló halad?
Luca hogy viseli?

Linda!
Te sem írsz mostanában!!!!

Superfit cipe engem is érdekelne!!!!!!!

Suli!
Hát jegyzet nem volt,majd május 8.-án hoznak majd a csajok valami könyv listát
Előadást egy öreg pasi tartotta jogász a lelkem-élveztem az előadásmódját,és tartalmilag is elég érdekes volt(amelett hogy elég sokat ásítoztam,tényleg jó volt).10-en vagyunk ebből ketten csajok,maradt a férfi uralom :lol: ,de akikkel dumáltam tök jó fejek,nem egy rossz társaság
Hát röviden tömören ennyi,nagyon élveztem-és itt szerintem ez a lényeg

JA:
Robika szól hogy anya piliek,füvet pisiljük le-de még is megtorpan és inkább pelusba megy a cucc-bilire abszolut nem akar ülni-valaki adhatna ötletet ilyenkor mit is csináljak 8)

Kép

Kép
katlina

Kukuccs!

Krisztiről semmi hír?

Katlina: Én passzolok, de a többiek rutinosabbak nálam. :wink: Szerintem ügyes Robika, hogy szól, ez nagy lépés. A felnőtt wc sem vonza? Örülök, hogy tetszik a banda a suliban.8)

Liz: Emmának gratula! :P

Andi: örülök, hogy jól halad az építkezés, annak meg külön, hogy a szocpol is menni fog.

Letti: Elvileg jobb hely a terhespathológia, mert 2-4 ágyasak a szobák (asszem) , kisebb az osztály is, de én jobban éreztem magam a 10 ágyas nőgyógyin annak idején, jobb volt a banda.

Nóri: Tényleg, mit intéztél szoc. otthon ügyben? Publikus? És mi van a patch workkel? És valami honlapot is ííígértél anno. Oviról: és a körzetibe KÖTELEZŐ felvenni a gyerekeket? Vagy ez ovinként más és más?

Szerintetek korai a gyurmát bemutatni Rékának? Vettem play-doh-t, neki még nem mutattam be, de én ollllyan jól szórakoztam a 10 színű gyurmával, hogy apa meggyanúsított, hogy magamnak vettem. Hát igen, az én időmben még csak az a barnás gyurma volt.

Na szép napot holnapra!
jaimee1

Sziasztok!

Krisztivel tegnap délután beszéltem,de mindne változatlan.El van kenődve,nem jók a szobattársai.A nővér is szólt neki,hogy vágja le a körmét :? holottt levágta mielőtt bement...
Lépcsőzget,de egyenlőre semmi jele,hogy kijönne Dávid.Ráadásul J.doki pénteken du még azt mondta neki,hogy lehett kedden lesz a császi :? De nem indokolta meg...Úgyhogy nem érzi túl jól magát....

Erika,én is vettem már gyurmát Lucának már rég..de egyenlőre még nem próbáltuk ki,igaz most nem is tudnánk hol.De ha rend lesz már meg fogom neki mutatni.

Katlina,örülök,hogy tetszik a suli.Ha ttársaság jó az már fél siker! :wink: Lucát sem vonza a bili,ráül,de egyből le is pattan róla.Wc-re ráül,lehet veszek amjd neki szűkítőt és inkább azzal próbálkozunk,igaz sztem nem vagyunk még elkésve vele.

Nóri,sztem Lilcsinek lesz még nem kevés hódolója,úgyhogy kitartás!:) :wink:

Andi,de jó,hogy megkaptátok a szoc.polt!!!Szépen haladtok akkor az építkezéssel.Nálunk márcsak a nappali vakolása van,utána glettelés és festés.Ja és persze az ablakok,remélem hamarosan megérkeznek...

Kép
Kép
tundi24

sziasztok!

Kriszti küldte!

" megérkezett Majercsik- Varga Dávid sulya 3760 gramm és 57 cm. Anyával együtt jól vagyunk. Millió puszit küldünk."

13:15-kor kaptam az smst.

Kép
kbernadett

Hírek!!!

Amit Betti írt nekem is megérkezett! :)

Szóval megszületett a kis Dávid baba.Beszéltem Krisztivel,reggel 9.15kor lett meg,és császárral.
Tegnap délután beindultak neki a fájások,este 11kor már 5percesek voltak.Mondta,hogy császárra készültek,de nem igazán foglalkoztak vele,ezért reggel 6ig hagyták szenvedni.Akkor szóltak J.dokinak.Azt hiszem 8ra ért be.
12órás fekvésen van,este 9kor kelhet fel :?

Azt beszéltem vele,hogy nem megyek be hozzá,mert ugyis lesznek ott ép elegen.De telón majd beszélünk.Majd holnap reggel is hívom,ma már nem zavarom,hagy pihenjen!

Kép
Kép
tundi24

Kriszti,gratulálunk! :) (itt is :P majd visszaolvasol :P )
Jó egészséget és sok sok tejcsikét kívánunk!!! :)
Várunk!!!

Kép

Kép
Kép
tundi24

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kriszti!
Várunk mielőbb,addig is sok tejcsit kívánunk!
Gratulálunk Dávid babához!!!!
Kép

Kép

Kép
katlina

Kriszti, sok boldogságot, jó egészséget kívánunk Nektek!!!
Kép

Kép
pimelinda

Sziasztok!
Csak benéztem és látom megszületett Kriszti babája. Jaj de jó.

Kriszti! Gratulálok Nektek, nagyon jó egészséget kívánok és sok sok tejcsit./color] Kép

Majd még késöbb próbálok jönni, most éppen maga alá temetett a háztartás.

Kép
Kép
mongi

Kriszti:

Sok boldogságot, jó egészséget, finom tejcsit kívánunk! Gratulálunk Dávid babához!

Kép
jaimee1

sziasztok

Én is csak benéztem és látom megszületett a kis Dávid. :P :P :P

Kriszti gratulálunk Dávid babához!! Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánunk!!

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Kriszti!
Gratulálunk a pici fiadhoz!!!
:)
Remélem te is hamar lábra állhatsz a császár után! ++++++++

Kép
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: